Eimin telefonundaki mesajlar

minikkuş mesajını nıye sılmış sorsana...öfff bu erkekler yaa,yaparlar yaparlar bin tane kılıf ararlar.o şimdı sana verecegı cevaplar uzerınde düşündüğü için uykusu kaçmıştır. işe gıttıgnde anıden zıyaret et onları. dişini göster azıcık.

sen onu msn adresine niye ekliyorsun görmediğin tanışmadığın bi kızı..:sinifsinif:valla sizde bir tuhafsınız...mirmirmirmir

walla ben olsam gider kaldırırdım uyuyor olsa bile 1 dk daha düşünmezdim çatlarım ya sıkıntıdan..olay taze iken git sor ne dicek sana bakalım ona düşünme fırsatı veriyorsun şuan mazeret arıcak sana açıklama için ya da olayı örtbas etmek için bak gör

elinde kozda kalmadı ..
sadece kendını yıyosun farkında degılsın bence..ınankı olan sana oluyo esın ıcerde uyuyo hıc umrunda degıl dımı..

ya aslında sen iisin bile ya gayet sakin olduğun çok belli biz burda çatlıoz ama , böle bi durumla karşıkarşıya kaldığın anda kalkıp bunu buraya yazmandan belli yani sakinliğin. açıkcası benim aklıma bile gelmezdi o mesajları okuduktan sonra du ben bunu bi kkya yazim die.. kafam karıştıııCADIARZU:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
gidip eşinden hesap sormak bu kadar zormu geliyor size...
uykum geldi artık...mirmirmirmir

bu kadar kendinizi yiyeceğinize gidip konuşun gerçekten de, bence mesajlar arkadaşça değil ama bakalım nasıl bir açıklaması olacak eşinizin :uhm:

bence bu arkadaş çok geniş düşünüyo.yada bizimle dalgamı geçiyo bilmem.

Elif abla oyle uzaktan seyretmekle olmuyor, evet senin dusuncen nedir? :))))))))))))))))

yok bence gerçeği duymaktan korkuyor olabilir ya da adamın vereceği cevaplar onun sinirini daha da bozabilir belki bundan korkuyodur ya

eşinin face bookuna gırsene kıza yem at baklaımıyı geceler faln dıye msj at cvp gelcekmı yada eşin uyuduysa eşinin telınden msj at kıza numarası yokmu kızı

kıs facebook adresini kapatmış şimdi yok eşimin telinden mesaj atmışım aralarında olan bitenden tam emin degilim nasıl mesaj atıcam ne diyecem
sonra benim evim kartalda eşim tarabya çalışıyo yani sabah 6 evden çıkıyo akşam 9 da eve geliyo arkadaşlar gidiyim kaldıryım diyom ama gerçekten çok sinirliyim ben bu öfkeyle knuursam hiç bir yere varamam bunu iyi biliyorum.

resmen aldatılıyorsun.
yatarken iyi geceler sabah günaydınlar demeler minik kuşum demeler :1shok:
eşinin o kızın kıyafetine bile karışmasıı
birbirlerine durum raporları vermeleri
arkadaşım,resmen aralarında ilişki var
hala soruyorsunuz ben bir anlam yükleyemedim diye,sizede çok şaşırdım doğrusu...

bence bu sıkıntıyla yarını geçirebilecekmisin ya da bu geceyi onu bi sor kendine eziyet etme bence arkadaşım.

aslında ne kadar yerinde ve doğru olur bilemiyorum,
kararsızım ama,
sonuçta en sağlam verileri bu durumda eşinizin telefonundan ve eşinizin
ağzından mesaj atarak elde edersiniz bence de..
herşey sıcakken,bu gece çözülmez ise,
düşünmek için yarın çok vakti olacaktır.
mesaj içeriği çok dostane değil sanki..

çok sinirliysen bu gece, konuşma bırak zıbarsın...
sabah konuşursun o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…