hepinizi çok seviyorum
Canim bende bazen kendimi oyle hissediyorum ama bu sihirli degnek gibi bir anda olucak birsey degil biraz daha sabret nolursun eminim mukafatini en iyi sekilde alicaksin inan buna bugn hepimiz birbirmizin icin dua edelim :)Okuduğum anda gülümsememe sebep oldu, harika
Olumlu enerji akışı bu işte...
Ay benim de içimden aynısı geciyodu yazmak için girdim dua edelim birbirimize diye bol dualı günlerimiz olsun kızlarCanim bende bazen kendimi oyle hissediyorum ama bu sihirli degnek gibi bir anda olucak birsey degil biraz daha sabret nolursun eminim mukafatini en iyi sekilde alicaksin inan buna bugn hepimiz birbirmizin icin dua edelim :)
İnan topic e girdikten sonra bile bir rahatlama oldu ne güzel bir enerjisi var buranın. KuzumKizlar İsaret kitabini okuyaniniz var mi paylasimlari cok hosuma gidiyor,en kisa zamanda okuycam sizinlede paylasmak istedim :) umutsuzluga kabilmak yok ! :)Eki Görüntüle 1721540 Eki Görüntüle 1721539
Ay benim de içimden aynısı geciyodu yazmak için girdim dua edelim birbirimize diye bol dualı günlerimiz olsun kızlar
İnan topic e girdikten sonra bile bir rahatlama oldu ne güzel bir enerjisi var buranın. Kuzumednur um sende gel, burası senin yerin.
Ben de katılmak istiyorumSu an müsaitken yaziyorum hemen,siz sabahi karsilarken ben de geceyi karsiliyorum.Dua calismasi yapalim demistim yukarida ona istinaden yaziyorum:
Dua grubuna katilmak isteyenler arkadaslarim;
Öncelikle hazir oldugumuzda duayi hissederek,gercek olacagina emin bir sekilde basliyoruz calismamiza.Grubumuzun güzel insanlarinin o güzel enerjilerini ve birlikte yapmanin verdigi gücü,birbirimize faydali olabilecegimiz duygusunu hissederek dualarimizi okuyoruz.
Tabiki de niyetimizi bildiriyoruz.Niyetimiz;
Niyet ediyorum Dua Calisma Grubunun "hayallerin gerceklesmesi" çalismasina sevgi ile katilmaya.Ve bu çalismada yer alan arkadaslarimla tüm iyi niyetim,enerjim ve duanin gücüyle bir araya gelmeye.Tüm kalbimle hayallerimdekini en hayirli,en güzel şekilde yaşamaya niyet ediyorum.
Niyetimizi yaptiktan sonra dualara geciyoruz,cuma günü olmasi vesilesi ile dualari cuma saatine getirirsek süper olur diye düsünüyorum.Dualar icin 129 Ya Latif,196 El Vehhab,101 La havle vela kuvvete illa billahilazim öneriyorum.Ve resim seklindeki dualari öneriyourum,her birinin ayri yeri vardir benim icin 2 tanesi bizzat ruyamda okumam soylendi,haklarinda hic bilgim yoktu daha once.Sizle de paylasmak istedim.Her birini 11 defa okuyalim.
En son olarak da diyoruz kiii "hayallerin gerceklesmesi" niyet calismasindaki tüm bu calismaya katilan arkadaslarimin ve benim bütünün hayrina olacak güzel secimlerimizin kolaylikla,güzellikle gerceklesmesini diliyorum.
Katilmak isteyen arkadaslarim hemencik yazsin ona gore de hemen baslayalim canlar.pofu umarim musaitsindir canim bugun ben gec girersem senin seve seve ustlenecigini dusunuyorum,emrivaki olacak ama.Bu iki gun onemli : )
Ben de ben de katılmak istiorum elimden geldiğince rabbim herkesin gönlündekini versin mübarek cuma günü hürmetineBen de katılmak istiyorum
Ben de yapcam canımbuttrfly cok guzel dualar paylasmis canim onceki sayfada nasil yapicagimizida soylemis hepsini sabah not defterime yazdim telefona kaydetmeyi sevmiyorum hem yazinca aklimda kaliyor onlari yapicam esmalari oglen arasinda okurum aksamda dua ederim bol bol Allah simdiden kabul etsin :)
Kizlar bir iki sey okudum; galaksi hizalamasi oluyormus.Su iki günde evrenin enerjisi ile ilgili bir takim farkli seyler gerceklesiyormus.Diyor ki bu iki gun enerjinizi yuksek tutun," hersey mumkun" moduna girin.O yüzden neden olmasin diyoruz veee 2 güne özel calisma yapalim,esmalari da ekleyelim.Neler yapabilecegimizi planlayalim,hep birlikte guzel bir calisma cikartalim.Ne dersiniz ?
ben dahil olamıycamSu an müsaitken yaziyorum hemen,siz sabahi karsilarken ben de geceyi karsiliyorum.Dua calismasi yapalim demistim yukarida ona istinaden yaziyorum:
Dua grubuna katilmak isteyenler arkadaslarim;
Öncelikle hazir oldugumuzda duayi hissederek,gercek olacagina emin bir sekilde basliyoruz calismamiza.Grubumuzun güzel insanlarinin o güzel enerjilerini ve birlikte yapmanin verdigi gücü,birbirimize faydali olabilecegimiz duygusunu hissederek dualarimizi okuyoruz.
Tabiki de niyetimizi bildiriyoruz.Niyetimiz;
Niyet ediyorum Dua Calisma Grubunun "hayallerin gerceklesmesi" çalismasina sevgi ile katilmaya.Ve bu çalismada yer alan arkadaslarimla tüm iyi niyetim,enerjim ve duanin gücüyle bir araya gelmeye.Tüm kalbimle hayallerimdekini en hayirli,en güzel şekilde yaşamaya niyet ediyorum.
Niyetimizi yaptiktan sonra dualara geciyoruz,cuma günü olmasi vesilesi ile dualari cuma saatine getirirsek süper olur diye düsünüyorum.Dualar icin 129 Ya Latif,196 El Vehhab,101 La havle vela kuvvete illa billahilazim öneriyorum.Ve resim seklindeki dualari öneriyorum,her birinin ayri yeri vardir benim icin 2 tanesi bizzat ruyamda okumam soylendi,haklarinda hic bilgim yoktu daha once.Sizle de paylasmak istedim.Her birini 11 defa okuyalim.
En son olarak da diyoruz kiii "hayallerin gerceklesmesi" niyet calismasindaki tüm bu calismaya katilan arkadaslarimin ve benim bütünün hayrina olacak güzel secimlerimizin kolaylikla,güzellikle gerceklesmesini diliyorum.
Katilmak isteyen arkadaslarim hemencik yazsin ona gore de hemen baslayalim canlar.pofu umarim musaitsindir canim bugun ben gec girersem senin seve seve ustlenecigini dusunuyorum,emrivaki olacak ama.Bu iki gun onemli : )
Kizlar gunaydin herkese. Aslinda bana gun aymadi hic uyumadim cunku. Hayatimda kotu bir haber aldim dilegimle alakali. Lutfen benide dualariniza katar misiniz buraya olumsuz bisey yazmak istemezdim ama cidden cok agir geliyor bazi seyler..
Bende katilmak istiyorumbuttrfly
hepinizi çok seviyorum
günaydın tatlımmmGünaydın bebişleriö hayırlı cumalar benden herkese bol bol pozitif enerji :))
bende moru çok seviyorum kızzzKendıme mor kucuk bır defter ve kalem almıstım :) işe başlamadan once hepsını not ettımbuttrfly Allah butun dualarımızı kabul etsın :) Hayırlı cumalar hepımıze :)
sen baştan sıfırlamışsınKızlar hayırlı cumalar hepinize ...
Bu güne yine düşük enerjiyle girdim ve yükseltemiyorum. Dua istiyorum. Yüreğim tükendi artık mücadele edemiyorum istediğim şeyi beklemek çok yordu. Olumlamaları da bir türlü içselleştiremiyorum. Hayrına bana bir el atın :)
İnan topic e girdikten sonra bile bir rahatlama oldu ne güzel bir enerjisi var buranın. Kuzumednur um sende gel, burası senin yerin.
evet ben bunu duymuştum :)
8-20 arası idi :)
bende kendime özel bi defter alıcam :)Kuzum 8-20 arasimi kiz ben isteyim su anda eve gitmem ztn gec oluyorsaati tuturamaya bilirim ama oglen arasinda en azindan esmalari okumayi planliyorum, ayrica moru cok severim hem enerjiside guzel bir renk defterime her seyi not ediyorum :)) kitablarimda gelse tamamdir :)
Herşeyin hayırlısı canım İnşallah hherşey gönlünce olur sen içini karartma... Bundan sonra hep güzel haberler almani ve dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum :)Kizlar gunaydin herkese. Aslinda bana gun aymadi hic uyumadim cunku. Hayatimda kotu bir haber aldim dilegimle alakali. Lutfen benide dualariniza katar misiniz buraya olumsuz bisey yazmak istemezdim ama cidden cok agir geliyor bazi seyler..
Bende katilmak istiyorumbuttrfly
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?