Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Kızlar şu folik asiti aç karnınamı tok karnınamı alıyoruz bileniniz varmı?

yok yaw ben e2 isliom bide mumlarımı hazırlıyorum.
ekşınlı gece için hazırlıkkkkkötükedihüso

vayyyyyyyyyy mum ışığında haa süper alkisalkisalkis bu romantik gece sonunda umarım hayallerini kurduğunuz meleği göbişine kondursun Rabbim :Saruboceq: :CüvCüv:

vayyyyyyyyyy mum ışığında haa süper alkisalkisalkis bu romantik gece sonunda umarım hayallerini kurduğunuz meleği göbişine kondursun Rabbim :Saruboceq: :CüvCüv:

işallah canım tüm çabalarda bunun için:)))
bugün yımırtlıyom da:))) boş geçmesin

cık cıkk cıkkk kesin bekardır arkadasss
halden anlamassss
ama sen adam kapıdan çıkar çıkmasss yapış kocana
yiiiterrrrr beeeee de kötükedihüso

evet bekar gitmeye niyeti yok galiba burda kalcak hatta galiba değil kesin burda kalcak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne yaaaaaaaaalmaz: bizden iş çıkmaz bu gece inşallah sen muvaffak olursun bu yoldaopuyorumnanaktan

Kızlar şu folik asiti aç karnınamı tok karnınamı alıyoruz bileniniz varmı?
-------------------ben tok karınla sabah 1 adet alıyorum canım -------------
cnm aynısını ben kullanıyorum folbiol 5mg 50 tablet drum onun yarısını iç günde dediolumunekankayizsmile
klava:
su----cum biliyormusun doktorum bunu bana kansızlık çıktığı için verdi..... ama demekki bebeğede etkisi olucak çok tuhaf bunu biliyormuydunuz aynı ilaç hem kansızlık için hem folik asit başına böyle birşey gelipte kansızlık için doktor verdi diyen varmı aranızda ....kafam karıştıda birazeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…