Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Unutmayalim
Bu haftanın Olumlaması

Gelecek için Olumlama;
Geleceğimin güzelliklerle dolu olduğunu biliyorum
Geleceğimi sevgiyle kucaklıyorum
Geleceğimin sağlıklı, varlıklı ve iç huzurlu olduğunu biliyorum ve
bunun için şimdiden teşekkür ediyorum.

Amin öyle olsun

NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize

( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım)
Akliniza takilan sorulari da soralim. Sessiz okuyucu olmayalim

Kızlar inanır mısınız, iki gündür işlerim o kadar tıkırında gidiyorki anlatamam . Herkesim modu düşükmüş sakın düşmesin herkes hedeflerini ve olumlamalarını düşünsün.
Rastgele seçtiğim sayfalarda çıkan mesajlar bakalım bize ne mesajlar veriyor

Kendi kendime çok güldüm. Baktım baştan okumaya başlayın dediklerimiz okumuyor onlara yardımcı olayım diye ben açıp okuyorum burada mesaj paylaşıyorum ama Sağ olsunlar onlar sayesinde yeniden okuyorum bunları hatırlayarak önüme daha da güzel bakıyorum

Rastgele seçtiğim sayfalarda çıkan mesajlar bakalım bize ne mesajlar veriyor

2015 yılındaki ben, 2019 yılındaki bugün ki bana yazmış sanki Imajinasyonlarim, niyetlerim capcanli şu anki enerjimin,durumların ne olduğu hiç önemli degil Cok iyi geliyor canim benim boyle gecmisten paylasimlar

Gunaydiiiiin harika bir hafta sonu
Hadi bakalim bugunu daha guzel nasil gecirebiliriz?
Eki Görüntüle 2305171

Ben de bu sabah uyandığımda kendime bazı sorular sordum;
-Eğer korkularım
-Endişelerim
-Gelecek kaygım
-Kendime, zihnime karşı koyduğum sınırlar olmasaydı
-Başka insanların hakkımda ne düşündüğüne önem vermeseydim
-Ben başka insanların ne yaptığıyla ilgilenmeseydim
-Şu an olmasını çok istediğim ve beklentiye girdiğim şeyleri istemeseydim
-Bilinçaltımın yönetiminden tamamen çıksaydım

Ben bu hayatta neyi çok isterdim, nasıl bir insan olurdum, ne yapardım, benim derdim ne olurdu?

Aldığım cevaplar çok tatmin ediciydi kendi adıma. Bir kez daha anladım, bizim önümüzdeki en büyük engel yine biziz.

O kadar haklısın ki Daha biraz önce kendi kendime hayal kuruyordum iş yaparken. Şunları söyleyince benim hakkımda şöyle düşünecek, Şunların şöyle düşünmesini isterdim dedim. Hayalim bile o yöndeydi. Dedim ki insanlarin ne düşündüğü önemli mi?niye bu kadar çok önemsiyorum? Kim ne der? hala biri A bu süpermiş Aaaa çok iyiymiş desin diye yaşamak... hoş değil çünkü herkesin doğrusu ve yanlışı kendisine göredir, farklidir. Bugun bunu daha iyi anladim. Dusuncelerimi o yonde gelistirecegim. Bir de olaylara disardan da bakacagim

Aslında öyle yapmana gerek yok Pazartesi günü başladığımız Onunla mı Hep birlikte yapabiliriz
Evet hep birlikte yapmak enerjiyi arttırıyor bence Geçen Nisan Mayıs Haziran ayları gibi biz burda haftalık, 14 günlük olumlama meditasyon Esma hoponopo Allah ne verdiyse beraber yaptık elimizden geldiğince
Hatta geçen gün eşime ; topikte kızlarla birlikte son 2-3 ay çılgınca odaklanıp yaptığımız uygulamaların sonucunda Bebişimizin geldiğine inanıyorum dedim ( Tabi Allah izin verdi önce ) o da tabi senin huzurlu sakin olmanda çok etkisi var dedi.
bil ge Yani demem o ki buradaki pozitifcan kızların benim üstümde emekleri var enerjileri sağolsun

Ne mutlu valla, maşallah
Ben de bi gün tamamen pozitif olucam inş

Kesinlikle hoponopono uyuda eklememiz iyi olur enerjimiz çok yüksek harika

Bu arada birkaç gündür maddi kaygılar oluştu bende. Hani şöyle söyleyeyim Geleceğe yönelik değil asla. Şimdiki zaman, haftaya Ondan sonraki hafta nasil olacak falan diye. Pozitif arkadaşlarım iki gündür elime Öyle değişik yerlerden para geçiyor ki anlatamam geçen sene Aralık ayından bu yana borcu olan biri borcunu ödedi. Diğer 2 kişi ise hazirandan beri olan borcunu ödedi ve ben paraları elime aldıktan sonra çok gülümsedim biliyorum evrenin benim için çalıştığını biliyorum kaygılarım hepsi gereksiz. En uygun olan zamanda en uygun şekilde hayat istediğim her şeyi karşıma çıkarıyor

Bir ara yapariz yine hoponopo ohh miss canim bol bereketli kazançlar olsun güle güle harca katlanarak geri gelsin harcadiklarin inşallah

pazartesi olumlaması bulan var mı????ama şöyle genel kısa ve öz cümleler bulmaktan yanayım ben. yeni başlayanlar için de iyi olur. ve bi fikir daha olumsuz kelime detektörlüğü yapsak gün içinde o kadar okadar çol negatif kelime kullnıyoruz ki gün içinde. bu aralar ki çabalarıödan biri de bunları pozitifleri ile değiştirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…