Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

öhüm öhüm zeynep beni de kendinizden sayıyon dimi bak valla sanada yollarım o kaşları küçük emrah tipinde kedi pozumu ona göre

allah seni zayif yapsin emiii,ne guldurdun beni aksam aksam neyse o zaman birinci olda paketin icine onuda koyup gondereyim.
Kız lisa millete laf anlatmaktan kurtulduk anacım .....burası pek rahat

sorma bacim,bizbize iste..istedigini soyleyebilirsin bacim kimse sikayette etmez,ayy diyetimize engel oluyorsunuz,sizi okumak zorundamiyiz diyende olmaz.istedigini de bacim

ben gidip bir dus alayim musadenizle....soguk dus :)))benim koca seyahatte ya sabaha kadar film izle,gece dus yap arasira iyi oluyor boyle yanliz olmak

Son düzenleme:
Zayıflamış mı kız o çok fenaydı şimdi ince mi bizden ince mi yapma yaaaa!!!!dukan yapmış evet te geçen Mayıs'ta yapıyordu.onu bırak asıl zayıflayan Yeşim salkım nasıldı doğumdan sonra şimdi iğne iplik

Ceyda düvenci hafif sinyalini veriyordu da yeşim salkımda mı dukan yapmış

kiz cigdem face tede arkadas olduk ay dur resimlerine bakayim

Yok Yeşim dukan yapmamış o yediklerini azaltmış...yok be o yine 40 bedendir Yeşim salkım 36 olmuş...
anacigim nasil yediklerini azaltarak boylesine incelirler aklim almiyor.ceyda duvencinin en buyuk problemi oda biz gibi bolgesel sorunlu ustu kalin teyzenin.ne kadar zayiflasada ust iri duruyor.bizim musteriydi istanbulda iken..

Son hallerim yok ama bacım ona göre sende zeynepte ekliydi dimi bende azrasıla var. Zeynep müsadenle senide ekleyimmii? Çok merak ediyorum siziiii

Son hallerim yok ama bacım ona göre sende zeynepte ekliydi dimi bende azrasıla var. Zeynep müsadenle senide ekleyimmii? Çok merak ediyorum siziiii
e yeni halinlede oncesi sonrasi fotolar yaparsin artikin.zeynep kardes face takilmiyor o bende hotmailde ekli.bu arada cumhuriyet universitesi gordum ne is sendemi cumhuruyet mezunusun

ohhhhh
muhabbet koyu walla
iyi oldu bu grup
rahat rahat konu dışı laflıoz

gerçi ben yatmaktan pek eşlik edemiyorum ama olsun
yeşil sahalara döneceğim inşallah iyileşince

Oyyy benim gibi o da çok foto koymuş bak bak bitmez benim son hallerim yok daha eklemedim yavaş yavaş fotoğraf makinesi ile barışmaya başladım inşallah son hallerimi çekersem neden olmasın gönderirim tabiki

Oyyy benim gibi o da çok foto koymuş bak bak bitmez benim son hallerim yok daha eklemedim yavaş yavaş fotoğraf makinesi ile barışmaya başladım inşallah son hallerimi çekersem neden olmasın gönderirim tabiki
harbidende kilolu insanlarin fobisi gercektende fotograf cektirmek.nasil nefret ettim ben kilolu hallerimle resim cektirmekten.bende yeni yeni baristim vallahi

Lisa maşallahın var canım bakarken bile özendim maşallah maşallah kaşı kendini benim halimi görüyorsun dimi en son bi kürsüde fotoğrafımı çekmişler sınıfta yeşil kazaklı şuan andan 2 kilo daha eksiğim ama yeni pozlarımı yavaş yavaş eklerim artık seçerek koyacağımmm

Bana mail atın resimleri ana facem yok benim sakın dışlanmayın bensiz olmazben uyuyorum gece memeye kalkar kız uykumu alamam öperim sizi dostlarım....

zeyno senin kiz ne kadarlik kac aylik yani?iyi geceler canim..bizde seni cook operiz..

ohhhhh
muhabbet koyu walla
iyi oldu bu grup
rahat rahat konu dışı laflıoz

gerçi ben yatmaktan pek eşlik edemiyorum ama olsun
yeşil sahalara döneceğim inşallah iyileşince
oyle oldu canim orda ciddi takiliyoz burda rahat...iyi oldu valla.sende iyileste don artik aramiza.

ama yaaa
bende sizi görmek istiyorum
face yok bende nasıl olcek o iş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…