Eim ocuk istemiyormu :(:(

7 yıl çok uzun bir süre yinede.. herşeyi zamana bırakmak en doğrusu galiba...

çok kötü bir durum ama benim bir erkek arkadaşım var oda çocukları sevmiyormuş eşi istediği için yapacakmışş öyle dedi bana. çok tuhaf geldi bana. allah hayırlısını versin hakkımızda

canım hiçbir zaman işlerinizi tam anlamıyla yoluna koyamayacaksınız, sürekli birşeyler engel olacak.. böyle bir neden bana hiç mantıklı gelmiyor..

23 yaş da anne olmak için küçük bir yaş değil . insanın kendisini nasıl hissetmesi önemli ancak 23 yaşına çocuk yaşı demeyelim lütfen..

7 yıl çok uzun bir süre yinede.. herşeyi zamana bırakmak en doğrusu galiba...

kesinlikle 7 yıl çok uzun eşinin planlarına göre evliliğinin 11.yılında ancak çocuk sahibi olacaksın
ama ruhen hazır olmadan çocuk sahibi olmakta inan iyi bişey değil
önündeki 2 yılda acele etmeden yavaş yavaş eşinin aklını çocuk fikrine alıştırabilirsin
kadınların isteyipte yapamayacağı yoktur
iki yıl sonra bi bakmışsın hamilesin:jeyyar:

canım bizde ilk evlendiğimiz zaan istemedik borcumuz var yenı evlıyız dedik sonrada olmadı 1 sene öle geçtı ben çok pişmanım keşke ilk sene olsaymış yaş ne kadar gencse çocukla uğraşmak okadar kolay oluyor bu kendi yaşadıklarım

bencede 7 yıl çok uzun bi zaman zmanlmaz: gelsin kendi isticek erkekelr biraz farklı düşünürler bizde annelik:ecrin_bebek: duygusu var ama onlar her açıdan düşünüyolar en önemlisi maddiyat onun geleceği hakıında benimde 1 oğlum var 6 yaşında bende 2.çocuk istiytorum ama eşim dah aolmaz:mymeka: hatta hiç yapmasak diyo napıyım bende beklşiyorum RABBıM hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin:içelim:

amin :Saruboceq:

22-23 yaş belki erken ama hayatta yapılacaklar hiç bitmez.. ev araba almak için çocuk sahibi olmayı ertelemeyin bence...

aslına bakarsan acık konusayım 23 yas cok erken bacım,
bak ben kac yasıma geldım hep ewlenmeyı ıstedım ama ewlenseydım cocuk yapmazdım daha
cunk hakıkaten kucuk yas yanı zaten kendın cocuk yasındasın neredese cocuk dıyorsun, tamam ınsan canı ıster cocugu ama borcunuz harcınız varmıs bıraz daha dünyevı baksan şu olaylara cocgun cok malıyetlı bısey oldugunu gorursun, bıraz gec olmasında sakınca yok
zaten 23sun gayet erken, annen kac yasında dogurmus sızı hıc erken dogurdum sen dogurma kızım falan demedı mı ya da ah cok gec dogurdum keske erken dogursaydım mı dedı hep sana?
her neyse 25 de olabılır zaten dedıklerı gıbı kadınların ısteyıp yapamıcagı sey yok
dıger eve gecmenıze de gerek yok esın de yenı ev dıye tutturmaz sen cocuk cocuk dersen merak etme zaten. allah bılır ne zaman cocu k olucagını. hayırlısı.

hayret ya bu dünyada cocuk istemeyen erkekler varmı?
bence 2 yıl daha bekle ev borcunuz fılan bıtsın...hem sende biraz rahatlarsın...ama daha fazla ertelemeyın...gercekten insanın bi çocugunun olması cok arklı bi duygudur...en azından benim için öyle..

bacım, anlatamadım galiba ben çocuğu şimdi doğruyam demiyorum ama 7 senede çok diyorum. çocuğumla aramda uçurum olmasını istemiyorum. diğer eve her türlü geçeceğim eşimin isteği 30 da doğur ee 2. çocuk istersem ne zaman doğuracağım 40 yaşındamı?

canım merak ettim acaba kocan sana cokmu ilgi gösteriyorki evliligini yaşa diyorlar seni her gün mutlumu ediyor ager öyleyse sende düşünme mutlu olmana bak o isteyince sana yalvarıcak tek derdin o olsun ALLAH herkesi mutlu etsin içindede beni

canım benim eşimde istemiyordu,ev alalım öyle diye plan yapmıştık
ama evliliğimizin 3.senesinde çok istedim ben,eşim sürekli hayır diyordu
ama sonunda ikna ettim,sende yavaş yavaş ikna edersin 2 seneye kadar..
bencede 7 sene çok geç:umursamaz:
he bu arada oğlum doğmadan 1 hafta önce ev aldıkkısmetli geldi kuzumm

nadya83; çocuk çocuk diyorsun evet yaşım küçük olabilir ama çok küçük yaşlarda hayata atıldığım için yeterince olgun olduğumu düşünüyorum, allaha şükür çok güzel bir mesleğim var, işim var, diplomam var, birikimlerim var boş değilim yanii benim yaşımdakilerin birçoğu(lütfen herkes alınmasın) hala msn aşklarıyla, yok şu işimi yapsam bu işimi yapsam derken ben çok yol kat ettim benim arkadaşlarım 30 küsür yaşında insanlar, çünkü birçok kendi yaşıtımla paylaşacak birşey bulamıyorum buda erken evlenmemin ve erken hayata atılmamdan kaynaklanıyor.. (lütfen alınan olmasın)çocuk için hazırmıyım değilmiyim bilmiyorum zaten bunu tartmıyorum şimdi benim düşüncemde 2 yıl sonra ee hamilelikle beraber 3 yıl olacak. annem ise bana karışmaz benim ne kadar mantıklı bir insan olduğumu bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…