- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.321
ayy ne kadan doğru bişey dedin canım tabisi pozitif enerji yayılıyo sana şimdi kocaman bi teprik koyuyorum ahahahaha :bbo:
gülmekten yazamıyorum :roflol:ivett şekerim aylavyu aylavyudu yu lav me yes ay duusırnaşık şey
ne didin sen ne didin Allah bilami virsin deeçocuklara bol bol sarımsaklı yoğurt yedir hepsi erkenden uyur kalır şakkıdı
benimde sol kasigim agridi calisma olduuu adete yakin yine solum agridi bakalim bu ay sagda haraketlilik olcekmiiiiiikızlar milletin sağ kasığı ağrır hamişlik belirtisi olarak...benim neden sol kaşığım hep ağrı içinde :uhm: bilenler varsa yardımcı olabilirlermi acaba?
hade gızlar kolay geleeeiyi akşamlar gacılar kendinize iyi bakın iş başına geçeceklere de allah kolaylık versin durmak yooook bebeğe devammm
evt canım dnzlide oturuyorum,sen ne iş yaparsın bahsedermisin kendindenselina denizlidemi oturuyorsun ben denizlideyim
valla kız sen yemicen çocuklara yedircennn onlar uyuyup kalcaklarne didin sen ne didin Allah bilami virsin dee
abowwww sarimsakve cocuklarr kiz bizim eve sarimsak girmiiiiiiiiiii heruf bi 10 gun daha yanima yaklasmazz penümmmmmmmmmmmm
bakalim gecedeolsa yapcah bu isiuuuuuuuuuu
yiter yaa yiterr komşular beni deli sanacak :roflol:koptum vallaaaaa
aman maşallah topikimize
artık ben bu keyifle....kötükedihüso
yazık kocama yaaaaa :)
kızlar milletin sağ kasığı ağrır hamişlik belirtisi olarak...benim neden sol kaşığım hep ağrı içinde :uhm: bilenler varsa yardımcı olabilirlermi acaba?
benim çok öncelerden bu bebiş düşünmeden önce kasığım tek taraflı ağrıyodu oturup kalkarken batıyodu dr gittim ultrasonla baktı pko var dedi.ben aylık mesigna iğne vuruldum ondan mı dedim,yok onun zararı olmaz hatta o iğne onu temizler dedi.2 ay sora bi daha gitmiştim bişey yok temiz demişti.iğneyi bıraktıktan sora dr görünmedim hiç 4 seferdirde deniyoruz hala tık yok
yohhh kizzzzzz netten aldim ben degilimgurbet güzeli o sen misin?
umutsuzluga dusme de bende ole oldu canim yaaaa sende olacak diye bisey yohhhhhyani adet olacağımın belirtisimi demek istiyorsun gurbet güzel :gitme:
anladım canım geçmiş olsun umarım ben senin gibi değildir.. ben ev hanımıyım canım.denizlide lozan caddesinde oturuyorum sen neredesin?
sorma bilgisayar basinda geceler sabahlar ve gunduzlersen bole oliiii canimmmmm mikemmmel dimi herifim cazibeme dayanamazzzz kesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol:gız bu ni hal ni yidin sen böle her tarafın şişmiş toynağa dönmüşsün gıı
saol canım inş. değildir.bende ev hanımıyım,foruma yakın oturuyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?