Herhangi bi insanın egosunu tatmin edecek beyin kapasitesinde değilsiniz üzgünüm. Ben gayet ciddi birşey danışıyorum ama görüyorum ki insanların tek yaptığı çok bilmiş laflarıyla iğnelemesi. Gölge etme başka ihsan istemez..Tamam canım, eski eşi tü kaka, çirkef, deli karı, pis o pis! Sen cicisin, özelsin, adam seninle birlikte yeniden doğdu, sen onun içindeki cevheri ortaya çıkardın, çocuğuyla ilişkisini bile düzelteceksin inşallahÖzel bir kadınsın vesselam, üstünsün sen o kadından hem! Aslında düzelmesini de istemiyorsun ya, yeme bizi şimdi. Adamın çöpsüz üzüm hali daha çok işine gelir, şimdi hiç burada şirinlik etme Buraya eski ilişkisinin ne kadar berbat olduğunu yazarak, geri planda kıyaslama yaparak egonu tatmin etmeye çalıştın. Oldun mu bari? Olmadı di mi, hiç öyle cevaplar gelmedi, neyse kısmet
Emniyet Müdürü'nün sözleri, tutanaklar üzerinden de olsa kendi gözünüzle görmediğiniz şeyi -di geçmiş zamanıyla anlatamazsınız. -mış -muşlu Cümleler kurmanız gerekir. Bu Şekilde konuşmanız komik oluyor.Ne zorla ne de sevmeyerek evlendi. Tabiki dekendi rızasıyla severek evlendi. Sadece evlendikten sonra niyetini öğrendi diyebilirim. Topu topu 1.5-2 yıl süren bir evlilik. O da kapıt üzerinde. Aralarındaki ilişki daha önceden bitmişti zaten. Bu arada evet boşanmanın her detayını biliyorum. Mahkeme kağıtlarından tutun da oranın emniyet müdürünün ağzından birebir onayım var. Birşey bilmeden emin olmadan laf konuşmuyorum burda.
Hakaretin için kib butonu var biliyor musun burada, öptüm canımHerhangi bi insanın egosunu tatmin edecek beyin kapasitesinde değilsiniz üzgünüm. Ben gayet ciddi birşey danışıyorum ama görüyorum ki insanların tek yaptığı çok bilmiş laflarıyla iğnelemesi. Gölge etme başka ihsan istemez..
Benim soruyu sorma amacım annemin rızasının olmamasıydı. Çocukla ilgili detaylara girmedim siz bu kadar sorunca farkettim. Ben buraya yalan birşey yazıp ne kazanabilim ki? Olanı söylüyorum. Çocuğu kabullenmesi zamanla olacak inşallah diyorum.yani,
ilk mesajda resmen adam kızını kabul etmiyor yazmış,tepkilerden sonra ilerleyen zamanlarda babalık görevini yapacağa doğru gitti durum
aynen.. nedir bu emniyet müdürüne kadar sormalarNasıl bu kadar içinde olabildin olayların?
anlamadımŞu boyadığım yerlere bir bakıveirin kızlar. Nereden tanıdık gelecek? İpucu vereyim mi, bakın şu smile
Babamın eli kolu uzun çok şükür. Babam da karşı tarafa güvenmese izin verir mi sanıyosunuz?aynen.. nedir bu emniyet müdürüne kadar sormalar
Annem hasta diyosun da evdeki tek akli basinda konusan annen gibiBenim soruyu sorma amacım annemin rızasının olmamasıydı. Çocukla ilgili detaylara girmedim siz bu kadar sorunca farkettim. Ben buraya yalan birşey yazıp ne kazanabilim ki? Olanı söylüyorum. Çocuğu kabullenmesi zamanla olacak inşallah diyorum.
Ya ben annemle alakalı açtım konuyu olay nerelere geldi. Ben kimsenin desteğiyle vermedim bu kararı ki sizlerden destek isteyeyim? Belki benimle aynı durumda olan biri fikrini yazar diye yazdım ama maşallah tek gördüğüm önyargıyla dolup taşmış insanlardurumu net şekilde ifade etmiyorsunuz ve zaten bu konuyu açmadan önce çoktan karar vermiş gibisiniz.arkanızda destek hissetmek için konuyu açmışsınız gibi geldi.birinci ağızdan olaylara şahit olmuş gibi konuşuyorsunuz yada görmüş gibi kendinizi inandırmışsınız...
e kardes evlen o zaman madem baban bıle guvenmıs ne dıye konu actın fıkır alıyosun onu anlamadımBabamın eli kolu uzun çok şükür. Babam da karşı tarafa güvenmese izin verir mi sanıyosunuz?
Sizi güldürebildiysem ne mutlu bana o zaman.Emniyet Müdürü'nün sözleri, tutanaklar üzerinden de olsa kendi gözünüzle görmediğiniz şeyi -di geçmiş zamanıyla anlatamazsınız. -mış -muşlu Cümleler kurmanız gerekir. Bu Şekilde konuşmanız komik oluyor.
Çocuğum babamı görücem dediğinde KÖPEK gibi kapıma getiriyorum o adamı, saat kaç olursa olsun. Kadınlarda bir garip ha, çocuğun baba sevgisi nafakayla düzelecek bir durum diil.Hiç öle değil,bızım asistan 55 Yaşında ,boşanmış,adam yemeden evlenmiş çocukları ile mutlu,ve diğer iki çocuğunu bır kez aramamış,yan komşum ilk Eşinden olan çocuğunu 17 Yıldır Görmüyor,nafaka ödenmiyor,bu elinin ilk Kocasından olan çocuğa Gül gıbı BAKIYOR,on Yıldır komşumuz ,çokda mutlulular,erkek yanında olan çocuğuna bakar,yanında olan kadına bakar
Konu sahibinin sıfatı neydi acaba o aralar?aynen.. nedir bu emniyet müdürüne kadar sormalar
Bu mesajın ilk cümlesine atılma ak elde değil.kadın ayrılmak için demişse düşün nasıl boşan ayı istemişe sen dusun o zaman kadın ayrılmak ıcın ölmeyı göze almıs resmen bu işin kürtü türkü yok ben ole bıse desem gercegı anlatabılme fırsatuım bıle olmaz mezarda bulurum heralde kendımı
senınkı cesaret değil bu kalkıştıgın ıs de degıl bı akıllı annen var etrafında sanırım
Annem olayından dolayı açtım zaten. Ama maşallah herkes aşağılama meraklısı çıktı. Ben diyorum ki evet babamın rızası var ama anne rızası olmadan nasıl olur nasıl ikna edeyim?? Düğününe gelmem eve gelemezsin diyo ben nasıl bir yol çizebilirim anneme karşı? Benim derdim buydu zatene kardes evlen o zaman madem baban bıle guvenmıs ne dıye konu actın fıkır alıyosun onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?