- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
günaydın kızlar..ya bu folik asit sizdede mide bulantısı yapıyomu? ben günde 1 defa akşamları alıyorum...dün akşam ilacı içtim bir mide bulantım vardıki anlatamam.şu an hala midem bir tuhaf.
Diğer topikte de danışmıştım burdan da sizlere danışayım kızlar...
Kızlar ateş ölçme yönteminde önemli olan her sabah aynı saatte ve yerinden kalkmadan ölçmekmiş.
Dün ölçtüm ilk defa 36.4 açıkçası hamile olmadığımı düşünüyorum buna göre;sabah 07.30da yerimden kalkmadan ölçmüştüm.
Ama bugün saat 08.15di uyandım;artı unuttum ölçeceğimi yerimden kalktım 5 adım attım atmadım aklıma geldi geri gittim yatağa ölçtüm 36.6
Sizce bugün ölçtüğümün güvenilirliği kalmadı mı?
günaydın kızlar..ya bu folik asit sizdede mide bulantısı yapıyomu? ben günde 1 defa akşamları alıyorum...dün akşam ilacı içtim bir mide bulantım vardıki anlatamam.şu an hala midem bir tuhaf.
günayyyyyydddııınnnnnnn kısssllaaarrrrrr
bu sabahki incirlerim de fokur fokur kaynıyor
lık lık lık içelim
bebebişlerimisss olsunnn
günayyyyyydddııınnnnnnn kısssllaaarrrrrr
bu sabahki incirlerim de fokur fokur kaynıyor
lık lık lık içelim
bebebişlerimisss olsunnn
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIYM
Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh
SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME
AMINNNNNNNNNN
1)seyhas.......................................... ..............?? ekim:Saruboceq:
2-)melisdeniz....................................... ............1 ekim:Saruboceq:
3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:
1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:
1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:
2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:
1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:
2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:
1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)yagmuurr......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:
1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:
1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:
2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:
1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)poti............................................. ..........................8 ekim:Saruboceq:
3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:
1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:
5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:
1-)sevilaycan....................................... ..................11 ekim:Saruboceq:
2-)keramos.......................................... ..................11 ekim :Saruboceq:
1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)gülsah84......................................... ....................12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:
1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)esma-22................................................ ..............1 3 ekim:Saruboceq:
3-)nurun............................................ ........................13 ekim:Saruboceq:
4-)zeynep........................................... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)eslem............................................ ........................13 ekim:Saruboceq:
1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:
1-)yasamak.......................................... .......................16 ekim:Saruboceq:
2-) fasta............................................. ............................16 ekim:Saruboceq:
47 kisi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA
Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.
Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE
EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ
ben o incirleri lık lık içmek yerine kıt kıt yesem nasıl olur
maşallah kızsenin bu çabalarına hayranım banada gayret veriosun hadi bakalım beklioz olumlu sonuçlarını hepimiz hamiş oluruzda burda bebişlerimizi bereber büyütürüz inşallah zemuszemus
aşk olsun !!!
birlikte büyütürüss tabiiiii göbekleri de bebekleri de
azmin elinden ne kurtulmuş!!!
tabi benim geçen aylarda yaptığım hata kayganlaştırıcı kullanmaktı:kedi:
bu ay bunuda yapmamak lasım
arkadaşım,
incir suyu içende var.
yiyen de...
çok yiyince bana çok tatlı geliyor.
pek tatlu sevmem deeee
içmek daha kolayıma geliyor.
kaynayarak özü çıkıyor.
lık-2 nefeste tamam
ye iç zararı olmasss dimi incir yaniiii
ben incir sevmiom pek fazla. şuan yaptığım tek şey haftada bir defa folik asit kullanıyorum birde adaçayı içiorum başkada bişe yapmıorum zaten enfeksiyon vardı bende kurtulamadım bir türlü :sinifsinif: birde çörekotu tarçın karışımı bal yiyorum sabahları aç karnına midem bulanıyo ama sabredioz napalım boshayallersmile
evet kayganlaştırıcı ölümlere yol açıyomuş sakın kullanmayın bi dahalmaz: bebiş göbişe konana kadar bayanssulusmile
oohhhh sairimizee de bakkkkkhatunlarrrrrrr iyi aksamlarr canlarım.. İçim fıkır fıkırrrrrrrrrrr
hayallerım kıpır kıpırrrr (bu da haydar dümenin köşesindekı yazılar gıbı oldu:))şutarafagitti
Sizinle bu bekleyış serüveni daha da güzelleşti..
Paylaşmak çok güzel burada herşeyii
Sorularımı cevaplayan cevaplamayan tüm arkadaşlara sonsuz sevgiller
canim benimde 6 gun varrrrrrrrrrrr cok heryacanliyim :1shok:Yok canım daha adet olmadım;4 gün fln var sanırım.
Test yapsamda çıkmayabilir. Ama kasıklarımda,belimde,ara ara karnımda ağrılar oluyor.Korkum iltihabik bir durum olması.Midem çok yanıyor bu da beni çok rahatsız ediyor ama ısım düşük çıktı bu akşam o yüzden umudum yok ama Rabbim bilir herseyin güzelini...
ehh biraz dizene sokuyom emmeeeeeeeealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3 kısss karışıyomu liste???kaydirigubbakcemile3
halledersin sennn!!!
kiz duzelltim sen eski yerden alinti yapmsindelikafaduldencanım emeğine sağlık......yalnız benim 9 ekim olacak.onu düzeltirsen sevinirim
canim aksamlari al o zaman mide bulantisi olmuyorrrrrrrr ben denedim gordummmm:teytey:günaydın kızlar..ya bu folik asit sizdede mide bulantısı yapıyomu? ben günde 1 defa akşamları alıyorum...dün akşam ilacı içtim bir mide bulantım vardıki anlatamam.şu an hala midem bir tuhaf.
onu bende yemeyi düşündüm am kiste yol açabiliyormuş diye
inciri tercih ettim incir suyu m.suyu gibi bişi. dolapta durunca soğuk ii oluyor.
adacayını bende içiorum suan-regl döneminde- ama düşük yapıo deniliyor
bugün k.valtıdan sora nette onu arastırcam.
k.valtı hazır kısss gel k.valtı yapalım
balll reçelll yumurtaaa peynirrrr zeytinnnn domatesss ve çay
tamam
bende aynı fikirdeyim
hem bu ay sadece yumurtlama haftasını takip etmicem
regl bitsin iki günde bir yaramaslıkkk taaaa ki öbür regle kadar
tabi kojamcım dayanabilirse:))))
canım benim yaaa
dün yemeğin yanına sumaklı soğan yaptım. akşama çayın yanına fındık fıstık koydum. garibim hanım hizmet ediyor sanıyorkaydirigubbakcemile3 ama çok hain planlarım var bi bilsekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?