Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kızlar canlarım
benım beyzadem kara şimşek istediydi oni yaptımmmmmmmm
yemeklerını hazırladım canınızı cektırmek gıbı olmasın ama kendıme de fırında denız hayvanı yaptım .. kısacası yemekteyim öpüyorum sizi..
yemekten sonra alirıza dayıyı ızlerkene burda olurum byeeeee

çocuklara bol bol sarımsaklı yoğurt yedir hepsi erkenden uyur kalır şakkıdı
ne didin sen ne didin Allah bilami virsin dee
abowwww sarimsak
ve cocuklarr
kiz bizim eve sarimsak girmiiiiiiiiiii heruf bi 10 gun daha yanima yaklasmazz penümmmmmmmmmmmm
bakalim gecede olsa yapcah bu isiuuuuuuuuuu

bu akşam yapraklar dökülcek,yarın fatmagülü halletcekler,cuma mübarek gün olmass,cumartesi pazar tatilll :roflol:ben tarih bekliyom ya gari uslu uslu oturuyos tv seyrediyos bis siz çok yaramazmışsınız:dilcikar:

kızlar milletin sağ kasığı ağrır hamişlik belirtisi olarak...benim neden sol kaşığım hep ağrı içinde :uhm: bilenler varsa yardımcı olabilirlermi acaba?

kızlar milletin sağ kasığı ağrır hamişlik belirtisi olarak...benim neden sol kaşığım hep ağrı içinde :uhm: bilenler varsa yardımcı olabilirlermi acaba?
benimde sol kasigim agridi calisma olduuu adete yakin yine solum agridi bakalim bu ay sagda haraketlilik olcekmiiiiii

iyi akşamlar gacılar kendinize iyi bakın iş başına geçeceklere de allah kolaylık versin durmak yooook bebeğe devammm
hade gızlar kolay geleee
selina denizlidemi oturuyorsun ben denizlideyim
evt canım dnzlide oturuyorum,sen ne iş yaparsın bahsedermisin kendinden
ne didin sen ne didin Allah bilami virsin dee
abowwww sarimsak
ve cocuklarr
kiz bizim eve sarimsak girmiiiiiiiiiii heruf bi 10 gun daha yanima yaklasmazz penümmmmmmmmmmmm
bakalim gecede olsa yapcah bu isiuuuuuuuuuu
valla kız sen yemicen çocuklara yedircennn onlar uyuyup kalcaklar

benim çok öncelerden bu bebiş düşünmeden önce kasığım tek taraflı ağrıyodu oturup kalkarken batıyodu dr gittim ultrasonla baktı pko var dedi.ben aylık mesigna iğne vuruldum ondan mı dedim,yok onun zararı olmaz hatta o iğne onu temizler dedi.2 ay sora bi daha gitmiştim bişey yok temiz demişti.iğneyi bıraktıktan sora dr görünmedim hiç 4 seferdirde deniyoruz hala tık yok

yani adet olacağımın belirtisimi demek istiyorsun gurbet güzel :gitme:

kizlar ben gidiyom

önce dusa girem

aliraiza emmiyi izleyen azcik

sonrada malummm herifi bulmam lazummm

anam ben buna bayildimmmm

anladım canım geçmiş olsun umarım ben senin gibi değildir.. ben ev hanımıyım canım.denizlide lozan caddesinde oturuyorum sen neredesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…