Sağol canım Allah razı olsun. Cümlemize nasip etsin.Y
Yazmadan duramadim
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Üzüldüm peki genelde maddiyat temelli sorunlar dan dolayı mıydı nişan atılması
Ben her yere çekinmeden yazıyorum da neden bilmiyorum, mutlaka engel olmaya çalışan, engel olamasa da kendince "konu bu değil ki" gibi gibi laflarla inceden dokunduranlar her yerde var ve olacak, bakınız bu yorumunuzun bir altındaki yorum :) Evet, başlangıç konusu kadın çalışmalı mı? değildi elbette ama konu buna kaymış, abuk sabuk zihniyetler rahatlıkla düşüncesini yazmış, ben de yazıyorum. Kadın çalışalı mı? Aslında bunun konusu bile olmamalı, soru olarak bile sorulmamalı ama birileri 2017 yılında halen "kadın çalışsın mı çalışmasın mı"ya konuyu getiriyorsa birilerini aydınlatmak bizim boynumuzun borcudur. Okuyup karar versinler, doğru kararı vereceklerine eminim. :)Noktasına kadar katılıyorum size. Benim de dileğim böylesine bilinçli insan sayısının artması. Bu düşüncelerinizi hiçbiryere yazmaktan söylemekten çekinmeyin. Okunsun, okusunlar, düşünsünler, karar versinler. Sizi takipteyim :)
Ben çok şaşırıyorum yaKonu yine her zamanki gibi "Sen bizi ezikledin-sen bizi kıskandın" kıvamına gelmiş.
Şaşırdım mı? Hayır.
Evet aslında konunun çıkış noktası bu değil her kadın meslek sahibi olmalı emeğinin karşılığını almalı tabi ki ama çalışmasanız olsanız Adamın ilgi alanına bile girmeyecektiniz belki ben bunu diyorumBen her yere çekinmeden yazıyorum da neden bilmiyorum, mutlaka engel olmaya çalışan, engel olamasa da kendince "konu bu değil ki" gibi gibi laflarla inceden dokunduranlar her yerde var ve olacak, bakınız bu yorumunuzun bir altındaki yorum :) Evet, başlangıç konusu kadın çalışmalı mı? değildi elbette ama konu buna kaymış, abuk sabuk zihniyetler rahatlıkla düşüncesini yazmış, ben de yazıyorum. Kadın çalışalı mı? Aslında bunun konusu bile olmamalı, soru olarak bile sorulmamalı ama birileri 2017 yılında halen "kadın çalışsın mı çalışmasın mı"ya konuyu getiriyorsa birilerini aydınlatmak bizim boynumuzun borcudur. Okuyup karar versinler, doğru kararı vereceklerine eminim. :)
Günümüzde artık erkeklerde maddi durumu iyi olan kadınları tercih ediyor, bu bi gerçek. Ama ne kadar sağlıklı bir ilişki olur tartışılır tabi.
Diyelim ki ileride işten çıktın çalışmak istemiyorsun eee senin paran yok boşanmak istiyorum mu diyecek?!
Esimle tanistigimda dersanede calisiyordum, bana istifa et ve kpss calis dedi, kabul ettim, istifa ettim kpss calistim ama atanamadim. Nisanliyken ucretli ogretmenlik yapacaktim, ucretli yapmami istemedi, bir sene nisanlilikta bos bos oturdum ki hala asiri pismanim. Evlendigimde ben calismiyordum, atanamamis bir ogretmendim ve ozguvenim cok dusuktu. Esimse atanmisti, muhendisti, arastirma gorevlisiydi ve doktora kabulu almisti. Evlenince calismaya basladim, master yaptim ve simdi doktoradayim. Ama ben simdiki konumumda olsaydim asla esimle evlenmezdim. Cunku master, doktora ve maas bana asiri ozguven ve perspektif kazandirdi bu aklimla bu esimi hayatta begenmezdim.
Esim nisanliyken beni asiri derecede ezmisti, adeta kole muamelesi yapiyordu. Salak aklimla yaptiklarini cekiyordum, simdi var ya teror estiriyorum evde gikini cikaramiyor bana karsi.
Bayanlar calisin ya da calismayin, hepiniz degerlisiniz, guzelsiniz, incisiniz. Asla kendinizi esinize ezdirmeyin. Ne suratsizlar, sevimsizler kocayi mum ediyor karsisinda, ben atanamadim diye daha nisanliyken suklum puklum eziliyordum adamin karsisinda.
Şimdiki aklınız olsa eşinizi neden beğenmezsiniz? Davranışlarından mı? Eğitimden mi? Maddiyattan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?