Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Arkadaşlar benimde bu video çok hoşuma gider ara ara açıp izlerim. Her şer de bir hayor vardır ya inanırım gerçekten.
Bayilirim bu konusmasina bu adamin biyografisini okudunuz mu kizlar ? Gercekten o kadar dogal ve insanlarin nasil yanlislari dogrulari varsa cekinmeden hepsi anlatilmis bizimkiler gibi abartma,boburlenme yok bayildigim kitaplardan normalde biyografi okumaktan sikilirim ama teslanin ve steve jobsun biyografisini cok buyuk zevkle okumustum :)

Canım hangi yayının kini okudun bir sürü varda. Bir tane yeni çıkmış üstünde giysileri olan beyaz kaplı güzel gibi.Bende düşünüyorum okumayı da.

Hahahahahha tipe bak ya
Aklima kotu bisey geldiginde direk acip bakiyorum :)) bogum bogum birde elime verseler mincikliya mincikliya sevsem :) insan ister istemez butun kotu dusunceleri unutup guluyor birde tombis ikizlerim var japonikler ay dur onlarida atiyim size :)

Birde bu bidiklarim var :) kizlar tavsiye akliniza kotu bisey geldiginde yada boyle mutsuzluk belirtisi direk bu bidiklara bakiyorum insan ister istemez mutlu oluyor :) bu gece ben erken kaciyorum kitap okuyup yaticam erkenden iyi geceler hepinize Allah niyetlerimizi,dualarimizi hayirlisiyla kabul etsin insallah

Ay ben bunlardan istiyorum ama çok tatlılar yaa :))

Uzun zamandır içinde bulunduğum ama tarif edemediğim duygularımın nedeninin biraz araştırmakla kronik depresyon olduğunu anladım. Psikoloğa gitmek için yeterli maddi durumum yok. Ama daha iyi hissedebilmek için farklı alternatifler kullanıp, bir kaç tane kitap aldım. Şuan Mümin Sekman'ın ''Herşey seninle başlar'' isimli kitabını okuyorum. Geçmişte yaşadığım travmaları içimde biriktire biriktire görünmeyen bir sis dağı oluşturup, o dağın yamacına tek başına yaslanmış yalnızlığıma sarılıyorum. İstemli bir şekilde insanlardan uzaklaştım çünkü hep bir güçsüzlük hissediyorum. Bu tembellikten ve üşengeçlikten kurtulmak, insanlarla daha iyi ilişkiler kurabilmek, güvenebilmek istiyorum. Burayı takip edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…