DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/

• Ankete Katılan
    123
Annenize de bu lafları kullanarak mı tepkinizi gösteriyorsunuz? Yoksa sanalda olmanın verdiği rahatlıkla kendinizi ezdirmemeye çalışma(!) kompleksi mi?

Siz benim yazdımlarımı okuyun milletin uydurma senaryolarını değil. 1. Si kendi maddi durumum sevgilimden iyi 2. Sikadın babasının memleketine gitti, evlenmeden önce yaşadığı yere 3. Sü kendi çocuğuna damga vuran zaten o kadın 4. Sü çocuk onun zaten 5. Si herkese diyorum size de diyeyim insanları aşağılamak sosyal ortamda bu kadar kolay olmasın ve kimseyi kınamayın.. Başınıza gelmedikçe can vermezsiniz

Kadın bunu evdeyken o zaman kocasına söylemiş. Zaten bu olayın üstüne kadını babaevine yollamış. Orada bu meseleyi anlatmış. Bunun Üzerine kadın çocuğunun üzerine yemin etmiş böyle birşey demediğine. Sonra da abileri bunun üzerine yürümüş sen bizim namusumuza laf mı atıyosun diye

Ortalığa saçmadı zaten. Bunları özel olarak benimle konuştu sadece ki bilmek en doğal hakkım.

Ya aşağılamak aşağılamak diyorsun, o kadar kullanıcı yorum yaptı, sana tek hakaret çıkmadı. Aksine sen hakaret ettin bol bol. Yeminle üşenmem 23 sayfayı tek tek okur alıntılar, hakaretlerinin altını da çizerim. Millete kusur buluyorsun, yok asosyal bilmem ne deyip, ama sen de istediğini duyamayınca çocuk gibi hakaret ediyorsun. Cidden sen ne yapıyorsun?
Neyse bir müsibet bin nasihatten hayırlıdır.

Nıye adam potansıyel Kapıya koyucu olsun,ilk evliliğinden ayrılması Adam'ı kötü mü yapar,lütfen ya,adamlar ıkıncıyle de gayet mutlu yaşıyor,çok örnek var,kadınlar ne kadar kaf Dağı'nda,daha uzun yazarımda ,polemığe görmek istemıyorum,konu sahıbı soru soruyor,cevap Hakkımı kullanıyorum,herkes üstüne alınıyor,bızım kadınlar herşeyi içselleşririyor,bırı aldatılsa hemen kendı aldatılmış gıbı saldırıyor o kişiye,herkes mutlu Mesut,bızde Çene yoruyoruz,

Aynen öyle bunlari bilmek icin avukat olmaya da gerek yok. Kadin kurtulmak icin can havliyle cocuk senden degil demis, konu sahibi bosanip tazminat pesinde diye kendi beynini yikamis.
Ya hadi velev ki durum dediği gibi olsun. Eski eş suçlu olsun ama ebeveyn olmak öyle kolay mı ya? Tek lafla kanıtsız ispatsız çocuktan nasıl geçebilmiş? Dizilerde bile hastaneye koşuyorlar, bir saç teli yetiyor sonuç için.
Sonra hem çocuğun kendinden olduğunu anlıyor ama yine de çocuğu terk ediyor. Nasıl baba bu? Yaparken iyiydi ama?
Anasına kızmışmış çocuktan soğumuşmuş, yok ya! Biz diyoruz ki karakteri sağlam değil adamın daha ne diyelim? Şu an inatçı anan en son düşüneceğin sorun bence yani konu sahibi. Esas sorunun başlıcası bu adam.

Bosanmasi degil ama öz cocuguna sahip cikmamasi vicdansiz yapar. Oz cocuguna merhamet etmeyen adam yeni esine kizdiginda neler neler yapmaz..

Resme bütün olarak bakmiyosunuz.
Bir kadin cocuk senden degil diye ayrilmak icin baska cikis yolu bulamamis sa ortada cok ciddi bi problem var demek tir. Ama konu sahibi israrla görmek istemiyor. Hala tazminat icin diyor. Kaldi ki bunu soyleyen kadin zina dan dolayi tek kuruş alamaz. Kadinin derdi para degil kurtulmakmis. Bunu anlamak görmek bu kadar mi zor?

Bahsettiğiniz 55 yaşındaki kişi insan olmuş ama adam olamamış, iyi halt yemiş diğer iki çocuğunu aramayarak. Komşularınızın mutluluğuna 24 saat evin içinde olarak mı gördünüz?

Erkek yanında olan çocuğuna bakar demişsiniz. Hayır öyle değil adam dediğin, çocuğunu ne olursa olsun yanında tutar.

konu sahibi: "bknz konuştukça nasıl batılır?"
evlen bacım bize ne yahu?
yalnız anneyi ikna etme olayı yaş sana diyeyim.
bu arada eski eşin tanıdıklarıyla görüş bence, zira ilerde anlatacakları şeyler lazım olacak

La evlattan soğumak nedir? Sevgili mi bu da soğuyup ısınacaksın? Kafayı çizeceğim ya hu! Babalık analık dönemsel bir olay mı? İleride ben de sıkılınca(!) senden soğudum oğlum 1 yıl muhattap olma diyeyim madem çocuğa
Konu sahibi eski karısı ne kadar kötü olursa olsun bu seni alakadar etmez, seni alakadar eden kısım çocuğundan vazgeçen sevgilin. Do you understand me?

Kızını kabul etmiyor annesine olan nefretinden ve görüşmüyolar. kelimesini okuyunca EVLENME dedim

kadın ona çocuk senden değil deyince evlilik bitmiş zaten deyince , acaba dediği doğru mu ? eğer kendi öz kızıysa kendi kızına sahıp cıkmayan sana da cıkmaz evlenme. hem de eskı karısına ıftıra atmıs olur. yarın sanada atar.
dediği gerçek mi?

Eğer kendi kzııysa sen bilirsin. Evlenms bosanms olabılır ınsandır anlasamamıstır o sorun degıl EĞER ben sevıyorum ve benım ıcın sorun degıl, ben zorluklara beraber gögüs gererim ve evlencegım adama güveniorum dersen.

Annen ve baban konusunda bsy dıyemıcegm beddua tutması ıcın annenın haklı olması lazım.
anneneler genelde haklıdır ama her anne de haklı cıkcak dıye bsy yok
sen keendını de bı olc tart bence

Ben adama adam demem çocuğuna sahip çıkmıyorsa.
Eski eşine nefretinden görmüyormuş çocuğu, hııı Öyledir, adam sorumluluktan hoşlanmıyor, bizimde bir akraba var evlerden Irak, Allah düşmanımın başına vermesin, akrabam olmasından utanıyorum, adam biyolojik baba, sayamadım artık 5 defa mı ne evlendi sanırım, her evliliğinden 1'er 2'şer kızı var, her çocuğu annede bıraktı gitti, Sorduğunuzda 5-6 tane kızım var diyor ama çocukların maddi manevi yanında değil, birde bakıyorum havalarına girmiyor mu deli ediyor beni, son Eşinden bir kızı daha oldu 1 ay önce, onu da bırakıp gider.

Umarım bu yazdıklarım ibret olur, evladına hayrı olmayanın size de olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…