Katılıyorum sana iyiki bu topigi buldum ve topikteki kızları tanıdımCok kapsayici bir olumlama canim.Bence olur.Bu hafta kendi üzerime çalısacagım ben zaten.Bu hafta kendimi bol bol şımartacagim mesela; kendimi cok ihmal ettim.Canım kendim, iyiki varım
Rabbim sizleri,canim topigimi iyiki çıkarmış o güzel isimleri ile cok sukur Ya Latif Eş Şekur Ya Vehhab
O mesajdaki Her cümle çok güzeldi ama bu bana göre ayrı bir güzelliğe sahip. Gerçekten bunu kabullendiği mi zaman daha da güzel oluyor her şey"Spirütel şifa, hayatimiza hiçbir zaman zarar gelmeyecek anlamina gelmez. Zararın artık hayatımız üzerinde herhangi bir kontrolü olmadigi anlamina gelir"
O mesajdaki Her cümle çok güzeldi ama bu bana göre ayrı bir güzelliğe sahip. Gerçekten bunu kabullendiği mi zaman daha da güzel oluyor her şey
Evet bazen istediğimiz şeyler olmayabilir. Belki de hayatımız yolunda gitmiyor gibi düşünebiliriz. Bunların hepsinin bir süreç olduğunu gelip geçeceğini kabullenmemiz en güzeliinsanlar kötü günler yaşarken hiç geçmeyecekmiş gibi bütün dünya ona karşıymış gibi düşünüyor Halbuki her zaman Bütün dünya bizim arkamızda,etrafımızda daha güzel günleri hazırlamak için çalışıyor.
Hayatım boyunca çoğu istediğim bir şey olduolmayanlara da iyi ki olmamış dedim
çok uç noktalar gibi geldi bana
İyi pazarlar hanımlar. Yapabileceklerimizle alakalı bir liste ile güne başlamak istedim . Bunlar hakkında ne dersiniz yapılabilir mi ?
Olabilir arada Canim insaniz ve kadınız hormonlarımız yükselip alçalıyor bir ay içinde, uyku düzeni yorgunluk bile etkiliyor insanın psikolojisini hatirla son iki üç gün ne yaptın kimlerle ve nasıl geçirdin başkalarıda enerjini azaltmış olabilirGergin bir gun gecirdimbunu gelip buraya yazmam insanlarin en yakinlarinin umursamaz olmasi pek hos olmuyor acaba ben bu konuda hangi dusuncelere sahibim ve bunu nasil degistirebilirim? Sonucta bunu ben kendime cekiyorum
Sanırım biraz hassasım bu tür konularda. kendi gösterdiğim Özen'i herkes göstersin istiyorum. Bir de sanırım biraz çabuk unutuyorum. bazı zamanlar için iyi bir şey çabuk unutmak ama...Olabilir arada Canim insaniz ve kadınız hormonlarımız yükselip alçalıyor bir ay içinde, uyku düzeni yorgunluk bile etkiliyor insanın psikolojisini hatirla son iki üç gün ne yaptın kimlerle ve nasıl geçirdin başkalarıda enerjini azaltmış olabilir
Nefes egzersizi yap geçer inşallah
Hayatin iyiyse sen iyiysen çok şükür kuzumSanırım biraz hassasım bu tür konularda. kendi gösterdiğim Özen'i herkes göstersin istiyorum. Bir de sanırım biraz çabuk unutuyorum. bazı zamanlar için iyi bir şey çabuk unutmak ama...
Aslinda enerjim çok iyi. Hayatim da hamd olsun her sey yolundaGeçen sene çok zor bir süreç geçirmistim. bir ara gerçekten çok üzgündüm. Biri yüzünden diyeyim, aile içinde biri yüzünden. Sonuçta geçti gitti...Diye düşünüyordum ama bugün ufak bir konuşmamızdan sonra, o umursamazliklarin degismedigini gordukten sonra dedim ben o sıkıntıları neden çekmişim? direk o günlere geri döndüm ve kendimi cok kotu hissettim. Başkaları olmasaydı aglardim da
Yaa daha dün bunu düşündüm desem hatta sabah olsun yazıp sorayım "ben böyle hissediyorum siz ne dersiniz diye?" demiştim kendi kendimeEvet hep birlikte yapmak enerjiyi arttırıyor benceGeçen Nisan Mayıs Haziran ayları gibi biz burda haftalık, 14 günlük olumlama meditasyon Esma hoponopo Allah ne verdiyse beraber yaptık elimizden geldiğince
Hatta geçen gün eşime ; topikte kızlarla birlikte son 2-3 ay çılgınca odaklanıp yaptığımız uygulamaların sonucunda Bebişimizin geldiğine inanıyorum dedim( Tabi Allah izin verdi önce ) o da tabi senin huzurlu sakin olmanda çok etkisi var dedi.
bil ge Yani demem o ki buradaki pozitifcan kızların benim üstümde emekleri var enerjileri sağolsun
TünaydınGünaydın. Enerjisi çok güzel buranın. Maşallah.
GünaydınnDün gece bu sayfaya yazı yazmaya çalışırken virüs geldi ekrana . Foruma girmeyi defalarca denedim ama girerken hep virüs attı . Çok korktum bir daha girmicem buraya diye neyse düzelmiş bugün. bu sayfa yokken eksik hissediyorum sanki . Günaydın pozitif kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?