Bu arada dua birlikteliğine katılamıycam dun ıtıbarıyle benım dukkan kapalı :)
ama regl iken esmaları okuyup olumlamalara devam onlarda sorun yok ...
bu arada sabah işe gelirken bir şarkı girmiş listelere ofiste oynuyorum sabahtan beri :)
Sesini açın ve dinleyin derim
Canım,eşimin işi dolayısıyla her 2 yılda bir hatta bazen öyle oluyor ki sene de 2 kez şehirler arası taşınıyorum,hep sil baştan,yeni ev yeni iş çevresi,yeni komşular,çocukların okulları vs hepsi değişiyor,bunlar bence dert edecek şeyler değil.eşim yanımda,çocuklarım sağlıklı,başımı sokacak sıcacık bir evim var,çok şükür diyorum (bak hep iyi taraflarını saydım) sen de öyle yap.Merhabalar arkadaşlar.
Hepinize mutlu,huzurlu günler diliyorum.
Dünden başladım bu topigin sayfalarını en baştan okumaya.
Çok kısa aciklayacagim benim sorunumu;
Herşeyi kafaya takip unutamama.
Çok guzel arkadaşlıklarım,dostluklarim olsun istiyorum ama yok.
(Başka ile gelin geldim yıllardır belki Alışamadım,arkadaşlıklar kurup çevre edinemedim ve yanlizlik beni boguyo,uzuyo artık)
Başladığım bi iş yada kurs olsun sonu gelmiyor hep bir sorun cikiyo ayrılmak zorunda kalıyorum.
Yada bulunduğum ortamda bazı kişilerle sorun yaşıyorum ve kusuyorum,böyle olmasını istemediğimi halde hep aynı oluyor.
Bu yüzden de içime kapanıp herşeyden merkezden daha da uzaklastim.
Çok aşırı duygusal ve kırılgan alinganim.
Bunları aşmak istiyorum.
Size kendimi anlatmak için olumsuz cümleler kullandım biliyorum ki kullanmamam gerekiyor ama anlatmak için bu seferlik olsun :)
Cook sagolun Allah razi olsun, su yazdiklarimi buraya yazmami ilham eden yine Yuce Rabbim,sizlerin bunlari duymasini bilmesini istiyor.Size de o sıcakligi hissettiriyor.Kalplardeki o sıcakligi hissettiren yine Yüce Rabbim :) Hepiniz hepimiz coook degerliyiz ve yaradanimiz mükemmel cunku.Bak aklima kaliplarimdan bir soz geldi "Ben kulumun zanni üzereyim,kulum beni nasil biliyorsa ben oyleyimdir" diyor Allahim;be de biliyorum benim Rabbim Rahman dir Rahimdir yani kullarini dunyasinda da ahiretinde de koruyan kollayan merhamet edendir,bana olan sefkati bir annenin evladina olan sefkatinden daha fazladir -ki ben anneyim biliyorum anne sefkatini bunu dusununce enerjim tavan yapiyor.Oyle iste bunlari da paylasayim dedim :) Kaliplari degistirin hayatiniz degissinnnÖyle güzel bir enerjin var ki sana sanki gerçek hayatta dokunuyorum ve enerji yüklüyorum kendime. Bir kaç gün önce bu topicte birşey yazmıştın tüm gün onu düşündüm. Çünkü çok etkilenmiştim. "Rabbim biliyorum ki benim istemem senin istemendir aslında." Tam böyle olmasa da bu minvalde bir anlamı vardı. Ve bu söz çok etkiledi beni. Harika bir enerji yükselişi yaşadım. Ve aramaz, sormaz sandığım kişi o akşam yazdı bana. kuzucum @ednur da şahidimdir. Sen çok güzel bir iş yapıyorsun, yüreğini yüreğimize çevirdiği için rabbime şükürler olsun. Ve şu ruh iniş çıkışlarımla mücadele etmemi nasip etsin, ben ve buradaki tüm kardeşlerime. Amin.
çok saol canım :) Allah hepimizin dualarını kabul etsin tez zamanda inşallahKizlarcim dualarini yapanlar o zaman sadece bildirim olarak geri donus yapsinlar o da yeter, ben misal biraz once uyguladim adinizi teker teker sayarak ve burayi okuyupta icinden ben de diye gecirenler icin de gonderdim dualarimi enerjimi, aklima gelenlerpofu femmepetal ,@audrey_24 @reguirem mavimart M mavibilgisayar @aquamarinea @dilbaz Nihandurr @prince LaraPars @izmir_35 @brunettee @neserkan @_Simurg_ kzmnt @delim_perim Bademli_Magnum @Mistik Kedi @Filozof_Prenses Sizler icin pozitif enerjimle dualrimi gonderdim,imajinasyonumu da yaptim.Rabbim kabul etsin Ya Mucib Ya Kadir adiyla.Hayirli cumalar hepinize :)
duaları elinizden geldiğince arapça okuyunkızlar şimdi internette şunu buldum olumlama ayeti olarak geçiyor.
Bir check edin lütfenbuttrfly pofu
TAHA 114.AYET:“…De ki: ‘Rabbim ilmimi arttır.’”(ve kul rabbi zidnî ılmâ). AMA TABİİ Kİ ARAPÇA OLARAK KENDİNİZE OLUMLAMA YAPMALISINIZ,ÇÜNKÜ DUA NIN SES FREKANSI ARAPÇA TELAFFUZDA,AMA İLLAKİ TÜRKÇE YAPMAK İSTİYORSANIZ AYNEN ŞÖYLE SÖYLEYİNİZ "ALLAH'IM -RABBİM İLMİMİ ARTTIR-",ARTIK SEÇENEK SİZE KALMIŞ
Cok sagol tatlim paylasimin icin Rabbim bilgimizi,ilmimizi her dail arttirsinkızlar şimdi internette şunu buldum olumlama ayeti olarak geçiyor.
Bir check edin lütfenbuttrfly pofu
TAHA 114.AYET:“…De ki: ‘Rabbim ilmimi arttır.’”(ve kul rabbi zidnî ılmâ). AMA TABİİ Kİ ARAPÇA OLARAK KENDİNİZE OLUMLAMA YAPMALISINIZ,ÇÜNKÜ DUA NIN SES FREKANSI ARAPÇA TELAFFUZDA,AMA İLLAKİ TÜRKÇE YAPMAK İSTİYORSANIZ AYNEN ŞÖYLE SÖYLEYİNİZ "ALLAH'IM -RABBİM İLMİMİ ARTTIR-",ARTIK SEÇENEK SİZE KALMIŞ
Him ben zaten olumluyum hihihii
Kizlar gunaydin herkese. Aslinda bana gun aymadi hic uyumadim cunku. Hayatimda kotu bir haber aldim dilegimle alakali. Lutfen benide dualariniza katar misiniz buraya olumsuz bisey yazmak istemezdim ama cidden cok agir geliyor bazi seyler..
Bende katilmak istiyorumbuttrfly
:) sadece bazı korkularim var o kadar başka türlü insanlarla hiçbir sorunum yok cnm.. herzaman pozitifim pozitif bakmak gerek zatenMutlaka belirli bilincalti kaliplarin,goruslerin vardir eminim,bizimle paylasmak istersen cok memnun oluruz :)
Canim benim cook sagol simdi daha iyiim ve hersey guzel olacak size insallah dilegim kabul oldu diye de yazicam buradanCanım istersen anlatabilirsin üzme kütfen kendini bak merak ettirme bizi
M mavibilgisayar 119. sayfada diger dualarda var onlarla beraber okuyoruz,tum kisilere gonderiyorsun canim nickleriyle.Rabbim herseyi ennince ayrintisiyla bildigi icin nick bile soylemek yeterli olacaktirSu an müsaitken yaziyorum hemen,siz sabahi karsilarken ben de geceyi karsiliyorum.Dua calismasi yapalim demistim yukarida ona istinaden yaziyorum:
Dua grubuna katilmak isteyenler arkadaslarim;
Öncelikle hazir oldugumuzda duayi hissederek,gercek olacagina emin bir sekilde basliyoruz calismamiza.Grubumuzun güzel insanlarinin o güzel enerjilerini ve birlikte yapmanin verdigi gücü,birbirimize faydali olabilecegimiz duygusunu hissederek dualarimizi okuyoruz.
Tabiki de niyetimizi bildiriyoruz.Niyetimiz;
Niyet ediyorum Dua Calisma Grubunun "hayallerin gerceklesmesi" çalismasina sevgi ile katilmaya.Ve bu çalismada yer alan arkadaslarimla tüm iyi niyetim,enerjim ve duanin gücüyle bir araya gelmeye.Tüm kalbimle hayallerimdekini en hayirli,en güzel şekilde yaşamaya niyet ediyorum.
Niyetimizi yaptiktan sonra dualara geciyoruz,cuma günü olmasi vesilesi ile dualari cuma saatine getirirsek süper olur diye düsünüyorum.Dualar icin 129 Ya Latif,196 El Vehhab,101 La havle vela kuvvete illa billahilazim öneriyorum.Ve resim seklindeki dualari öneriyorum,her birinin ayri yeri vardir benim icin 2 tanesi bizzat ruyamda okumam soylendi,haklarinda hic bilgim yoktu daha once.Sizle de paylasmak istedim.Her birini 11 defa okuyalim.
En son olarak da diyoruz kiii "hayallerin gerceklesmesi" niyet calismasindaki tüm bu calismaya katilan arkadaslarimin ve benim bütünün hayrina olacak güzel secimlerimizin kolaylikla,güzellikle gerceklesmesini diliyorum.
Katilmak isteyen arkadaslarim hemencik yazsin ona gore de hemen baslayalim canlar.pofu umarim musaitsindir canim bugun ben gec girersem senin seve seve ustlenecigini dusunuyorum,emrivaki olacak ama.Bu iki gun onemli : )
iyi olmana sevindim cnmCanim benim cook sagol simdi daha iyiim ve hersey guzel olacak size insallah dilegim kabul oldu diye de yazicam buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?