Eimin telefonundaki mesajlar

belkı sıra onlarada gelırdı bunu bılemem ..
ama ıkı msj kızıpda esınle cok sıddetlı kavga veya tartısmalara gırılmez bence..

bence de tatlım, ama bellı kı sıra ona gelincee kadar, uyku saatlerıne kadar bırbırlerıne haber verır olmuşlar. sıra ona çoktan gelmelıydı. bana normal gelmedı. umarım ben yanılırım, yanıldıgım için asla üzülmem, inşaallah ben haksız çıkarım,bu bana da iyi gelir. kötü niyetli yanıma bır ders vermış olur bu konu.

mesajlardan anlaşıldığı üzere arkadaşlık kısmı kalmamış
Yani demiyorum ki eşin seni onunla aldatıyor ama ben şahsen ne kadar samimi olursam olayın
Bi arkadaşıma özellikl evliyse böyle mesajlar atmam

haklı yada haksız cıkmak dıgılkı canım..
aslında sonucuda merak edıyomda..
ne bılım ben bırbırını seven ıkı ınsanın arasını bu tarz seylerın bozcagnı pek dusunmuyom..cunku sacma gelıyo ..
okadar seylerle ugrasıyokı ınsan ıkı msj kızıpda huzurunu kacırmamalı bence..dısarda herzaman tehlıke vardır ve her tehlıke yaklasımında sert tepkı verılmemelı...bunlara karsı mucadele edılmelı..

bu olay boş değil bence arkadaşça mesajlar deyip geçemezdimm benlmaz: benim kocam nie sadece we sadece iş arkdaşına yattığını kalktığını bildirsin, hastalandığında ilgi beklesin we numarasını ezberlesin klava:
açık açık konuşurdum seni yerinde olsam, trip atarak yatağında yatmayarak falan çözemezsin gibi duruo baksana hala nolduki diomuş:umursamaz: Allah kolaylık wersin cnmm..

Daraldim:sinifsinif:
erkekler yapsin etsin fingirdessin kadinlar mucadele etsin, :umursamaz:
hayir bu kadar taviz verilmemeli:umursamaz:

Açıkcası psikolog olduğunu ileri süren arkadaşın yatak ayırma konusundaki fikrine zerre katılmıyorum. Eğer yatağı ayırdım diye hemen başkasına kayacak adam defolsun gitsin.
Konuya gelirsek, bir erkekle bir bayan arkadaş olabilirler ama tutup da, günaydın, ben yatıyorum, şimdi su içiyorum vs. vs. gibi abuk sabuk mesajlaşmalar samimi bir arkadaşlığı değil başka şeyleri düşündürür insana. Benimde midem bulandı açıkcası.
Ama anlamadığım tek şey bu adam ya tam deli yada çok saf, insan eşinin yanında eşinin telefonundan da görüşürmü karşı tarafla işte ben bunu anlamadım.

değil mi bir de bu sanki haklıymışçasına yapılan tripler var, yok kesin konuşmadan rahat edemezdim ben :umursamaz:

konu sahibesi sen ne diyorsun yaptığımız yorumlara?

gönülyarası valla şu anda başım çatlıyo inan ne uyku var ne bişi ben biraz sorunluyumdur surat yapar bagırır çagırırım sakin olalam konu her ne olursa olsun huyumdur bilmiyorum kızı tanımıyorum sadece resmini gördüm şimdi facebookta kız eşimi eklemiş sonra eşimde benden onu msn adresine eklememi istedi bende ekledim sen salakmısın dediginizi duyar gibi olduum ama inanın aklıma hiç kötü bişi gelmedi
telefonu aldım baktım mesajlar duruyo sadece minikkuş dedigi mesaj silinmiş kızlar benim takıldıgım konu neden telefon hafızasında kızın adıyla kayıtlı degil numarası buna bir anlam veremedim eşim anladıgım kadarıyla hafızasında tutuyo numarasını yani telefonunda yok gizlemiş gibi bi izlenim veriyo banane yapıcagımı bilmiyorum

msn adresine eklemeni istemesi falan sanki saklıycak bişiyim yok der gibi ama numarasını ezberlemesi kaydetmesi garip ben olsam uyandırırım ya boyle sabaha kadar dusuncenmi

evli erkekler bekar kızlarla arkadaşlık yaparken çok dikkat etmeliler. eşlerinle tanıştırmalı,saga sola laf vermemeliler. nıyet ıyı bıle olsa kızın adı çıkar dıye azıcık hassas davranmalılar. kızında siznle tanışmış, evınıze gelmiş olmalıydı bu aşamaya kadar. karşı cınsler arkadaş olabılır çok normal ama bu durum bana normal gelmedi. çok saçma...

acı ama gerçek eşiniz bayağı pişkin
güveniyorum falan diyorsunuz demekki daha önceden yapmamış böyle abuk şeyler ama tam yapmış sanırım

iyice araştırın dicemdee.....

ama her aklında numara tutanıda aldatıyo yapmayın lutfen..
bende bazı numaraları aklımda tutarım bu gayet normal ..
buna gore esınızı yargılamayın..

senin şüphelendiğini farketti we msni sana kaydettirerek saklıycak bişeyim yok ayaklarına yatarak zarf atıo önüne, açma sakın o zarfı:umursamaz::umursamaz:

ay hala inanamıyorum yaa nekadar rahatsın böyle ben çatlardım 1 dk değil 1 sn bile durmazdım.arkadaşım eşinle konuş.durum ortada bence.

eşinin face bookuna gırsene kıza yem at baklaımıyı geceler faln dıye msj at cvp gelcekmı yada eşin uyuduysa eşinin telınden msj at kıza numarası yokmu kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…