Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

günaydın kızlar..ya bu folik asit sizdede mide bulantısı yapıyomu? ben günde 1 defa akşamları alıyorum...dün akşam ilacı içtim bir mide bulantım vardıki anlatamam.şu an hala midem bir tuhaf.

ben ilk almaya başladığımda hafif gaz karnımda şişkinlik yapmıştı ama sonra alıştım kaydirigubbakcemile2 tavsiyem vitamin türü bütün ilaçları sabah kahvaltısıyla beraber almak yerimseniben

ben sabah aksam demir hapı da kullanıyorum mıdeyı yormaması ıcın saat 11 gıbı dolık asıtı ıcıyorum.. sadece folık kullanıyorsan sabah kahvaltısında alınması bence de en ıyısı

Diğer topikte de danışmıştım burdan da sizlere danışayım kızlar...
Kızlar ateş ölçme yönteminde önemli olan her sabah aynı saatte ve yerinden kalkmadan ölçmekmiş.
Dün ölçtüm ilk defa 36.4 açıkçası hamile olmadığımı düşünüyorum buna göre;sabah 07.30da yerimden kalkmadan ölçmüştüm.
Ama bugün saat 08.15di uyandım;artı unuttum ölçeceğimi yerimden kalktım 5 adım attım atmadım aklıma geldi geri gittim yatağa ölçtüm 36.6
Sizce bugün ölçtüğümün güvenilirliği kalmadı mı?

hayırlısı olsun canm hakkında ama çok erken davranıyosun bence.....

şu 4 gün bi geçsin hele ondansonra yap.....

inşallah hamilesindir

günaydın kızlar..ya bu folik asit sizdede mide bulantısı yapıyomu? ben günde 1 defa akşamları alıyorum...dün akşam ilacı içtim bir mide bulantım vardıki anlatamam.şu an hala midem bir tuhaf.

bende folic plus kullanıyorum
ama yatmadan önce alıyorum
bi etkisi oluyor mu fark etmiyorumyerimseniben

günayyyyyydddııınnnnnnn kısssllaaarrrrrr

bu sabahki incirlerim de fokur fokur kaynıyor

lık lık lık içelim
bebebişlerimisss olsunnn

günayyyyyydddııınnnnnnn kısssllaaarrrrrr

bu sabahki incirlerim de fokur fokur kaynıyor

lık lık lık içelim
bebebişlerimisss olsunnn

maşallah kız senin bu çabalarına hayranım banada gayret veriosun hadi bakalım beklioz olumlu sonuçlarını hepimiz hamiş oluruzda burda bebişlerimizi bereber büyütürüz inşallah zemuszemus

şekerim benide 2 defa yazmışsın hem 9 ekimdeyim hemde 13 ekimde kaydirigubbakcemile3 ama aslında doğrusu 9 ekim olacak düzeltirsen sevinirim :CüvCüv:

ben o incirleri lık lık içmek yerine kıt kıt yesem nasıl olur

arkadaşım,
incir suyu içende var.
yiyen de...
çok yiyince bana çok tatlı geliyor.
pek tatlu sevmem deeee
içmek daha kolayıma geliyor.
kaynayarak özü çıkıyor.
lık-2 nefeste tamam
ye iç zararı olmasss dimi incir yaniiii

maşallah kız senin bu çabalarına hayranım banada gayret veriosun hadi bakalım beklioz olumlu sonuçlarını hepimiz hamiş oluruzda burda bebişlerimizi bereber büyütürüz inşallah zemuszemus

aşk olsun !!!
birlikte büyütürüss tabiiiii göbekleri de bebekleri de

azmin elinden ne kurtulmuş!!!
tabi benim geçen aylarda yaptığım hata kayganlaştırıcı kullanmaktı:kedi:
bu ay bunuda yapmamak lasım

evet kayganlaştırıcı ölümlere yol açıyomuş sakın kullanmayın bi daha lmaz: bebiş göbişe konana kadar bayanssulusmile

ben incir sevmiom pek fazla. şuan yaptığım tek şey haftada bir defa folik asit kullanıyorum birde adaçayı içiorum başkada bişe yapmıorum zaten enfeksiyon vardı bende kurtulamadım bir türlü :sinifsinif: birde çörekotu tarçın karışımı bal yiyorum sabahları aç karnına midem bulanıyo ama sabredioz napalım boshayallersmile

onu bende yemeyi düşündüm am kiste yol açabiliyormuş diye
inciri tercih ettim incir suyu m.suyu gibi bişi. dolapta durunca soğuk ii oluyor.
adacayını bende içiorum suan-regl döneminde- ama düşük yapıo deniliyor
bugün k.valtıdan sora nette onu arastırcam.

k.valtı hazır kısss gel k.valtı yapalım
balll reçelll yumurtaaa peynirrrr zeytinnnn domatesss ve çay

evet kayganlaştırıcı ölümlere yol açıyomuş sakın kullanmayın bi daha lmaz: bebiş göbişe konana kadar bayanssulusmile

tamam
bende aynı fikirdeyim
hem bu ay sadece yumurtlama haftasını takip etmicem
regl bitsin iki günde bir yaramaslıkkk taaaa ki öbür regle kadar

tabi kojamcım dayanabilirse:))))

canım benim yaaa
dün yemeğin yanına sumaklı soğan yaptım. akşama çayın yanına fındık fıstık koydum. garibim hanım hizmet ediyor sanıyorkaydirigubbakcemile3 ama çok hain planlarım var bi bilsekaydirigubbakcemile3

oohhhh sairimizee de bakkkkk
canim benimde 6 gun varrrrrrrrrrrr cok heryacanliyim :1shok:

kaydirigubbakcemile3 kısss karışıyomu liste???kaydirigubbakcemile3
halledersin sennn!!!
ehh biraz dizene sokuyom emmeeeeeeeealsanaalsanasmile

canım emeğine sağlık......yalnız benim 9 ekim olacak.onu düzeltirsen sevinirim
kiz duzelltim sen eski yerden alinti yapmsindelikafadulden

canim aksamlari al o zaman mide bulantisi olmuyorrrrrrrr ben denedim gordummmm:teytey:

gelim kız börek yaptıydım bende beraber yeriz :içelim: adaçayı düşük yapmaz ki sinameki ve yeşilçay düşük yapıyor diye duymuştum bilmiyorumkismile bende bakim netten o zaman. bizim komşu var hem akraba oda bebiş için uğraşıyodu baya bi zaman adaçayı içmiş belki onun faydasıyla ikizlere hamiş kalmıştı zaten bendede ikiz oranı yüksek sülalede önüne gelen ikiz doğurmuş kaydirigubbakcemile3 irsi olduğu için bendede olabilir sırnaşık şey

ah bu kadınlar kaydirigubbakcemile3 ne fenayız :icecream: benimde bugün yumurtlama günüm başlıyo ayın 22sine kadar ama yarından itibaren salıya kadar doluyum ne yaptıysak bugün yaptık diğer günler günler fırsatımız olmucak misafirlerimiz geliyo :sinifsinif: hep böle oluyo ya geçen ayda aynı şeyler olmuştu Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…