- 12 Mart 2017
- 226
- 220
- 18
- 26
Çalışan kadınların çalışmayan kadınları hakir gördüğü aşikardır.. Yakın bir arkadaşım var mesela evde hiç yemek yapmaz ütü yapmaz eşi kendi yapar yemeği hep dışardan söylerler.. Abartmıyorum gerçekten daima dılardan söylerler.. Çocuk asla istemiyorum der eşi istediği halde.. Neden yemek yapmıyorsun ben çalılırken akşamdan yemeğimi hazırlayıp rahat edersim derim.. Yok ben çalışıyorum bir de yemekle uğraşamam der.. İşte öyle.. Ben sizi tenzih ediyorum gerçekten.. Ama çalışan kadının kendini çalışmayan kadından üstün gördüğü bir gerçek..[/QUOTE ne ıyımıs o arkadas:)calısıyorum temızlık utu yemek cocuk bakımı hersey bende ama hıc gocunmıyorum valla yaparken rv hanımlıgıda zor ıs valla calosmamon tek sebebı yarın bıgun ayrılık olursa cocugumu ve kendımı kımseye mıhtac etmemek
Calismayan kadin gucsuzdur calidan guclu zart zurt bunlar sacma cok calisan kadin gordum pasif cahil kendini yetistirememis bunlar farkli seyler..
Bir çorap için dil dökenleri kısmı biraz manidar olmuş sankiAnnem ilkokul mezunu bir ev kadini. Ama babam maasini oldugu gibi anneme veriyor ve butun butceyi o yonetiyor. Babama sormadan alir her seyi. Hatta babama danismadan eve laminant yaptirdi, pvc pencere taktirdi, hazir mutfak aldi. Dediginiz gibi calismakla veya okumakla alakasi yok. Burada universite mezunu hanimlari az mi gorduk maas kartini kocasina verip bir corap icin bile dil dokenleri.
Bunları ben yapmıyorum ki yapan erkekler var. Bana neden kizdin anlamadım, ayrıca annem de babam da ilkokul mezunu.Ne kadar saçma bir kıyas yaptığınızın farkında mısınız? Herkes öyle mi yAni? Adam sevmiş almış ilkokul mezunu diye görgüsüz balık kokan iki kelimeyi bir araya getiremeyen mi oluyor? Pes yani ancak bu kadar ayrıştırılır. Adam belki kadının ahlakını çok sevdi, belki onu geliştirdi, belki çok güzeldi, kusura bakmayın da sözleriniz kıskançlıktan başka bir şey kokmuyor. Ayıp.
Burada tonlarca ilkokul mezunu kadın var. Belki de bir doktorla avukatla evliler, sırf mezuniyetleri sebebiyle başka bir kadını yeremezsiniz. Kimse doktor oldu diye yüce, ilkokul mezunu oldu diye de balık kokan cahil olmuyor!
Merak ettim anneniz ne mezunuydu acaba? Benim annem ilkokul mezunuydu babam da memur, bir güne bir gün annemin balık koktuğunu, cahillik yaptığını, bizleri kötü eğittiğini görmedim. Ki balık koksa ne olur ben o kokuya kurban olurum! Babamın da annemin fotoğraflarını millete gösterip namussuzluk yaptığını görmedim, namus şeref rütbeden daha önemli emin olun! Bakın siz kendi ağzınızla söylemişsiniz, adam doktor olmuş ama namussuzluk has safhada ki karısını teşhir edip p.....klik yapıyor!
Ve işin ilginç tarafı siz de bunu normal buluyor savunuyorsunuz ve hepsinin de öyle olduğunu sanıyorsunuz! Bu dünyada namuslu insanlar da var emin olun!
Ayıp!
Not: sizin üzerinizden böyle konuşan herkesedir mesajım.
ben şanslı gruptaytım. eşimin işi dolayısı ile.Selamlar evli değilim ama merak ediyorum bu konuyu çalışan eş isteyen erkeklerden soğudum valla daha önceki konularımda vardı bu maddiyat konusu artık takıntı haline geldi bende ki daha önceki iki sene önce konumda bahsettiğim sevgilimden benzer bir maddi konu yüzünden ayrıldım.
Konu benim borçlarım hesap kitap bilmemem daha evli bile değilken maaşımı yönetmeye çalışmasıydı ama benim asıl merak ettiğim başlıktaki sorum sizde nasıl?
Yerinde tespit :)Annem ilkokul mezunu bir ev kadini. Ama babam maasini oldugu gibi anneme veriyor ve butun butceyi o yonetiyor. Babama sormadan alir her seyi. Hatta babama danismadan eve laminant yaptirdi, pvc pencere taktirdi, hazir mutfak aldi. Dediginiz gibi calismakla veya okumakla alakasi yok. Burada universite mezunu hanimlari az mi gorduk maas kartini kocasina verip bir corap icin bile dil dokenleri.
Size göre çalışmak sadece para karşılığı oluyor demek.Valla çalışmayı her kadının kıçı yemiyor. İşin özeti bu
O dediklerinin hepsini bende yapıyorum. Sen gelip yapmadigina ve benimde iki çocuğum olduğuna,evimin misafiri eksik olmadığına, evim her daim temiz olduguna, utusuz kıyafet giymedigimize Gore birileri bunları hallediyor demek ki. Çocuklarımı okula da götürüp getiriyorum, bulasiklarımi da yikiyorum. yaptığın işleri abartmana gerek yok. Bir evde ne yapılır bizde biliyoruz, çadırda yasamadigimiza Gore. Tam da dediğim gibi çalışmak her kadının harcı değildir. tam tersine benim için sadece para değil, sosyal ortamım, kendim için birşeyler yaptığım yer.Size göre çalışmak sadece para karşılığı oluyor demek.
Bütün gün çocuk bakmak, yemek yapmak, ütü yapmak,çocuğunun derslerine yardım etmek,okula götürüp getirmek,evi temizlemek,bulaşık yıkamak,gece herkes yattıktan sonra evi şöyle bi toparlayıp yatmak sizin için bişe ifade etmeyebilir bi anne bunları evlatları için 7/24 yapar asla karşılık beklemez.
Sevgi yeterlidir bunun için ve siz aslaaaa bu kadınları bu üslupla yargılayamazsınız.
En önemlisi bu seni minicik bebeginden sirf para hırsı için ayırmak isteyecek çalışmana baskı yapacak adam bulmamakEşim çalışıp çalışmamama hicbirsey demedi. Şuan çalışıyorum. Çıksam işten gene birşey demez. Dediğini anlıyorum ama. Bi tanıdık doğum yaptı. Eşi para istediği için hiç izin alamadan işe başladı zavallı kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?