Alintilayacak yorum yapmak istedigim cok yazi var ama bu konuyu hiiic konusmadik o yuzden hemen heyecanla yaziyorum :) Tabiki deee gurlestirebilirseniz.9. ayima girmek üzereyim daha yeni yeni hamile olduguma inaniorlar misal : ))) cunku ben her zaman telkinledim.Benim muazzam bedenim bebegimi saglikla büyütürken ben nerdeyse ayni kaliyorum dedim.Buna inandim,etrafinda aynen boyle dedigini dusundm,imajinize ettim;sonuc tesaduf olmadi.Sükürler olsun bebegimin gelisimi onde bile gidiyor,ama ben hala eski kiyafetlerimin hepsini olmasa da giyebiliyorum : ) Tabi artik son donemlere yaklasiyoruz,hormonlarin etkisi bana da el atmaya basladi ama geciciii :) Yani demem o ki saclariniza guvenin(cam terebentin yagi da kullanin) bol bol olumlama yap,sacim her gecen gun parliyor gurlesiyor isil isil oluyor deyin.Imajine edin,etrafin sesini duyun onlar da desinler aaa ne guzel dolgun saclarin var filan...Ooo neler yapabiliriz bedenimize.Bedenimizi sevelim,öpelim :)Saç gürleştirme olumlaması yaparsam acaba saçım gürleşir mi . Yani bilinçaltımı gür olduğuna inandırırsam gerçekten gürleşir mi
Yoksa böyle bir şey için saçma mı olur
Ben bu kadina bir turlu isinamadim neden bilmiyorum ama :)
Asla söylemem,arada cok cosup ahhh su dedigim olmustur ama anlamaz yani.Hemen tutarim kendimi,halbuki o dusunceyle yatip kalkarim.O benim Rabbimle sirrimdir,bu duygu bile beni costurur;cunku bir tek o bilir :) Kagitlarimda da vardir ama okunmaz,esmalarla muhurledigim icin.Muhurlemek diyorum keceli kalemlerle ustundrn gecerim esmalari yazi artik okunmaz : )) Esime soylemedigim seyi zaten baskasina hic soylemem annem ablam dahil.Eşler birbirinden çok etkilenir aslında. Peki hayallerinizi, imajinasyonlarınızı eşlerden nasıl gizleyebiliyorsunuz? Aynı hayali iki kişi paylaşıp istese daha kuvvetli bir enerji olmaz mı? Hani hayallerimi eşim bile bilmez demişsiniz.
Nasıl gizlenerek yapılıyor imgelemeler kızlar bana da öğretin hayrınıza.
Yapacağımız her şey benim ve eşimin dilimizde de. Hele eşim çok konuşur her ortamda.. Yazın bunun acı tecrübelerini o da yaşadı.
Bayildimmm yazdiklarinaa masallah,masallah sana ben tam tersini yapiyorum benimde basima gelmis gibi davraniyorum ama artik bitti o mevzu :) enerji farkliligimiz karsi tarafa yansiyor gercekten bunu fark ettim bi kac haftadir iki gundur yine gerginim gerci nedensiz bi sekilde oda yansiyor esle,sevgiliyle olan durumlar gercekten karsimizdakinide etkiliyor ve bana bunu bir buyuyum söylemisti birsey olduktan sonra anlat kizim icinde tut hayal et diye, ben normalde paylasmasini seven cok arkadaslari olan bir insanim ama son zamanlarda uzaklastim cogundan vede olaylari anlatmamaya basladim atiyorum erkek arkadasim ciddi birsey soyledi ve ben gidip kizlara anlattim ertesi gun kavga kiyamet aman allahim bunu cok yasadim o yuzden bisey olana kadar icimizde tutmak en guzeli dualarimizda saklamak basariyorum ozellikle son 1 aydir kendime hayret ediyorum vallahi :)Bana nazar değmez diyorum en başta,sonra diyorum ya ben böyle hissediyorum ama dışarı karşı "mükemmel" hayatımı çok yansıtmam,içimden acırım,yazık olmuş diye düşünür sonra ama bana olmaz çünkü ben....yım diye mantığa bürürüm kendimce,hem de dualara inanırım,nazar değecek gibi bir hisse kapıldıysam o an felak-nas surelerini içimden okurum,bana bişey olmaz çünkü ben dualarımı ediyorum derim mesela
Ne güzel canım,etkilenmişsen süper,aman diyim olumsuz olaylardan da böyle çabuk etkilenme,bunu başarabildiysem bunu da yaparım de kendi kendine,olumlu düşün hep
Ilk bastan beri soyluyorum sana canim soylemeyeceksinn,bilincaltinin birine dillendirdiginde tamam bu olmus deyip enerji dusuruyor.Sonrra kendini tuhaf hissediyorsun keske anlatmasaydim diyeo konuda ben de müzdaribim,içimde ne varsa söylerdim herkese ama yeni yeni saklamayı başarıyorum.
Aslında paylaştıkça ben kendimi de hayalim için ikna ediyorum gibime geliyordu,sanki insanlar beni onayladıkça kendimi onaylıyorum gibi düşünüyordum.Ama onaylamayan mesala; amaaaan öyle şey mi olur?borçsuz ev mi alınır,borçlanmayan var mı,çalışmadan kazanan mı var,nasıl olacak ki,bu şans bize mi vuracak gibi olumsuz söylemler duyabilirim ihtimaliyle,çok yakınım olan kişilere değil de hani konuyla alakasız insanlara "aslında şöyle de bir ihtimal var gibi anlatırım,tasdik beklerim,çok yakınım olmayınca da insanlar genelde "hayırlısı" der geçer zaten benim istediğim de anlatıp karşılığında olumsuz yanıt duymamak...
Başta eşime de hayallerimden bahsettim,baktım o da sınır koyuyor,ama diyor,bırak bu işleri diyor
tamam dedim artık durduk yere dillendirmiycem
Kuzum ben bi tv programinda gormustum on yargili olmak istemem aslinda bir iziyim bende sen begemissen bir bildigin vardir :)Hadii yaaa ben de tam aksi çok beğeniyorum.
Dün akşam bir kaç videosunu tekrar izledim.
Anlatım dili şekli örnekleri çok hoşuma gidiyor.
Canim sana bisey danisicam ozelden yaziyorum hemenIlk bastan beri soyluyorum sana canim soylemeyeceksinn,bilincaltinin birine dillendirdiginde tamam bu olmus deyip enerji dusuruyor.Sonrra kendini tuhaf hissediyorsun keske anlatmasaydim diye
Bilincaltiniz size yasadiginiz olaydan kurtulmaniz icin size kapiyi acmis,o olayi tam olarak biliyorsaniz ekrandan izler gibi izleyin tv ekrani gibi.Sonra o ekrani siyah beyaz yapin,sesleri azaltin.En son da donuklastirin,ekrani kucultun kucultun minicik olsun.Sonra bu minicik seyi elinize alin ister uzaya firlattiginizi,ister yakip kullerini denize biraktiginizi hayal edin.Etkisiz hale gelecektir,istediginiz zaman yogunlasip uygulayin.Kagida yazip yirtip atin daSelam kızlar hepinize
Evett size diyeceklerim var şöyle anlatayım....
Kim yazmıştı hatırlamıyorum mobilden girince eski sayfalara bakmak zor oluyor malum
Rüyalarimizi yönetmek tarzı birşeyler okumuştum.
Yanii o bayağı ilgimi çekmişti zaten okurken....
Bu gece yine hemen hemen her gece gördüğüm bir kabusum var yaşadığım gerçek bir olayın devamını veya aynısı farklı şekillerde görüyorum hep sıkıntı içinde uyanirim
Ama dün gece rüyamda bayağı bir sıkıntıdaydım çok bunalmistim ve pes edecekken birden rüyada olduğumu farkettim ve bir güç geldi " bu bir rüya gerçek değil korkma dedim " kendime.
Çok şükür kii kurtuldum...
Daha olumlamalara tam olarak başlamadım ama beynimde zihnimde bayağı bir yer alıyor bu aralar....
Okuduğum yazı bile beni etkilemiş gibi gözüküyor inşallah devam eder ve kabuslarim biter.
Ve inşallah duâlarımla beraber olumlamalara da başlarım.
Paylaşmak istedim
Hımm. Süper.o konuda ben de müzdaribim,içimde ne varsa söylerdim herkese ama yeni yeni saklamayı başarıyorum.
Aslında paylaştıkça ben kendimi de hayalim için ikna ediyorum gibime geliyordu,sanki insanlar beni onayladıkça kendimi onaylıyorum gibi düşünüyordum.Ama onaylamayan mesala; amaaaan öyle şey mi olur?borçsuz ev mi alınır,borçlanmayan var mı,çalışmadan kazanan mı var,nasıl olacak ki,bu şans bize mi vuracak gibi olumsuz söylemler duyabilirim ihtimaliyle,çok yakınım olan kişilere değil de hani konuyla alakasız insanlara "aslında şöyle de bir ihtimal var gibi anlatırım,tasdik beklerim,çok yakınım olmayınca da insanlar genelde "hayırlısı" der geçer zaten benim istediğim de anlatıp karşılığında olumsuz yanıt duymamak...
Başta eşime de hayallerimden bahsettim,baktım o da sınır koyuyor,ama diyor,bırak bu işleri diyor
tamam dedim artık durduk yere dillendirmiycem
Canım çok sevindim inşallah daha güzel olur herşey....Bu arada kizlar olumlamamla ilgili bir gelisme oldu ve gercekten benden habersiz ilerleyen olaylar bunlar bgn duydum ve cok sasirdim saka sandim hatta ilk basta anlamadim o derece dualarinizi bekliyorum insallah devamida gelir allah bu konuyu karsima cikartti bir sekilde burdaki insanlarla beni tanistirdi ve fali biraktim en onemlisi sacma sacma kendimi kaptirip iyice dibe batiriyordum enerjimi ama simdi iyi,guclu ve kuvvetliyim insallah dahada fazlasini öğrenicem :) allah razi olsun hepinizden
Estağfurullah canım ama bir kere izlediysen olabilir isinamamissindir.Kuzum ben bi tv programinda gormustum on yargili olmak istemem aslinda bir iziyim bende sen begemissen bir bildigin vardir :)
Ne güzel istişareyi sadece Rabb ile yapıyorsun. Saf dinimizde bunu diyor aslında, araya hiç bir aracıyı koymadan sadece ve sadece şah damardan daha yakın olan Yaradan dan iste. İçinin kavrulup istendiği hiç bir dua geri çevrilmiyor.Asla söylemem,arada cok cosup ahhh su dedigim olmustur ama anlamaz yani.Hemen tutarim kendimi,halbuki o dusunceyle yatip kalkarim.O benim Rabbimle sirrimdir,bu duygu bile beni costurur;cunku bir tek o bilir :) Kagitlarimda da vardir ama okunmaz,esmalarla muhurledigim icin.Muhurlemek diyorum keceli kalemlerle ustundrn gecerim esmalari yazi artik okunmaz : )) Esime soylemedigim seyi zaten baskasina hic soylemem annem ablam dahil.
Ne güzel istişareyi sadece Rabb ile yapıyorsun. Saf dinimizde bunu diyor aslında, araya hiç bir aracıyı koymadan sadece ve sadece şah damardan daha yakın olan Yaradan dan iste. İçinin kavrulup istendiği hiç bir dua geri çevrilmiyor.
Peki Esmalarla nasıl mühürlüyorsun? Türkçe mi Arapça mı? Gerçi bu senin tekniğin. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var sonuçta ama çok hoşuma gitti bu teknik. Yani mesela ya Selam, ya Kadir mi yazıyorsun olumlamalarının üzerine?
28 sabahi biticek kuzum olumlamam,baya oldu benim ki :) sen basladin mi ? Senin sayende ogrendigim, insirah suresini her sabah-aksam okuyorum esmalarimi okuyorum sonra olumlamam sonrada insirah suresini okuyorum :)Canım çok sevindim inşallah daha güzel olur herşey....
Kaç gün oldu olumlamaya başlayalı....
Estağfurullah canım ama bir kere izlediysen olabilir isinamamissindir.
Tv8 de ki programları çok güzel paylaşmayı bilmiyorum videoları ama çok güzel ifade ediyor izlemeni tavsiye ederim zaman bulunca
ben de onu diyom işte dillendirince bilinçaltı oldu kabul edip,şartları hazırlıyor diyoruz yaIlk bastan beri soyluyorum sana canim soylemeyeceksinn,bilincaltinin birine dillendirdiginde tamam bu olmus deyip enerji dusuruyor.Sonrra kendini tuhaf hissediyorsun keske anlatmasaydim diye
Yaaa yapabildim mi bilmiyorum ama izlemenizi isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?