Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

iyiyim canım sen?

iyiyim canım çok şükür baksana kızlara bunları anca kocaları zapteder.yazışmaları okuyup gülüyom işte
:))) benim koja geliyor??? yemek yicekmiş:))) gidip seksüüü çamaşırlar giyimmm yaaa
:teytey: lılılılılılılılılılılılılıııııııııııııı :teytey:

gerek yok canım giyme öylede sexsüü olursun,yumurtluyosan güzelsindir zaten :roflol::roflol:

:))) benim koja geliyor??? yemek yicekmiş:))) gidip seksüüü çamaşırlar giyimmm yaaa
:teytey: lılılılılılılılılılılılılıııııııııııııı :teytey:
fantazi geceligi giy üstünede mutfak önlugunu tak bak nasil oliiiiii bebekkkkkkkk

:teytey::teytey: lılılılılılılılııııııı:teytey::teytey:
her-şey be-bek i-çin
nie sen dönmedinmi zeynaya? kuşanmadınmı kılıcı bumerangı?hihoyyyt

ben bugun kendimi çok güzel hissediyorum
rengarenk yelpazemi açtıım tavus kuşu oldum

makyajımı yaptım içimden gele gele
ooooooooh deymeyin keyfime
ben zeynaya dönmemmi yaaa tek elimle üçlü koltugu kaldırabılecek gıbı hıssedıyorum kendimi canımcımdelikafadulden:sm_cool:

ne yedin ne içtin kız sen böyle :roflol:

herkesin çalışma günü bugüne mi rastladı yaw?
benim ara günüm, yaprak dökümünü izleriz artık.
malzemeyi yıpratma haa delikafadulden

abowwww gariyi gaybettik yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudelikafaduldenben bulmaya gidiyorum gusul almam lazim gidem bennnnn gorusuk girersem canlarim bugun deprem varrrrrrrr arap gari olmaya gidiyorummmmm bennnnnnn 10 gundur herif c perhizdeee

ben bu gebelik topiclerinin bu kadar matrak olduğunu bilmezdim haa.
hatta sumakcığımla da konuşmuştuk ben bi zamanlar bikaç soru yazmıştım cevap bile gelmemişti. hele hamile topikleri tam bi felaket sen hamile bile değilsin fazla konuşma havasındalar. rütbe görüyorlar bunu. biizm ekip güzel oldu sanırıım.

herkesin çalışma günü bugüne mi rastladı yaw?
benim ara günüm, yaprak dökümünü izleriz artık.
malzemeyi yıpratma haa delikafadulden

hehe seninde yarın ozaman fatmagülü izlerken yaparsın gari :roflol::roflol:
abowwww gariyi gaybettik yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudelikafaduldenben bulmaya gidiyorum gusul almam lazim gidem bennnnn gorusuk girersem canlarim bugun deprem varrrrrrrr arap gari olmaya gidiyorummmmm bennnnnnn 10 gundur herif c perhizdeee
yazıkk 10 gündür bekleyen kocana ve sanada yazıkk 10 günün acısı fena çıkar :kedi::roflol:

bizim ekip bir numaraaaa
kiz ne diyonnnnnnn insallah aynen devammm edcez kaderdaslarrrr diyerekten
sek sek sekerekten bade süzerektennnnnnnnn

anam nittin adamcagızakaydirigubbakcemile3
üçüz olmasın canım benım :lepi:alkisalkisalkis

yazıkk 10 gündür bekleyen kocana ve sanada yazıkk 10 günün acısı fena çıkar :kedi::roflol:
adet oldum ondan öncede yapamadihhhhh 10 gun oldu anacim vallaaaaaŞeniznirdesin herufffffff ziplayacak cegirgennnnnnnn

kahvekolik onu izliycem sonra bide malzeme dökümünü izliycem ŞenizŞenizŞenizŞeniz

koptummm
yarıldımmm

.roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…