ne yapmaya çalışıyorlar ben onu anlamadım..
gönülyarası valla şu anda başım çatlıyo inan ne uyku var ne bişi ben biraz sorunluyumdur surat yapar bagırır çagırırım sakin olalam konu her ne olursa olsun huyumdur bilmiyorum kızı tanımıyorum sadece resmini gördüm şimdi facebookta kız eşimi eklemiş sonra eşimde benden onu msn adresine eklememi istedi bende ekledim sen salakmısın dediginizi duyar gibi olduum ama inanın aklıma hiç kötü bişi gelmedi
telefonu aldım baktım mesajlar duruyo sadece minikkuş dedigi mesaj silinmiş kızlar benim takıldıgım konu neden telefon hafızasında kızın adıyla kayıtlı degil numarası buna bir anlam veremedim eşim anladıgım kadarıyla hafızasında tutuyo numarasını yani telefonunda yok gizlemiş gibi bi izlenim veriyo banane yapıcagımı bilmiyorum
eşinin face bookuna gırsene kıza yem at baklaımıyı geceler faln dıye msj at cvp gelcekmı yada eşin uyuduysa eşinin telınden msj at kıza numarası yokmu kızın
güzel bi fikir:) ama sonu kötü olabilir
minikkuş mesajını nıye sılmış sorsana...öfff bu erkekler yaa,yaparlar yaparlar bin tane kılıf ararlar.o şimdı sana verecegı cevaplar uzerınde düşündüğü için uykusu kaçmıştır. işe gıttıgnde anıden zıyaret et onları. dişini göster azıcık.
eşinin face bookuna gırsene kıza yem at baklaımıyı geceler faln dıye msj at cvp gelcekmı yada eşin uyuduysa eşinin telınden msj at kıza numarası yokmu kızı
kıs facebook adresini kapatmış şimdi yok eşimin telinden mesaj atmışım aralarında olan bitenden tam emin degilim nasıl mesaj atıcam ne diyecem
sonra benim evim kartalda eşim tarabya çalışıyo yani sabah 6 evden çıkıyo akşam 9 da eve geliyo arkadaşlar gidiyim kaldıryım diyom ama gerçekten çok sinirliyim ben bu öfkeyle knuursam hiç bir yere varamam bunu iyi biliyorum.
Böyle konularda yorum yapmayı sevmiyorum kısaca bana ters...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?