Yo ben anladım canım merak etme:)@Nihandur canim ya yanlis alintilamisim kusura bakma,duzeltemedim de.Neyse duzeltmeye calisirim : ))) Yani
Bu video benim de kaliplarimdan canim,cok guzel gercektemArkadaşlar benimde bu video çok hoşuma gider ara ara açıp izlerim. Her şer de bir hayor vardır ya inanırım gerçekten.
Bayilirim bu konusmasina bu adamin biyografisini okudunuz mu kizlar ? Gercekten o kadar dogal ve insanlarin nasil yanlislari dogrulari varsa cekinmeden hepsi anlatilmis bizimkiler gibi abartma,boburlenme yok bayildigim kitaplardan normalde biyografi okumaktan sikilirim ama teslanin ve steve jobsun biyografisini cok buyuk zevkle okumustum :)Arkadaşlar benimde bu video çok hoşuma gider ara ara açıp izlerim. Her şer de bir hayor vardır ya inanırım gerçekten.
Dimi? çok beğenirim, okulda falan işlerim kötü gitti mi hemen açıp izlerim .Bu video benim de kaliplarimdan canim,cok guzel gercektem
Canım hangi yayının kini okudun bir sürü varda. Bir tane yeni çıkmış üstünde giysileri olan beyaz kaplı güzel gibi.Bende düşünüyorum okumayı da.Bayilirim bu konusmasina bu adamin biyografisini okudunuz mu kizlar ? Gercekten o kadar dogal ve insanlarin nasil yanlislari dogrulari varsa cekinmeden hepsi anlatilmis bizimkiler gibi abartma,boburlenme yok bayildigim kitaplardan normalde biyografi okumaktan sikilirim ama teslanin ve steve jobsun biyografisini cok buyuk zevkle okumustum :)
bu kitab bitanem ,baya kalin ama uzun zaman araliginda bitirdim bende arada baska seylerde okudum :)Canım hangi yayının kini okudun bir sürü varda. Bir tane yeni çıkmış üstünde giysileri olan beyaz kaplı güzel gibi.Bende düşünüyorum okumayı da.
Sağol canım çıktığımda bakim bir bendebu kitab bitanem ,baya kalin ama uzun zaman araliginda bitirdim bende arada baska seylerde okudum :)
Eki Görüntüle 1721287
Hahahahahha tipe bak yaKizlar kac gundur bu bebisin fotolarina videolarina bakiyorum yaaaaaa isirmalik tam yavrum masallah :) bakip bakip guluyorumEki Görüntüle 1721288
Aklima kotu bisey geldiginde direk acip bakiyorum :)) bogum bogum birde elime verseler mincikliya mincikliya sevsem :) insan ister istemez butun kotu dusunceleri unutup guluyorHahahahahha tipe bak ya
anam bu neeeKizlar kac gundur bu bebisin fotolarina videolarina bakiyorum yaaaaaa isirmalik tam yavrum masallah :) bakip bakip guluyorumEki Görüntüle 1721288
İyiyim bitanem tam gaz devam. Sen ne alemdesin nasıl gidiyor :)Grey_ immm ne alemdesin bitanem ?
Ay ben bunlardan istiyorum ama çok tatlılar yaa :))Eki Görüntüle 1721323 Birde bu bidiklarim var :) kizlar tavsiye akliniza kotu bisey geldiginde yada boyle mutsuzluk belirtisi direk bu bidiklara bakiyorum insan ister istemez mutlu oluyor :) bu gece ben erken kaciyorum kitap okuyup yaticam erkenden iyi geceler hepinize Allah niyetlerimizi,dualarimizi hayirlisiyla kabul etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?