Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

öptüm gizlarrrrrr hepginiziiiii mikemmmel topigin mikemmmel anne adaylariiii be gidiyommmmm

sorma bilgisayar basinda geceler sabahlar ve gunduzlersen bole oliiii canimmmmm mikemmmel dimi herifim cazibeme dayanamazzzz kesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol:
kesiiin canım kolay gelsin bakalım
hangi doktora gitmiştin sen burda? :ecrin_bebek:

tekden hastanesinde bi dr vardı ismini tam çıkaramam,ama eğer hamilelik gibi bi durum olursa meral altene gidicem.

ARKADAŞLAR KAN SAyımı yaptırdım doktorum kansızsın heemen ilaç yazdı -------------FORBİOL -----verdi üzerinde 5mg folik asit yazıyor .......kullanan yada bilen varmıııı

tekden hastanesinde bi dr vardı ismini tam çıkaramam,ama eğer hamilelik gibi bi durum olursa meral altene gidicem.

benim komşumda ona gidiyordu çok memnunmuş ben adile gümüşe gittim önceki gebeliğimde. hala ona devam ederim sanırsam boshayallersmile

ARKADAŞLAR KAN SAyımı yaptırdım doktorum kansızsın heemen ilaç yazdı -------------FORBİOL -----verdi üzerinde 5mg folik asit yazıyor .......kullanan yada bilen varmıııı

evet folik asit vermiş ama kansızlıkla alakasını çıkaramadım. genellikle gebelikte ve öncesinde kullanılıyor. ben şuanda günde bir tane folic plus kullanıyorum gebelik planladığımız için. sana kaç tane kullan dedi günde doktor canım?

Gebelik dışında Folik Asid kullanımı hakkında neler düşünüyorsunuz? Folik asid eksikliğinde megaloblastik anemi (kansızlık) meydana geldiğinden sadece gebeler için değil her insan için önemlidir. Ayrıca folik asid kalp hastalıklarına, enfarktüslere ve bazı kanserlere karşıda koruyucudur.

Folik Asid eksikliğinin belirtileri nelerdir? Ağır eksikliğinde; ishal, kilo kaybı, halsizlik, dilde ağrı, başağrısı, çarpıntı, huzursuzluk gibi belirtiler verir. Bu belirtilerle bu eksikliği tanımak zordur. Hafif bir eksiklik varsa belirti vermeyebilir ve bebeğiniz için gereken folik asid yetersiz kalır. İşte bu nedenle kendinizi sağlıklı hissetseniz bile çocuk doğurma çağında folik asid almanız çok önemlidir.
internetten bunu buldum

kullanıyorum ben canım hamile kalmayı planlamadan 1 ay önce başlanıyor bebeğin beyin gelişimi için çok gerekli hiç aksatma

cnm ben kullanıyorum dr m verdi günde yarım içiyorum

kullanıyorum ben canım hamile kalmayı planlamadan 1 ay önce başlanıyor bebeğin beyin gelişimi için çok gerekli hiç aksatma

bana doktorum çocuk düşünmeye başlamadan 3 ay önce günde a iç demişti.halen içmeye devam.vidamin :))

----------------tamamen tesadüfen üşümekten kan sayımı yaptırdım demekki herşeyde var bi hayır ya üzerinde folik asit die okuduğumda çok şaşırdım oysaki salak kadın doğumcum vermedi bile bana folik asit çok sinirlendim şuan yaa...bilmiyorumkismile.... günde bir adet kullanıcam arkadaşlar forbiolkaydirigubbakcemile2 kullanan varmı bu markadan benim kanım 10 çıktı normalde 11--16 olması gerekirdi demekki kansızlk içinde veriliyor folik asit ya gitmeseydim çocuğum olsaydıda bişey olsaydı ahhhhhhh gerizekalı doktor yaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile

pardon ------FOLBİOL----İSMİ 5 mg. folik asit yazıyor sarı ufak haplar kutuda 50 adet var fiyatıda çok uygun 1tl -15kuruş

slm kıslarrr
yaw okadar yemek hazırladım. kocam yemeki yedi ama işten aradılar ve tatluyu yemeden gitti:gitme:
ekşınlar geceye kaldı. :kedi:

kızlar eylül ayı topikinin adresini kopyalarmısınızz?
bilgisayar formatlanınca sık kullanılanlar silindi de:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…