- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.261
kızlar test aldım geldim yarın değil ertesi gün adet günüm eğer gebelik varsa şimdi test yapsam çıkarmı?lütfen herkesten cevap bekliyorum özellikle gurbetgüzeli abla senden
Ohoooo buda bişeymi gel sen yamacıma ben sana neler,neler öğreticem hepiniz çifter,çifter yumurtlayacaksınız
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ben onu hamilelik olasılığında oluyo diye duymuştum.tavuk nie guzelleşmiyo ki acep her gün yumurtluyo :roflol:
kızlar test aldım geldim yarın değil ertesi gün adet günüm eğer gebelik varsa şimdi test yapsam çıkarmı?lütfen herkesten cevap bekliyorum özellikle gurbetgüzeli abla senden
kızlar dayanamadım test yaptım ama tek çizgi malesef yine
heheheh aynen öyle :)gurbetcim hep burdadır merak etmeee...
o bizim her şeyimizzz... sırdaşımız...ablamız... ebemiz... haydariyemiz... güzinimiz... :asigim:
aaaa çok iyi yaaaaa aklinialirimsmileMerhaba yakışıklı;
Ben sizin kadrolu sapığınızım,size daha kaliteli bir hizmet verebilmem için 2 dakika sonra telefonunuza bazı yönelgeler gönderilecek.Lütfen bu yönelgeler doğrultusunda hareket ediniz.(Ben bunu bir kaç kez farklı şekillerde denedim işte mesela eşim satış temsilcisi sipariş veriyormuş gibi yaptım adrese kadar yazdım ama buram,buram fantazi kokan bir siparişti)
Daha sonra pat 2 sms işte güzel bir gece için seçenekler
.... şey için 1 numarayı tuşla .... şey için 2 numarayı tuşla falan gibi işte bunu okurken yüzünde sabırsızlık ve tebessüm varsa gelirken çiçek getir ne bilim işte böyle
:bbo:
geç olsun da güç olmasın. böylesi hakkında daha hayırlı demek ki. 3 ay dediğin nedir, göz açıp kapayana kadar geçer.ooo kızlar bizim topic çok aktif yine...
az önce ziyaretime bir arkadaşım geldi.. hamileymiş galiba..istemeyerek hamile kalmış..hesap ettik tamda yumurtlama gününde ilişkiye girmişler.. birde testleri adetine daha 3-4 gün var silikde olsa çift çizgi çıkıyomuş..
yav millet istemeyerk hamile kalıyo bizede mecburi 3 ay bekleme çıkıyo... off ya offf... :sinifsinif:
kız ne ara yaptın daha sana cevap yazacaktım. testi atma ara sıra baksana belki çizgi belirir. hem gününün geçmesini de bekle, o zamanda yap.kızlar dayanamadım test yaptım ama tek çizgi malesef yine
kızlar dayanamadım test yaptım ama tek çizgi malesef yine
anam garulara bak ne oldu kızlar size
bu incir kürüdür fındıktır baklavadır
zeynaya döndünüz hepinizzzzzzzzzz
okudum herseyı gul gul yarıldım zuhaha
anam garulara bak ne oldu kızlar size
bu incir kürüdür fındıktır baklavadır
zeynaya döndünüz hepinizzzzzzzzzz
okudum herseyı gul gul yarıldım zuhaha
heheheh aynen öyle :)
aaaa çok iyi yaaaaa aklinialirimsmile
geç olsun da güç olmasın. böylesi hakkında daha hayırlı demek ki. 3 ay dediğin nedir, göz açıp kapayana kadar geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?