Rabbim burdaki bütün arkadaşlarımın hakkında hayırlısını versin. inşallah cuma günü hürmetiyle.
Bende okudum arkadaşlar hepimiz icin.. Allah herkesin duasını ddileğini kabul etsin :)
ayyyyy cnmmm ağzına sağlık çok mutlu oldumKizlarcim dualarini yapanlar o zaman sadece bildirim olarak geri donus yapsinlar o da yeter, ben misal biraz once uyguladim adinizi teker teker sayarak ve burayi okuyupta icinden ben de diye gecirenler icin de gonderdim dualarimi enerjimi, aklima gelenlerpofu femmepetal ,@audrey_24 @reguirem @mavimart @mavibilgisayar @aquamarinea @dilbaz @Nihandurr prince LaraPars @izmir_35 @brunettee neserkan B BaslarsanBitirirsin kzmnt delim_perim @will_done @Mistik Kedi @Filozof_Prenses Sizler icin pozitif enerjimle dualrimi gonderdim,imajinasyonumu da yaptim.Rabbim kabul etsin Ya Mucib Ya Kadir adiyla.Hayirli cumalar hepinize :)
Öyle güzel bir enerjin var ki sana sanki gerçek hayatta dokunuyorum ve enerji yüklüyorum kendime. Bir kaç gün önce bu topicte birşey yazmıştın tüm gün onu düşündüm. Çünkü çok etkilenmiştim. "Rabbim biliyorum ki benim istemem senin istemendir aslında." Tam böyle olmasa da bu minvalde bir anlamı vardı. Ve bu söz çok etkiledi beni. Harika bir enerji yükselişi yaşadım. Ve aramaz, sormaz sandığım kişi o akşam yazdı bana. kuzucumKizlarcim insallah okuyorsunuzdur genel yazmak istiyorum,biz insanoglu her sey yolundayken mutlu olmanin,kendimizi bulma-gercekleme yollarini aramiyoruz.Ben en kötu oldugum,nereye düstüm bunlar nasil insanlar dedigimde degisimi yakaladim, o zamanki yasadigim olaylar,o insanlara su an iyiki varlar iyiki yasamisim diyorum.Neler ogrendim neler bu yolda.Ben izin vermedigim surece kimse beni uzemez,bu sorumlulugu aldim ustume.Biliyirum artik beni uzen sey yasadigim olay degil ki,olaya kisiye yukledigim anlam.Bilincaltimdaki o kalibi,bakis acimk degistirdigim an dusuncelerim degisecek.Sinir bozucu hormonlarim devreye girmeyecek,hücrelerim midem bogazim etkilenmeyecek...Hatta aferinn kendime artik duygularimi yonetebiliyorum diyip dopamin,seratonin gibi mutluluk hormonlarimin seviyesi artacak yuru be kocum diyecek :) Daha guzellerini cekecem hayata,cunku ben biliyorum en guzelini en iyiyi hak ediyoru.Yani umarim anlatabilmisimdir :) Bilincalti calismalarini,olumlamalari yapiyoruz ki hayatimiz,bakis acimiz tamamen degissin,her bir olay kuculsun ufalsin,etkisiz olsun
Sende vesile oldun çok saol inan. Allah hayalini nasip etsin. Amin.ednur canimm kesin gelmen lazim okumustum fali birakanlar konusundaki mesajini hatta etiketliycektim seni unuttum ne iyi soyledin perim :) bak kendini daha iyi hissediceksin kesinlikle falida biraktik ohh beee
Kizlarcim dualarini yapanlar o zaman sadece bildirim olarak geri donus yapsinlar o da yeter, ben misal biraz once uyguladim adinizi teker teker sayarak ve burayi okuyupta icinden ben de diye gecirenler icin de gonderdim dualarimi enerjimi, aklima gelenlerpofu femmepetal ,@audrey_24 @reguirem @mavimart @mavibilgisayar @aquamarinea @dilbaz @Nihandurr prince LaraPars @izmir_35 @brunettee neserkan B BaslarsanBitirirsin kzmnt delim_perim @will_done @Mistik Kedi @Filozof_Prenses Sizler icin pozitif enerjimle dualrimi gonderdim,imajinasyonumu da yaptim.Rabbim kabul etsin Ya Mucib Ya Kadir adiyla.Hayirli cumalar hepinize :)
Niyetin ne güzel Allah taz zamanda sıkıntını ferha çevirir inş.Kizlar bende bu aksam allah izin verirse 41 yasin okucam sizin icinde dua ederim mutlaka. Boyle zor zamanlarda kulun kula ettigi dualar kabul olur. Birbirimize dua edelim lutfen
:) nedeni basitBen ruh olarak yakıt kaybedince buraya gelmeliyim inanılmaz topladı beni. Neden acaba çok enteresan.
her zaman mı? :)Him ben zaten olumluyum hihihii
o zaman süpersin :)Belki inanmicaksin ama herzaman :)
Niyetin ne güzel Allah taz zamanda sıkıntını ferha çevirir inş.
Kesin dogum aninda dogaustu bir olay olmus canim : ))) Daha simdiye kadar kuantum gibi mistik olaylarla ilgilenen kova gormedim.Eger guzel olaylari cekmissem pozitifsem etrafim baliklarla akreplerle doludur;hep beraber hayal aleminde yasar gideriz,negatifsem kovalar dolar etrafim hayal in h si gecmez ve surekli bir sabitlik,onyargilar,kaliplar... konusmak bile gelmez icinden cunku bilirim esneklik payi cok azdir : ))) Pofuyla konusurken dedim akrep yada balik degilim deme duser bayilirim dedim :) Kendisi de yukseleni de akrepmis;benim kendim akrep yukselenim baliktir.Yani fitratimizda var hayalperestlik,imajinasyon,kuantum...Tesaduf degil tabiki :)
Audrey'cim daha oncede dedim bilincaltin sana cok guzel tepki veriyor;seni surekli yonlendiriyor.Sana temizlik yapmani soyluyor.O kotu anilari tv ekraninda izler gibi izle,kendini kisileri konusmalari gor.Ekrani siyah beyaz yap,sesleri kis kis.Sonra ekrani minicik yap.Ister bu minicik seyi bir yanardagin icine atip yok oldugunu hayal et ister uzaya sonsuza firlat.Cok cok etkileyici uygulamadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?