Video yu simdi izleme firsati buldum da ne kadar da hakli birinden gordugumuz davranis sekli aldatilmalar da dahil hep bizden,bilincaltimizdan kaynaklaniyor.Kk derdim var a girdim,sirf cumlelerden kisilik yorumu yapmak icin;her defasinda dedim bildigin olaylari kendine cekiyor : ))) Sevmedigi bir kisi var mesela o kisiyi oyle guclendirip eterik bag kuruyor ki daha beter olayi kendine cekiyor.Ahh bir de farkinda olsalar,ama o kadar da sabitler ve emindirler ki inanmazlar boyle olduguna : ))Ben de Okan Bayülgen de gördüm Bi kaç defa bu kadını,konuştukça dalga geçiyordu,E ona rağmen niye her defasında memişlerini açıp,cart pembe rujunu sürüp geliyor ki diye düşünmüştüm,şimdi de kitaplarım daha iyi rehber bence,zaten bu hatun da kitaplardan derlemeleriyle konuşuyor sanki
Hemen olumlamani da yapiyon nazar kisiler gibi : ))) Cok şükür her günümüze,her anımiza.Şükredelim ki hayatimiza daha cok sükredecek sey cekelim.Sikayetle ancak paratoner gibi beterlerini cekeriz sonra niye hep beni bulur,niye hep bana deriz.Şu bdv ye girip de yazacak derdim olmadı ya,ortalığı karıştırandım,ona yanarım deeermişiiiimmm
Çooookkkk şükür,ben Allah'ın şanslı kuluyum,bana bişey olmassssss
Allah yardım etsin oradakilere,ıslah etsin,aydınlığa kavuştursun inşallah
Benden uzaaakkkk Allah'a yakın olsunlar
Verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Maşaallah konsantrasyon süper, dikkat dağınıklığın yok.Tesekkur ederim canim amin hepimizin daim olsun tutkulari.Tutku insani hayata baglar,gereksiz seylerle ugrasip seni dünya mesgalesinde bogmaz.Benim tutkumda azim vardir hirs yoktur,illa olacak olmazsa oleyim biteyim yoktur.Imajinasyonlarla beslesdigim icin hem enejisi artar,devamlilik olur hem de ki bu en onemlisi bunu yasamis oldugum icin o aradaki hirs bagi gider guven gelir;olmasa da olur ben zaten hayalimde yasiyorum rahatligi.Kimse benim kadar isteyemez'in nedeni bol imajinasyon,1 yil surse bile bu olmaz ya hic dememem;aradan insan ve nasil olur faktorunu cikartmam,bir tek ona kilitlenmem ve bildigin uzerine enerji mesaisi yapmam canim :)
Kusura bakmazsan bir şey soracam. Bende hep sorularla yol alıyorum, farkındayım.Şu bdv ye girip de yazacak derdim olmadı ya,ortalığı karıştırandım,ona yanarım deeermişiiiimmm
Çooookkkk şükür,ben Allah'ın şanslı kuluyum,bana bişey olmassssss
Allah yardım etsin oradakilere,ıslah etsin,aydınlığa kavuştursun inşallah
Benden uzaaakkkk Allah'a yakın olsunlar
Konsantrasyon eksik olursa, ibadetler de yarım kalıyor, insanın kafası dağınıksa evi yaşantısı da dağınık oluyor. Şikayet ve paratoner konusunda haklısın. Ama bdv nin bir güzel yanı da şükredilecek çok şeyinde farkına varılması.Hemen olumlamani da yapiyon nazar kisiler gibi : ))) Cok şükür her günümüze,her anımiza.Şükredelim ki hayatimiza daha cok sükredecek sey cekelim.Sikayetle ancak paratoner gibi beterlerini cekeriz sonra niye hep beni bulur,niye hep bana deriz.
canım merhaba ben bu topikte yeniyim nişanlım askerde şuanda ve gelince evililik düşünüyoruz sıkıntısız ve sorunsuz bi şekilde. birde bir türlü geçemediğim dersim var aöf de okuyorum lütfen bana yardımcı olur musun hangi esma ve nasıl bir niyet nasıl bir olumlama yapmalıyım çok rica ediyorum senden. niyetlerinin gerçekleşmesi dileği ileslm kızlar
nasılsınız?
bi kaç gündür giremiyorum
buttrfly buralardayım cnm
güzel haberler var ne ala @will_done çok sevindim adına..darısı hepimize :)
benimde olumlamam için son gece ve 1 sabahım kaldı
iyiyim..hiç olmazsa iyi olmak güzel geliyor
Bir blogtan aldım. Sahibi de yaında yazar diye düşünüyorum.canım merhaba ben bu topikte yeniyim nişanlım askerde şuanda ve gelince evililik düşünüyoruz sıkıntısız ve sorunsuz bi şekilde. birde bir türlü geçemediğim dersim var aöf de okuyorum lütfen bana yardımcı olur musun hangi esma ve nasıl bir niyet nasıl bir olumlama yapmalıyım çok rica ediyorum senden. niyetlerinin gerçekleşmesi dileği ile
Aynennn oyle :) Inansak da inanmasak da bu böyle.Gelecek "an" da gizli.Sagol paylasim icin canim,cok kapsamli cok guzelBir blogtan aldım. Sahibi de yaında yazar diye düşünüyorum.
Hayat karmaşık değil.
SAYGILAR! BİR DOST
- Siz ve evren yalnızsınız. Evren sizin lambadaki cininiz ve söyleyeceklerinizi yapmak için, karar vermenizi bekliyor.
- Hayatı zorlarsanız, o da sizi zorlar.
- Olmasını istediğiniz bir şey varsa, oldu sayın.
- ‘Ye kürküm ye’, ‘Para parayı çeker’, ‘Ne ekersen onu biçersin’, lafları boşuna söylenmemiştir. Evrende her zaman benzer benzeri çeker. Mutlu hissediyorsanız, daha fazla mutluluğu; mutsuz hissediyorsanız, daha fazla mutsuzluğu çekersiniz.
- Yoksul olduğunuzu düşünüyorsanız, hiçbir zaman zengin olamayacaksınız demektir.
- Mutlu olmak istiyorsanız, şu an çok mutlu olduğunuzu hissedin. Öyle değilse bile.
- Para istiyorsanız, çok paranız olduğunu düşünün, kendinizi çok zengin hissedin ve bu kadar çok parayla yapacaklarınızı planlayın.
- Hislerinizi ve düşüncelerinizi kontrol etmeyi öğrenin. Hisleriniz sizi değil, siz hislerinizi kontrol edin. Mutsuz hissetmeye başladığınız an, fark edin ve hemen güzel bir şeye yöneltin düşüncelerinizi ve tekrar iyi hissedin.
- Siz hayatınızın merkezindeki mıknatıssınız, bunu hiç unutmayın. Benzerlerini çeken bir mıknatıs. Hayatınızda, olmasını istediğiniz şeylere benzer durumlar yaratın.
- Olmak istediğiniz kimliğe bürünün. Unutmayın, evren sizin o an gerçekten öyle mi olduğunuzu yoksa öyleymiş gibi mi yaptığınızı bilmez. Evren sizin o an yaydığınız enerjiyi bilir ve benzer enerji alanlarını size getirir.
- Kocaman bir ev istiyorsanız mesela, kendinizi o evin içinde hayal edebilmelisiniz.
- İmgeleme yeteneğinizi geliştirin. İstediğiniz durum olmuş gibi düşünüp, sonrasında yaptıklarınızı imgeleyin.
- Tüm bu yazılanların gerçek olduğuna inanın. İnanın ya da inanmayın, evren size şu an inandığınızı verecek. Hadi canım olur mu öyle şey diyorsanız, evren size olmaz diyecektir.
- Olmasını istediğiniz şeyi gelecekte olacakmış gibi hayal etmeyin. Şu an olmuş gibi hayal edin. Siz sonrasına bakın. -ecek / -acak ekiyle oluşturulan düşüncelerin geri dönüşü sürekli geleceğe aktarılır, bunu bilin.
- Hastaysanız ve iyileşmek istiyorsanız, iyileşeceğim demeyin, iyileşmek için de uğraşmayın. Sağlıklı olduğunuzu düşünün, söyleyin, sürekli ne kadar sağlıklı olduğunuzu söyleyin.
- Varlığınızı paylaşın. Paylaşmak, evrene bolluk mesajı gönderir ve evren bollukla karşılık verir.
- Sahip olduğunuz şeyler için teşekkür edin, şükredin, şükran, memnuniyettir ve memnuniyet getirir.
- Unutmayın, geleceğiniz, şimdi hissettiklerinizin kusursuz bir yansımasıdır. Yolunuzun doğruluğunu anlamak için hislerinizden yararlanın. İyi hissediyorsanız, doğru yoldasınız demektir. Kötü hissediyorsanız, korkuyorsanız, endişeleriniz varsa, başka bir yöne yönelin.
- Çekim Yasasını öğrenin. Evrendeki her şeyin temelinde kuantum fiziği vardır. Kuantum fizikçilerinin sözlerini okuyup anlayın.
- Çekim Yasası siz bilseniz de bilmeseniz de, uygulasanız da uygulamasanız da, inansanız da inanmasanız da çalışıyor.
- Bundan sonra ne olacağına siz karar verin.
- Hiçbir şeyin hemen başarılamayacağı gerçek ama hislerinizi kontrol etmeyi öğrenip, imgeleme yeteneğinizi geliştirdiğinizde hayatınızı değiştireceksiniz, bunu bilin.
- Bu yazıyı buraya kadar okuduysanız, hayatınız değişti bilin.
Alıntı
http://www.terstenglob.com/wp-content/uploads/2015/10/2015-10-07-2B00.20.37.png
Gunaydin canim ben bu blogu tanitani forumda okumustum zaten topigini. Ben sadece daha olumlu cumle kuramiyorum hep ecek acak ekleri giriyor araya yardimci olup zamanini ayirdin bana cok sagol. Bisey soracagim once olumlama cumlesini soyleyip sonra mi esma okuyoruz?Bir blogtan aldım. Sahibi de yaında yazar diye düşünüyorum.
Hayat karmaşık değil.
SAYGILAR! BİR DOST
- Siz ve evren yalnızsınız. Evren sizin lambadaki cininiz ve söyleyeceklerinizi yapmak için, karar vermenizi bekliyor.
- Hayatı zorlarsanız, o da sizi zorlar.
- Olmasını istediğiniz bir şey varsa, oldu sayın.
- ‘Ye kürküm ye’, ‘Para parayı çeker’, ‘Ne ekersen onu biçersin’, lafları boşuna söylenmemiştir. Evrende her zaman benzer benzeri çeker. Mutlu hissediyorsanız, daha fazla mutluluğu; mutsuz hissediyorsanız, daha fazla mutsuzluğu çekersiniz.
- Yoksul olduğunuzu düşünüyorsanız, hiçbir zaman zengin olamayacaksınız demektir.
- Mutlu olmak istiyorsanız, şu an çok mutlu olduğunuzu hissedin. Öyle değilse bile.
- Para istiyorsanız, çok paranız olduğunu düşünün, kendinizi çok zengin hissedin ve bu kadar çok parayla yapacaklarınızı planlayın.
- Hislerinizi ve düşüncelerinizi kontrol etmeyi öğrenin. Hisleriniz sizi değil, siz hislerinizi kontrol edin. Mutsuz hissetmeye başladığınız an, fark edin ve hemen güzel bir şeye yöneltin düşüncelerinizi ve tekrar iyi hissedin.
- Siz hayatınızın merkezindeki mıknatıssınız, bunu hiç unutmayın. Benzerlerini çeken bir mıknatıs. Hayatınızda, olmasını istediğiniz şeylere benzer durumlar yaratın.
- Olmak istediğiniz kimliğe bürünün. Unutmayın, evren sizin o an gerçekten öyle mi olduğunuzu yoksa öyleymiş gibi mi yaptığınızı bilmez. Evren sizin o an yaydığınız enerjiyi bilir ve benzer enerji alanlarını size getirir.
- Kocaman bir ev istiyorsanız mesela, kendinizi o evin içinde hayal edebilmelisiniz.
- İmgeleme yeteneğinizi geliştirin. İstediğiniz durum olmuş gibi düşünüp, sonrasında yaptıklarınızı imgeleyin.
- Tüm bu yazılanların gerçek olduğuna inanın. İnanın ya da inanmayın, evren size şu an inandığınızı verecek. Hadi canım olur mu öyle şey diyorsanız, evren size olmaz diyecektir.
- Olmasını istediğiniz şeyi gelecekte olacakmış gibi hayal etmeyin. Şu an olmuş gibi hayal edin. Siz sonrasına bakın. -ecek / -acak ekiyle oluşturulan düşüncelerin geri dönüşü sürekli geleceğe aktarılır, bunu bilin.
- Hastaysanız ve iyileşmek istiyorsanız, iyileşeceğim demeyin, iyileşmek için de uğraşmayın. Sağlıklı olduğunuzu düşünün, söyleyin, sürekli ne kadar sağlıklı olduğunuzu söyleyin.
- Varlığınızı paylaşın. Paylaşmak, evrene bolluk mesajı gönderir ve evren bollukla karşılık verir.
- Sahip olduğunuz şeyler için teşekkür edin, şükredin, şükran, memnuniyettir ve memnuniyet getirir.
- Unutmayın, geleceğiniz, şimdi hissettiklerinizin kusursuz bir yansımasıdır. Yolunuzun doğruluğunu anlamak için hislerinizden yararlanın. İyi hissediyorsanız, doğru yoldasınız demektir. Kötü hissediyorsanız, korkuyorsanız, endişeleriniz varsa, başka bir yöne yönelin.
- Çekim Yasasını öğrenin. Evrendeki her şeyin temelinde kuantum fiziği vardır. Kuantum fizikçilerinin sözlerini okuyup anlayın.
- Çekim Yasası siz bilseniz de bilmeseniz de, uygulasanız da uygulamasanız da, inansanız da inanmasanız da çalışıyor.
- Bundan sonra ne olacağına siz karar verin.
- Hiçbir şeyin hemen başarılamayacağı gerçek ama hislerinizi kontrol etmeyi öğrenip, imgeleme yeteneğinizi geliştirdiğinizde hayatınızı değiştireceksiniz, bunu bilin.
- Bu yazıyı buraya kadar okuduysanız, hayatınız değişti bilin.
Alıntı
http://www.terstenglob.com/wp-content/uploads/2015/10/2015-10-07-2B00.20.37.png
önce esmaGunaydin canim ben bu blogu tanitani forumda okumustum zaten topigini. Ben sadece daha olumlu cumle kuramiyorum hep ecek acak ekleri giriyor araya yardimci olup zamanini ayirdin bana cok sagol. Bisey soracagim once olumlama cumlesini soyleyip sonra mi esma okuyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?