Hepinize teşekkür ederim. Yani Allaha şükür sağlığım yerinde, iyi giden bir evliliğim var, işim var ama bu öyle bişey ki yok olan şeylere odaklayıp seni gün be gün hayattan izole ediyor. Ailemle aynı şehirde yaşamıyorum, onlara yakın olsam annem beni depresyona girecek kadar yalnız bırakmazdı zaten :) Bunda 3.kez düşük yapmış olmamın etkisi de var ve çok yeni...
Evlenmeden kısa bir süre önce iş yerimde beni olumsuz etkileyen olaylarla başlamıştı depresyon. Ve 7 yıldır beni esir aldı resmen. İşin kötü tarafı bu durumu görmezden gelip ona göre yaşamaya başladım. Sürekli evde ve yalnızım. Tek arkadaşım eşim. Tabi evden çıkıp, aradaşlarımla vakit geçirdiğim zamanlarda oluyor ama bu zamanlar çok sık değil. Mutsuzluğumu kimseye göstermemem, güleryüzlü ve eğlenceli olmam bu durumu kamufle ediyor. Ama ben kamufle değil, bu durum tamamen yok olsun istiyorum. Kişisel gelişim kitapları işe yarıyor gerçekten, Herşey seninle başlar kitabı ile bayağı iyi hissetmeye başladım. Tabi öğrendiklerini uygulamaya koymazsan etkisi kısa sürer. Evinizdeki terapisti okumaya başlıycam yarın. Bir gözüm kitapta, bir gözüm evde, bir gözümde burada olcak :)
Hepinize teşekkür ederim. Yani Allaha şükür sağlığım yerinde, iyi giden bir evliliğim var, işim var ama bu öyle bişey ki yok olan şeylere odaklayıp seni gün be gün hayattan izole ediyor. Ailemle aynı şehirde yaşamıyorum, onlara yakın olsam annem beni depresyona girecek kadar yalnız bırakmazdı zaten :) Bunda 3.kez düşük yapmış olmamın etkisi de var ve çok yeni...
Evlenmeden kısa bir süre önce iş yerimde beni olumsuz etkileyen olaylarla başlamıştı depresyon. Ve 7 yıldır beni esir aldı resmen. İşin kötü tarafı bu durumu görmezden gelip ona göre yaşamaya başladım. Sürekli evde ve yalnızım. Tek arkadaşım eşim. Tabi evden çıkıp, aradaşlarımla vakit geçirdiğim zamanlarda oluyor ama bu zamanlar çok sık değil. Mutsuzluğumu kimseye göstermemem, güleryüzlü ve eğlenceli olmam bu durumu kamufle ediyor. Ama ben kamufle değil, bu durum tamamen yok olsun istiyorum. Kişisel gelişim kitapları işe yarıyor gerçekten, Herşey seninle başlar kitabı ile bayağı iyi hissetmeye başladım. Tabi öğrendiklerini uygulamaya koymazsan etkisi kısa sürer. Evinizdeki terapisti okumaya başlıycam yarın. Bir gözüm kitapta, bir gözüm evde, bir gözümde burada olcak :)
neden zor günler geçiriyorsun cnm hayırdır?Günaydınlar kızlar bende çok zor günler geçiriyorum dua grubuna bende katılmak isterim
Allah hepimize hayırlı olanı nasip etsin dualarımız kabul olsun inşaallah
Kizlarcim dualarini yapanlar o zaman sadece bildirim olarak geri donus yapsinlar o da yeter, ben misal biraz once uyguladim adinizi teker teker sayarak ve burayi okuyupta icinden ben de diye gecirenler icin de gonderdim dualarimi enerjimi, aklima gelenlerSu an müsaitken yaziyorum hemen,siz sabahi karsilarken ben de geceyi karsiliyorum.Dua calismasi yapalim demistim yukarida ona istinaden yaziyorum:
Dua grubuna katilmak isteyenler arkadaslarim;
Öncelikle hazir oldugumuzda duayi hissederek,gercek olacagina emin bir sekilde basliyoruz calismamiza.Grubumuzun güzel insanlarinin o güzel enerjilerini ve birlikte yapmanin verdigi gücü,birbirimize faydali olabilecegimiz duygusunu hissederek dualarimizi okuyoruz.
Tabiki de niyetimizi bildiriyoruz.Niyetimiz;
Niyet ediyorum Dua Calisma Grubunun "hayallerin gerceklesmesi" çalismasina sevgi ile katilmaya.Ve bu çalismada yer alan arkadaslarimla tüm iyi niyetim,enerjim ve duanin gücüyle bir araya gelmeye.Tüm kalbimle hayallerimdekini en hayirli,en güzel şekilde yaşamaya niyet ediyorum.
Niyetimizi yaptiktan sonra dualara geciyoruz,cuma günü olmasi vesilesi ile dualari cuma saatine getirirsek süper olur diye düsünüyorum.Dualar icin 129 Ya Latif,196 El Vehhab,101 La havle vela kuvvete illa billahilazim öneriyorum.Ve resim seklindeki dualari öneriyorum,her birinin ayri yeri vardir benim icin 2 tanesi bizzat ruyamda okumam soylendi,haklarinda hic bilgim yoktu daha once.Sizle de paylasmak istedim.Her birini 11 defa okuyalim.
En son olarak da diyoruz kiii "hayallerin gerceklesmesi" niyet calismasindaki tüm bu calismaya katilan arkadaslarimin ve benim bütünün hayrina olacak güzel secimlerimizin kolaylikla,güzellikle gerceklesmesini diliyorum.
Katilmak isteyen arkadaslarim hemencik yazsin ona gore de hemen baslayalim canlar.pofu umarim musaitsindir canim bugun ben gec girersem senin seve seve ustlenecigini dusunuyorum,emrivaki olacak ama.Bu iki gun onemli : )
Hayatta bazı şeyler üst üste geliyor ya öyle bi dönemdeyim yazın ortasında bozulmaya başlayan ilişkimle başladı terslikler yaşadığım şehir değişikliği de bana hiç iyi gelmedi sonra geri döndüm sevdiğim şehre ama istediğim gibi olmadıneden zor günler geçiriyorsun cnm hayırdır?
Kizlarcim dualarini yapanlar o zaman sadece bildirim olarak geri donus yapsinlar o da yeter, ben misal biraz once uyguladim adinizi teker teker sayarak ve burayi okuyupta icinden ben de diye gecirenler icin de gonderdim dualarimi enerjimi, aklima gelenlerpofu femmepetal , A audrey_24 @reguirem mavimart M mavibilgisayar aquamarinea D dilbaz Nihandurr prince @Requiemm izmir_35 brunettee neserkan B BaslarsanBitirirsin kzmnt delim_perim @will_done M Mistik Kedi @Filozof_Prenses Sizler icin pozitif enerjimle dualrimi gonderdim,imajinasyonumu da yaptim.Rabbim kabul etsin Ya Mucib Ya Kadir adiyla.Hayirli cumalar hepinize :)
Kizlarcim dualarini yapanlar o zaman sadece bildirim olarak geri donus yapsinlar o da yeter, ben misal biraz once uyguladim adinizi teker teker sayarak ve burayi okuyupta icinden ben de diye gecirenler icin de gonderdim dualarimi enerjimi, aklima gelenlerpofu femmepetal , A audrey_24 @reguirem mavimart M mavibilgisayar aquamarinea D dilbaz Nihandurr prince @Requiemm izmir_35 brunettee neserkan B BaslarsanBitirirsin kzmnt delim_perim @will_done M Mistik Kedi @Filozof_Prenses Sizler icin pozitif enerjimle dualrimi gonderdim,imajinasyonumu da yaptim.Rabbim kabul etsin Ya Mucib Ya Kadir adiyla.Hayirli cumalar hepinize :)
Kız ben de şu an bu duaları arıyıdum ay şaka gibi bgn iki oldu valla telepati oluştu bu grupta ihiihhiihgi :))
Hayatta bazı şeyler üst üste geliyor ya öyle bi dönemdeyim yazın ortasında bozulmaya başlayan ilişkimle başladı terslikler yaşadığım şehir değişikliği de bana hiç iyi gelmedi sonra geri döndüm sevdiğim şehre ama istediğim gibi olmadı
Ama beni en çok etkileyen şey belirsizlik
Belirsizlik akıldaki sorular insanı yoruyor hatta mahfediyor
Ama allaha şükretmeye devam ediyorum biliyorum bu günler geçiçek
bu birkaç gün astroloji bakımından önemli diye duydum. özellikle ayın 20 i diye duydum.. o günlerde napıcaksınız? hangi dualar okuyacaksınız?
pofu topigi başından az okuyabildim. hepsini okuyamadım. güzel bir topik olmuş. Yüregine saglık. takibe aldım.
Olumlamalarla ilgili nasıl cümleler kuruyorsunuz? belki ben bir yerde hata ediyorumdur. Ama şu gerçektir ki neyi düşüyorsanız yaşıyorsunuz.
kuuzzuum harikasıınnnn :)
onu ben her akşam aklıma gelenler için yapıyorum başta sen sonracatist78 A audrey_24 Grey_ @Requiemm mavimart M mavibilgisayar L La_vita ,tabiki kendim de dahil olmak üzre imajine ederek uyguluyorum
ve evet 20 si dahil sın 2 gün çok büyük enerji akımı var :)
bunucatist78 söylemişti bana :)
hehe enerji kuzum işte,çekim böyle bişey :)
herşeyi üst üste getiren senin olumuz düşüncelerin olmasın sakın :)
tşk ederim tatlımm..
olumlama yaparken istedeğin bi konu için var/şuan yaşıyorsun bazında şimdiki zaman içeren,olumsuz veya negatif tek bi kelime olmadan,olumlamayı yaparken içinde nefret öfke kin gibi olumsuz duygular olmadan,hayalini varmış gibi yaşayarak yapıyoruz :)
bu konudabuttrfly bizim ustamız :)
bende farkında olmadan çoğu kez imgeleme yaparak olayları yaşatmış biri olarak
daha tam oturmadığını fark ettim,''bilinçaltının gücü '' adlı kitabı okumaya başladığımdan beri :)
olmaz mı hiiççç :) kendi adıma senden kaptıklarım var hepsini harmanlayıp uyguluyorum artık :)Iltifatlarin icin cok sagol tatlim :) Bir katkim oluyorsa musmutlu bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?