- 28 Temmuz 2016
- 4.042
- 6.756
- 158
Çok teşekkür ederimHerkese selamlar
Audreyhorne elbette katilabilirsin. Kapimiz herkese acık acaba siz neler katacaksiniz hayatimiza
Gecen gün izledim bende :):)Kuzlar trt 1de harika bir film var, Stajyer.
Günaydın :)
Bende katılabilir miyim
21 gün boyunca sabah kalkınca ve de akşam yatarken aynı konu üzerine olumlama yapmak tavsiye ediliyor.Kafam öyle çok karıştı ki :) her gün farklı olumlamalar mı yapmalıyım yoksa isteğime göre mişu sıralar hiç birşey doğru gitmiyor ve herşey üzerime geliyor.. sanki hiç güzel gitmeyecekmiş geliyor bu hayat.. nasıl geçecek bunlar.. kafanızı şişirdim kusura bakmayın
Biz burda haftalik olara olumlama yapiyoruz. Bunun yaninda gunluk olarak olumlu olmayan kelimeler kullanmaya calisiyoruz.Kafam öyle çok karıştı ki :) her gün farklı olumlamalar mı yapmalıyım yoksa isteğime göre mişu sıralar hiç birşey doğru gitmiyor ve herşey üzerime geliyor.. sanki hiç güzel gitmeyecekmiş geliyor bu hayat.. nasıl geçecek bunlar.. kafanızı şişirdim kusura bakmayın
Nasil yani.. kendinimi hayal etmek istiyorsun :) gozlerimiz genellikle kendimize degil disariya bakar. Baskasinin sık gorustugumuz birinin simasini akilda tutmak daha kolaydif tabi.Arkadaşlar bir şey soracağım misal kendimi hayal etmem gerekiyor değil mi hayalimdeki görüntü sanki tam kendim değil başkası bir türlü kendimi kendi tipimle hayal edemiyorumbunu nasıl aşabilirim ? Ya da kendimi kendi tipimle hayal etmek önemli midir ?
Arkadaşlar bir şey soracağım misal kendimi hayal etmem gerekiyor değil mi hayalimdeki görüntü sanki tam kendim değil başkası bir türlü kendimi kendi tipimle hayal edemiyorumbunu nasıl aşabilirim ? Ya da kendimi kendi tipimle hayal etmek önemli midir ?
Aynaya bolca baktiktan sonra da kendini hayal edebilirsin. Ya da aslinda kendini nasil gormek istiyorsan oyle hayal ediyorsundurNasil yani.. kendinimi hayal etmek istiyorsun :) gozlerimiz genellikle kendimize degil disariya bakar. Baskasinin sık gorustugumuz birinin simasini akilda tutmak daha kolaydif tabi.
Kendini hayal etmek yerine aynaya bak olmazmi
Birseycik olmaz biz senin niyetini biliyoruzAy ben orda kullanmamam gereken bir kelime kullanmisimolumlu olmayan kelimeler kullanmamaya caliyoruz yazacagima kullanmaya calisiyoruz yazmisim
Teşekkür ederim21 gün boyunca sabah kalkınca ve de akşam yatarken aynı konu üzerine olumlama yapmak tavsiye ediliyor.
Beni üzen şeyler aslında yapmak isteyip yapamadığımız şeylerle alakalı, herşeyin fazlasıyla ters gittiğini düşünüyorum. Karanlıkta kalmışım sanki ama aydınlığa çıkış yok gibi.. Hayal ettiğim herşey o kadar olmuyor ki umudum da kalmıyor.. belki de artık hayal kurmak bile gerçek olmayacak şeyler gibi geliyor bana..Biz burda haftalik olara olumlama yapiyoruz. Bunun yaninda gunluk olarak olumlu olmayan kelimeler kullanmaya calisiyoruz.
Bunun yaninda Her sey ustunuze geldiyse onlarin gitme vakti de gelmis demektirhepimizin oyle donemleri oluyor ve gecip gidiyor. Biliyoruz. Onlar misafir mesela ben dun o durumdaydim bugun her sey yolunda gidiyor. Bir de suna dikkat edin. Sizi uzen seyler sizinle mi ilgili yoksa baskasiyla mi il?gili
Çok sağol düşündüğün için, yarın izleyeyim; eşim yanımda da ....
Vallahi geciyor. Ben de dun ayni durumdaydim. Bugun gectiArkadaşlar çok kötü bir gün geçirdim ailevi ve iki saattir bir arabanın içinde ağlıyorum. Bana güzel bir şeyler söyler misiniz ? Gücümü yeniden toplayacağım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?