En yakınlarınsa mutlaka geçecektir, akrabaysa da uzak durursun biraz, çaresi var . (Ben de dakikalarca ağladım, hâlâ da kötüyüm Emin’im benden kötü olamazsın) burayı dert köşesi yapıp mahfedemem tabi ki) İnan nefesim gidiyor , bence sen çok daha iyi durumdasın o yüzden hiç korkmaArkadaşlar çok kötü bir gün geçirdim ailevi ve iki saattir bir arabanın içinde ağlıyorum. Bana güzel bir şeyler söyler misiniz ? Gücümü yeniden toplayacağım ?
En yakınlarınsa mutlaka geçecektir, akrabaysa da uzak durursun biraz, çaresi var . (Ben de dakikalarca ağladım, hâlâ da kötüyüm Emin’im benden kötü olamazsın) burayı dert köşesi yapıp mahfedemem tabi ki) İnan nefesim gidiyor , bence sen çok daha iyi durumdasın o yüzden hiç korkma
evet çok genel ve güzel olumlama. fakat içindeki imkansız kelimesi hoşuma gitmedi. başka bi kelime bulsak onun yerine. yada ben direk sadece ikinci cümleyi kullanayım ☺Bu haftanin olumlamasi
Isteyen arkadaslarimiz bize katilabilir
Sabah sayfaya girdigimizde eger bu paylasim yapilmadiysa hatirlatma adina paylasim yapilabilir. Aksam icin de gecerli
Ben şu an icin imkansiz gorunen tüm hayallerime degerim. Ben maddi manevi her turlu bolluga, berekete, ihtisama, gorkeme degerim. Bunun için şimdiden teşekkür ederim
Amin öyle olsun inşallah
NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize
( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım)
Akliniza takilan sorulari da soralim. Sessiz okuyucu olmayalim
Bir başka arkadaş da aynısını mesaj yoluyla bana ilettievet çok genel ve güzel olumlama. fakat içindeki imkansız kelimesi hoşuma gitmedi. başka bi kelime bulsak onun yerine. yada ben direk sadece ikinci cümleyi kullanayım ☺
Olumlamayı ben gönderdimevet çok genel ve güzel olumlama. fakat içindeki imkansız kelimesi hoşuma gitmedi. başka bi kelime bulsak onun yerine. yada ben direk sadece ikinci cümleyi kullanayım ☺
ay inanır mısın aynı şeyi yazacaktım, değiştirelim bence de.Bir başka arkadaş da aynısını mesaj yoluyla bana ilettisabaha kadar düşünelim bakalım oraya daha uygun hangi kelimeyi koyabiliriz
ben mistik yol videolarını çok beğeniyorum, geçmiş travmaları silen uygulama vardı ben de onunla harika bir uyku çekmiştim, bulursam atayım.Kizlar gunaydiiiin
Olumlama konusuna gun icinde donecegim
Gece yatmadan once bunu dinledim. Dinlerken uyuyakalmisim normalde gece mutlaka uyanirim. Ama bu bana cok iyi geldi. Deliksiz uyudum. Belki bu video ile ilgili belki dunun yorgunlugu bilemeyecegim bu aksam yine deneyecegim
artık o kadar olumlu cümleleri sözleri benimsemişiz ki beynimiz tepki veriyor.Eki Görüntüle 2305907
Bana da imkansiz değil kalibi hep bu sözü hatirlatir :
Hiçbir şey imkansız değildir. Kelimenin kendisi " ben
mümkünüm " diyor .
- Audrey Hepburn -
Not: Umarım doğrudur çevirisi
canım hayatta hepimiz zaman zaman bu duyguları yaşıyoruz, o yüzden kendini çok sıkmadan, acını yaşayarak bugünleri de atlatacağına inan ve zamana bırak. zaman herşeyin ilacı, hiçbir acı ilkgünkü gibi kalmıyor. bu arada kendi hayatın, hayallerin, amacını belirleyip, liste yap kendine ve küçük adımlarla başla. yazıya dök yapacaklarını, planla, zamanla bir de bakacaksın ki hepsi teker teker gerçekleşmiş.Teşekkür ederim
Beni üzen şeyler aslında yapmak isteyip yapamadığımız şeylerle alakalı, herşeyin fazlasıyla ters gittiğini düşünüyorum. Karanlıkta kalmışım sanki ama aydınlığa çıkış yok gibi.. Hayal ettiğim herşey o kadar olmuyor ki umudum da kalmıyor.. belki de artık hayal kurmak bile gerçek olmayacak şeyler gibi geliyor bana..
İzledimmm, “odağımı değiştiriyorum”
evet çok genel ve güzel olumlama. fakat içindeki imkansız kelimesi hoşuma gitmedi. başka bi kelime bulsak onun yerine. yada ben direk sadece ikinci cümleyi kullanayım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?