Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bu arada dua birlikteliğine katılamıycam dun ıtıbarıyle benım dukkan kapalı :)
ama regl iken esmaları okuyup olumlamalara devam onlarda sorun yok ...
bu arada sabah işe gelirken bir şarkı girmiş listelere ofiste oynuyorum sabahtan beri :)

Sesini açın ve dinleyin derim

HOPPAAAAA

Canım,eşimin işi dolayısıyla her 2 yılda bir hatta bazen öyle oluyor ki sene de 2 kez şehirler arası taşınıyorum,hep sil baştan,yeni ev yeni iş çevresi,yeni komşular,çocukların okulları vs hepsi değişiyor,bunlar bence dert edecek şeyler değil.eşim yanımda,çocuklarım sağlıklı,başımı sokacak sıcacık bir evim var,çok şükür diyorum (bak hep iyi taraflarını saydım) sen de öyle yap.
Nerede olursam olayım,bir spor,bir hobi mutlaka bulurum kendime,yarıda bırakmak şöyle dursun,hırs yapar en iyisi olmaya çalışırım,iç sıkıntısı bazen hepimizde oluyor ama derin bir nefes alıp şükür esecek şeyleri görmemiz gerekiyor... Bir kedi yavrusu,dalları eğen meyveler,yağmur,güneş,temiz havlular,miss gibi kokan nevresim takımı,iyi demlenmiş bir bardak çay,o kadar çok kiiiiii

Cook sagolun Allah razi olsun, su yazdiklarimi buraya yazmami ilham eden yine Yuce Rabbim,sizlerin bunlari duymasini bilmesini istiyor.Size de o sıcakligi hissettiriyor.Kalplardeki o sıcakligi hissettiren yine Yüce Rabbim :) Hepiniz hepimiz coook degerliyiz ve yaradanimiz mükemmel cunku.Bak aklima kaliplarimdan bir soz geldi "Ben kulumun zanni üzereyim,kulum beni nasil biliyorsa ben oyleyimdir" diyor Allahim;be de biliyorum benim Rabbim Rahman dir Rahimdir yani kullarini dunyasinda da ahiretinde de koruyan kollayan merhamet edendir,bana olan sefkati bir annenin evladina olan sefkatinden daha fazladir -ki ben anneyim biliyorum anne sefkatini bunu dusununce enerjim tavan yapiyor.Oyle iste bunlari da paylasayim dedim :) Kaliplari degistirin hayatiniz degissinnn

kızlar şimdi internette şunu buldum olumlama ayeti olarak geçiyor.
Bir check edin lütfen buttrfly pofu

TAHA 114.AYET:“…De ki: ‘Rabbim ilmimi arttır.’”(ve kul rabbi zidnî ılmâ). AMA TABİİ Kİ ARAPÇA OLARAK KENDİNİZE OLUMLAMA YAPMALISINIZ,ÇÜNKÜ DUA NIN SES FREKANSI ARAPÇA TELAFFUZDA,AMA İLLAKİ TÜRKÇE YAPMAK İSTİYORSANIZ AYNEN ŞÖYLE SÖYLEYİNİZ "ALLAH'IM -RABBİM İLMİMİ ARTTIR-",ARTIK SEÇENEK SİZE KALMIŞ

çok saol canım :) Allah hepimizin dualarını kabul etsin tez zamanda inşallah

duaları elinizden geldiğince arapça okuyun
arapça yazılmasının elbet nedeni var
aynen dediğin gibi frekansı ve enerjisi daha yüksek..
her olumlu cümle /her dua birer olumlamadır ki :)

Cok sagol tatlim paylasimin icin Rabbim bilgimizi,ilmimizi her dail arttirsin

Daha baska hic bir soze gerek yok ki, gun icinde bir yazimda bahsettigim aynen buydu :) Olumlu düsunurek hormonlarimizi yönetiyoruz,hucrelerimizi besliyoruz,kalbimize beynimize bakim yapiyoruz.Her seyin her dusuncenin bir enerjisi oldugu icin o enerji seviyesindeki insanlari olaylari cekiyoruz enerjimizle;enerjimizde de hormonlarimiz,noropeptitlerimizin durumu cok cok etkili...

Mutlaka belirli bilincalti kaliplarin,goruslerin vardir eminim,bizimle paylasmak istersen cok memnun oluruz :)
:) sadece bazı korkularim var o kadar başka türlü insanlarla hiçbir sorunum yok cnm.. herzaman pozitifim pozitif bakmak gerek zaten

M mavibilgisayar 119. sayfada diger dualarda var onlarla beraber okuyoruz,tum kisilere gonderiyorsun canim nickleriyle.Rabbim herseyi ennince ayrintisiyla bildigi icin nick bile soylemek yeterli olacaktir

“YENİLENME IŞIK MEDİTASYONU”

Burnunuzdan nefes alıp ağzınızdan verin. Kendinizi beyaz

IŞIK KÜRESİNİN İÇİNDE imgeleyin. Sözcükleri sesli

olarak kendiniz için söyleyin, yavaş ama vurgulu olsun. Sesinize

ve kelimelerin gücüne odaklanın. Ayak ve el parmak uçlarınızdan

olumsuz enerjinin çıktığını düşünün.

Gücümün sınırsız olduğunu biliyor ve kabul ediyorum

Evrenle işbirliği yapmak bana güç katıyor şu an’da

Faydalı şeyler yapıyorum, enerjim yükseliyor

Sabretmek beni mutlu ediyor

Inandiklarim beni bulur, ben istediklerimi yaşamıma çekerim

Bir mucizeyi davet etmek, benim elimde

Şükür ile başlar herşey, şükürler olsun

Ben şükür enerjisindeyim

Olan herşeye büyük şükürler olsun

İçimdeki büyük bilge ve bilinçaltım ile iletişimdeyim

İnanç ile dönüşümüm başlıyor

Ben daha iyi bir gelecek yaratıyorum

Dualar benim rehberimdir

Alıntı:
(Tuğçe Işınsu-Mucizeleri Çağırmak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…