DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/

• Ankete Katılan
    123
Siz hayal aleminde yaşayın,gayet mutlular,kaç Yıldır yanyanayız,kızı özelde okutmalar,kızım bır dediği ıkı olmaz,kadın desen bır eli yapda balda,bak ben anlatamıyorum,Babalık etmeyen ınsanlar bunun Hesabını çok fena verecek,hemde çok fena ,ama siz kadınlarda kendını kandırıyor,adamlar evlenıyor gayet mutlu Mesut,böle hemen evlenıp,Yada koca etmeyen adamları baba edıyorsunuz,Sankı onları savunuyor durumuna düştüm,bakın konulara ne yazıyorum,ama bır Kısım erkekler böle,hala Oğlumu hiç sevmem,bak ilk eşi çok aşağıladı onu,en son boşandı,ıkıncı ile mutlu Mesut,ilk de Köye döndü,Kafayı yedı,ondan olan kızını hiç aramadı,oysa yanında iken çok düşkündü,bunlar örnek,konu sahıbıde bır örnek,çok Üzüldük,kıza Yardımlar ettik,

hayır yani bir de diyorsun ki, sevgilim doğulu bir aileden...
yani hele ki oralarda karısı adama 'bu çocuk senden değil' diyecek, adam da normal karşılayıp sadece boşanmakla yetinecek...

Yaw he he diyorum.

Töre cinayeti der kurşunlarlar bir de örtbas ederler benim bildiğim. Kemiğini bulamazlar.

Son düzenleme:
Siz hayal aleminde yaşayın,gayet mutlular,kaç Yıldır yanyanayız,kızı özelde okutmalar,kızım bır dediği ıkı olmaz,kadın desen bır eli yapda balda,bak ben anlatamıyorum,Babalık etmeyen ınsanlar bunun Hesabını çok fena verecek,hemde çok fena ,ama siz kadınlarda kendını kandırıyor,adamlar evlenıyor gayet mutlu Mesut,böle hemen evlenıp,Yada koca etmeyen adamları baba edıyorsunuz,Sankı onları savunuyor durumuna düştüm,bakın konulara ne yazıyorum,ama bır Kısım erkekler böle,hala Oğlumu hiç sevmem,bak ilk eşi çok aşağıladı onu,en son boşandı,ıkıncı ile mutlu Mesut,ilk de Köye döndü,Kafayı yedı,ondan olan kızını hiç aramadı,oysa yanında iken çok düşkündü,bunlar örnek,konu sahıbıde bır örnek,çok Üzüldük,kıza Yardımlar ettik,

maalesef konu sahibesi bunları anlayabilecek olgunlukta değil...

Kendi durumum sevgilimden iyi. Teşekkürler nacizane yorumunuz için
Ay niye banlandın, ne güzel konuşuyorduk:), ay hep öyle olur zaten. Paralı adamı bulurlar bir de yuvasını yıkarlar, kabahatlerine de nasıl bir kılıf uyduracaklarını şaşırırlar.

Yok valla yenı eşinede,çocuğunda tapar,mutlu Mesut yaşar,erkek böledir

siz kadınlar derken, sen erkek misin?

Nasıl olsa pişman olacağı belli. Bana da çok denmişti, ben dinlemedim:)) aha aynı ben, aha da buraya yazdım seneye bebeğimle beni sokağa attı diye konu açar:)

ben birebir aynı durumu yasadım. ayrıldık maalesef. ama onun kızıyla bir sıkıntısı yoktu

Yaw he he diyorum.

Töre cinayeti der kurşunlarlar bir de örtbas ederler benim bildiğim.
Çok tutarsızlık var.
Ayriyeten bir de anket açmış Sanki görüşlere göre hareket edecek de, zaten evlenmek konusunda kararlı, anket çok saçma değil mi?
Buradan da şu sonuca varırız. Kendisi de içten içe şüpheli, adam sağlam pabuç değil seziyor sanki. Ama ha deyince de geçemiyor galiba, gözümü karartıp atsam imzayı diyor bir anda, sonra da ya ben de boşanırsam diye tırsıyor. E ama tırsma güzelim, 25 sayfa adamı akladın madem eminsin kötü olan ex karısı, o zaman rahatlıkla bas nikahı gitsin.
Yanlış mıyım?

Ya hanımefendi ben neden hayal aleminde yaşayayım? Ayrıca noktalama işaretlerine dikkat ederseniz daha anlaşılabilir olursunuz. Bizim de yakııııın komşularımız var ama evlerinin içini bilmiyoruz. Bizim de yakıııın komşularımız var ama hiç biri bizim evimizde olanları bilmiyor. Ben de ablamda özel de okuyoruz ama ev de başka kardeşim. Siz insanları mutluymuş gibi görüyorsunuz sadece.

maalesef konu sahibesi bunları anlayabilecek olgunlukta değil...
Adam çocuk benden değil diyor değil mi?
O zaman mantık yürütelim, çocuk ondan değilse neden nafaka veriyor? Burda bu memleketin erkeğinden bahsediyoruz, doğup büyüdüğü şehirin hiiiç Önemi yok, soruyorum size, bir Erkeğe çocuk senden değil diyeceksinizde kan çıkmayacak, o adam paşa paşa nafaka ödeyecek, çocuğu annesinden dolayı görmek istemiyorum diyecek, annesiyle iyi ayrılsaydı görecekti yani kendinin olmayan çocuğu.

Adam o Kadınla sevmeden mi evlenmiş, çocuk nasıl olmuş peki bir anlık gafletle mi?
Benim bir arkadaş vardı kulakları çınlasın, bir erkeği sevdi adam o ara bekardı, o adamda Doğu'luydu, belirtiyorum hikayede benzerlikler olacaktır mutlaka diye.
Neyse bir süre sonra adam ailem falancayla evlenmemi istiyor seni seviyorum ama ailemin sözünden çıkamam dedi evlendi, benim saf arkadaşım evlenmesine rağmen adamla görüştü, adam ben karımı sevmiyorum, vallahi aynı odada bile kalmıyorum dedi, arkadaşım bana anlattıkça güldüm, çünkü adam yalan söylüyor belli, inanma dedim inandı, birkaç ay sonra benim arkadaş Ağlayarak geldi, Muneeee X'in karısı hamileymişşşşş, istemeden olmuşşşş, e hani aynı odada bile kalmıyordu hangi ara aynı yatağa girdiler, kadın doğurdu bir erkek çocuğu, dedi vallahi karımla birlikte olmuyorum artık, zaten onu sevmiyorum, aradan ne kadar geçti bilmem benim arkadaş yine geliyor Muneeeee dedim tamam anladım gerisini, senin X sevmediği Karısını yine hamile Bıraktı değil mi? E yani 2. oğlanda geldi, artık 3.'de dank etti bizimkinin kafaya Hamd olsun.

Ahh unuttum adamlar kendilerini melek göstermek için çevrelerindeki herkese kendi istediklerini söyletebilir, adamın kendi Çevresi sonuçta, ne diyecek yenge hanım bunun eski Karısı var ya çok iyiydi ama bu kıymetini bilemedi mi diyecek, kimse adamı kötülemez, siz gidin birde eski eşin ailesine sorun bakalım ne diyecekler.

Bir şey merak ediyorum ya, siz bilirsiniz, hala oğlunuz günde kaç kez tuvalete gidiyor? Ne biliyorsunuz adamın içinde ne yaşadığını, sizin hayatınız dedikodudan ibaret.

siz kadınlar derken, sen erkek misin?
çok tatlısın,si kadınlar derken böle kendını laf Dağı'nda gören,erkeği aptal sanan kadınlar,olan çoluğa çocuğa oluyor,hırsların kurbanı,suç varsa evlilikte tek Taraflı değildir,ama ayrışmayı bılmeyen toplum olarak çocuklara yazık edıyorlar,Kocasından Ayrılan kadın çocuğu göstermemekle Babasına düşman olarak büyütmekte,Yada karısından ayrılmak istemeyen erkek ilk işi çocuğu vermem diye tehdıt etmekte,yanı kişi olmadan evlenıyor,be olmadan anne baba oluyor,sonuç ortada,Bakım geçen bir olaya tanık oldum,üzüntümden Ağladım,bır çift boşanıyor,üç çocuk anne istemıyor,babaanne BAKIYOR,mis gibi,tabi ananız babasız ne kadar olursa,neyse Yaşları otuz yok çiftin,aradan bır yıl geçmeden adam evlenıyor,dünya Güzeli bir kızla,kız evlenıyor çok yakışıklı çocukla,faceden gösterdiler bana akrabası,üç çocuğuda gördüm yıne faceden,eğer hayat tecrüben varsa,bu adam ikinci evliliğinden yapar çocuk,misler gibi büyütürler,kadında yapar bı çocuk,aynen oda misler gibi,olan üç çocuğa olur dedim,ve babaanne ye dua ettim,uzun Ömür diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…