- 30 Kasım 2009
- 900
- 1.772
- 208
Annenize de bu lafları kullanarak mı tepkinizi gösteriyorsunuz? Yoksa sanalda olmanın verdiği rahatlıkla kendinizi ezdirmemeye çalışma(!) kompleksi mi?Herhangi bi insanın egosunu tatmin edecek beyin kapasitesinde değilsiniz üzgünüm. Ben gayet ciddi birşey danışıyorum ama görüyorum ki insanların tek yaptığı çok bilmiş laflarıyla iğnelemesi. Gölge etme başka ihsan istemez..
Siz benim yazdımlarımı okuyun milletin uydurma senaryolarını değil. 1. Si kendi maddi durumum sevgilimden iyi 2. Sikadın babasının memleketine gitti, evlenmeden önce yaşadığı yere 3. Sü kendi çocuğuna damga vuran zaten o kadın 4. Sü çocuk onun zaten 5. Si herkese diyorum size de diyeyim insanları aşağılamak sosyal ortamda bu kadar kolay olmasın ve kimseyi kınamayın.. Başınıza gelmedikçe can vermezsinizkonu sahıbı bır insanın gözleri bu kadar kör olamaz bu adamın anlattıklarında bir sürü çelişki var,
eski eşe b.k atıp duruyorsun maddiyatçı diye ama kadın nasıl bıktıysa başka şehre gırmış,
burda bir tek maddiyatçı senmişsin gibi duruyor bu kadar katakulliyi görmemiş olamazsın.
bence sen bu adamla evlen kaçırma bak zengin de, eski karısına iftira atmış, kendi çocuguna p.ç damgası vurdurmuşsa ne olmuş yani,
sonuçta adam zengin bu tum pisliklerini temizler,
kaldı ki emin ol o çocugun kendisinden olmadıgını bılsın para vermeyı bırak kadının hayatını mahvederdi,
bu işleri nasıl basite alıyorsun.
neyse sen yine de evlen. iyiler iyilere kalsın kötüler kötülere.
Kadın bunu evdeyken o zaman kocasına söylemiş. Zaten bu olayın üstüne kadını babaevine yollamış. Orada bu meseleyi anlatmış. Bunun Üzerine kadın çocuğunun üzerine yemin etmiş böyle birşey demediğine. Sonra da abileri bunun üzerine yürümüş sen bizim namusumuza laf mı atıyosun diyeÇocuk senden değil diyerek de nasıl desteklemiş ki planını di mi Asu!
Ya çocuk senden değil diyerek esas nafaka yolunu kapatır. Olmayan çocuğa nasıl nafaka talep etsin?
Öfff bunu da mı anlamadınız?
Belli ki dayanamadı, boşanayım da lanet olsun nasıl olursa olsun dedi, çocuğu kurban etti. Artık nasıl bir evlilik ise.
Mahkemede bu tür sözler eksi puandır, kadın bile bile parasını azaltır mı hiç sizin tezinize göre? Hiç riske girmezdi, bol para koparmak için daha cazip planlar kurulur.
He bir de çocuk elinden gidebilirdi iffetsizlikten çocuk yetiştirmeye uygun değil diye.
Ortalığa saçmadı zaten. Bunları özel olarak benimle konuştu sadece ki bilmek en doğal hakkım.sevgili konu sahibesi;
yaşın kaç bilmiyorum ama, boşanmış bir erkekle evlenmek ayıp değil, günah değil...
yalnızzzzz, bu adamın özellikle çocuğuyla alakalı konuları hiç hoş değil, eski eşiyle olaylarını da bu kadar ortalığa saçması yanlış... bir erkeğe yakışmayan hareketler bunlar....
evlenirsin, belki mutlu olursun, belki de ben ne yaptım dersin, onu bilemeyiz...
amma ve lakin, anne babanın rızasını almadan evlenme derim... nacizane tavsiyem...
evet bilmek senin en doğal hakkın ama,Ortalığa saçmadı zaten. Bunları özel olarak benimle konuştu sadece ki bilmek en doğal hakkım.
aynen vermez...kizlar bu zeynep hanim cok asi ve inatci oldugu icin babasi serrinden kabul etmis hani kacar evden bu bari gelinlikle ciksin rezil olmayayim demis diyorum ne diyosunuz yoksa bi baba boyle adama kiz vermez
Nıye adam potansıyel Kapıya koyucu olsun,ilk evliliğinden ayrılması Adam'ı kötü mü yapar,lütfen ya,adamlar ıkıncıyle de gayet mutlu yaşıyor,çok örnek var,kadınlar ne kadar kaf Dağı'nda,daha uzun yazarımda ,polemığe görmek istemıyorum,konu sahıbı soru soruyor,cevap Hakkımı kullanıyorum,herkes üstüne alınıyor,bızım kadınlar herşeyi içselleşririyor,bırı aldatılsa hemen kendı aldatılmış gıbı saldırıyor o kişiye,herkes mutlu Mesut,bızde Çene yoruyoruz,Konu sahibinden daha cok seni anlamadim ben. Terkedilmis bir cocuk olarak, kizini gorseydi sevseydi asla asla derken su durumda nasil olumlu bakip inşallah cok mutlu olursun diyebiliyosun aklim almıyor.
Öz evladina annesine olan nefretinden sirtini dönen merhametsiz bir adam var ortada. Konu sahibi evlense bile o evlilik hep çiçek hep böcek hep bal şerbet mi olacak saniyosun.
Bu isin bide sancılı tarafi var. Adam potansiyel kapıya koyucu.
Ya hadi velev ki durum dediği gibi olsun. Eski eş suçlu olsun ama ebeveyn olmak öyle kolay mı ya? Tek lafla kanıtsız ispatsız çocuktan nasıl geçebilmiş? Dizilerde bile hastaneye koşuyorlar, bir saç teli yetiyor sonuç için.Aynen öyle bunlari bilmek icin avukat olmaya da gerek yok. Kadin kurtulmak icin can havliyle cocuk senden degil demis, konu sahibi bosanip tazminat pesinde diye kendi beynini yikamis.
Nıye adam potansıyel Kapıya koyucu olsun,ilk evliliğinden ayrılması Adam'ı kötü mü yapar,lütfen ya,adamlar ıkıncıyle de gayet mutlu yaşıyor,çok örnek var,kadınlar ne kadar kaf Dağı'nda,daha uzun yazarımda ,polemığe görmek istemıyorum,konu sahıbı soru soruyor,cevap Hakkımı kullanıyorum,herkes üstüne alınıyor,bızım kadınlar herşeyi içselleşririyor,bırı aldatılsa hemen kendı aldatılmış gıbı saldırıyor o kişiye,herkes mutlu Mesut,bızde Çene yoruyoruz,
Hiç öle değil,bızım asistan 55 Yaşında ,boşanmış,adam yemeden evlenmiş çocukları ile mutlu,ve diğer iki çocuğunu bır kez aramamış,yan komşum ilk Eşinden olan çocuğunu 17 Yıldır Görmüyor,nafaka ödenmiyor,bu elinin ilk Kocasından olan çocuğa Gül gıbı BAKIYOR,on Yıldır komşumuz ,çokda mutlulular,erkek yanında olan çocuğuna bakar,yanında olan kadına bakar
Kızını kabul etmiyor annesine olan nefretinden ve görüşmüyolar. kelimesini okuyunca EVLENME dedimMerhabalar. Benim sevgilim kürt ve 9 kardeşler. En küçüğü de sevgilim. 9 kardeş diye hemen aklınıza karacahil tek işleri çocuk yapmak olan insanlar gelmesin. Maddi manevi iyiler. Özellikle anne babasına kanın çok ısındı. Sevgilimin bundan önce 2 yıl süren bir evlilği ve 2 yaşlarında bir kızı var. Kızı annesiyle başka bir şehirde yaşıyor. Sevgilim nafakasını ödüyor o kadar. Kızını kabul etmiyor annesine olan nefretinden ve görüşmüyolar. Zaten çok sorunlu olan evliliği kadın ona çocuk senden değil deyince evlilik bitmiş zaten. Babama konuyu açtım ilk başlarda çok karşı çıktı sonrasında birçok yere sordu soruşturdu olumsuz birşey duymadı. annem ise kesip attı hayır diyor. Ben babam ve bir aile dostumuzla sevgilimin şehrine gidip 4 gün otelde kalıp onlarla ailecek vakit geçirdik tabımak adına. Herşeyleriyle çok iyiler özellikle aile bağları çok hoşuma gidiyor. Tek sıkıntı evde arada kürtçe konuşuyo olmaları :/ Annem kibrinden istemiyor boşanmış diye layık görmüyo. Babamlar dedem babannem hepsi tanıştı sevdiker tek sıkıntı annem beddua ediyor gider evlenirsen boşanırsın inşallah diyor ama artık takmıyorum bu bedduaları annem normalde de psikolojisi bozuk ağzı kötü biri maalesefpeki ben ne yapmalıyım sırf annem istemiyor diye vaz mı geçmeliyim :/ baba tarafım onay veriyo anne tarafı olmaz diyor çok arada kaldım. Ya annemi dinleyip ayrılıcam ya da artık davetiyemi yollarım anne tarafına gelen gelir gelmeyeni ben silerim çok yıprattılar beni çünkü:/ yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?