Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

İyi akşamlar pozitif arkadaşlarım. Size bir hususta danışmak istiyorum her zaman değil ama zaman zaman gördüğüm rüyaları ertesi gün aynen yaşıyorum veya onunla alakalı bir konu geçiyor. Fakat bu rüyalar çoğunlukla pek önemli şeyler olmuyor.

Bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Siz de zaman zaman böyle şeyler yaşıyor musunuz ?

Allah bereket versin

Uzun süredir konusmadigim, gorusmedigim kisiyi ruyamda gorsem cogunlukla ertesi o kisiyle ilgili bir seyler olur. Aaa ben de seni gormustum ruyamda derim hep. Ya da eger bir sorun yaşayacaksam bir konuyla ilgili genelde mutlaka gorurum oncesinde.Ama artik boyle ruyalar gordugumde hemen bilincalti tekniklerimle yok ediyorum olumsuz durumu ve sonuc olumlu oluyor cok sukur. Artik ben oyle ruyalara uyarici ruyalar diyorum, enerjime dikkat etmemi uyaran

Peki böyle rüyalar görmemiz 3. Gözümüzün kuvvetli olduğunu gösterir mi sevgili buttrfly?

Peki böyle rüyalar görmemiz 3. Gözümüzün kuvvetli olduğunu gösterir mi sevgili buttrfly?

3. gözünün kuvvetli olduguna inaniyorsan eger sana inanacagin cok daha fazla şey getirir tatlım.Yani yine inanca geliyoruz. Ben ruhani, ilahi varlığım derim ve inancimi daha da kuvvetli hale getiririm mesela.Daha da kuvvetlendiririm hem inancimi hem de yaşadiklarimi.

Gecenin sözü olarak şurda kalsin;
Sen kendine yatırım yaparsan dünya da sana yatırım yapar.
Stefano D'anna

Hayata ne sunarsak bize de aynısı dönüyor. Bol bol kendimizi mutlu edecegimiz seyler yapalim,evren de bize daha fazlasini sunsun. Kendimizi şımartalim, sevelim,okşayalım.Kendimizle, genlerimizle,ailemizle gurur duyalim;onlari onurlandiralim.

Ben şu an icin imkansiz gorunen tüm hayallerime degerim.Ben maddi manevi her turlu bolluga,berekete,ihtisama,gorkeme degerim.

Tabiki... Topigimiz herkese açıktır, önünüzde keşfedilmeyi bekleyen onlarca sayfa var. Sorulariniz olursa sorabilirsiniz, elimizden dilimizden geldigince yardimci oluruz⚘
Teşekkür ederim Zaten en başa dönüp okuyacağım bir sürü sayfam var, hiç bir fikrim yok çünkü. Sadece bir kaç sayfa denk geldi karşıma ve çok dikkatimi çekti

Ve gecenin diger güzel sözleri;

"Evrene güveniyorum; dogru zamanda dogru olaylar ve insanlar hayatıma katılıyor"

"En yüksek hayrıma olan her şeyi kendime çekiyorum; yepyeni fırsatlar, titreşimler, düşünce biçimleri,bağlantılar"

"Olasılıklar içinde yaşa, geçmişte değil"

"Daha yüksek düşünceler, daha yüksek enerjiler, daha yüksek titreşimler, daha yüksek frekanslar, daha yüksek boyutlar ve daha yüksek deneyimler"

"Küçük şeylerden zevk almayı bil.Gün gelecek ve farkedeceksin o şeyler aslında çok büyük şeylermiş"

"Standartlarını yükselt, evren seni onlarla karşılaştıracak "

Son düzenleme:
"Betonun içinden büyüyen tohum ol;çünkü kimse senin ordan gelebilecegini tahmin bile edemez"

"Kalbinin dediklerine inan başkalarının ne dediğine değil"

"Spirütel şifa, hayatimiza hiçbir zaman zarar gelmeyecek anlamina gelmez. Zararın artık hayatımız üzerinde herhangi bir kontrolü olmadigi anlamina gelir"

"Hayallerini kovalamak yerine kendinle derinleş.Kendini sev, mutlulugun icin vizyonunu besle.Farkedeceksin ki hayallerinle titreşim icerisindesin manyetik olarak onlari hayatına çekiyorsun"

Son düzenleme:
Meehaba hanimlar...brnde inanıyorum dusunce gücüne.universitedeyken kendime bu olumlamalardan 2 sayfalik liste yapmistim. Hergun aynanin karsisuna gecip gozlerimin icine baka baka okuyordum....universitede sinavlarim o kadar iyi geciyordu ki... Hatta bir kere okuyup girdigim sinavdan 90 almistim ..
Esimle tanistim o ay.. okulu basariyla bitirdim yuksrk lisansa kabul edildim....hayat kosturmacasi derken unutmusum boyle seyleri...
Bu hafta tekrar basliyayim bari....

Harika harika Canim maşallah enerjine costur topigi son cümleden yeni haftaya olumlama mi yapsak güzeller bayıldım ben tabi herkes isterse ...

Ben şu an icin imkansiz gorunen tüm hayallerime degerim.Ben maddi manevi her turlu bolluga,berekete,ihtisama,gorkeme degerim.
Amin amin amin öyle olsun

Son düzenleme:

Cok kapsayici bir olumlama canim.Bence olur.Bu hafta kendi üzerime çalısacagım ben zaten.Bu hafta kendimi bol bol şımartacagim mesela; kendimi cok ihmal ettim.Canım kendim, iyiki varım
Rabbim sizleri,canim topigimi iyiki çıkarmış o güzel isimleri ile cok sukur Ya Latif Eş Şekur Ya Vehhab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…