Önemli değil, evet farkettim karışık olmuşMikrofonla yazınca kelimelere dikkat etmemişim özür dilerimAynen öyle Pazartesi hep birlikte yeniye başlayalım dedim
“Olurum” falan yazıcaktım aklıma geldi zaman dilimi, değiştirdimGelecek zamanı kullanmıyoruz Biz şimdiki zamanı kullanıyoruz
Ne mutlu bana Ben de sizler gibi pozitifim
Her anımda Pozitif olmaya başladım
Allah bereket versinKesinlikle hoponopono uyuda eklememiz iyi olurenerjimiz çok yüksek harika
Bu arada birkaç gündür maddi kaygılar oluştu bende. Hani şöyle söyleyeyim Geleceğe yönelik değil asla. Şimdiki zaman, haftaya Ondan sonraki hafta nasil olacak falan diye. Pozitif arkadaşlarım iki gündür elime Öyle değişik yerlerden para geçiyor ki anlatamam geçen sene Aralık ayından bu yana borcu olan biri borcunu ödedi. Diğer 2 kişi ise hazirandan beri olan borcunu ödedive ben paraları elime aldıktan sonra çok gülümsedim biliyorum evrenin benim için çalıştığını biliyorum kaygılarım hepsi gereksiz. En uygun olan zamanda en uygun şekilde hayat istediğim her şeyi karşıma çıkarıyor
İyi akşamlar pozitif arkadaşlarım. Size bir hususta danışmak istiyorum her zaman değil ama zaman zaman gördüğüm rüyaları ertesi gün aynen yaşıyorum veya onunla alakalı bir konu geçiyor. Fakat bu rüyalar çoğunlukla pek önemli şeyler olmuyor.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Siz de zaman zaman böyle şeyler yaşıyor musunuz ?
Uzun süredir konusmadigim, gorusmedigim kisiyi ruyamda gorsem cogunlukla ertesi o kisiyle ilgili bir seyler olur. Aaa ben de seni gormustum ruyamda derim hep. Ya da eger bir sorun yaşayacaksam bir konuyla ilgili genelde mutlaka gorurum oncesinde.Ama artik boyle ruyalar gordugumde hemen bilincalti tekniklerimle yok ediyorum olumsuz durumu ve sonuc olumlu oluyor cok sukur. Artik ben oyle ruyalara uyarici ruyalar diyorum, enerjime dikkat etmemi uyaran
Peki böyle rüyalar görmemiz 3. Gözümüzün kuvvetli olduğunu gösterir mi sevgili buttrfly?
İyi gecelerBeni de aranıza kabul eder misiniz
Teşekkür ederimTabiki... Topigimiz herkese açıktır, önünüzde keşfedilmeyi bekleyen onlarca sayfa var. Sorulariniz olursa sorabilirsiniz, elimizden dilimizden geldigince yardimci oluruz⚘
Teşekkür ederimZaten en başa dönüp okuyacağım bir sürü sayfam var, hiç bir fikrim yok çünkü. Sadece bir kaç sayfa denk geldi karşıma ve çok dikkatimi çekti ♥
Kesinlikle inanıyorumBizi burada buluşturan ilahi bir sebep
Meehaba hanimlar...brnde inanıyorum dusunce gücüne.universitedeyken kendime bu olumlamalardan 2 sayfalik liste yapmistim. Hergun aynanin karsisuna gecip gozlerimin icine baka baka okuyordum....universitede sinavlarim o kadar iyi geciyordu ki... Hatta bir kere okuyup girdigim sinavdan 90 almistim ..Ve gecenin diger güzel sözleri;
"Evrene güveniyorum; dogru zamanda dogru olaylar ve insanlar hayatıma katılıyor"
"En yüksek hayrıma olan her şeyi kendime çekiyorum; yepyeni fırsatlar, titreşimler, düşünce biçimleri,bağlantılar"
"Olasılıklar içinde yaşa, geçmişte değil"
"Daha yüksek düşünceler, daha yüksek enerjiler, daha yüksek titreşimler, daha yüksek frekanslar, daha yüksek boyutlar ve daha yüksek deneyimler"
"Küçük şeylerden zevk almayı bil.Gün gelecek ve farkedeceksin o şeyler aslında çok büyük şeylermiş"
"Standartlarını yükselt, evren seni onlarla karşılaştıracak "
Harika harika Canim maşallah enerjineGecenin sözü olarak şurda kalsin;
Sen kendine yatırım yaparsan dünya da sana yatırım yapar.
Stefano D'anna
Hayata ne sunarsak bize de aynısı dönüyor. Bol bol kendimizi mutlu edecegimiz seyler yapalim,evren de bize daha fazlasini sunsun. Kendimizi şımartalim, sevelim,okşayalım.Kendimizle, genlerimizle,ailemizle gurur duyalim;onlari onurlandiralim.
Ben şu an icin imkansiz gorunen tüm hayallerime degerim.Ben maddi manevi her turlu bolluga,berekete,ihtisama,gorkeme degerim.
Harika harika Canim maşallah enerjinecostur topigi son cümleden yeni haftaya olumlama mi yapsak mi güzeller bayıldım ben tabi herkes isterse ...
Ben şu an icin imkansiz gorunen tüm hayallerime degerim.Ben maddi manevi her turlu bolluga,berekete,ihtisama,gorkeme degerim.
Amin amin amin öyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?