arkadaşım çok acele ediyosun evliliğinin 2 yılı bitmiş olabilir o pek önemli değil.yaşında çok küçük zaten,bi olgunluğa gelmek lazım bu karar beraber alınır.eğer yaşın küçükse çocuk için isterse 5 yıl geçsin önemli değil.30 yaş çokta geç değil yani 23 çok erken zaten insan o yaşta çocuk oluyo.burda eşin haklı canım.a.s
umarım ilerde dediğin gibi olur....amaçlar için çocuk ertelemek eşine şu an mantıklı gelebilir ama kucağına aldığında eminimki ne kadar yazıkmış onsuz geçen günlerime diyecek..
sen şimdiden dert etme bunu..
zamanla beynine yavaş yavaş gir canım..
evinizin borcu bittiğinde de tamamen istediğin yönünde konuşursun..
iş yerinde bir erkek arkadaşım var, geçen gün bana şöyle dedi, ben çocukları sevmiyorum herşeye engel oluyorlar. bana kalsa hayatta çocuk yapmam eşimle gezer tozar hayatın keyfini çıkartırım ama eşim istiyor mecbur yapacağız o zaman dedi.!!! acaba benim eşimdemi çocuk istemiyor hiç istemeyecekmii diye içim içimi yiyor o yüzden.
belki de bu konuşma doğru zamanda yapılmamıştır. insanın ruh hali sürekli değişir. çocuklu arkadasları ile beraberken. yada bebek görmesinden gelince yada en iyi olduğunuz saatler konuşmalısınız.
günün çoğu saati asla çocuk deme bana derim eşime... ama uslu hoş bir bebek görünce bizde alalım derim:)değişir duruma göre
benimkide istemiyor ne yapcaz ben istiyorum ama o istemiyor konuyu acincada kiziyor gittigi yere kadar bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?