evet eşim bana çok düşkün beni çocuğu gibi görüyor gerçekten. acaba istememisnde bunun payı varmıdır?canım merak ettim acaba kocan sana cokmu ilgi gösteriyorki evliligini yaşa diyorlar seni her gün mutlumu ediyor ager öyleyse sende düşünme mutlu olmana bak o isteyince sana yalvarıcak tek derdin o olsun ALLAH herkesi mutlu etsin içindede beni
bu konuda herkesten bir fikir çıkacaktır..
sende benim gibi erken evlenenlerdensin..
borçlarınız olduğundan ertelemek mantıklı..
bende 6 yıllık evliyim..
ilk 4 yıl istemedik maddi durumdan dolayı.
ama sonra spermlerdeki sorun ortaya çıktı..
2 senedirde olsun diye uğraşıyoruz..
hemen bebek düşünmesenizde gidip kontrollerinizi yaptırın derim ben..
sende ya da eşinde bir sorun varsa (inş yoktur) ona göre tedbir alırsınız.
istediğinizde de bizim gibi geç kalmış olmayın..
canım benim eşimde istemiyordu,ev alalım öyle diye plan yapmıştık
ama evliliğimizin 3.senesinde çok istedim ben,eşim sürekli hayır diyordu
ama sonunda ikna ettim,sende yavaş yavaş ikna edersin 2 seneye kadar..
bencede 7 sene çok geç:umursamaz:
he bu arada oğlum doğmadan 1 hafta önce ev aldıkkısmetli geldi kuzumm
bacım, anlatamadım galiba ben çocuğu şimdi doğruyam demiyorum ama 7 senede çok diyorum. çocuğumla aramda uçurum olmasını istemiyorum. diğer eve her türlü geçeceğim eşimin isteği 30 da doğur ee 2. çocuk istersem ne zaman doğuracağım 40 yaşındamı?
canım ya calışıyorsan herzaman köşeye sana ayıt azda olsa bir para koy dünya hali keşke bende okusaydım paramı kazansaydım ahhhhhhhhhh keşkeler olmasa
Ben 40 yaşında da tekrar hamile kalmayı düşünüyorum..:smiley-cool:
Bir de şu var ki yıllarca hamile kalamayıp 40 lı yaşlarda ilk hamileliğini yaşayan insanlar var..
Anne olmak isteyen her kadının hakkıdır..
Bir arkadaşın da dediği gibi her hadi yapalım dendiğinde illaki olacak diye bir şey yok...
Çocuğumla aramda uçurum olmasını istemiyorum derken lütfen başka insanları incitebileceğinizi hesaba katın........
yaş geç değil ama bebek ararsanız ve 30 lu yaişları beklerseniz geç olabilir..
kucağına alsa herşey değişir aslında ama zorlamanında anlamı yok
sende arada baba olanları falan görmesini sağla :) genç çocuklu çiftlere gidin falan ne bilim :))
:)) bencede siz önce evin borcunu bitirin olmazsa kolasına uylu hapı atarsın olur biter delikafadulden
tabi inşallah bu kadar kolay olurr yani biz çok aradıkda o bakımdan Rabbim herkesin gönlüne göre versin zamanında
yaş geç değil ama bebek ararsanız ve 30 lu yaişları beklerseniz geç olabilir..
kucağına alsa herşey değişir aslında ama zorlamanında anlamı yok
sende arada baba olanları falan görmesini sağla :) genç çocuklu çiftlere gidin falan ne bilim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?