Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

arkadaşlar bişey sorucam. benim biraz kafam karıştı da. şimdi ben Esmaları araştırıyordum. hepsinin ayrı bir sayısı saati günü var ya.. şimdi okuduğum bir site de bunları yazmış. mesela YA VARİS esması için gezegen saati Venüs demiş perşembe öğlen diye belirtmiş. ama ben gezegen saatleri diye netten baktığımda su an için yine gezegen saati olarak Venüs diye gözüküyor(yani gece 22 den sonra). ben şimdi hangisine göre okumalıyım.
bilmem anlatabildim mi :)
 
Telefonuma kaydettiğim,kitaplardan ve internetten derlediğim notlardan biri,belki size de ilham verir :))
Hayallerimi yaratacak gücümü kullanıyorumgerçekleşeceklerini bilmek inanç isterinancımız tohumların en küçüğü olan hardal tanesi kadar bile olsa, dağları oynatabiliriz.
mucizelerimin doğru sırada ve doğru zamanda gerçekleşeceklerine güveniyorum. Sadık kalın ve istediklerinize yoğunlaşın.
her ne kadar doğrudan sonuçları görmeseniz bile mucizeleriniz gerçekleşmeye başladı.
Bir şeyi görünür kılmadan önce bunun için gerekli enerjiyi yaratmalısınız. Mucizelerin gerçekleşmeye başladığında olmak istediğin kişiyi şimdi ol,o ruh halini şimdi yaşamaya başla☄

Kâle rabbigfir lî veheb lî mulken lâ yenbagî li ehadin min ba’dî, inneke entel vehhâb(vehhâbu). قَالَ رَبِّ اغْفِرْ لِي وَهَبْ لِي مُلْكًا لَّا يَنبَغِي لِأَحَدٍ مِّنْ بَعْدِي إِنَّكَ أَنتَ الْوَهَّابُ Süleyman, “Ey Rabbim! Beni bağışla. Bana, benden sonra kimseye lâyık olmayacak bir mülk (hükümranlık) bahşet! Şüphesiz sen çok bahşedicisin!” dedi.

Kaynak: http://www.estanbul.com/hz-suleymanin-dualari-220177.html#.VloSxV9XzCS
 
Doğru yerdesin canım,burayı arayıp bulduysan ve bu çizgiye geldiysen demek ki bişeylerin değişme vakti çoktan gelmiş.
Hayatta hepimizin bir sınavı var,bazen hepsi üst üste geliyor (vize haftası gibi :))) ama olsun buna da şükür deyip,eğitime devam ediyoruz,umutsuz olma,takipte kal


Anacım o işkerden hiç anlamıyorum,ben esmalarımı sürekli zikretmeye devam ediyorum,sinirlendiysem ya habip,ya sabır diyorum,paraya sıkıştıysam ya cami ya rezzak diyorum mesela,Venüs Merkür takmıyorum hiç :))
 
saat dilimi gece ve gündüz olarak ayrılır
bi gün önce tekrar paylaşım yaptım
gece dediği 1 de başlar sabah dediği 6 da gibi düşün
hem gece hem de gündüz tekrar eder
venüs-jupiter... diye :)
kafan karışmasın
sadece gündüz ve geceleri başka anlama gelir bu bir
gündüz salı iken gecesi çarşamba oluyordu sanırım öyle hatırlıyorum
ya kafanızı bununla yormayın
bu saat ve günler sadece enerjiyi daha fazla hızlandırmak amaçlı
yoksa hepsinin amacı yine aynı yere çıkıyo :)
 
kesinlikle burası tam senlik bi yer
içinde ki o sisli puslu dağların tepelerinden itibaren kazamaya-kırmaya başla
sen kırdıkça ppuuff olacak bütün birikmişler
affetmeyi öğreneceksin
kendini öğreneceksin
amacını nereye gitmek istediğini bulacaksın
kısacası özüne kendine döneceksin
tekrar güleceksin
hayal kuracak bunun için çabalıycak ve yaptıkça yaşadıkça mutlu olacaksın
insanlardan kaçmak sana yarar sağlamaz
seni sadece hayattan uzaklaştırır
çünkü insanlar her yerdedir
1 tane de değildir
milyon tanedir
onları her yerde her zaman görebilirsin
sevmeyi tekrar öğrenmen gerek
sevdikçe aslında iyilikler çıkacak
yardım ettikçe paylaştıkça
birini mutlu ettikçe


yapman gereken ilk şey O DAĞIN TEPESİNE ÇIKIP,İYİCE TUTUN,SAKINN KAYDIĞINDA KORKMA,SIKI SIKI TUTUNACAKSIN BUNA İNAN,VE KIRMAYA BAŞLA!!!TA Kİİİ KALBİNE İNENE KADAR!!!TEMİZLENENE KADAR!!!HERŞEY ASLINDA O SİVRİ TEPE DE DEĞİL,TAM DERİNDE,SENDE,KALBİNDE, VE ŞUAN SENİ BEKLİYOR :) BU SAYFADA OLMANIN NEDENİ DE TAMAMEN BU!
 
evet en iyisi o sanırım :) bende öyle yapıcam :)
 
anladım canım sagol. ben yeni başladım zaten çok ayrıntıya inmeyim :)
 
hoş geldin :) bende bir haftadır burdayım. bu sayede kendimi eskisine göre çok iyi hissediyorum.yardımsever ve herkesin iyiliğini isteyen arkadaşlar var burada. herkesin az-çok bir derdi sıkıntısı var geçmişinde ama burada bunlara karsı birlikte örgütleniyoruz güç kazanıyoruz...artık hayatımızda güzel günler görme vakti :)
 
Canım sen netten arattığım doğru şuan için hangisi diyorsa o
 
sağol canım teşekkür ederim :) hangi şehirdeysek onu yazıp buluyomuşuz anladım :)
 
Kizlar bir iki sey okudum; galaksi hizalamasi oluyormus.Su iki günde evrenin enerjisi ile ilgili bir takim farkli seyler gerceklesiyormus.Diyor ki bu iki gun enerjinizi yuksek tutun," hersey mumkun" moduna girin.O yüzden neden olmasin diyoruz veee 2 güne özel calisma yapalim,esmalari da ekleyelim.Neler yapabilecegimizi planlayalim,hep birlikte guzel bir calisma cikartalim.Ne dersiniz ?
 





Hepinize teşekkür ederim. Yani Allaha şükür sağlığım yerinde, iyi giden bir evliliğim var, işim var ama bu öyle bişey ki yok olan şeylere odaklayıp seni gün be gün hayattan izole ediyor. Ailemle aynı şehirde yaşamıyorum, onlara yakın olsam annem beni depresyona girecek kadar yalnız bırakmazdı zaten :) Bunda 3.kez düşük yapmış olmamın etkisi de var ve çok yeni...
Evlenmeden kısa bir süre önce iş yerimde beni olumsuz etkileyen olaylarla başlamıştı depresyon. Ve 7 yıldır beni esir aldı resmen. İşin kötü tarafı bu durumu görmezden gelip ona göre yaşamaya başladım. Sürekli evde ve yalnızım. Tek arkadaşım eşim. Tabi evden çıkıp, aradaşlarımla vakit geçirdiğim zamanlarda oluyor ama bu zamanlar çok sık değil. Mutsuzluğumu kimseye göstermemem, güleryüzlü ve eğlenceli olmam bu durumu kamufle ediyor. Ama ben kamufle değil, bu durum tamamen yok olsun istiyorum. Kişisel gelişim kitapları işe yarıyor gerçekten, Herşey seninle başlar kitabı ile bayağı iyi hissetmeye başladım. Tabi öğrendiklerini uygulamaya koymazsan etkisi kısa sürer. Evinizdeki terapisti okumaya başlıycam yarın. Bir gözüm kitapta, bir gözüm evde, bir gözümde burada olcak :)
 
Su an müsaitken yaziyorum hemen,siz sabahi karsilarken ben de geceyi karsiliyorum.Dua calismasi yapalim demistim yukarida ona istinaden yaziyorum:

Dua grubuna katilmak isteyenler arkadaslarim;
Öncelikle hazir oldugumuzda duayi hissederek,gercek olacagina emin bir sekilde basliyoruz calismamiza.Grubumuzun güzel insanlarinin o güzel enerjilerini ve birlikte yapmanin verdigi gücü,birbirimize faydali olabilecegimiz duygusunu hissederek dualarimizi okuyoruz.
Tabiki de niyetimizi bildiriyoruz.Niyetimiz;
Niyet ediyorum Dua Calisma Grubunun "hayallerin gerceklesmesi" çalismasina sevgi ile katilmaya.Ve bu çalismada yer alan arkadaslarimla tüm iyi niyetim,enerjim ve duanin gücüyle bir araya gelmeye.Tüm kalbimle hayallerimdekini en hayirli,en güzel şekilde yaşamaya niyet ediyorum.

Niyetimizi yaptiktan sonra dualara geciyoruz,cuma günü olmasi vesilesi ile dualari cuma saatine getirirsek süper olur diye düsünüyorum.Dualar icin 129 Ya Latif,196 El Vehhab,101 La havle vela kuvvete illa billahilazim öneriyorum.Ve resim seklindeki dualari öneriyorum,her birinin ayri yeri vardir benim icin 2 tanesi bizzat ruyamda okumam soylendi,haklarinda hic bilgim yoktu daha once.Sizle de paylasmak istedim.Her birini 11 defa okuyalim.


En son olarak da diyoruz kiii "hayallerin gerceklesmesi" niyet calismasindaki tüm bu calismaya katilan arkadaslarimin ve benim bütünün hayrina olacak güzel secimlerimizin kolaylikla,güzellikle gerceklesmesini diliyorum.

Katilmak isteyen arkadaslarim hemencik yazsin ona gore de hemen baslayalim canlar. pofu umarim musaitsindir canim bugun ben gec girersem senin seve seve ustlenecigini dusunuyorum,emrivaki olacak ama.Bu iki gun onemli : )
 

Eklentiler

  • 2015-12-17 20.23.10.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 184
  • 2015-12-17 20.23.51.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 178
  • 2015-12-17 20.24.22.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 178
Kizlar gunaydin herkese. Aslinda bana gun aymadi hic uyumadim cunku. Hayatimda kotu bir haber aldim dilegimle alakali. Lutfen benide dualariniza katar misiniz buraya olumsuz bisey yazmak istemezdim ama cidden cok agir geliyor bazi seyler..
Bende katilmak istiyorum buttrfly
 
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun.

Ben de varım buttrfly , Allah'ım bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine maddi manevi tüm sıkıntılarımızı gidersin, dileklerimizi kabul eylesin. AMİN
 
Son düzenleme:

Canım daha önce de yazmıştım, yeni ay dönemleri ya da senin yazdığın gibi özel günlerde bu tür çalışmalar yapalım diye, çünkü birlikte yapılınca daha etkili oluyor. Sonuçta bu da insana olumlu enerji yükler. Başlıkla da alakalı bence. Arkadaşlar da isterse bundan sonrada bu tür çalışmalar yapalım hep beraber.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…