+1000Ne kadar boş bi çaba içinde bazı hanımlar isteyen çalışır istemeyen çalışmaz bu hayatta herkesin bi işi var hakaret etmekle doğru olduğunuza inanacaksanız buyrun devam edin.
Tercih meselesi , saygı şart.
Benimde dışarda çalışmayı kıçım yemiyor şahsen. Tabir baya kaba ama. Mecbur olmadıkça maddi durum iyiyse kadının yerinin evi olduğunu düşünüyorum.Valla çalışmayı her kadının kıçı yemiyor. İşin özeti bu
Anlamıyorlar ki sanıyorlar ki biz çalışmayıp yan gelip yatıyoruz bütün gün kimsenin yaptığı işi yargılayamam evlenirken herkes evleneceği insana bakar ona göre tedbirini alır.+1000
Bazı erkekler de mesela bilerek üniversite mezunu ve kendini yetiştirmiş ama çalışmayan kadınla evlenir. O da onun tercihidir. Adam çocuklarının kültürlü ve çocuklarını gerçekten iyi yetiştirecek biriyle evlenmek ister. Ister ki çocuklarımla ilgilensin doğru yetistirsin.. Para ikinci planda kalır. Haa o çeşit evlilikte kadın isterse zaten çocuklar belli bir yaşa geldikten sonra çalışır.
Çok haklısın. Herkesin fikri de kendine. Ama bazı arkadaşlarımız dozu kaçırıp hakarete vardiran cümleler sarf ediyor. Yazık. Kimse kimseye kendi düşüncesini empoze etmeye çalışmasa çok iyi olacak.Anlamıyorlar ki sanıyorlar ki biz çalışmayıp yan gelip yatıyoruz bütün gün kimsenin yaptığı işi yargılayamam evlenirken herkes evleneceği insana bakar ona göre tedbirini alır.
İki üniversite bitirip konuştukları üslubu da görüyoruz dimi.
Önce eğitim evde başlar , bi anne kendini geliştirmeli çocuklarına bunu borçlu ama çalışmıyor diye bunu yapamaz diye bi kaide yok.
Siz sanırım çalışmıyorsunuz ama aslında çalışmayı istiyorsunuz. Ya da çalışan kadınların karşısında komplekse giriyorsunuz. Yoksa böyle bir yorumu insan niye yapar ki. Lütfen bu kadar kötü niyetli olmayın, dünyada para için birbirlerine katlananlar kadar kadınlarını gerçekten seven erkekler, erkeklerini gerçekten seven kadınlar da var.ay bu konuyu okuyunca gülmekten yerlere yatasım geldi calışıyorlarmış ama çalısmasalarda kocaları kesin onlarla evlenirmiş hıhı canım hıhı... hepsi sizin kara kasiniza kara gözünüze deliler gibi asık zaten bir cogunuz calismadiginiz gün kapinin önüne koyulacak seviyedesiniz ne yazik.. isterseniz bir deneyin bu aksam ben isten cikiyorum demeyi bir cogunuzun bunu kaldiracak bir evliligi bile yok cunku size bakabilecek esleriniz yok arada bir sevgi baginiz yok cunku evlilikleriniz oylesine basit oylesine mantik ve maddiyat üzerine kurulu...
bu kadının kadına yaptıgı nedir yahu bu sizdeki ne tür bir egodur ben calisiyorum calismayan kadin eziktir yok soyle yok boyle...
sanırsın hepsi ayda milyonlar kazaniyor ellerine gecen üc bes kuruş icin hava atip afra tafra yapmakta üstlerine yok
hic erkeklerde duydunuz mu ben soyle calisiyorum soyle para kazaniyorum bu kadinlarin kendilerini kaf daginda gormelerinden biktik artik
calisiyorsaniz eger belirli bir egitiminiz varsa once bir üslup probleminizi halledin derim siz burada kimseyi bu denli asagilayamazsiniz
evet kimisi calisir kimisi oturur evinde koca parasi yer (sizin tabirinizle) neden bukadar rahatsiz olursunuz hic anlamam
belkide size hic o evde oturma firsatini veren olmamistir direkt calismaniz sart kosulmustur evliliginiz icin bile bir kosul haline gelmistir size sevgiyle bakan getirdigi bir ekmegi cikarsizca önünüze sunan size bakmakla yukumlu oldugunu düsünen ve bununla gurur duyan esleriniz olmamistir kim bilir...
Neden bu kadar tepkili ve sivri bi mesaj yazdin ki kardeşim?ay bu konuyu okuyunca gülmekten yerlere yatasım geldi calışıyorlarmış ama çalısmasalarda kocaları kesin onlarla evlenirmiş hıhı canım hıhı... hepsi sizin kara kasiniza kara gözünüze deliler gibi asık zaten bir cogunuz calismadiginiz gün kapinin önüne koyulacak seviyedesiniz ne yazik.. isterseniz bir deneyin bu aksam ben isten cikiyorum demeyi bir cogunuzun bunu kaldiracak bir evliligi bile yok cunku size bakabilecek esleriniz yok arada bir sevgi baginiz yok cunku evlilikleriniz oylesine basit oylesine mantik ve maddiyat üzerine kurulu...
bu kadının kadına yaptıgı nedir yahu bu sizdeki ne tür bir egodur ben calisiyorum calismayan kadin eziktir yok soyle yok boyle...
sanırsın hepsi ayda milyonlar kazaniyor ellerine gecen üc bes kuruş icin hava atip afra tafra yapmakta üstlerine yok
hic erkeklerde duydunuz mu ben soyle calisiyorum soyle para kazaniyorum bu kadinlarin kendilerini kaf daginda gormelerinden biktik artik
calisiyorsaniz eger belirli bir egitiminiz varsa once bir üslup probleminizi halledin derim siz burada kimseyi bu denli asagilayamazsiniz
evet kimisi calisir kimisi oturur evinde koca parasi yer (sizin tabirinizle) neden bukadar rahatsiz olursunuz hic anlamam
belkide size hic o evde oturma firsatini veren olmamistir direkt calismaniz sart kosulmustur evliliginiz icin bile bir kosul haline gelmistir size sevgiyle bakan getirdigi bir ekmegi cikarsizca önünüze sunan size bakmakla yukumlu oldugunu düsünen ve bununla gurur duyan esleriniz olmamistir kim bilir...
Sen bugün gidip kocan seni aldatsa ben bosaniyorum cekemem seni diyebilir misinay bu konuyu okuyunca gülmekten yerlere yatasım geldi calışıyorlarmış ama çalısmasalarda kocaları kesin onlarla evlenirmiş hıhı canım hıhı... hepsi sizin kara kasiniza kara gözünüze deliler gibi asık zaten bir cogunuz calismadiginiz gün kapinin önüne koyulacak seviyedesiniz ne yazik.. isterseniz bir deneyin bu aksam ben isten cikiyorum demeyi bir cogunuzun bunu kaldiracak bir evliligi bile yok cunku size bakabilecek esleriniz yok arada bir sevgi baginiz yok cunku evlilikleriniz oylesine basit oylesine mantik ve maddiyat üzerine kurulu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?