Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Günaydın güzel insanlar gününüz hayırlı bereketli mutlu bol bol olumlu haberle geçsin inşallah
sessiz okuyucu olmayalım katılalım yazıyor ya heh işte bu aralar sadece sabahları işe gelir gelmez sayfaları tarayıp işe dönüyorum yoğunluktan ama bu yoğunluk biter bitmez en baştan başlayıp okuyup sonra sessiz okuyucu olmayacağım
bu sayfayı seviyorum hepinize teşekkür ederim

Tabiki katılın.Kendinizi buraya ait hissettikçe, bilinçaltınız size olumlu düşünmeyi sürekli hatırlatacak
Adanada mısınız şimdi bu arada? Adanada doğdum, 26 yılım orda geçti, yakında da dönecez gibi oraya.

Aslinda kendim olduğum icin Rabbim beni bu sekilde yarattiği icin bana verdikleri icin sukurler olsun.. ne bir eksik olmasi bi nebi fazla olmasi beni daha fazla mukemmel edebilirdi cünkü O biliyordu benim nasil guzel bir insan olabilcegimi..
Hayatimdaki ters giden yollarin aslinda beni yeni bir yola doğru ileriye doğru goturduğunü..
Ve benimde bilmemi istiyor du Allahin ilmi butun ilimlerden daha Yuce ve noksansiz..
Insallah guzelliklerinden daha fazla hayatimiza akar

Bizler ailemizden, komşularımızdan, çevremizden o kadar çok negatif kalıp alırız ki.Kendimizi sınırladıkça sınırlarız. Ülke olarak da çok negatif kalıplarımız var malesef.Bu kalıplardan dolayı kendimiz olamıyoruz. Allahın bizi yarattığı mükemmel fiziksellikten şüphe yok.Ruhsal anlamda,inanç konusunda en iyiye ulaşmak hedefimiz

Haklisiniz..
inanc genleri diye birsey var kesinlikle..
Ve krizleri yonetememizdeki olumsuzluklarla baş edemeyislerimiz ve bilincli olmayişimiz bizim kendimize acilan kapilari kapatiyor

Aslinda varoluşumuzda bize ogretilmiş bircok sey var onu demek istedim. Akıl irade sükür sabır.. bizim atalarimizdan geldi bize..
Ateş te vardi su da..
Ama kök inanclar bozuksa zaten kimse kendini taniyamaz..
Maalesef iletisimsizlik bencilllik ego..
Her seye menfaatce yaklaşmak vs gibi durumlar olustu.. insan degisirse dunya deģisir sözu varya. Degişmek istemeyişimizin sadece başkalarini deģistirmek isteyişimizin sonucu.. aslinda komutu baskalarina degil kendimize vermeliyiz.. ama bunu anlayamadik bi turlu

Ne guzel yazmissiniz Sonuna anlamaya basladik diyelim mi?

kızlar bir şey danışmak istiyorum.. bu sabah affetmediğim var mı diye geriye baktığımda fark ettim; amcam ile konuşmuyoruz lakin ben onu affettim onlar için kötü düşünmüyorum, benim yine de barışmam gerekir mi?

Ya aslinda benm de kotu hissetmedigim ama bir iki kisiyle bazi kirginliklarim vardi ama sanirim gecmedi ki devamini getirmiyorum..
Yani kotü hissetmiyorum ama sanirim yinede yazmam gerek gibi.. ama bosvermislik sanirim bendeki. Yoksa kotü zan duymuykrum hic birine bazen bazi seyler olmasi gerektigi gibi kalmali

benim zamanında affetmediğim bir arkadaşım vardı sonra sonra onun için iyi düşünmeye başladım affettim içimde ve sonrasında aradı barıştık ve görüşmeye devam ediyoruz..
katılıyorum bazı şeyler olduğu gibi kalmalı..

Surekli rastlaştiginsa selamini eksik etmessin.. ama ben uzakta oldugum icin. Zaten onlarda bende kotu niyetli olmadigimiz icin ayri bi ferahlik oluuor sanirim. Cokta ustelememek lazim belki o an stresliydi vs.. asiri buyuk meseleler degilse.
Bnm de oyle icinde iyi his kurmussam gelir arkadasim iletisim kurardi bu da aslinda kotu niyet duygu hissetmemekten.su akar yolunu bulur bence..

süpermişşş sorarken bile keyfim katlandı.... bi de cevaplar gelince tutumayınnnn biziiii

Son düzenleme:
aynen ne demek istediğini anladım ama nedense kalbim almadı

Reactions: H M
Kizlar bir itirafta bulunmak istiyorum. Bir zihinsel carpitmamdan bahsetmek istiyorum utanarak.
Arkadasimla tatile gittim bir sure once. Alisveris yaparken arkadasim bir icecek alacagim dedi iste her sey bununla basladi normalde onun kullanmadigi bir marka. Peki bunu kim kullaniyor? Eskiler bilir benim zamaninda aşık oldugum ancak aramizda bir sey olmayan kisi de ayni seyi icerdi. Benim akil direk ona gitti. Acaba bunlar seyler mi yasiyor tanisikliklari var. 3 sene once tanistilar sonra bir daha gorusmediler ama ben bu dusunceden kendimi alamadim bir sure. Sonra panikledim ben boyle dusunursem boyle olur ya ben boyle dusundugum icin olursa... sonra kendimi telkin ettim. Bunlar zihinsel carpitmalar diye. Sonra bakanliklarla alakali bir konusma oldu. Arkadasim da bakanliklara gidiyor. Digerinin de bakanliklarda isi oluyor. Farkli bakanliklar ama olsun benim zihin yine basladi konusmaya.
Peki beni boyle dusunmeye iten seyler ne? Daha once en yakinimda olan 3 kisi yuzunden ayni seyleri 4 defa yasadim iste bu yuzden tam olarak olmaz diyemiyorum
Ne yapacagim ben simdi? Ne dusunecegim? Psikologuma da gidemedim

Canim sen simdi bir olayi butünlestirdin sanirim.ama zaten olabilcek seyler degilmi bağlantilari varsa ve herkese satiliyorsa bir icecek herkes ayni seyleride farkli seyleride tercih edebilir? Benmi anlamayamadim bilmiyorum yanlis ifade ediyorsam.. ikisi arasinda nasil bir baglanti kurmak istedi zihnin?

ben anladım. daha önce 4 kez yaşamışsa bi kalıp yansıması bence bu. dönüp dolaşıp aynı şeyi hissetmek ve yaşamak. birde kadun hisseder durumu var ki hiç girmeyelim. hatta belki bu da kalıptır☺. benimde takıldığım bu kalıpları nasıl bulacağız ve kurtulacağız. buttrfly bu konuda dolu dolu cvp yazar umarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…