DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/

• Ankete Katılan
    123

Asla kınamıyorum ama çok kızıyorum, mantık devre dışı olup, değmeyen biri için hem kendi, hem de ailelerini yakanlara. Allah doğru yoldan ayırmasın. Umarım aklı başına gelir ve mantıklı kararlar alır.

Kızıyla görüşmüyorsa evlensin mutlu olsun demek vay be ne kötü kalpli insanlar var şu dünyada.
Kızı yanında olsa ne olacakti ne kötülüğü var küçücük çocuğun? Hem çocuklu adamla evlenip hemde çocuğu yanında olmayacak görüşmeyecek öyle mi ohh ne güzel dünya. .
Bi sabinin hayatını etkilemek bu kadar kolay mi sizin için o çocuk, siz mutlu olun bi sakinca yok bik bik konusup akil verirken babasız büyüyecek bunu hiç düşünme zahmetinde bulundunuz mu acaba? ?

Yok valla yenı eşinede,çocuğunda tapar,mutlu Mesut yaşar,erkek böledir

Böyle bir durumda erkek boyledir diye gecistiremezsiniz. Erkek olsun kadin olsun evladindan vazgecen insana hic bir sifati yakistiramam ben. Hele bi erkege adam sifatini asla.
Böyle erkek olmaz olsun. Sadece konu sahibi değil hic bir kadin evlenmeye yeltenmesin.
Evlat bu. Evlilige dekor olsun diye disardan alinip bi köşeye atilacak bisey degil.
Candan kopan can otesi var mi.

Biri bana gelip senin cocuk aslinda senin degil onu sen dogurmadin dese taş üstünde taş birakmam. Asla vazgecmem. Hele babası sirf oyle dedi diye onu bi kenara atıp erkek peşinde dolasmam. Anliyomusun.
Konu sahibi de yok ilerleyen zamanda gorusecek bilmem ne vik vik vik. Zirvalayip duruyo. Kendi cocuguna hayri olmayan insanin ona ne hayri olacak acaba.

Valla evde kurtce arapca konusmalri seno cok zorlucak. Akrabalarimizdan biliyorum. Gelinler kndi aralarinda kurtce konuşuyorlar. Kaynana gorumce deli oluyor. Dedikodu falan girla gitse arada anlamiyorlar.o buyuk sorun olur yani.

Bu da son mesajim bu konuya. Demek ki adam karisindan hic bir sekilde ayrilmak istemiyordu. Karisi da ne cekiyorsa kurtulmak için cocuk senden degil diyebilecek kadar yani iffetini feda edecek kadar usanmisti son kursunu nu da bu yönde kullandi. Amaci para olsa adam da konu sahibinin gördüğü gibi melek olsaydı zaten o zenginlik icinde yaşar giderdi.
Nafaka yolunu kapatacak bir yalanla para koparmaya çalışmazdi. Bunu bütün forum anladi bi konu sahibi anlayamadi. Iyi geceler

Ben bu arada gecmis sayfalari soyle bir okudum da.... konu sahibi eski es ve sevgilisinin bosanmalari sirasinda sanki yanlarindaymis gibi -di'li gecmis zaman kullanmis. Oysa sevgilisinden duyulup altarilan seylerde -mis'li gecmis zaman kullanilir. Yapti etti diyor yapmis etmis yerine.... sanki olaylari bizzat onlarin yaninda yasamis... yoksa konu sahibi aslinda adamin ilk evliliginde basindan beri yaninda miydi onlarin diye de dusunmuyor degil insan.....
bu arada konu sahibi duymak istemedigi her yorumu yazana kendi agir konusuyor. Insanlarda yardimci olalim acsin gozinu diye ugrasiyor. O da boyuna adamin avukatligini yapiyor... herkesi de asagilayan hakaret eden diye sucluyor. Oysa hakaret okumadim hic yorumlarda.... insanlar gayet icten yardimci olmaya calismislar....

Çocuğunu kabul etmeyen ,görüşmeyen erkek adam değildir.kusura bakmayın ama yazının devamını okumadım bile.çocuğuna sahip çıkmayan adam;size ve sizin çocuğunuza sahip çıkar mı?!!!!!
Annesi ne yaparsa yapsın o çocuk kendi kanı canı.pesssss!!!

Sizi kınıyorum düşüncenizden ve çocuğunu arayıp sormayanları normal görmenizden.merak ettim de acaba çocuğunuz var mııııı?!!!!

eger senden olacak cocuguna babalik yapacagina inaniyorsan evlen. senin cocuguna babalik yaparken o uzaktaki kiz cocugunu elinizin tersiyle iterseniz, hayatta mutlu olamazsiniz. cunku her yediginiz ictiginizde o kizinda hakki olacak. Umarim Allah sevgilinizin kalbine merhamet tohumlari serper.

sorunlu insanları alma hayatına, nasıl bir ilişkiymiş, çocuk kimden, nasıl yani, nasıl bir durumun içindeler.bitir ilişkini bence

aynı şeyi yaşadım, kocam bana çocuk benden mi diye sordu...hiç günahım yokken, ben vajinismus hastasıyım, çocukolmaz olmaz diyodu, olunca da dayağa kadar gitti iş.çok acı çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…