DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/

• Ankete Katılan
    123
mune çocuk adamdanmış. sonra söyledi konu sahibi

Kesinlikle çok doğru tespitler, bence de ikilemde kaldı ve buraya danışarak kendince doğru düşüncesini onaylatmak istedi ama olmadı, ters tepti. Gerçekler acıdır ama anlamamakta ısrarcı bir arkadaş kendisi.

ben birebir aynı durumu yasadım. ayrıldık maalesef. ama onun kızıyla bir sıkıntısı yoktu
Ben hep diyorum bosanmis adamla genc kizlar evlenmesin, yasi ilerlemis hanimlar yas geregi evlenebilir alternatif olmadigi icin, onlar da cok cok cok iyi arastirsin sebepleri mutlaka. Bosanmis kadinla gozu kapali evlenebilir erkekler o baska. Forumda da goruyosunuz kadinlar bosanmamak icin cirpiniyo, ama adamlar oyle degil. Bir kadin bosanmissa yuzde 99 ortada yapilacak sey kalmamistir. Ama erkekler gayet keyfine gore bosaniyo. Sorumluluk sahibi olmayan adamla evlenecegine bekar kal

konu sahibi, daha sonra okursun diye yazıyorum
zaten ayrılmak gibi bir niyetin hiç olmamış, burda konu açıp
kimseyide tınmadın
sen biran önce bu adamla evlen, vakit kaybetme
birbirinizi bulmuşsunuz
adeta tencere kapak
Allah yolunuzu açık etsin

sen evli misin peki?

Bir şey merak ediyorum ya, siz bilirsiniz, hala oğlunuz günde kaç kez tuvalete gidiyor? Ne biliyorsunuz adamın içinde ne yaşadığını, sizin hayatınız dedikodudan ibaret.
hayır Hayatım dedikodu değil,saygısızlığa gerek yok,neden böle küçüldün,aile içindeyız,ve bızım yanımızda sürekli aşağılamalar,şahıt olduk,hala oğlu asla anlatmadı,ama bu öfke ve küçülme nıye,neden bu kadar zoruna gitti

Çocuk senden değil diyerek nasıl yüklü nafaka alınabiliyor? Düşündünüz mü bunu? Aksine adam evlilik sürecinde beni aldattı ve başkasından çocuk sahibi oldu diye lehine kullanabilirdi.
Nasıl bir mantıksızlıktır bu...

Aslında hakaret edip, köpürmesinin sebebi de içten içe haklı olduğumuzu bilmesi. Üzüldü biraz, peri masalından kabusa doğru adım attı hikayesi malum. Bu bir anda ağır geldi, onca kişi aynı şeyi söyleyince aklının bir köşesine çarptı bu fikirler. Bir parçası da hak verdi, kurt düştü bir kere. İnkar aşamasında hala.

konu "annemi nasıl ikna ederim", şıklar "evlen - evlenme".. konu sahibi daha sen ne yapacağına karar vermemişsin, bırak anneni ikna etmeyi.. git o kadını bul, bir de 1. ağızdan dinle boşanma macerasını.. kadın boşanmış bitmiş, haklıyım dese ne kazanacak, haksızım dese ne kaybedecek..

Biz hiç tanımadığımız halde, kendini yakma diye sızlanırken, acaba annesi ne durumdadır ? Evladında hayırlısı.

Hakaret degil niyetim. Bizim senin bu adamla evlenmende ya da evlenmemende bir kazancimiz yok. Burda herkes kendi hayat tecrubelerinden de faydalanarak sana yardim etmek istiyor. Kimse senin kotu olmani istemez. Madem bu adamin bu kadar iyi oldugundan eminsin buraya niye konu actin?
Mum dibine karanlik derler. Bazen olaylari disardan bir ucuncu goz daha iyi degerlendirir. Bana da esimle ilgili disardan ucuncu gozler yapma demisti. Annem de istememisti. Oysa ben asiktim ve bu evliligin yuruyecegine adim gibi emindim.

Burdan bile adami tanimadigimiz halde hersey bariz belli. Oz evladini red eden bir adam var. Inanmiyorsa babalik testi yaptirabilirdi.
Evlenmek istedigin adamin cevresi de adamla ayni seyi soyleyecektir bosanma nedeni olarak. Bu normal. Ama bir evin icinde yasananlari disardaki insanlar bilemez ki. Disardakiler evdekiler ne anlatirsa onu bilirler. Esinden ya da bosanma dilekcelerinden gercegi ogrenebilirsin. Kaldi ki nafaka oduyorsa o cocuk adamin cocugu ve evladini gormemesi de cok normal degil. Icinde birazcik vicdan merhamet olsaydi o cocugun sorumlulugunu alabilirdi.
Esiyle bosandi adam, cocuguyla degil ya. Iki gun sonra siz de ayrildiginizda cocugunu yari yolda birakmayacagi belli mi olur. Kimse bosanmak icin evlenmiyor ama insanin basina da gelebiliyor. Ben acele karar verme derim. Sen gerci kararini vermissin ama yine de bir abla olarak icimdekileri soyleyim bekar hic evlenmemis biriyle evlen. En azindan kafanda soru isaretleri olmaz. Ayni dili konusanlar anlasamiyor. Sana tavsiyem bir de ayni dili konustugun insanla evlen.
Ha bu arada esinle evlenmiyorsun sadece. Her ne kadar imzayi iki kisi atsa da, aileler evleniyor. Ailelerin anlasmalari da cok onemli. Cunku onlarda yasanan puruzler, problemler sizin evliliginize de yansir.
Bir de 9 kardeslermis. Bilmem kac tane gorumcen, kac tane de eltin olacak. Yarin obur gun evlenince hepsi sizin eve karisacak soz sahibi olacak cumbur cemaat yatiya gelecekler... bir suru sey... herseyi dusun bence. Sadece asik olmak yetmiyor evlilikte.

Son düzenleme:
Ah bu naneyi bende yedimki...

Pismaaanim cok pismaaanim esaseeeen!!!

Biz hiç tanımadığımız halde, kendini yakma diye sızlanırken, acaba annesi ne durumdadır ? Evladında hayırlısı.
Hayırlısı canım, her şey olacağına varır. Kınamamak lazım, yaşamadan ölmezsin derler.
Umarım konu sahibi yarın sabah daha aklı selim uyanır, kendine bir iyilik yapar ve o adamdan şüphe duymaya başlar.

evet konu sahibesi sevgilisiyle eski karısının öyle işler yapmadıklarını söylüyor
Hmmm bu adam benim karşıma çıksa anında uzaklaşırdım. Ayak üstü 40 yalan söyleyebilen biriyle işim olmaz
Birlikte olmamış ama çocuk olmuş, kadın çocuk senden değil demiş ama çocuk ondanmış, bir kadın çocuk senden değil lafını niye der? Adam yakasından düşsün diye der, kadın kurtulmak için kendi iffetini, çocuğunu bile ortaya atacak kadar neler çekti kimbilir?
Yoksa biraz düşünülse hiç bir anne çocuğunu böyle bir konuma düşürmez asla, Namussuz kadın damgası yemek istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…