Güzelim esin öyle birsey dedimi? Hayir....ne dedi? Erken daha bazi önemli seyleri rayina oturtmak ondan sonra cocuk sahibi olmak istiyor öyle degilmi?:hulya:
Gereksiz yere kendine kuruntu yapma....
Ayrica ben tüm ictenligimle esine katiliyorum...cok dogru düsünüyor...a.s
Bir cocugun sorumlulugu masraflari vs. vs. ne kadar agir bir yük biliyormusun güzelim?
Bu zamanlarini ararsinda bulamazsin vallaha....
2 sene cok uzun bir zaman degil...gencsiniz...yaparsiniz daha...
Yasayin, gezsin, tozun...birbirinize doyun..inanki cocuk olduktan sonra bazen esinle iki cift sohbet etmeye bile ne halin nede vaktin oluyor.....
Hayirlisi olsun insallah:1hug:
benim eşimde istemiyo hiç mafoldumben
konu sahibi arkadaşım en azından eşin 6-7 yıl sonra diyo, benimki kesinlikle istemiyo :1no2:
Allah'tan hayırlısını dile, hayırlı vakitte gelsin bebeğin inşallah :Saruboceq:
7 yıl çok uzun bir süre yinede.. herşeyi zamana bırakmak en doğrusu galiba...
7 yıl çok uzun bir süre yinede.. herşeyi zamana bırakmak en doğrusu galiba...
Hayatim sen onun 7 yil dedigne bakma....söyle en fazla 2 sene sonra kendi isteyecek..yerimseniben
ya adam aile bilincinde değil ki.ben zaten böyle diyen adama çocuk doğurmam.
amin :Saruboceq:bencede 7 yıl çok uzun bi zaman zmanlmaz: gelsin kendi isticek erkekelr biraz farklı düşünürler bizde annelik:ecrin_bebek: duygusu var ama onlar her açıdan düşünüyolar en önemlisi maddiyat onun geleceği hakıında benimde 1 oğlum var 6 yaşında bende 2.çocuk istiytorum ama eşim dah aolmaz:mymeka: hatta hiç yapmasak diyo napıyım bende beklşiyorum RABBİM hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin:içelim:
ya adam aile bilincinde değil ki.ben zaten böyle diyen adama çocuk doğurmam.
bu ne şimdi ? adam ne demiş ki... :)
bacım, anlatamadım galiba ben çocuğu şimdi doğruyam demiyorum ama 7 senede çok diyorum. çocuğumla aramda uçurum olmasını istemiyorum. diğer eve her türlü geçeceğim eşimin isteği 30 da doğur ee 2. çocuk istersem ne zaman doğuracağım 40 yaşındamı?aslına bakarsan acık konusayım 23 yas cok erken bacım,
bak ben kac yasıma geldım hep ewlenmeyı ıstedım ama ewlenseydım cocuk yapmazdım daha
cunk hakıkaten kucuk yas yanı zaten kendın cocuk yasındasın neredese cocuk dıyorsun, tamam ınsan canı ıster cocugu ama borcunuz harcınız varmıs bıraz daha dünyevı baksan şu olaylara cocgun cok malıyetlı bısey oldugunu gorursun, bıraz gec olmasında sakınca yok
zaten 23sun gayet erken, annen kac yasında dogurmus sızı hıc erken dogurdum sen dogurma kızım falan demedı mı ya da ah cok gec dogurdum keske erken dogursaydım mı dedı hep sana?
her neyse 25 de olabılır zaten dedıklerı gıbı kadınların ısteyıp yapamıcagı sey yok
dıger eve gecmenıze de gerek yok esın de yenı ev dıye tutturmaz sen cocuk cocuk dersen merak etme zaten. allah bılır ne zaman cocu k olucagını. hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?