Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Iyi akşamlar arkadaşlar bugün biraz benim modum düşüktü 3. gundeyim değişime direnç mi gösteriyorum acaba ? Ya da olumlamalari eksik yapiyorum sanirim
Uykumu çok iyi alamadım ondanda olduğunu düşünüyorum uyku sorunu yaşayan arkadaşlar nasıl çözdunuz
Burayi okumak bilgi almak bile rahatlatiyor insani teşekkür ederim kızlar Iyi haftasonları dilerim herkese

28 sabahi biticek kuzum olumlamam,baya oldu benim ki :) sen basladin mi ? Senin sayende ogrendigim, insirah suresini her sabah-aksam okuyorum esmalarimi okuyorum sonra olumlamam sonrada insirah suresini okuyorum :)

Oooo az kalmış bitirmissin maşallah
Yokk kuzum baslamadim daha tam olarak.
İnşirah Suresinin nasıl bir enerjisi var değil mi hayret ediyorum.
Bana çok çok iyi geliyor okumadigim sabahım gecem yoktu artık gün içinde de okuyorum daraldikca bunaltikca aklıma vesveseler geldikçe okuyorum rahatlıyorum.
Sana da iyi gelmiş demek ki çok sevindim çok şükür nasıl zorluklardan çıkarıyor değil mi?

aynen oyle bugün yoldada bol bol ıcımden okudum hep :)
aklıma geldıkce okuyorum çok teşekkür ederim sana :) paylaştıgın vıdeoyu da hemen izliyorum =))

bu videonun en çok son 5 dksını beğendim,
birisi bize iltifat ettiğinde veya bir iyilik teklif ettiğinde hemen kabu edecekmişiz
evde eş ve çocuklar için,iş yerinde patron ve işler için,sosyal ortamda hep başkaları için veren hep biz olmayalım,
iyiliği bir fırsat olarak kabul edelim hemen alalım ki,alma enerjisine geçebilelim....

Arkadaşlar merhaba. Güzel bir gelişme oldu. Sizle de paylaşmak istiyorum:)Bir firmaya iş başvurusu yapmıştım. İyi bir firmaydı, orada calışmayı cok istiyordum fakat başvurumun üzerinden baya bir zaman geçmişti, artık aramazlar bu saatten sonra diyip umudumu kestim haliyle.. Sadece işimle ilgili yaptığım olumlamamın daha 2. gününde, umudumu kestiğim ama çok istediğim bu şirketten iş görüşmesine çağırıldım. Görüşme gününe kadar devam ettim olumlamaya dualarla birlikte tabiki. Ve dün işe kabul edildiğimin haberi geldi:) Bu işin sırrı inanarak yapmak ve bırakmamak

Ne güzel haber

Tebrik ederimmm cok sevindim, artik harika saglam bir kalibin vardir canim :)

Biliyorsun tatlim ben soylerim ama yine de sen nasil istersen nasil inaniyorsan oyle yap derim,cunku bu isin kaynagi inanmaktan geciyor iste.Tecrubelerime guven,hepsinin altinda kili kirk yarar,arastirir oyle uygularim :)

Hayırlı olsun coook sevındım senın adına.
Böyle haberler duymak daha cok umut verıyor ınsana :)

Cok sevdigim bir söz vardi, ama zamanla ben onu iyice icsellestirdigimden sadece yorumum kalmis: Kader en cok çalisana degil en cok isteyene (kuru kuru istek degil tabi;duygu yüklu,coskulu olanlar) sunar.Cunku coskulu isteklerimizde mucizeler gerceklesir,altin tepsiyle sunulur gibi sunulur;kolaylikla.

Hep derim benim hayalini kurdugum seyi benden daha cok isteyen biri varsa Allah ona nasip etsin :)

Hayır ya ikinize de nasip etsin,hatta ilk içe nasip etsin

Cok sevdigim bir söz vardi, ama zamanla ben onu iyice icsellestirdigimden sadece yorumum kalmis: Kader en cok çalisana degil en cok isteyene (kuru kuru istek degil tabi;duygu yüklu,coskulu olanlar) sunar.Cunku coskulu isteklerimizde mucizeler gerceklesir,altin tepsiyle sunulur gibi sunulur;kolaylikla.

Hep derim benim hayalini kurdugum seyi benden daha cok isteyen biri varsa Allah ona nasip etsin :)
Hayır ya ikinize de nasip etsin,hatta ilk içe nasip etsin
Hayalini kurdugum seyleri kimse benden cok daha fazla isteyemez canim tutkuyla,ondan dolayi sorun yok.Hani varsa helal olsun onun olsun diyorum : ))))

kadıncagız tek bır programla degerlendırmısım,on yargılı olmamak lazım :)
(kı buyuk ıhtımalle okan bayulgende gordum ve dalga gecıyordu kesın aklımda ordan kalmıs )

kızlar mesela başta yaptıgı korkulardan arınmak bu gece yapıcam onu

Günaydınlar herkese.

Rabbim daim etsin.
Benimde yıllardır istediğim bir şey var ama bunun tutkoliği olamadım. Yani bu istek için ölümden bile döndüm, başıma gelmeyen kalmadı yalnız bu isteğinde delisi olamadım. Tutkuyu, azmi, artırmak, o işin delisi olmak için yapılan bir uygulama var mı?

Tesekkur ederim canim amin hepimizin daim olsun tutkulari.Tutku insani hayata baglar,gereksiz seylerle ugrasip seni dünya mesgalesinde bogmaz.Benim tutkumda azim vardir hirs yoktur,illa olacak olmazsa oleyim biteyim yoktur.Imajinasyonlarla beslesdigim icin hem enejisi artar,devamlilik olur hem de ki bu en onemlisi bunu yasamis oldugum icin o aradaki hirs bagi gider guven gelir;olmasa da olur ben zaten hayalimde yasiyorum rahatligi.Kimse benim kadar isteyemez'in nedeni bol imajinasyon,1 yil surse bile bu olmaz ya hic dememem;aradan insan ve nasil olur faktorunu cikartmam,bir tek ona kilitlenmem ve bildigin uzerine enerji mesaisi yapmam canim :)

Ben de Okan Bayülgen de gördüm Bi kaç defa bu kadını,konuştukça dalga geçiyordu,E ona rağmen niye her defasında memişlerini açıp,cart pembe rujunu sürüp geliyor ki diye düşünmüştüm,şimdi de kitaplarım daha iyi rehber bence,zaten bu hatun da kitaplardan derlemeleriyle konuşuyor sanki

Evet onu bende fark ettim bi kac video izledim genelde ayni seyleri anlatiyor yani bir kere izlesen anlarsin olayi bizim yapmaya calistigimiz seylerden bahsediyor kisacasi :) aynen bende oyle dusunmustum,anlattigi bir teknik var korkularla yuzlesmek diye dun gece onu yaptim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…