Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kızlar test aldım geldim yarın değil ertesi gün adet günüm eğer gebelik varsa şimdi test yapsam çıkarmı?lütfen herkesten cevap bekliyorum özellikle gurbetgüzeli abla senden

o kşiden kişiye değişiyor cnm.Bazıları regliden önce öğreniyo ama benim gibiler reglisi geçtikten sonra öğreniyo.istersen yap ama negatif çıkarsada üzme kndini reglin geçmedi sonuçta:hulya:

ben onu hamilelik olasılığında oluyo diye duymuştum.tavuk nie guzelleşmiyo ki acep her gün yumurtluyo :roflol:

amanınnn her ağızdan bises cıkıyor. kız olursa anne çikinlşir. annenin güzelliğini laır da denio. boşverrr...
valla onu tavuka da sormak lasım belki o da güzelleşiyordurda biz farkında diilissss:sm_cool:

kızlar test aldım geldim yarın değil ertesi gün adet günüm eğer gebelik varsa şimdi test yapsam çıkarmı?lütfen herkesten cevap bekliyorum özellikle gurbetgüzeli abla senden

valla bu kadar aceleci olmamak lasım. bende eskiden regl 5 kala 3 kala test yapmaya başlıyordum ne gerek var olcaksa olcak. ha 3 gün önce öğrenmişim ha 5 gün sora. test almadım. almicamda. gecen aydan kalan 1 tane var evde. günüm geçerse yapıcam.

gurbetcim hep burdadır merak etmeee...
o bizim her şeyimizzz... sırdaşımız...ablamız... ebemiz... haydariyemiz... güzinimiz... :asigim:
heheheh aynen öyle :)

aaaa çok iyi yaaaaa aklinialirimsmile

geç olsun da güç olmasın. böylesi hakkında daha hayırlı demek ki. 3 ay dediğin nedir, göz açıp kapayana kadar geçer.

anam garulara bak ne oldu kızlar size
bu incir kürüdür fındıktır baklavadır
zeynaya döndünüz hepinizzzzzzzzzz

okudum herseyı gul gul yarıldım zuhaha

:teytey::teytey: lılılılılılılılııııııı:teytey::teytey:
her-şey be-bek i-çin
nie sen dönmedinmi zeynaya? kuşanmadınmı kılıcı bumerangı?hihoyyyt

heheheh aynen öyle :)

aaaa çok iyi yaaaaa aklinialirimsmile

geç olsun da güç olmasın. böylesi hakkında daha hayırlı demek ki. 3 ay dediğin nedir, göz açıp kapayana kadar geçer.

amin cnm saol...ama cnm çok sıkıldı bugün..neyse umarım bu 3 ay içinde sizlerin mutlu haberlerini alırım..

:))) benim koja geliyor??? yemek yicekmiş:))) gidip seksüüü çamaşırlar giyimmm yaaa
:teytey: lılılılılılılılılılılılılıııııııııııııı :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…