Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

merhaba kızlar, sizleri okudum enerji yüklemesi yaptım kendime
Evet dün dolunaydı, bende hayatımda istemediğim şeyleri yazdım bir kağıda yırttım attım. Aslında yakıyorum ama işyerinde yapınca yakamadım. Bugünde önce adaçayı tütsüsü yaptım, tüm negatif enerjiyi gönderdim, sonra evi havalandırdım, sonra da bir cezveye iki kaşık yenibahar koyup kaynattım. Çok güzel kokuyor, evime bolluk, bereket, sevgi enerjisinin aktığını hissettim. Kesinlikle yapın, mutluluk hormonu salgılatıyor, çok keyifliyim şuan

Tuğçe Işınsu nun tüm videolarını izledim, sürekli de takip ediyorum. Çok güzel bir enerjisi var. Pek çok uygulamayı da ondan öğrendim.

Yeni arkadaşlarımız gelmiş, hoş geldiniz. Kesinlikle geçmişi okuyun, harika paylaşımlar var. Notlarınızı alın ve hemen uygulamaya başlayın. Ben yıllardın bu tür konuları araştırıyordum ama bir türlü tam olarak hayatıma aktaramadım. Burayı okudukça motive oluyorum ve uygulamalarımı yapıyorum.

Harika bir haftasonu geçirmenizi diliyorum ve öylede oldu

Saç gürleştirme olumlaması yaparsam acaba saçım gürleşir mi . Yani bilinçaltımı gür olduğuna inandırırsam gerçekten gürleşir mi
Yoksa böyle bir şey için saçma mı olur
Alintilayacak yorum yapmak istedigim cok yazi var ama bu konuyu hiiic konusmadik o yuzden hemen heyecanla yaziyorum :) Tabiki deee gurlestirebilirseniz.9. ayima girmek üzereyim daha yeni yeni hamile olduguma inaniorlar misal : ))) cunku ben her zaman telkinledim.Benim muazzam bedenim bebegimi saglikla büyütürken ben nerdeyse ayni kaliyorum dedim.Buna inandim,etrafinda aynen boyle dedigini dusundm,imajinize ettim;sonuc tesaduf olmadi.Sükürler olsun bebegimin gelisimi onde bile gidiyor,ama ben hala eski kiyafetlerimin hepsini olmasa da giyebiliyorum : ) Tabi artik son donemlere yaklasiyoruz,hormonlarin etkisi bana da el atmaya basladi ama geciciii :) Yani demem o ki saclariniza guvenin(cam terebentin yagi da kullanin) bol bol olumlama yap,sacim her gecen gun parliyor gurlesiyor isil isil oluyor deyin.Imajine edin,etrafin sesini duyun onlar da desinler aaa ne guzel dolgun saclarin var filan...Ooo neler yapabiliriz bedenimize.Bedenimizi sevelim,öpelim :)

Ben bu kadina bir turlu isinamadim neden bilmiyorum ama :)

Hadii yaaa ben de tam aksi çok beğeniyorum.
Dün akşam bir kaç videosunu tekrar izledim.
Anlatım dili şekli örnekleri çok hoşuma gidiyor.

Asla söylemem,arada cok cosup ahhh su dedigim olmustur ama anlamaz yani.Hemen tutarim kendimi,halbuki o dusunceyle yatip kalkarim.O benim Rabbimle sirrimdir,bu duygu bile beni costurur;cunku bir tek o bilir :) Kagitlarimda da vardir ama okunmaz,esmalarla muhurledigim icin.Muhurlemek diyorum keceli kalemlerle ustundrn gecerim esmalari yazi artik okunmaz : )) Esime soylemedigim seyi zaten baskasina hic soylemem annem ablam dahil.

Bayildimmm yazdiklarinaa masallah,masallah sana ben tam tersini yapiyorum benimde basima gelmis gibi davraniyorum ama artik bitti o mevzu :) enerji farkliligimiz karsi tarafa yansiyor gercekten bunu fark ettim bi kac haftadir iki gundur yine gerginim gerci nedensiz bi sekilde oda yansiyor esle,sevgiliyle olan durumlar gercekten karsimizdakinide etkiliyor ve bana bunu bir buyuyum söylemisti birsey olduktan sonra anlat kizim icinde tut hayal et diye, ben normalde paylasmasini seven cok arkadaslari olan bir insanim ama son zamanlarda uzaklastim cogundan vede olaylari anlatmamaya basladim atiyorum erkek arkadasim ciddi birsey soyledi ve ben gidip kizlara anlattim ertesi gun kavga kiyamet aman allahim bunu cok yasadim o yuzden bisey olana kadar icimizde tutmak en guzeli dualarimizda saklamak basariyorum ozellikle son 1 aydir kendime hayret ediyorum vallahi :)

Ilk bastan beri soyluyorum sana canim soylemeyeceksinn,bilincaltinin birine dillendirdiginde tamam bu olmus deyip enerji dusuruyor.Sonrra kendini tuhaf hissediyorsun keske anlatmasaydim diye

Hadii yaaa ben de tam aksi çok beğeniyorum.
Dün akşam bir kaç videosunu tekrar izledim.
Anlatım dili şekli örnekleri çok hoşuma gidiyor.
Kuzum ben bi tv programinda gormustum on yargili olmak istemem aslinda bir iziyim bende sen begemissen bir bildigin vardir :)

Bu arada kizlar olumlamamla ilgili bir gelisme oldu ve gercekten benden habersiz ilerleyen olaylar bunlar bgn duydum ve cok sasirdim saka sandim hatta ilk basta anlamadim o derece dualarinizi bekliyorum insallah devamida gelir allah bu konuyu karsima cikartti bir sekilde burdaki insanlarla beni tanistirdi ve fali biraktim en onemlisi sacma sacma kendimi kaptirip iyice dibe batiriyordum enerjimi ama simdi iyi,guclu ve kuvvetliyim insallah dahada fazlasini öğrenicem :) allah razi olsun hepinizden

Bilincaltiniz size yasadiginiz olaydan kurtulmaniz icin size kapiyi acmis,o olayi tam olarak biliyorsaniz ekrandan izler gibi izleyin tv ekrani gibi.Sonra o ekrani siyah beyaz yapin,sesleri azaltin.En son da donuklastirin,ekrani kucultun kucultun minicik olsun.Sonra bu minicik seyi elinize alin ister uzaya firlattiginizi,ister yakip kullerini denize biraktiginizi hayal edin.Etkisiz hale gelecektir,istediginiz zaman yogunlasip uygulayin.Kagida yazip yirtip atin da

Hımm. Süper.

Canım çok sevindim inşallah daha güzel olur herşey....
Kaç gün oldu olumlamaya başlayalı....

Kuzum ben bi tv programinda gormustum on yargili olmak istemem aslinda bir iziyim bende sen begemissen bir bildigin vardir :)
Estağfurullah canım ama bir kere izlediysen olabilir isinamamissindir.
Tv8 de ki programları çok güzel paylaşmayı bilmiyorum videoları ama çok güzel ifade ediyor izlemeni tavsiye ederim zaman bulunca

Ne güzel istişareyi sadece Rabb ile yapıyorsun. Saf dinimizde bunu diyor aslında, araya hiç bir aracıyı koymadan sadece ve sadece şah damardan daha yakın olan Yaradan dan iste. İçinin kavrulup istendiği hiç bir dua geri çevrilmiyor.
Peki Esmalarla nasıl mühürlüyorsun? Türkçe mi Arapça mı? Gerçi bu senin tekniğin. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var sonuçta ama çok hoşuma gitti bu teknik. Yani mesela ya Selam, ya Kadir mi yazıyorsun olumlamalarının üzerine?

Herseyimi Allah a iletirim canim, en yuksek merciye Evrenden torpilim var diyor ya Aykut Ogut ben Allahtan diyorum ona : ))) Esmalar da aynen dedigin gibi uzerini YaMucib Ya Latif Ya Halik... diye yazarim.Tabi anlamlarini hissede hissede esmalarin

28 sabahi biticek kuzum olumlamam,baya oldu benim ki :) sen basladin mi ? Senin sayende ogrendigim, insirah suresini her sabah-aksam okuyorum esmalarimi okuyorum sonra olumlamam sonrada insirah suresini okuyorum :)

Ilk bastan beri soyluyorum sana canim soylemeyeceksinn,bilincaltinin birine dillendirdiginde tamam bu olmus deyip enerji dusuruyor.Sonrra kendini tuhaf hissediyorsun keske anlatmasaydim diye
ben de onu diyom işte dillendirince bilinçaltı oldu kabul edip,şartları hazırlıyor diyoruz ya
o durumu karşıma çıkarıyor gibime geliyor ama daha çok yeniyim bu işlerde o yüzden
deneme yanılma yoluyla değil senin tecrübelerinden faydalanarak ilerliycem ve çenemi tutucam
sanırım başarıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…