Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kızlar hayırlı cumalar hepinize ...
Bu güne yine düşük enerjiyle girdim ve yükseltemiyorum. Dua istiyorum. Yüreğim tükendi artık mücadele edemiyorum istediğim şeyi beklemek çok yordu. Olumlamaları da bir türlü içselleştiremiyorum. Hayrına bana bir el atın :)

Okuduğum anda gülümsememe sebep oldu, harika
Olumlu enerji akışı bu işte...
Canim bende bazen kendimi oyle hissediyorum ama bu sihirli degnek gibi bir anda olucak birsey degil biraz daha sabret nolursun eminim mukafatini en iyi sekilde alicaksin inan buna bugn hepimiz birbirmizin icin dua edelim :)

Canim bende bazen kendimi oyle hissediyorum ama bu sihirli degnek gibi bir anda olucak birsey degil biraz daha sabret nolursun eminim mukafatini en iyi sekilde alicaksin inan buna bugn hepimiz birbirmizin icin dua edelim :)
Ay benim de içimden aynısı geciyodu yazmak için girdim dua edelim birbirimize diye bol dualı günlerimiz olsun kızlar

Ay benim de içimden aynısı geciyodu yazmak için girdim dua edelim birbirimize diye bol dualı günlerimiz olsun kızlar
buttrfly cok guzel dualar paylasmis canim onceki sayfada nasil yapicagimizida soylemis hepsini sabah not defterime yazdim telefona kaydetmeyi sevmiyorum hem yazinca aklimda kaliyor onlari yapicam esmalari oglen arasinda okurum aksamda dua ederim bol bol Allah simdiden kabul etsin :)

İnan topic e girdikten sonra bile bir rahatlama oldu ne güzel bir enerjisi var buranın. Kuzum ednur um sende gel, burası senin yerin.
ednur canimm kesin gelmen lazim okumustum fali birakanlar konusundaki mesajini hatta etiketliycektim seni unuttum ne iyi soyledin perim :) bak kendini daha iyi hissediceksin kesinlikle falida biraktik ohh beee

Ben de katılmak istiyorum

Ben de yapcam canım

evet ben bunu duymuştum :)
8-20 arası idi :)

ben dahil olamıycam
ama dahil olacaklar bildirsinler toptan yazayım ben sana

günaydın tatlım
hayırdır noldu
üzme kendini lütfen

hepinizi çok seviyorum

Günaydın bebişleriö hayırlı cumalar benden herkese bol bol pozitif enerji :))
günaydın tatlımmm
Kendıme mor kucuk bır defter ve kalem almıstım :) işe başlamadan once hepsını not ettım buttrfly Allah butun dualarımızı kabul etsın :) Hayırlı cumalar hepımıze :)
bende moru çok seviyorum kızzz
günaydıınn sana da :)

sen baştan sıfırlamışsın
beklemeyeceksin olayları
sadece yollayıp rahata bırakacaksın
rahat bırakmadığından dolayı yorgunsun cnm
içselleştirme kolay aslında sadece biraz kendini rahat bırak...

İnan topic e girdikten sonra bile bir rahatlama oldu ne güzel bir enerjisi var buranın. Kuzum ednur um sende gel, burası senin yerin.

sürekli gel hep gel hepimiz enerji doluyuzzz ..mutluyuzzzz huzurluyuzzzzz

evet ben bunu duymuştum :)
8-20 arası idi :)

Kuzum 8-20 arasimi kiz ben isteyim su anda eve gitmem ztn gec oluyor saati tuturamaya bilirim ama oglen arasinda en azindan esmalari okumayi planliyorum, ayrica moru cok severim hem enerjiside guzel bir renk defterime her seyi not ediyorum :)) kitablarimda gelse tamamdir :)

bende kendime özel bi defter alıcam :)
içleri sadece rüyalarım-hayallerim-isteklerim ve tabiki kitaptan alıntılarla dolucak
tarih de atıcam ki
olaylarım gerçekleştiğini gördüğümde ''baakk işte ben bunu yazmışım zamanında'' dyeyim

Herşeyin hayırlısı canım İnşallah hherşey gönlünce olur sen içini karartma... Bundan sonra hep güzel haberler almani ve dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…