Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

ayyyyy cnmmm ağzına sağlık çok mutlu oldum

Öyle güzel bir enerjin var ki sana sanki gerçek hayatta dokunuyorum ve enerji yüklüyorum kendime. Bir kaç gün önce bu topicte birşey yazmıştın tüm gün onu düşündüm. Çünkü çok etkilenmiştim. "Rabbim biliyorum ki benim istemem senin istemendir aslında." Tam böyle olmasa da bu minvalde bir anlamı vardı. Ve bu söz çok etkiledi beni. Harika bir enerji yükselişi yaşadım. Ve aramaz, sormaz sandığım kişi o akşam yazdı bana. kuzucum ednur da şahidimdir. Sen çok güzel bir iş yapıyorsun, yüreğini yüreğimize çevirdiği için rabbime şükürler olsun. Ve şu ruh iniş çıkışlarımla mücadele etmemi nasip etsin, ben ve buradaki tüm kardeşlerime. Amin.

ednur canimm kesin gelmen lazim okumustum fali birakanlar konusundaki mesajini hatta etiketliycektim seni unuttum ne iyi soyledin perim :) bak kendini daha iyi hissediceksin kesinlikle falida biraktik ohh beee
Sende vesile oldun çok saol inan. Allah hayalini nasip etsin. Amin.

Allah kabul etsin canimm cok sagol

Ben ruh olarak yakıt kaybedince buraya gelmeliyim inanılmaz topladı beni. Neden acaba çok enteresan.
:) nedeni basit
hep bi enerji var burda
olumsuzluk yok
kavga yok
sıkıntı yok
inanç var
mutluluk var
hayaller var
sevgi var
kısacası POZİTİF herşey burda :)

bak buna cok bozuldum ben buttrfly bildiğin kovayım ayrıca tanıdıgım hıc bır kova da benım şabalak herifim harıc negatıf degıldır :)

Merhabalar arkadaşlar.
Hepinize mutlu,huzurlu günler diliyorum.
Dünden başladım bu topigin sayfalarını en baştan okumaya.

Çok kısa aciklayacagim benim sorunumu;
Herşeyi kafaya takip unutamama.
Çok guzel arkadaşlıklarım,dostluklarim olsun istiyorum ama yok.
(Başka ile gelin geldim yıllardır belki Alışamadım,arkadaşlıklar kurup çevre edinemedim ve yanlizlik beni boguyo,uzuyo artık)

Başladığım bi iş yada kurs olsun sonu gelmiyor hep bir sorun cikiyo ayrılmak zorunda kalıyorum.
Yada bulunduğum ortamda bazı kişilerle sorun yaşıyorum ve kusuyorum,böyle olmasını istemediğimi halde hep aynı oluyor.
Bu yüzden de içime kapanıp herşeyden merkezden daha da uzaklastim.
Çok aşırı duygusal ve kırılgan alinganim.
Bunları aşmak istiyorum.
Size kendimi anlatmak için olumsuz cümleler kullandım biliyorum ki kullanmamam gerekiyor ama anlatmak için bu seferlik olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…