Nihayet yetiştim sizlere.
Ben de olumlu bir insan olmayı seçiyorum.
Etrafımdaki tüm insanları pozitif enerjimle sarıp sarmalıyorum.
Hepinize çok güzel bir gün diliyorum. iyi ki varsınız ve karşıma çıktınız.
Paylasimlar icin cok sagolun kizlar,cok guzeller. A audrey_24 Shakti Gavain yukaridaki yazinin yazari yani onun kitabindan alinti sanirim bu.Okuma firsati bulamadim.Cok kapsamli oldugunu biliyorum ama.Ben okuyamadim siz okuyun.
Amerika'daki günlerim bir hayal misali geciyorken bu hayale,imajinasyonlarim da hep kattigim hep olmasini istedigim insan annem de dahil oluyor bugun.Hayal ederken; annemin yanimda oldugunu dusunurdum,ama annem sehirler arasindayken bile cok zor gelen,gelmek istemeyen bir insandir.Evet onu ancak sadece bir sey getirebilirdi 13 saat ucak yolculuguyla- o da bir bebek,hayallerim hep kalabalik aile uzerineydi ama surpriz yumurtami bu kadar cabuk beklemiyordum :) Evrenin ilahi düzeni iste,Allahim ne güzelsin sen yaaa Ya Latif Es Sekur
Cok sagol canim Allah razi olsun, esmalarin inanilmaz enerjisi var.Her esmanin melek kanatlari varmis gibi gelir,andigimda hoop ucusa gecer ve manasini yerine getirir.Eş Şekur ve Ya Latif benim esmalarimdir;yazilarima baslarken Allahla yazismalarima (bu arada ben dilek-sikayet yazilarimi yazarken Allaha yaziyorum :) ) Es Sekur Ya Latif diye baslarim.Icimden hemen gecer "olmus bil" artik :)evet canım, coook guzel bır haber bu =))
Allah analı babalı buyutsun,hayırlı bır evlat olsunhele annenın gelmesı sana en buyuk yardım,destek o olucaktır ne guzel haberler verıp bızede umut oluyorsun bır bılsen .
Senın dua bılgınede hayranım ozellıkle Ya Latıf ve Es sekur esmalarını mı okuyorsun ? yada okudugun başka dualar var mı ? gecen gunde yazdıgın yazıları esmalarla muhurledıgını soylemıstın oda cook hosuma gıttı,bılgılerınden eksık bırakma bızı
yaparsın kuzumbugun ısten kaytarıyorum
Şaka bır yana ben ımgeleme yapmayı gercekten tamamen ogrenmek ıstıyorum dedıgım gıbı oyle kolajlar yaptım kendıme daha kolay hayal kuruyorum ınsallah gelıştırıcem kendımı =)
Aaaa canim onu bende yapiyorum kendimi konusmalarimi mimiklerimi hile gorebiliyorum karsimdakiyle beraber. Benim nisanlim asker suan gecen sabah uykumda onu oyle derin hissettim ki sanki uzerime egilip beni optu uyandim ve resmine baktim aradan saniye gecmedi kendisi aradi. Hayal kurarken bile o ani yasiyorum ve arkasindan hemen ariyor beni.kendimi ikimizin oldugu atmisfere cok.cabuk sokabiliyorum.Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, ben imgeleme yaparken kendimi uzaktan izliyormuş gibi yapabiliyorum. Yani gözü açık bile imgeleme yapabiliyorum ama hani normal hayatta insan sadece baktığı yönü görebilir tepeden izliyormuş gibi olmaz ya ben işte imgelemede tepeden izliyormuş gibi yapıyorum. Anlatabildim mi bilmiyorum
Sizler bunu başarıyor musunuz?
Canım cahilliğimi bağışla, esmaları hep Ya Latif, Ya Vedud diye okuduğm için Eş Şekur diye okunduğunu hiç duymadım. Direk böyle mi okunuyor? Eş Şekur?Cok sagol canim Allah razi olsun, esmalarin inanilmaz enerjisi var.Her esmanin melek kanatlari varmis gibi gelir,andigimda hoop ucusa gecer ve manasini yerine getirir.Eş Şekur ve Ya Latif benim esmalarimdir;yazilarima baslarken Allahla yazismalarima (bu arada ben dilek-sikayet yazilarimi yazarken Allaha yaziyorum :) ) Es Sekur Ya Latif diye baslarim.Icimden hemen gecer "olmus bil" artik :)
Aaaa canim onu bende yapiyorum kendimi konusmalarimi mimiklerimi hile gorebiliyorum karsimdakiyle beraber. Benim nisanlim asker suan gecen sabah uykumda onu oyle derin hissettim ki sanki uzerime egilip beni optu uyandim ve resmine baktim aradan saniye gecmedi kendisi aradi. Hayal kurarken bile o ani yasiyorum ve arkasindan hemen ariyor beni.kendimi ikimizin oldugu atmisfere cok.cabuk sokabiliyorum.
Imajinasyon yani imgeleme yaparken kesinlikle kendini disaridan gormuyorsun canim sadece aynaya bakarken gorebilirsin.Olayin icinde olman lazim,ani yasar gibi.Daha once bircok sey icin yapiyorum demissin olur neden olmasin, odaklanabildigin sureceArkadaşlar birşey sormak istiyorum, ben imgeleme yaparken kendimi uzaktan izliyormuş gibi yapabiliyorum. Yani gözü açık bile imgeleme yapabiliyorum ama hani normal hayatta insan sadece baktığı yönü görebilir tepeden izliyormuş gibi olmaz ya ben işte imgelemede tepeden izliyormuş gibi yapıyorum. Anlatabildim mi bilmiyorum
Sizler bunu başarıyor musunuz?
Ne cahilligi canim estagfrallah; tam olarak bilmemekle hepsini Ya ile okuyabilirsin.En Nur,Er Rafi gibi de okunabiliyorCanım cahilliğimi bağışla, esmaları hep Ya Latif, Ya Vedud diye okuduğm için Eş Şekur diye okunduğunu hiç duymadım. Direk böyle mi okunuyor? Eş Şekur?
Sevgiler,
Eger arada saf sevgi varsa, birbirinizle ilgili hic dedikodu tarzi kotu bir elektrik tarzi olmadigin her insanla bu daha cok sevgili oluyor zaten bu gibi deneyimler cok oluyor.Telepatik bag.Esimle 15 yildir birlikteyiz,artik sasirmiyoruz ayni anda hic akla gelmeyecek bir seyi dusunup soyluyor oliyoruz.Ayni anda whatsapta filab birbirimize sevgi mesajlari atiyoruz :) Tesaduf degil yani yasadiklarinizAaaa canim onu bende yapiyorum kendimi konusmalarimi mimiklerimi hile gorebiliyorum karsimdakiyle beraber. Benim nisanlim asker suan gecen sabah uykumda onu oyle derin hissettim ki sanki uzerime egilip beni optu uyandim ve resmine baktim aradan saniye gecmedi kendisi aradi. Hayal kurarken bile o ani yasiyorum ve arkasindan hemen ariyor beni.kendimi ikimizin oldugu atmisfere cok.cabuk sokabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?