- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.301
adet oldum ondan öncede yapamadihhhhh 10 gun oldu anacim vallaaaaaŞeniznirdesin herufffffff ziplayacak cegirgennnnnnnn
adet oldum ondan öncede yapamadihhhhh 10 gun oldu anacim vallaaaaaŞeniznirdesin herufffffff ziplayacak cegirgennnnnnnn
aanam bide bugunden herkes hamis kaliyomuuuu abowww ne guzel olurdu dimi yawwwevet bozulmayız inşallah zemuszemus
aboo bu çekirge akşama kadar 1.... 2... 3... zıplar heruff sabaha iptal kalkamaz yerinden :roflol::roflol::roflol:adet oldum ondan öncede yapamadihhhhh 10 gun oldu anacim vallaaaaaŞeniznirdesin herufffffff ziplayacak cegirgennnnnnnn
evet bozulmayız inşallah zemuszemus
aanam bide bugunden herkes hamis kaliyomuuuu abowww ne guzel olurdu dimi yawww
aanam bide bugunden herkes hamis kaliyomuuuu abowww ne guzel olurdu dimi yawww
anam adam olsa zipliycamda 3 tane canavar var evde yan yana bile oturtmuyorlarkiiiiianaaam millet kopmuş gidiyor:teytey: gurbetçim allah güç kuvvet versin size hadi daha bekletme adamı delikafadulden
anam ben isimi saglam kaziga baglarimmmmmmmmmmm:roflol:
tam kendimi toparlıyorum yeni espri yazıyosun :roflol:
bu arada çocuklara yakalanma haa
valla cenavet cenabet forumun bereketi gacmasin daaaaaagurbetguzeli iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayde git sen forumda abdestsız gezme sırnaşık şey:roflol:
dimi bak neşeliyiz ya pozitif enerji veriyoruz birbirimize.aanam bide bugunden herkes hamis kaliyomuuuu abowww ne guzel olurdu dimi yawww
dimi bak neşeliyiz ya pozitif enerji veriyoruz birbirimize.
bu ayı bu şekilde geçirmek istiyorum.
kendimi komedi dizilerine vericem haaa.
kafamiz dagiliiiii aklimiza gelmiiiyyyyiiii gunler gecip gidiiiiiidimi bak neşeliyiz ya pozitif enerji veriyoruz birbirimize.
anam adam olsa zipliycamda 3 tane canavar var evde yan yana bile oturtmuyorlarkiiiii
anam ben isimi saglam kaziga baglarimmmmmmmmmmm
valla cenavet cenabet forumun bereketi gacmasin daaaaaa
ben anladım bu çocukların yemeğine uyku hapı karıştırıyo, sonrada yatak odasının kapısını kilitliyooosempatiksalakcinnianam adam olsa zipliycamda 3 tane canavar var evde yan yana bile oturtmuyorlarkiiiii
anam ben isimi saglam kaziga baglarimmmmmmmmmmm
valla cenavet cenabet forumun bereketi gacmasin daaaaaa
dimi bak neşeliyiz ya pozitif enerji veriyoruz birbirimize.
evet yaa ben çok inanıyorum düşünce gücüne. aklımdan attığım ay hamile kaldım diyor insanlar. çalışıp dua edip, neşeli geçirmek lazım. ciddiyim yani.ayy ne kadan doğru bişey dedin canım tabisi pozitif enerji yayılıyo sana şimdi kocaman bi teprik koyuyorum ahahahaha :bbo:
iyi akşamlar gacılar kendinize iyi bakın iş başına geçeceklere de allah kolaylık versin durmak yooook bebeğe devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?