düşüncesiz mi yoksa abartıyormuyum sizce ?

Ben de suan bosanma asamasindayim. Seni anliyorum, insan kendinden cok ailesini dusunuyor, nasil soylicem, uzulecekler mi diye. Suan senin yasadiklarini bilselee daha cok uzulurler emin ol. Ettigi hakaretleri kufurleri soyleyeceksin, artik biktim diye. Ve sunu bil, bir sure sonra hicbir sey yokmus gibi hayat devam ediyor. Senin icin ailen icin de oyle olacak

hakkinda hayirlisi olsun insallah..
Ailemi uzmek istemiyorum. Ben kendi secimim olarak evlendim... kimsenin sucu degil, onlari uzmek hic istemiyorum haketmiyorlar cok kibar duzgun insanlar hic karismadilar esime hep saygili iyi davrandilar aramizdaki surtusmelere ragmen.
turkiyeye geldim 2 hafta kaldim o surecte babam esimi aramadi biz cozene kadar sonrasindada yasanmamis gibi davrandi, hesap sormadi.
ama bilmioki esimin anladigi lisan o degil.. ona hopppp noluyo kizima adam gibi davranacaksin! Deseydi keske. Onun da ici rahat ederdi, esimde bilirdi arkamda oyle biri var.

Yine aynı sözleri yazmaya başlamışsınız bu bir döngü eşimde gitmeyeceğinj biliyor...

Çok gurursuzsunuz konu sahibi malesef. Eşinizle yaşaya yaşaya kendinize saygınızı kaybetmişsiniz. Şuraya yazılan tüm sözler boşuna çünkü bugün yaşadığınız şekilde bir sürü olay yaşadınız ve hala o evdesiniz. Umarım eşiniz sizi dediği gibi bırakır yoksa siz asla o adımı atacak cesareti bulamayacaksınız.

Ailemi uzmek istemiyorum. Ben kendi secimim olarak evlendim... kimsenin sucu degil, onlari uzmek hic istemiyorum haketmiyorlar cok kibar duzgun insanlar hic karismadilar esime hep saygili iyi davrandilar aramizdaki surtusmelere ragmen.
turkiyeye geldim 2 hafta kaldim o surecte babam esimi aramadi biz cozene kadar sonrasindada yasanmamis gibi davrandi, hesap sormadi.
ama bilmioki esimin anladigi lisan o degil.. ona hopppp noluyo kizima adam gibi davranacaksin! Deseydi keske. Onun da ici rahat ederdi, esimde bilirdi arkamda oyle biri var.
İyi de eşiniz arkanızda birinin varlığını bilerek mi iyi davranacak?
Birinin hop demesiyle, çekinmekten iyi davranan adam davranmasın.
Boşanmak kolay değildir de şu lafları yutmanın neresi kolay.
Şimdi mi gideyim, ne zaman gideyim, nasıl anlatsam düşüncelerinin sonu evde durmak.
Gerçekten üzüldüm.
Bir ömür kendinize hak gördüğünüz bu demek ki.

Eski konularınızı bilmiyorum ama şu an açtığınız konuya yorum yaparsam bence abartıyorsunuz. Buraya konu açabildiğinize göre iyisiniz artık. Yaptığınız gereksiz bir nazlanma sadece. Şahsen ben kimsenin nazını çekmem kimse de nazımı çeksin istemem. Derbi 90 dakika sonrasında yine çıkıp eve gelicek. Futbol izlemeyen insanlar anlamıyorlar sanırım ama önemli bir maç var bugün ve o maç yılda iki kere oluyor.
Ekleminizi de şimdi okudum eşiniz baştan sona hatalı ve saygısız öküzün teki. Siz bu durumu kabullenmiş evliliğinize devam ediyor üstüne çocuk istiyorsunuz. Eğer bu koşullarda bu kişiyle evliliğe devam etmek niyetindeyseniz tavırlarınız da ona göre olsun. Eşinizin karakterini bildiğiniz halde kavga çıkartmak için uğraşmışsınız resmen. Kapıdan içeri girdiği gibi başlamışsınız tamamen sizi haksız bulduğum bir konuda söylenmeyi. Böyle olacağı zaten belliymiş. Hala daha evde oturup kaçtan sonra gelecek kocanızı beklediğinize göre bu şekilde devam edeceksiniz.

Eski konularınızı bilmiyorum ama şu an açtığınız konuya yorum yaparsam bence abartıyorsunuz. Buraya konu açabildiğinize göre iyisiniz artık. Yaptığınız gereksiz bir nazlanma sadece. Şahsen ben kimsenin nazını çekmem kimse de nazımı çeksin istemem. Derbi 90 dakika sonrasında yine çıkıp eve gelicek. Futbol izlemeyen insanlar anlamıyorlar sanırım ama önemli bir maç var bugün ve o maç yılda iki kere oluyor.
Ekleminizi de şimdi okudum bir eşiniz baştan sona hatalı ve saygısız öküzün teki. Siz bu durumu kabullenmiş evliliğinize devam ediyor üstüne çocuk istiyorsunuz. Eğer bu koşullarda bu kişiyle evliliğe devam etmek niyetindeyseniz tavırlarınız da ona göre olsun. Eşinizin karakterini bildiğiniz halde kavga çıkartmak için uğraşmışsınız resmen. Kapıdan içeri girdiği gibi başlamışsınız tamamen sizi haksız bulduğum bir konuda söylenmeyi. Böyle olacağı zaten belliymiş. Hala daha evde oturup kaçtan sonra gelecek kocanızı beklediğinize göre bu şekilde devam edeceksiniz.

dedigim gibi laftada olsa bir soz bekledim gitsin zaten gidiyor. Zaten ayin yarisi seyahat ediyor. Konu mac degil sadece. Ben onceliklerinde hic yokum.
Her an ona gore de davranamiyorum. Ihmal edildigimi dusundum, yalnizdim ve cikistim. Haksiz olabilirim kabul ediyorum. Ama hic birsey onu hakli cikaramaz bu konuda.

Ne yapmaya karar verdiniz peki ?

Hayır madem bu evliliği devam ettireceksiniz biraz akıllı davranın, adam zaten gidecek ki bence gitmesinde sorun yoktu kapıdan girer girmez neden surat asıp tavır yapıyorsunuz ?

Karşınızdaki adam size çok kolay size küfür ve hakaret eden yapıda. Bu adamdan maça gitmeyecek yada güzel bir açıklama yapacak inceliği beklemeye hakkınız yok. Bunu neden kabullenmiyorsunuz? Sizin normal bir evliliğiniz yok. Küfür yiyip oturacaksınız eşinizin davranışlarını sorgulamayın, bu kadarını yapın en azından.

İyi de eşiniz arkanızda birinin varlığını bilerek mi iyi davranacak?
Birinin hop demesiyle, çekinmekten iyi davranan adam davranmasın.
Boşanmak kolay değildir de şu lafları yutmanın neresi kolay.
Şimdi mi gideyim, ne zaman gideyim, nasıl anlatsam düşüncelerinin sonu evde durmak.
Gerçekten üzüldüm.
Bir ömür kendinize hak gördüğünüz bu demek ki.

Esim o laftan anliyor anca demek istedim.
evde durmak daha zor aslinda. Simdi yarin olucak esim ise gidicek ben evi bu aksam terk etmediysem yarin hic edemem artik cekinicem, aksama yemek yapicam esim gelicek kus tavirli davranabilir ben ayni evde kuslukten asiri bezmis biriyim...
Bu yuzden konusucam oylesine gel yemek yiyelim vs hop normale donucez. Bir dahaki konuya kadar...

Gercekten severek evlendim. Bosanmayi hic istemedim. Cok fedakarlik yaptim kendi huylariMi torpuledim ama olmuyor olmuyor saygi bi turlu gormuyorum.... esimde degisim yok. Deger gormuyorum.

dedigim gibi laftada olsa bir soz bekledim gitsin zaten gidiyor. Zaten ayin yarisi seyahat ediyor. Konu mac degil sadece. Ben onceliklerinde hic yokum.
Her an ona gore de davranamiyorum. Ihmal edildigimi dusundum, yalnizdim ve cikistim. Haksiz olabilirim kabul ediyorum. Ama hic birsey onu hakli cikaramaz bu konuda.

Yorumumum neresinde eşinizi haklı bulduğum yazıyor?
Gitsin zaten gidiyor madem neden dönüp evde izle dışarı neden çıkıyorsun diye trip atıyorsunuz?
Nasıl bir söz beklediğinizi de anlamadım en azından buraya konu açıp yazı yazabildiğinize göre iyisiniz artık, ne demeliydi size?
Eğer bu evliliğe devam etmek istiyorsanız ki bunca laftan sonra hala evde oturup kocanızı beklediğinize göre istiyorsunuz o zaman evet her an ona göre davranacaksanız. Davranmazsanız ne olur bu şekilde kavga gürültü bir evlilik hayatı yaşarsınız. Yok ben her an ona göre davranamam kavga da etmek istemiyorum derseniz boşanacaksınız

Hayır madem bu evliliği devam ettireceksiniz biraz akıllı davranın, adam zaten gidecek ki bence gitmesinde sorun yoktu kapıdan girer girmez neden surat asıp tavır yapıyorsunuz ?

Karşınızdaki adam size çok kolay size küfür ve hakaret eden yapıda. Bu adamdan maça gitmeyecek yada güzel bir açıklama yapacak inceliği beklemeye hakkınız yok. Bunu neden kabullenmiyorsunuz? Sizin normal bir evliliğiniz yok. Küfür yiyip oturacaksınız eşinizin davranışlarını sorgulamayın, bu kadarını yapın en azından.

gitmesinde sorun yok. Hic bir soz etmemesinde sorun var bide ben buraya konuyu acinca doldum eski konular geldi aklima cikistim. Her an kufur yerim korkusuyla mi yasayayim? Oyle soylendigi gibi olmuyor robot degiliz normal duygularina gore hareket ediyosun..

Yorumumum neresinde eşinizi haklı bulduğum yazıyor?
Gitsin zaten gidiyor madem neden dönüp evde izle dışarı neden çıkıyorsun diye trip atıyorsunuz?
Eğer bu evliliğe devam etmek istiyorsanız ki bunca laftan sonra hala evde oturup kocanızı beklediğinize göre istiyorsunuz o zaman evet her an ona göre davranacaksanız. Davranmazsanız ne olur bu şekilde kavga gürültü bir evlilik hayatı yaşarsınız. Yok ben her an ona göre davranamam kavga da etmek istemiyorum derseniz boşanacaksınız

yani esine gore davranmam gerektigini yazmissiniz ya. Ben davranmasam bile haksiz. Davranmak zorunda degilim demek istedim.
kendi dedi keske mac 7de degil 8de olsa diye bende madem oyle evde izle nie gidiosun diye laf soktum. Zaten doluydum ona bu sekilde konuya girdim.
ben ona gore davrandigimda mutlu olmuyorum cunku kendim olmuyorumki:) kendi tepkilerimi vermedigim surece kufur hakaret olmuyo belki ama kendi halimle esimle iliski kurmamis oluyorum

yani esine gore davranmam gerektigini yazmissiniz ya. Ben davranmasam bile haksiz. Davranmak zorunda degilim demek istedim.
kendi dedi keske mac 7de degil 8de olsa diye bende madem oyle evde izle nie gidiosun diye laf soktum. Zaten doluydum ona bu sekilde konuya girdim.
ben ona gore davrandigimda mutlu olmuyorum cunku kendim olmuyorumki:) kendi tepkilerimi vermedigim surece kufur hakaret olmuyo belki ama kendi halimle esimle iliski kurmamis oluyorum

Niye konu açtınız o zaman? Nasıl bir akıl nasıl bir çözüm yolu bekliyorsunuz? Siz kendiniz ben buyum diyip işin içinden çıkıyorsunuz bekliyorsunuz ki eşiniz değişsin ama bambaşka biri olsun. Değişir mi hiç? Siz bu şekilde kavga dövüş bir evliliğe devam ettirmeye mahkumsunuz bunu kabullenin hiç değilse düzgün bir evliliğimiz olur mu diye beklentiye girmeyin. İkinizin de karakteri bu, tepkileri bu, söylemleri bu.

Ya Hu!
Size defalarca yazdık, çizdik.
Eşofmanlı Şevket Hoca gibi onla anlattık,
bunla anlattık...
Adam tipik narsist ve sizin hâlâ ondan incelik,
eşini düşünme, empati, ilgi gibi adamın patolojisi gereği göstermesi mümkün olmayan beklentileriniz var.
Hayret ediyorum size.
Yok vazgeçtim, etmiyorum çünkü bir narsistle yaşamak insanın algılarını ve düşünce yapısını bozuyor.
Kusura bakmayın ama bu ilişkiden
ne köy olur, ne kasaba.
Kocanız hasta arkadaşım, hasta.
Ağır patolojik vak'a.
Daha ne yazayım size?
Kendinize gelip, aksiyona geçmezseniz
böyle sızlana sızlana ömrünüzü tüketirsiniz
bu adamla.
Gençliğinize yazık.
Bir de 'çocuk düşünüyoruz' demiyor musunuz?
İnsan ne diyeceğini şaşırıyor.
Düşünün tabii sonra başınızı duvarlara vurmazsınız inşallah.

Hala neyi soylemeye calisiyorsunuz? Esiniz saygisiz pisligin teki ve degismeyecek! Ya bosanacaksiniz yada hicbir seye ses cikarmayip kavga cikmamasini saglayacaksiniz. Baska bir cozumunuz yok

gitmesinde sorun yok. Hic bir soz etmemesinde sorun var bide ben buraya konuyu acinca doldum eski konular geldi aklima cikistim. Her an kufur yerim korkusuyla mi yasayayim? Oyle soylendigi gibi olmuyor robot degiliz normal duygularina gore hareket ediyosun..
Yok bence boşanmalisiniz ama madem onu yapamıyorsunuz, varlığınızı eşinizin bu kadar ayak altına almasına müsaade etmeyin diyorum. Çünkü sizin ne düşündüğünüz karşı taraf için hiçbir önemi yok.

Simdi aileniz uzulur diye aatmiyorsunuz ya,
Aileniz bir cocukla kapilarina gittiginizde hic uzulmeyecek degil mi.
Bu evliligin sonu var mi, goreviliyor musunuz gercekten. O anne babanin evine cocukla doneceksiniz, kendinizle birlikte bir cok kisiye yazik edeceksiniz.

Yemin ediyorum, ailenizi tanısam ben arayıp 'kızınızı kurtarın bu cehennemden,
sonra da psikolojik destek aldırın' diyeceğim.
Benim kızım veya kardeşim olsanız,
gelip, zorla çıkarırdım sizi o evden.
Hiç mi kendinize kıymet vermiyorsunuz?

Ailem üzülür diyorsunuz, asıl bu çileye onlar için katlandığınızı duysalar kahrolurlar.
Binbir emekle, fedakarlıkla büyüttüğümüz evlatlarımızı elin hasta ruhlu adamları ezip, aşağılasın biz de olan-bitenden habersiz oturalım.
Bunu akıl, mantık, gönül almıyor, kabul etmiyor.
Asıl herşeyi sineye çekip kabullenişiniz ailenize büyük saygısızlık.

Kendi pisliginde bogulsun ins. Narsist insanlarin bir diger ozelligi onlarsiz yapamazmissiniz hissini size aşılaması. Hayatinda baska bi kadin olmasi da muhtemel geldi bana.

Siz bi yere gitmessiniz alışmışsınız zaten. Şiddet görüp kolunuzdan tutulup kapıya atılırsınız en son. Onca lafı nasıl yuttunuz neden ama neden yani? Cigeri beş para etmez adam icin size yazık degil mi?

Back
X