- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Kızlar inanır mısınız, iki gündür işlerim o kadar tıkırında gidiyorki anlatamam . Herkesim modu düşükmüş sakın düşmesin herkes hedeflerini ve olumlamalarını düşünsün.
Rastgele seçtiğim sayfalarda çıkan mesajlar bakalım bize ne mesajlar veriyorKizlarrrr hergunumuz bomba gibi gececek diye bir sey yok,bulundugumuz ortamin havasi,o gunku hormanal durumumuz,ayin sekilleri... her biri uzerimizde etkili.Biz iste boyle zamanlar icin pozitif oldugumuz,enerjik oldugumuz anlarda nasil ki sincaplar zor gunler icin kestane findik biriktirir biz de hayalimize bol bol besleme yapacaz.Olumsuz oldugumuzda hedeflerimizin hala canliligini korudugunu zaten cooooktan sekillendigini ve guven icinde oldugi hissiyle huzur bulacaz, yasadigimiz anin gecici oldugunj biliyoruz zaten.
imajinasyon teknikleri
İmajinasyon kelimesini birçok makalede görmüşsünüzdür. İmajinasyon bir nesneyi, objeyi, bir yeri, bir olayı veya bir durumu zihinde canlandırmaktır. Yanlız hayal gibi değildir. Hayalde zihinde sürekli birşeyler akar düşünce şeklindedir kronolij olarak birçok şey birbiri arkasından akar. İmajinasyonda ise sadece canlandırılacak obje canlandırılır ona odaklanılır gerçekçi bir şekilde hissedilir. Buna imajine etmek denilmektedir.
İmajinasyon yeteneğini herkeste bulunmaktadır. İmajinasyon bir nevi ruhsal boyutta canlandırmaktır. İmajinasyon yeteneğini geliştirmezseniz durugörü, telepati, astral seyahat vb. hiçbirini yapamazsınız çünkü tüm bu deneyimler imajine edilerek yapılmaktadır. Bu yüzden imajinasyonunuzu olabildiğince geliştirmelisiniz.
Kuantum fiziğine göre evren tamamiyle enerji halindedir. düşünceler duygular gözle göremediğimiz enerji zerrecikleridir. Hatta katı maddeler dahi yoğun enerji kütleleridir aslında.
Düşündüğünüz düşünceler beyninizden evrene enerji sinyalleri olarak yayılır işte siz bir şeyi imajine ettiğinizde bu enerji sinyallerini kontrol ederek tek bir alan ve amaç doğrultusunda yollarsınız bu enerjide bazı etkiler yaratmış olur.
Yapılan bütün deneyimlerin temeli bu şekilde işlemektedir.
İmajinasyon yeteneğinizi geliştirmek için yapabileceğiniz birkaç alıştırma önereceğim.
Öncelikle zihninizi susturarak sakin bir kafayla oturun tamamen gevşeyin derin derin nefesler eşliğinde zihniniz tamamen susmuş ve kaslarınız gevşemiş olsun.
Odada bulunan herhangi basit bir objeye odaklanın. En ince ayrıntısına kadar odaklanın bu şekilde 3 dakika odaklandıktan sonra gözlerinizi kapatın ve zihninizde sadece o objeyi canlandırın. Aynen az önce gördüğünüz şekliyle tüm ayrıntılarıyla. Uzun süre gözleriniz kapalı zihninizdeki bu objeye odaklanın.
Şimdi renk alıştırmaları yapacağız. Gözlerinizi kapatın ve karanlığa odaklanın. Şimdi gözlerinizin önünün tamamen kıpkırmızı olduğunu imajine edin. O kırmızılığa odaklanın gözlerinizin önü gerçekten kıpkırmızı olana kadar bunun üzerinde durun. Sonra mavi sonra sarı bu şekilde birçok renk üzerinde alıştırma yapın.
Şimdide sevdiğiniz birinin simasını hatırlayın. Gözlerinizi kapatın bu kişinin simasını gözünüzün önünde aynen gerçekçi bir şekilde imajine edin tüm ayrıntılarıyla. Yüzüne dokunduğunuzu onunla konuştuğunuzu imajine edin.
Tüm bu çalışmaları bir süre yaparak imajinasyon yeteneğinizi geliştirebilirsiniz.
Kaderinizi Kendiniz Oluşturun
Kaderinizi, hayatınızın ve yaşamınızın akışını hatta nasıl biri olduğunuza kadar herşeyi tasarlamak ve oluşturmak sizin elinizde.
Çünkü ne düşünürseniz onu yaşarsınız. Nasıl olduğunuzu düşünürseniz öyle olursunuz.
İnsan yaşamını farkında olmadan kendi şekillendirir. Evren tamamen enerjiden oluşmaktadır. Düşünceler beyinden dışarı enerji olarak yayılır. Buda evrene düşüncelerimizi yayarak, evreni ve hayatımızı şekillendirebilmemizi sağlar.
Ağzınızdan şaka olarak bile olsa çıkan cümleler enerji olarak yayılır.
Ben başarısızım şeklinde söylediğiniz bir cümle sizin başarısız olmanızı sağlar.
Aslında bunu kendi lehinize kullanabilirsiniz. Hayatınızı, kendinizi, hayatınızdaki gelişmeleri kendiniz istediğiniz yönde oluşturabilirsiniz. Buna kuantum olumlama, kuantum sıçrama yada kuantum düşünce denilmektedir.
Kuantum Olumlama Nasıl Yapılır?
Kuantum Olumlama Nasıl Yapılır, kuantum düşünce nasıl yapılır, kuantum sıçrama nasıl yapılır, düşünsel çekim yasası nasıl yapılır
Kuantum olumlama, bilinçaltınıza yerleştirdiğiniz düşüncelerin kendinize ve hayatınıza etki etmesidir.
Kuantum olumlama kendinize telkin vermenizle gerçekleşir.
Hayatınızın akışında gerçekleşmesini istediğiniz bir değişimi cümleler olarak kendinize telkin verirsiniz.
Bunu bilincinize sonrada bilinçaltınıza yerleştirirsiniz. Ancak bu cümleler boş cümleler olmamalıdır.
Duygu dolu cümleler olmalıdır. Çünkü duygu içermeyen cümleler enerji yaymaz. Aslında önemli olan cümleden ziyade duygudur.
Mesela zengin olmayı isteyeceksiniz. Zengin olacağım derseniz bu bir duygu içermez. Ancak şöyle derseniz “ben zengin olacağım. Böylece daha rahat yaşayacağım. Böylece daha keyifli yaşayacağım.” derseniz burada mutluluk duygusu yüklenir. Bu cümleler bu duyguyla birlikte bilinçaltınıza yerleşir.
Beyin bu düşünceyi enerji halinde evrene yayar. Evren tarafından kuantum sıçramaya uğrar ve zamanla hayatınızda daha zengin bir yaşama adım atmaya başlarsınız.
- Zihninizi susturarak yapın. Meditasyon halinde gevşek, rahat ve zihin susmuş olarak yapın.
- Gözlerinizi kapatın ve olmak istediğinizi düşünün. Bunu canlandırın ayrıntılarıyla. Sonra bunu cümleler halinde söyleyin.
- Cümleler kısa kısa olsun biliçaltınız çözümlemekte zorlanır.
- Olumsuz cümleler kurmayın “korkmayacağım” gibi olumsuz cümleler yerine “cesaretli olacağım, cesaretliyim” gibi cümleler kurun.
- Cümleler kesinlikle duygu yüklü cümleler olsun.
- Bu söylediklerinizin ve düşündüklerinizin gerçekleştiğini düşünün ve bunun sonucunda hissettiklerinize odaklanın.
- Mesela zengin olma olumlamalarını söyledikten sonra zenginleştiğinizi ve bunun sonucunda hissettiniz duyguları düşünün.
- Son olarak olabilecek şeyler isteyin. Aksi halde bilinçaltınızla cümleleriniz çatışmaya girebilir. Mesela zenginim yerine öncelikle zengin olmaya başlıyorum, zenginleşiyorum gibi telkinlerden sonra zenginim demeye başlayabilirsiniz.
Bilinçaltınızın kabullenip evren tarafından gerçekleşmesi en az 20 gün almaktadır. Sabırlı olun ve çalışmaları bırakmayın.
NOT=Dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta ise zengin olacağım, zenginim, her geçen gün dahada zenginleşiyorum gibi verdiğiniz olumlamalardan sonra yaşamınızda bir daha hiçbirşekilde para yok, fakirim gibi kelimeleri sakın kulanmayın. Bu oluşturduğunuz kuantumu geri iptal eder.
---
alıntıdır
Rastgele seçtiğim sayfalarda çıkan mesajlar bakalım bize ne mesajlar veriyor
Gunaydiiiiinharika bir hafta sonu
Hadi bakalim bugunu daha guzel nasil gecirebiliriz?
Eki Görüntüle 2305171
O kadar haklısın kiBen de bu sabah uyandığımda kendime bazı sorular sordum;
-Eğer korkularım
-Endişelerim
-Gelecek kaygım
-Kendime, zihnime karşı koyduğum sınırlar olmasaydı
-Başka insanların hakkımda ne düşündüğüne önem vermeseydim
-Ben başka insanların ne yaptığıyla ilgilenmeseydim
-Şu an olmasını çok istediğim ve beklentiye girdiğim şeyleri istemeseydim
-Bilinçaltımın yönetiminden tamamen çıksaydım
Ben bu hayatta neyi çok isterdim, nasıl bir insan olurdum, ne yapardım, benim derdim ne olurdu?
Aldığım cevaplar çok tatmin ediciydi kendi adıma. Bir kez daha anladım, bizim önümüzdeki en büyük engel yine biziz.
Aslında öyle yapmana gerek yok Pazartesi günü başladığımız Onunla mı Hep birlikte yapabilirizSelam kızlar
Şuan ki olumlamayı dediğim gibi Pazartesi’den Pazartesi’ye yapıcam
Bir hafta geriden geliyorum mecbur
Öyle işte
Bu da bana güzel bir cevap oldu
Ama siz Pazartesi yeniye başlıcaksınızAslında öyle yapmana gerek yok Pazartesi günü başladığımız Onunla mı Hep birlikte yapabiliriz
Evet hep birlikte yapmak enerjiyi arttırıyor benceAslında öyle yapmana gerek yok Pazartesi günü başladığımız Onunla mı Hep birlikte yapabiliriz
Ne mutlu valla, maşallahEvet hep birlikte yapmak enerjiyi arttırıyor benceGeçen Nisan Mayıs Haziran ayları gibi biz burda haftalık, 14 günlük olumlama meditasyon Esma hoponopo Allah ne verdiyse beraber yaptık elimizden geldiğince
Hatta geçen gün eşime ; topikte kızlarla birlikte son 2-3 ay çılgınca odaklanıp yaptığımız uygulamaların sonucunda Bebişimizin geldiğine inanıyorum dedim( Tabi Allah izin verdi önce ) o da tabi senin huzurlu sakin olmanda çok etkisi var dedi.
bil ge Yani demem o ki buradaki pozitifcan kızların benim üstümde emekleri var enerjileri sağolsun
Mikrofonla yazınca kelimelere dikkat etmemişim özür dilerimAma siz Pazartesi yeniye başlıcaksınız
Hee ok, Pazartesi sizinle yeniye başlarım, ayni anda olmuş olur. Bunu demek istedin herhalde
Gelecek zamanı kullanmıyoruz Biz şimdiki zamanı kullanıyoruzNe mutlu valla, maşallah
Ben de bi gün tamamen pozitif olucam inş
Kesinlikle hoponopono uyuda eklememiz iyi olurEvet hep birlikte yapmak enerjiyi arttırıyor benceGeçen Nisan Mayıs Haziran ayları gibi biz burda haftalık, 14 günlük olumlama meditasyon Esma hoponopo Allah ne verdiyse beraber yaptık elimizden geldiğince
Hatta geçen gün eşime ; topikte kızlarla birlikte son 2-3 ay çılgınca odaklanıp yaptığımız uygulamaların sonucunda Bebişimizin geldiğine inanıyorum dedim( Tabi Allah izin verdi önce ) o da tabi senin huzurlu sakin olmanda çok etkisi var dedi.
bil ge Yani demem o ki buradaki pozitifcan kızların benim üstümde emekleri var enerjileri sağolsun
Bir ara yapariz yine hoponopoKesinlikle hoponopono uyuda eklememiz iyi olurenerjimiz çok yüksek harika
Bu arada birkaç gündür maddi kaygılar oluştu bende. Hani şöyle söyleyeyim Geleceğe yönelik değil asla. Şimdiki zaman, haftaya Ondan sonraki hafta nasil olacak falan diye. Pozitif arkadaşlarım iki gündür elime Öyle değişik yerlerden para geçiyor ki anlatamam geçen sene Aralık ayından bu yana borcu olan biri borcunu ödedi. Diğer 2 kişi ise hazirandan beri olan borcunu ödedive ben paraları elime aldıktan sonra çok gülümsedim biliyorum evrenin benim için çalıştığını biliyorum kaygılarım hepsi gereksiz. En uygun olan zamanda en uygun şekilde hayat istediğim her şeyi karşıma çıkarıyor
Oluyorsunuz zaten oldunuz bile hattaNe mutlu valla, maşallah
Ben de bi gün tamamen pozitif olucam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?