Doğru yerdesin canım,burayı arayıp bulduysan ve bu çizgiye geldiysen demek ki bişeylerin değişme vakti çoktan gelmiş.Uzun zamandır içinde bulunduğum ama tarif edemediğim duygularımın nedeninin biraz araştırmakla kronik depresyon olduğunu anladım. Psikoloğa gitmek için yeterli maddi durumum yok. Ama daha iyi hissedebilmek için farklı alternatifler kullanıp, bir kaç tane kitap aldım. Şuan Mümin Sekman'ın ''Herşey seninle başlar'' isimli kitabını okuyorum. Geçmişte yaşadığım travmaları içimde biriktire biriktire görünmeyen bir sis dağı oluşturup, o dağın yamacına tek başına yaslanmış yalnızlığıma sarılıyorum. İstemli bir şekilde insanlardan uzaklaştım çünkü hep bir güçsüzlük hissediyorum. Bu tembellikten ve üşengeçlikten kurtulmak, insanlarla daha iyi ilişkiler kurabilmek, güvenebilmek istiyorum. Burayı takip edeceğim.
Anacım o işkerden hiç anlamıyorum,ben esmalarımı sürekli zikretmeye devam ediyorum,sinirlendiysem ya habip,ya sabır diyorum,paraya sıkıştıysam ya cami ya rezzak diyorum mesela,Venüs Merkür takmıyorum hiç :))arkadaşlar bişey sorucam. benim biraz kafam karıştı da. şimdi ben Esmaları araştırıyordum. hepsinin ayrı bir sayısı saati günü var ya.. şimdi okuduğum bir site de bunları yazmış. mesela YA VARİS esması için gezegen saati Venüs demiş perşembe öğlen diye belirtmiş. ama ben gezegen saatleri diye netten baktığımda su an için yine gezegen saati olarak Venüs diye gözüküyor(yani gece 22 den sonra). ben şimdi hangisine göre okumalıyım.
bilmem anlatabildim mi :)
saat dilimi gece ve gündüz olarak ayrılırarkadaşlar bişey sorucam. benim biraz kafam karıştı da. şimdi ben Esmaları araştırıyordum. hepsinin ayrı bir sayısı saati günü var ya.. şimdi okuduğum bir site de bunları yazmış. mesela YA VARİS esması için gezegen saati Venüs demiş perşembe öğlen diye belirtmiş. ama ben gezegen saatleri diye netten baktığımda su an için yine gezegen saati olarak Venüs diye gözüküyor(yani gece 22 den sonra). ben şimdi hangisine göre okumalıyım.
kesinlikle burası tam senlik bi yerUzun zamandır içinde bulunduğum ama tarif edemediğim duygularımın nedeninin biraz araştırmakla kronik depresyon olduğunu anladım. Psikoloğa gitmek için yeterli maddi durumum yok. Ama daha iyi hissedebilmek için farklı alternatifler kullanıp, bir kaç tane kitap aldım. Şuan Mümin Sekman'ın ''Herşey seninle başlar'' isimli kitabını okuyorum. Geçmişte yaşadığım travmaları içimde biriktire biriktire görünmeyen bir sis dağı oluşturup, o dağın yamacına tek başına yaslanmış yalnızlığıma sarılıyorum. İstemli bir şekilde insanlardan uzaklaştım çünkü hep bir güçsüzlük hissediyorum. Bu tembellikten ve üşengeçlikten kurtulmak, insanlarla daha iyi ilişkiler kurabilmek, güvenebilmek istiyorum. Burayı takip edeceğim.
evet en iyisi o sanırım :) bende öyle yapıcam :)Doğru yerdesin canım,burayı arayıp bulduysan ve bu çizgiye geldiysen demek ki bişeylerin değişme vakti çoktan gelmiş.
Hayatta hepimizin bir sınavı var,bazen hepsi üst üste geliyor (vize haftası gibi :))) ama olsun buna da şükür deyip,eğitime devam ediyoruz,umutsuz olma,takipte kal
Anacım o işkerden hiç anlamıyorum,ben esmalarımı sürekli zikretmeye devam ediyorum,sinirlendiysem ya habip,ya sabır diyorum,paraya sıkıştıysam ya cami ya rezzak diyorum mesela,Venüs Merkür takmıyorum hiç :))
anladım canım sagol. ben yeni başladım zaten çok ayrıntıya inmeyim :)saat dilimi gece ve gündüz olarak ayrılır
bi gün önce tekrar paylaşım yaptım
gece dediği 1 de başlar sabah dediği 6 da gibi düşün
hem gece hem de gündüz tekrar eder
venüs-jupiter... diye :)
kafan karışmasın
sadece gündüz ve geceleri başka anlama gelir bu bir
gündüz salı iken gecesi çarşamba oluyordu sanırım öyle hatırlıyorum
ya kafanızı bununla yormayın
bu saat ve günler sadece enerjiyi daha fazla hızlandırmak amaçlı
yoksa hepsinin amacı yine aynı yere çıkıyo :)
hoş geldin :) bende bir haftadır burdayım. bu sayede kendimi eskisine göre çok iyi hissediyorum.yardımsever ve herkesin iyiliğini isteyen arkadaşlar var burada. herkesin az-çok bir derdi sıkıntısı var geçmişinde ama burada bunlara karsı birlikte örgütleniyoruz güç kazanıyoruz...artık hayatımızda güzel günler görme vakti :)Uzun zamandır içinde bulunduğum ama tarif edemediğim duygularımın nedeninin biraz araştırmakla kronik depresyon olduğunu anladım. Psikoloğa gitmek için yeterli maddi durumum yok. Ama daha iyi hissedebilmek için farklı alternatifler kullanıp, bir kaç tane kitap aldım. Şuan Mümin Sekman'ın ''Herşey seninle başlar'' isimli kitabını okuyorum. Geçmişte yaşadığım travmaları içimde biriktire biriktire görünmeyen bir sis dağı oluşturup, o dağın yamacına tek başına yaslanmış yalnızlığıma sarılıyorum. İstemli bir şekilde insanlardan uzaklaştım çünkü hep bir güçsüzlük hissediyorum. Bu tembellikten ve üşengeçlikten kurtulmak, insanlarla daha iyi ilişkiler kurabilmek, güvenebilmek istiyorum. Burayı takip edeceğim.
Canım sen netten arattığım doğru şuan için hangisi diyorsa oarkadaşlar bişey sorucam. benim biraz kafam karıştı da. şimdi ben Esmaları araştırıyordum. hepsinin ayrı bir sayısı saati günü var ya.. şimdi okuduğum bir site de bunları yazmış. mesela YA VARİS esması için gezegen saati Venüs demiş perşembe öğlen diye belirtmiş. ama ben gezegen saatleri diye netten baktığımda su an için yine gezegen saati olarak Venüs diye gözüküyor(yani gece 22 den sonra). ben şimdi hangisine göre okumalıyım.
sağol canım teşekkür ederim :) hangi şehirdeysek onu yazıp buluyomuşuz anladım :)Canım sen netten arattığım doğru şuan için hangisi diyorsa o
Doğru yerdesin canım,burayı arayıp bulduysan ve bu çizgiye geldiysen demek ki bişeylerin değişme vakti çoktan gelmiş.
Hayatta hepimizin bir sınavı var,bazen hepsi üst üste geliyor (vize haftası gibi :))) ama olsun buna da şükür deyip,eğitime devam ediyoruz,umutsuz olma,takipte kal
Anacım o işkerden hiç anlamıyorum,ben esmalarımı sürekli zikretmeye devam ediyorum,sinirlendiysem ya habip,ya sabır diyorum,paraya sıkıştıysam ya cami ya rezzak diyorum mesela,Venüs Merkür takmıyorum hiç :))
kesinlikle burası tam senlik bi yer
içinde ki o sisli puslu dağların tepelerinden itibaren kazamaya-kırmaya başla
sen kırdıkça ppuuff olacak bütün birikmişler
affetmeyi öğreneceksin
kendini öğreneceksin
amacını nereye gitmek istediğini bulacaksın
kısacası özüne kendine döneceksin
tekrar güleceksin
hayal kuracak bunun için çabalıycak ve yaptıkça yaşadıkça mutlu olacaksın
insanlardan kaçmak sana yarar sağlamaz
seni sadece hayattan uzaklaştırır
çünkü insanlar her yerdedir
1 tane de değildir
milyon tanedir
onları her yerde her zaman görebilirsin
sevmeyi tekrar öğrenmen gerek
sevdikçe aslında iyilikler çıkacak
yardım ettikçe paylaştıkça
birini mutlu ettikçe
yapman gereken ilk şey O DAĞIN TEPESİNE ÇIKIP,İYİCE TUTUN,SAKINN KAYDIĞINDA KORKMA,SIKI SIKI TUTUNACAKSIN BUNA İNAN,VE KIRMAYA BAŞLA!!!TA Kİİİ KALBİNE İNENE KADAR!!!TEMİZLENENE KADAR!!!HERŞEY ASLINDA O SİVRİ TEPE DE DEĞİL,TAM DERİNDE,SENDE,KALBİNDE, VE ŞUAN SENİ BEKLİYOR :) BU SAYFADA OLMANIN NEDENİ DE TAMAMEN BU!
hoş geldin :) bende bir haftadır burdayım. bu sayede kendimi eskisine göre çok iyi hissediyorum.yardımsever ve herkesin iyiliğini isteyen arkadaşlar var burada. herkesin az-çok bir derdi sıkıntısı var geçmişinde ama burada bunlara karsı birlikte örgütleniyoruz güç kazanıyoruz...artık hayatımızda güzel günler görme vakti :)
Kizlar bir iki sey okudum; galaksi hizalamasi oluyormus.Su iki günde evrenin enerjisi ile ilgili bir takim farkli seyler gerceklesiyormus.Diyor ki bu iki gun enerjinizi yuksek tutun," hersey mumkun" moduna girin.O yüzden neden olmasin diyoruz veee 2 güne özel calisma yapalim,esmalari da ekleyelim.Neler yapabilecegimizi planlayalim,hep birlikte guzel bir calisma cikartalim.Ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?