Çocuk ondan. Sadece kadın ayrılmak istediği için bu tür psikolojik şeylerle saldırıyordu. Ayrılış süreçleri de çok sıkıntılıydı. Kadını ailesi para için evlendirmişti. Ben bir adamdan kurtulmak istesem bavulumu alıp giderim. Ama bunlar evin lavabosuna kadar söküp almışlar. Artı 1 trilyon nafaka isteyerek. Ben evliliğin detaylarını net olarak biliyorum. Sadece sevgilimin ağzından duyarak bir yola çıkmadım. Babam çok araştırdı ve büyük insanların ağzından onay geldi. Benim içim rahat. Kızıyla görüşmemesinin sebebi en başta kadına olan nefretinden dolayı kızı tam anlamıyla kabullenememiş. Taktir edersiniz ki yalan bile olsa senden değil lafını duymak çok kötü birşey. Bunu beraber zamana yaydık. Bebek anneyle başka bir ilde zaten. Yavaş yavaş çocukla görüşmelere de başlayacak inşallah.
mune çocuk adamdanmış. sonra söyledi konu sahibiAdam çocuk benden değil diyor değil mi?
O zaman mantık yürütelim, çocuk ondan değilse neden nafaka veriyor? Burda bu memleketin erkeğinden bahsediyoruz, doğup büyüdüğü şehirin hiiiç Önemi yok, soruyorum size, bir Erkeğe çocuk senden değil diyeceksinizde kan çıkmayacak, o adam paşa paşa nafaka ödeyecek, çocuğu annesinden dolayı görmek istemiyorum diyecek, annesiyle iyi ayrılsaydı görecekti yani kendinin olmayan çocuğu.
Adam o Kadınla sevmeden mi evlenmiş, çocuk nasıl olmuş peki bir anlık gafletle mi?
Benim bir arkadaş vardı kulakları çınlasın, bir erkeği sevdi adam o ara bekardı, o adamda Doğu'luydu, belirtiyorum hikayede benzerlikler olacaktır mutlaka diye.
Neyse bir süre sonra adam ailem falancayla evlenmemi istiyor seni seviyorum ama ailemin sözünden çıkamam dedi evlendi, benim saf arkadaşım evlenmesine rağmen adamla görüştü, adam ben karımı sevmiyorum, vallahi aynı odada bile kalmıyorum dedi, arkadaşım bana anlattıkça güldüm, çünkü adam yalan söylüyor belli, inanma dedim inandı, birkaç ay sonra benim arkadaş Ağlayarak geldi, Muneeee X'in karısı hamileymişşşşş, istemeden olmuşşşş, e hani aynı odada bile kalmıyordu hangi ara aynı yatağa girdiler, kadın doğurdu bir erkek çocuğu, dedi vallahi karımla birlikte olmuyorum artık, zaten onu sevmiyorum, aradan ne kadar geçti bilmem benim arkadaş yine geliyor Muneeeee dedim tamam anladım gerisini, senin X sevmediği Karısını yine hamile Bıraktı değil mi? E yani 2. oğlanda geldi, artık 3.'de dank etti bizimkinin kafaya Hamd olsun.
Çok tutarsızlık var.
Ayriyeten bir de anket açmışSanki görüşlere göre hareket edecek de, zaten evlenmek konusunda kararlı, anket çok saçma değil mi?
Buradan da şu sonuca varırız. Kendisi de içten içe şüpheli, adam sağlam pabuç değil seziyor sanki. Ama ha deyince de geçemiyor galiba, gözümü karartıp atsam imzayı diyor bir anda, sonra da ya ben de boşanırsam diye tırsıyor. E ama tırsma güzelim, 25 sayfa adamı akladın madem eminsin kötü olan ex karısı, o zaman rahatlıkla bas nikahı gitsin.
Yanlış mıyım?
Ben hep diyorum bosanmis adamla genc kizlar evlenmesin, yasi ilerlemis hanimlar yas geregi evlenebilir alternatif olmadigi icin, onlar da cok cok cok iyi arastirsin sebepleri mutlaka. Bosanmis kadinla gozu kapali evlenebilir erkekler o baska. Forumda da goruyosunuz kadinlar bosanmamak icin cirpiniyo, ama adamlar oyle degil. Bir kadin bosanmissa yuzde 99 ortada yapilacak sey kalmamistir. Ama erkekler gayet keyfine gore bosaniyo. Sorumluluk sahibi olmayan adamla evlenecegine bekar kalben birebir aynı durumu yasadım. ayrıldık maalesef. ama onun kızıyla bir sıkıntısı yoktu
evet konu sahibesi sevgilisiyle eski karısının öyle işler yapmadıklarını söylüyorAdam o Kadınla sevmeden mi evlenmiş, çocuk nasıl olmuş peki bir anlık gafletle mi?
sen evli misin peki?çok tatlısın,si kadınlar derken böle kendını laf Dağı'nda gören,erkeği aptal sanan kadınlar,olan çoluğa çocuğa oluyor,hırsların kurbanı,suç varsa evlilikte tek Taraflı değildir,ama ayrışmayı bılmeyen toplum olarak çocuklara yazık edıyorlar,Kocasından Ayrılan kadın çocuğu göstermemekle Babasına düşman olarak büyütmekte,Yada karısından ayrılmak istemeyen erkek ilk işi çocuğu vermem diye tehdıt etmekte,yanı kişi olmadan evlenıyor,be olmadan anne baba oluyor,sonuç ortada,Bakım geçen bir olaya tanık oldum,üzüntümden Ağladım,bır çift boşanıyor,üç çocuk anne istemıyor,babaanne BAKIYOR,mis gibi,tabi ananız babasız ne kadar olursa,neyse Yaşları otuz yok çiftin,aradan bır yıl geçmeden adam evlenıyor,dünya Güzeli bir kızla,kız evlenıyor çok yakışıklı çocukla,faceden gösterdiler bana akrabası,üç çocuğuda gördüm yıne faceden,eğer hayat tecrüben varsa,bu adam ikinci evliliğinden yapar çocuk,misler gibi büyütürler,kadında yapar bı çocuk,aynen oda misler gibi,olan üç çocuğa olur dedim,ve babaanne ye dua ettim,uzun Ömür diye
hayır Hayatım dedikodu değil,saygısızlığa gerek yok,neden böle küçüldün,aile içindeyız,ve bızım yanımızda sürekli aşağılamalar,şahıt olduk,hala oğlu asla anlatmadı,ama bu öfke ve küçülme nıye,neden bu kadar zoruna gittiBir şey merak ediyorum ya, siz bilirsiniz, hala oğlunuz günde kaç kez tuvalete gidiyor? Ne biliyorsunuz adamın içinde ne yaşadığını, sizin hayatınız dedikodudan ibaret.
Yalan bence oky senin gibi bir çakal bunu nasıl yer
Nafaka vermemek için yan çizmeye çalışmış tutmamış.
Çok şükür Değilim,kendımı tanıdığım için evlenemıyorumsen evli misin peki?
Çocuk senden değil diyerek nasıl yüklü nafaka alınabiliyor? Düşündünüz mü bunu? Aksine adam evlilik sürecinde beni aldattı ve başkasından çocuk sahibi oldu diye lehine kullanabilirdi.Ya siz hangi yazımdan çocuğuna p.. Dediği anlamını çıkarttınız anlamıyorum?? Ben size diyorum ki kadın ayrılmak için çocuk senden değil demiş ama yalan bu çocuk onun. Ayrılmak istemesindeki en büyük etken de zaten para
O zaman yineliyorum ben adama adam demem çocuğuna sahip çıkmıyorsa.mune çocuk adamdanmış. sonra söyledi konu sahibi
Aslında hakaret edip, köpürmesinin sebebi de içten içe haklı olduğumuzu bilmesi. Üzüldü biraz, peri masalından kabusa doğru adım attı hikayesi malum. Bu bir anda ağır geldi, onca kişi aynı şeyi söyleyince aklının bir köşesine çarptı bu fikirler. Bir parçası da hak verdi, kurt düştü bir kere. İnkar aşamasında hala.Kesinlikle çok doğru tespitler,bence de ikilemde kaldı ve buraya danışarak kendince doğru düşüncesini onaylatmak istedi ama olmadı, ters tepti. Gerçekler acıdır ama anlamamakta ısrarcı bir arkadaş kendisi.
Başka sorum yok....Çok şükür Değilim,kendımı tanıdığım için evlenemıyorum
Aslında hakaret edip, köpürmesinin sebebi de içten içe haklı olduğumuzu bilmesi. Üzüldü biraz, peri masalından kabusa doğru adım attı hikayesi malum. Bu bir anda ağır geldi, onca kişi aynı şeyi söyleyince aklının bir köşesine çarptı bu fikirler. Bir parçası da hak verdi, kurt düştü bir kere. İnkar aşamasında hala.
Hakaret degil niyetim. Bizim senin bu adamla evlenmende ya da evlenmemende bir kazancimiz yok. Burda herkes kendi hayat tecrubelerinden de faydalanarak sana yardim etmek istiyor. Kimse senin kotu olmani istemez. Madem bu adamin bu kadar iyi oldugundan eminsin buraya niye konu actin?Haklısın. Hayat zor ve daha zor bir yolda gittiğimin de farkındayım. Yalnız sizin anlamadığınız birşey var. Annem sırf boşanmış ve çocuğu var diye istemiyor. Annem ailesiyle tanıştı. Kendi arkamdan kardeşlerime demiş iyiler diye ama işte sırf boşanmış olmasını kabullenmiyor. Bu da bana biraz kibir gibi geliyo hani beğenip de sırf boşanmış diye izin vermemek. Ben bu konuda yardım istedim sadece. Ama herkes benim hayatım üzerine senaryolar kurup üzerime geldi anlamıyorım ki zevk mi alıyo bu insanlar hakaret etmekten.
Ah bu naneyi bende yedimki...Ben hep diyorum bosanmis adamla genc kizlar evlenmesin, yasi ilerlemis hanimlar yas geregi evlenebilir alternatif olmadigi icin, onlar da cok cok cok iyi arastirsin sebepleri mutlaka. Bosanmis kadinla gozu kapali evlenebilir erkekler o baska. Forumda da goruyosunuz kadinlar bosanmamak icin cirpiniyo, ama adamlar oyle degil. Bir kadin bosanmissa yuzde 99 ortada yapilacak sey kalmamistir. Ama erkekler gayet keyfine gore bosaniyo. Sorumluluk sahibi olmayan adamla evlenecegine bekar kal
Hayırlısı canım, her şey olacağına varır. Kınamamak lazım, yaşamadan ölmezsin derler.Biz hiç tanımadığımız halde, kendini yakma diye sızlanırken, acaba annesi ne durumdadır ? Evladında hayırlısı.
Hmmmevet konu sahibesi sevgilisiyle eski karısının öyle işler yapmadıklarını söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?