Eim ocuk istemiyormu :(:(

evet eşim bana çok düşkün beni çocuğu gibi görüyor gerçekten. acaba istememisnde bunun payı varmıdır?
CADIARZU

bu konuda herkesten bir fikir çıkacaktır..
sende benim gibi erken evlenenlerdensin..
borçlarınız olduğundan ertelemek mantıklı..
bende 6 yıllık evliyim..
ilk 4 yıl istemedik maddi durumdan dolayı.
ama sonra spermlerdeki sorun ortaya çıktı..
2 senedirde olsun diye uğraşıyoruz..
hemen bebek düşünmesenizde gidip kontrollerinizi yaptırın derim ben..
sende ya da eşinde bir sorun varsa (inş yoktur) ona göre tedbir alırsınız.
istediğinizde de bizim gibi geç kalmış olmayın..

evet canım bunu çok kişiden duydum. böyle bir kontrole girmiyi düşünüyoruz zaten.

söylemeyi unutmuşum,şimdi baba oğul birbirine aşık resmen:asigim:
Allah size ve tüm bebiş isteyenlere tattırsın bu duyguyu inş.

canım benim eger kocanla cok mutluysa o büyüyü bozma cocuk olur kocan sevmez ilgi göstermez o dahada zor canım ALLAHIn izniyle olur mutlu olmana bak kocanın ilgisizligi dahada acı

canım ya calışıyorsan herzaman köşeye sana ayıt azda olsa bir para koy dünya hali keşke bende okusaydım paramı kazansaydım ahhhhhhhhhh keşkeler olmasa

yapalım deyince oluyor olsaydı ne iyi ona göre yaşardık ama kazın ayağı öyle değil

Ben 40 yaşında da tekrar hamile kalmayı düşünüyorum..:smiley-cool:

Bir de şu var ki yıllarca hamile kalamayıp 40 lı yaşlarda ilk hamileliğini yaşayan insanlar var..
Anne olmak isteyen her kadının hakkıdır..
Bir arkadaşın da dediği gibi her hadi yapalım dendiğinde illaki olacak diye bir şey yok...

Çocuğumla aramda uçurum olmasını istemiyorum derken lütfen başka insanları incitebileceğinizi hesaba katın........

bence borç var diye bebek ertelememek lazım ben öyle yaptım.
evlendik eşim en az bi sene bebek istemiyordu ama benimde aklımda belirli tarihler vardı ikna ettim oldu :CüvCüv:
ikinci defasında yeni ev aldık ben zaten düşünüyordum ama eşim yine yan çizmeye başladı ama kata kulleye getirip yine :CüvCüv: kaldım.
ben gelen bebeğin kendi şansı ve rızkıyla geldiğine inanıyorum.
bence sonradan arayacağınıza bitanecik olsun kucağızda bu heycanı ve mutluluğu yaşayın

umarım eşinin fikrini değiştirmeyi başarabilirsin.

:teselli:

canım ya calışıyorsan herzaman köşeye sana ayıt azda olsa bir para koy dünya hali keşke bende okusaydım paramı kazansaydım ahhhhhhhhhh keşkeler olmasa

13 yaşından beri çalışıyorum 19 yaşında kendi arabamı aldım ve birikimlerim var çok şükür annemde aynı senin gibi söyler a.s

valla esınız haklı once bırbırınıze doyun..
evlılıgın tadını cıkartın annelık ıcınde en ıdeal yaşdır 30 aslında..

tabiki haklısın.... yanlış anlamayın lütfen. ben bile bile o yaşta istemiyorum diyorum ama bilemeyizki şimdiden bende istediğim zaman olamam belki anne allah korusun bunu bilemeyiz allah isteyen herkese versin......

yaş geç değil ama bebek ararsanız ve 30 lu yaişları beklerseniz geç olabilir..
kucağına alsa herşey değişir aslında ama zorlamanında anlamı yok
sende arada baba olanları falan görmesini sağla :) genç çocuklu çiftlere gidin falan ne bilim :))

ohooo bütün arkadaşlarımızın nerdeyse çocuğu var bende şuanda istemiyorum en azından ev borcu bitene kadar... fikri değişir herhalde ilerde çocuklu çiftlerin bizimle paylaşacak birşeyi kalmayınca yavaş yavaş oda ister herhalde kaydirigubbakcemile3

:)) bencede siz önce evin borcunu bitirin olmazsa kolasına uylu hapı atarsın olur biter delikafadulden

tabi inşallah bu kadar kolay olurr yani biz çok aradıkda o bakımdan Rabbim herkesin gönlüne göre versin zamanında

:roflol: bu fikri aklımda tutayım belki lerde lazım olur falan belli olmazki bu işler belki biz isteriz bu seferde çocuk nazlanır gelmez allah herkese istediği zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin

2 sene sonra istediğiniz şeyi şimdi niye söylüyorsunuz ki?
üstüne düşmeyin 1 günde insanların fikirleri değişiyor
eşinizin de değişir bence 1 yıla kalmaz sizden heveslii hale gelir kaydirigubbakcemile5

canım haline dua et.bak eşin birkaç sene çocuk istemiyor.benim eşim ömrünün sonuna kadar istemiyormuş ben ne yapayım.zaten normal yollardan bebeğim olmuyor 16 senedir bekliyorum,bundan sonrada tedavi falan istemiyormuş.bak beterin beteri var

Hiç te geç değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…