Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok haklisiniz..
demin geldi ve kavga ettik. Icimde tutamadim yemek yicekti acti yerken dediki mac keske 8de olsaydi, zar zor yetisicem, ben de gitme illa gidicekmisin evden izle diye cikistim tripli. O da sacmaliyosun heralde ilaclarin etkisiyle derbiye mi gitmicem vs dedi. Ben de ben hastayim 1 haftadir yoksun hic demiyosun birseye ihtiyacin var mi, yada gidicem ama sorun yok dimi herhangi birsey demiyosun diye cikistim.
o da baslama simdi masayi kafana geciririm saatlerdir ucaktayim dedi. Simdi kapatalim konuyu yoksa cok fena olucak dedi eve geldigim gibi kavga cikarmaya calisma dedi.
Ben kendi fikrimi soyledim yaptigin ters geliyo bana dedim. Anan baban gelseydi dedi, geldiler dedim bugun senin gelicegini biliolar ondan gelmediler. Kac gun oldu iyisin seytan gibisin vs dedi sonra basladi kufurler. Lanet olsun seni gordugum gune am.na koydugumun pici dedi , lanet olsun seninle evlendigime eve gelmek istemiyorum gibi laflar etti bagirarak.
ben kufur etmiyorum sana terbiyesiz su haline bak diyincede sen hakediyosun kendi zehrinde geber dedi. Madem oyle ayril dedim oyle olacak bu gidisle sogutmaya devam et dedi (????)
Su saatten sonra cehenneme kadar yolun var nerden dustum ben buna ya dedi bende benden bahsediyosun galiba dedim (esas ben dustum bu evlilige, maruz kalan benim) o da madem oyle defol git dedi bende olur dedim olur deme git dedi ben de sen git annende kal madem dedim. Olur diyo.
kulfetin senin 5gram sen ben daha eve gelmeden dolmussun kapiyi actiginda belliydi suratindan, seni gotumden cikaririm ben benimi kandircaksin akil oyunlariyla falan dedi (...) ben de cok yanlis kisiyle evlenmissin ozaman diyince evet cok yanlis bir evlilik yaptigim konusuna katiliyorum
Cunku bir insan asagilik olmasa seref yoksunu olmasa yoldan gelene boyle davranmaz simdi otur agla sonrada hakli gibi davranirsin cehenneme kadar yolun var diye cekti gitti disari.
Evet ben tripli basladim cikistim zaten dolmustum eski konulari dusunmekten falan ama asla bi asagilama bi kotu soz kullanmadan ...
Karsiligi bunlar olmasi yine benim sucummus gibi davrandi... yani ben haketmisim sanki kufur hakareti bide uste cikti yoldan gelene boyle konustugum icin. Ya benim duyduklarim esas ?
ya dedim senin yerinde olsam askim haklisin valla iyimisin gideyimmi derdim bu kadar konu kapanirdi dedim sen nerelere getirdin yine.
diymi diymi diye dinlemedi beni, suanda sifon sesinden farkin yok benim icin dedi.
Bizim toplumumuzda yapılan en büyük hata nedir biliyor musunuz?gitsin maca, demin yazdigimi okudunuzmu geldi ve olanlari yazdim..
gitsin macina ama birsey soylesin hastasin birsey ihtiyacin var mi bende yoktum 1 haftadir desin bunu ya. Bu kadarini bile soyleyemeyecek kadar mi onemsizim? (Evet)
Son yazdiklarimi okuyabilirmisiniz?
Cocuk icinde dogum policesi yaptirmistik olmadi bir kac aydir deniyoruz. 5 senedir evliyiz neredeyse ve hep inisli cikisli bir iliskimiz var. cocuk icin korkuyorum suanda dogru karar degil diye dusunuyorum, herkes oyle diyor...
belki yoldan geldigi icin haksizim (bakin empati yapiyorum hala sozlerine ragmen) ama benimde hakkim yok mu biraz empati yapilmasina ?![]()
Sizi bu derece aşağılayan bir adamı baba yapmak mı istiyorsunuz gerçekten?
Cok haklisiniz..
demin geldi ve kavga ettik. Icimde tutamadim yemek yicekti acti yerken dediki mac keske 8de olsaydi, zar zor yetisicem, ben de gitme illa gidicekmisin evden izle diye cikistim tripli. O da sacmaliyosun heralde ilaclarin etkisiyle derbiye mi gitmicem vs dedi. Ben de ben hastayim 1 haftadir yoksun hic demiyosun birseye ihtiyacin var mi, yada gidicem ama sorun yok dimi herhangi birsey demiyosun diye cikistim.
o da baslama simdi masayi kafana geciririm saatlerdir ucaktayim dedi. Simdi kapatalim konuyu yoksa cok fena olucak dedi eve geldigim gibi kavga cikarmaya calisma dedi.
Ben kendi fikrimi soyledim yaptigin ters geliyo bana dedim. Anan baban gelseydi dedi, geldiler dedim bugun senin gelicegini biliolar ondan gelmediler. Kac gun oldu iyisin seytan gibisin vs dedi sonra basladi kufurler. Lanet olsun seni gordugum gune am.na koydugumun pici dedi , lanet olsun seninle evlendigime eve gelmek istemiyorum gibi laflar etti bagirarak.
ben kufur etmiyorum sana terbiyesiz su haline bak diyincede sen hakediyosun kendi zehrinde geber dedi. Madem oyle ayril dedim oyle olacak bu gidisle sogutmaya devam et dedi (????)
Su saatten sonra cehenneme kadar yolun var nerden dustum ben buna ya dedi bende benden bahsediyosun galiba dedim (esas ben dustum bu evlilige, maruz kalan benim) o da madem oyle defol git dedi bende olur dedim olur deme git dedi ben de sen git annende kal madem dedim. Olur diyo.
kulfetin senin 5gram sen ben daha eve gelmeden dolmussun kapiyi actiginda belliydi suratindan, seni gotumden cikaririm ben benimi kandircaksin akil oyunlariyla falan dedi (...) ben de cok yanlis kisiyle evlenmissin ozaman diyince evet cok yanlis bir evlilik yaptigim konusuna katiliyorum
Cunku bir insan asagilik olmasa seref yoksunu olmasa yoldan gelene boyle davranmaz simdi otur agla sonrada hakli gibi davranirsin cehenneme kadar yolun var diye cekti gitti disari.
Evet ben tripli basladim cikistim zaten dolmustum eski konulari dusunmekten falan ama asla bi asagilama bi kotu soz kullanmadan ...
Karsiligi bunlar olmasi yine benim sucummus gibi davrandi... yani ben haketmisim sanki kufur hakareti bide uste cikti yoldan gelene boyle konustugum icin. Ya benim duyduklarim esas ?
ya dedim senin yerinde olsam askim haklisin valla iyimisin gideyimmi derdim bu kadar konu kapanirdi dedim sen nerelere getirdin yine.
diymi diymi diye dinlemedi beni, suanda sifon sesinden farkin yok benim icin dedi.
Esiniz sizi maddi,manevi güçsüzleştirip,naifliginizi sonuna kadar kullanacak gibi duruyor.Calışin ,dışa açilin biraz.Evliliginize bi pencere açılmıs olur.Ona da ,takılmazsiniz böyle.Eve ugradi ugramadi.İşinize bakarsıniz.Eliniz zayıfliyor böyle çalışmayınca.İster istemez onun yolunu gözlüyorsunuz ve seviyorsunuz.Sevginiz biraz azalsa gercekleri daha net görebileceksiniz.
Son yazdiklarinizi yeni gördum.Ben yorumu daha once yazmistim.Sizin cocugunuzun olmadiginda bir hayir var bence.Toparlayin kendinizi,iş bakin.Calismaya baslayin.Ondan sonra paranizla da bi yol cizersiniz.Böyle calismazken bu adamdan boşanmasi bile büyük dert olur.Siz degerli ve cok hanimefendi bi kadınsiniz.
Esin cok rezil bir insan. Sen bence o evi hemen terk et ve bosan. Bu ne ya boyle iliski mi olur?
Cok haklisiniz..
Ha bir de kendinizi suclamayin. Kocaniz bastan sona ofsayt. Neresinden tutsaniz elinizde kalir.
Bizim toplumumuzda yapılan en büyük hata nedir biliyor musunuz?
Evliliği kurtarmak için yada sırf "yaşım geçiyor bir an evvel anne olayım" diye mutsuz evlilikten çocuk yapmak...
Sonra ne yapılıyor biliyor musunuz?
Doğurduğumuz çocukları mutsuz evlilikten ve ilgisiz babadan korumak için boşanıyoruz...
Sizi bu derece aşağılayan bir adamı baba yapmak mı istiyorsunuz gerçekten?
Lütfen önce bir psikoloğa gidin...
Kötü kişilerden ayrılamamanın Sevgi değil bağımlılıktan kaynaklandığını öğrenin...
Güzel olan sevilir, kötü olandan kaçılır...
Karnınızda taşıyıp doğurup büyüyeceğiniz, emek vereceğiniz bebeğiniz bu kadar değersiz mi ki; ona böyle bir babadan olmaya mahkum ediyorsunuz...
Eğer olursa çocuğunuzu çok kötü bir hayat bekliyor...
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim ki derbiye gidince toplayın eşyalarnızı gidin. Cidden mideniz bunu kaldırıyor mu? O kim ki size böyle hakaretler edebiliyor. Saygı diye bişey kalmamış. Kendinize yazık etmeyin
Esin cok rezil bir insan. Sen bence o evi hemen terk et ve bosan. Bu ne ya boyle iliski mi olur?
Canım bizlerde birbirimize sinirlenip kavga ediyoruz ama asla bu sözler geçmiyor..cok dogru soyluyorsunuz bende bir kac gundur bunu dusunuyorum. Cocuk benden onemli. Onu da bu hayata katmamaliyim. Zaten her 2-3 ayda bir bu noktaya geliyorum :cocuk yapmak hata noktasina sonra biseyler duzeliyo yasimiz geldi esimi seviyorum bosluklarindan cocuk fikrine alisiyorum. Ama malesef istemiyorum....
Sevilmedigim yerde durmak istemiyorum artik.
boyle davranan biri seviyor olabilirmi..
birde kavga esnasinda senden nefret ediyorum geber insallah dedi tiksiniyorum senden dedi. Ne ara o kadar yukseldi sinirlendi ve beddua edebiliyor. Eve geldiginde mutlu gibiydi gayet. Ben onu normal karsiladim ama bu konu acilinca direk obur yuzunu cikardi...
Bak burayı dikkatli oku...sen yazmışsın...Madem oyle ayril dedim oyle olacak bu gidisle sogutmaya devam et dedi (????)
Canım bizlerde birbirimize sinirlenip kavga ediyoruz ama asla bu sözler geçmiyor..
Eşinin söylediklerini okuyunca gidip eşime sarılasım geldi, ne adamlar! varmış diye... Ki bende eşinden öyle aman aman memnun olan biri değilim ama senin ki çok fena... Sana net bir şekilde "seni asla sevmediğini" söyleyebilirim..
Adam evdeki konforu ve refahı kaybolmasın diye devam ediyor bence seninle....
Birde sen bu adama "ben hep seninleyim, senden boşanmam" gibi hissettirmişsin... Yoksa seni bu kadar aşağılayamazdı...
Seninde gitmeye cesaretin yok gibi geldi
Bak burayı dikkatli oku...sen yazmışsın...
Zaten masayi basina geciririm lafi bitirdi olayi. Evet erkeklerde oyle bir zihniyet var, nereden oylw bir kaniya variyorlar bilmiyorum ama kadin hep sindirilen taraf oluyor yoksa da kapi onune koyuluyor. Onlarda soyle: sus, hizmet et, tek kelime etme, sana verilenle yetin, asla sikayet etme. Begenmiuorsan da kapi orada.. sen gidersen baskasi gelir... mantik bu yonde...esin de o hanzolardan biri. Duzelir mi hayir. Hakaretler giderek beterlesir. Esin kufur konusunda doktora yapmis yalniz. Agzi cok cok bozuk. Bu adamdan cocuk yapilmaz. Yerinde olssm birdaha kufre hakarete basladigi anda ses kaydi alirdim ilerde lazim olacak cunku.sadece sunun icin sucladim: yoldan geleli 10 dakika olmus direk basladim konusmaya diye..
ama onunda ilk tepkisi sacmalama ilac basina mi vurdu oldu ikinciye uzatinca masayi basina gecirmeyeyim olunca bende de pek sucluluk duygusu kalmadi cunku daha en bastan ters girdi konuya. Ustelik hakkim olan birsey ya trip atmak. Neden benim hic biseye hakkim yok?? Her zaman sineye cekip ezilmek zorunda degilim ben.
Ne diyeyim bilmiyorum. Normal sartlarda hemen simdi o evden gitmeniz gerekir. Ama size zor geliyorsa, pisman olur muyum diyorsaniz, ki bence orda kalip bu evlilige devam edersenjz cok pisman olursunuz, Bu aksam bekleyin o gelince hic konusmayin. Onun tavrina gore bir karar verip yarin gidersiniz. Ama bu aksam gelse ozur de dilese ne olacak ki? Saygi hic kalmamis sifir, en cok 1 hafta sonra yine bu laflari duyacaksinizsimdi mi?
Allah aşkına sifon sesinden farkın yok diyorsa o sifonun sesi olun gerçekten çünkü eşiniz bir bok. Üzerine sifon çekilmeli. Hala ne çocuğundan bahsediyorsunuz önünde küfürler saydıran bir babası mı olsun? Yarın öbür gün o da normal bir laf sanıp size ya da arkadaşlarına ana avrat küfür mü etsin mesela?
Cok haklisiniz..
Gidemeyecegini bildiginden arkadasim net.evet ben oyle sikayet edince bana madem oyle git dedi.
gidemeyecegimi bildiginden mi yoksa hakikaten gideyim diye mi bilmiyorum..
Diyecek sozum yok
Ne diyeyim bilmiyorum. Normal sartlarda hemen simdi o evden gitmeniz gerekir. Ama size zor geliyorsa, pisman olur muyum diyorsaniz, ki bence orda kalip bu evlilige devam edersenjz cok pisman olursunuz, Bu aksam bekleyin o gelince hic konusmayin. Onun tavrina gore bir karar verip yarin gidersiniz. Ama bu aksam gelse ozur de dilese ne olacak ki? Saygi hic kalmamis sifir, en cok 1 hafta sonra yine bu laflari duyacaksiniz