Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

aramıza hg canım...inş rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür..ne mücizeler yaşanıyor..allah nelere kadir..yeter ki ol desin..inş bu sefer yüzün güler ve hakkında hayırlısı olur....:Saruboceq:

teşekkürler semacım allah herkeze nasip etsin herşey allahın izniyle olur elbette bakalım bekliyoruzz.sevgiler

sagolun kizlar tek tek alinti yapamadimmmmmmm hepinizde sagolun sizde hosgeldinizzz
he ben ne anlatiyordum evet yatak odasina gittim herusun yanina girdimmmm anam ne dese begenirsiniz gari valla keyfim yok bugece olmaz didi abowwwwwwww
bende biraktim ciktim sabaha kadar oglumun basini bekledim yavrum atesler icinde yandiii anliycaniz calisma olmaduu maleseffff

ayy kuzum oğlun için çok üzüldüm..inş rabbim en kısa zamanda şifasını verir.geçmiş olsun canım..olsun yarın olur çalışmalarrrrr...kafanı yormaaadelikafadulden:dance:

Son düzenleme:

ay bu kocalar tam dövmelik hee ciddenn -tatlicadiarzu- oğluşun hala iyileşmedimi cnm yaaa allah şifa versinn:Saruboceq:a.s.

geçmiş olsun tatlım ya ALLah acil şifalar versin.

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrr ben plates kursuna yazıldım hamilelik olursa kurs iptal olacak ama genede yazıldım iyimi ettim kötümü bilmiyorum ama salı günü başlıcam işte bilmiyorumkismile

ah ne güzel iyi yapmışsın bence yaa hamilelerde yapıyor boşversene ebru şallı cadısı nasıl yapıyordu hamileyken ahh yaa benim eşimde izin versede bende gitsem biyerlere eğer bebekim olmassa patlıyıcam evde yaa cnm aman sakın üzülme yazıldığına iseyipte gidemeyenler var :a015:

canım bi 5 gün daha bekleyip olmazsa öyle yazılsaydın keşkee...ama yine de iptal edebileceksen olsun nolcak...

canım bi 5 gün daha bekleyip olmazsa öyle yazılsaydın keşkee...ama yine de iptal edebileceksen olsun nolcak...

yarın ay başı ya o yüzden böle oldu sonra iptal etmesine etcem ama parasını önden peşin istiyolar. ve en az iki ay tavsiye ediyolar. eşimde çok istiyo gitmemi bende istiyorum ama bebişde istiyorum kafam karıştı kafamçokkarıştı neden şimdiye kadar gitmedim diye kızdım kendime. 6 aydır bekliyoz misafiri gelmek bilmiyo en azından bunla vakit geçireyim dedim hem sıkılaşırım diye düşündüm

ahh canım benim inşallah gidersin ya kocişe naz yap accık kaydirigubbakcemile2 ebru şallı yapıyor fakat o ısınma hareketleri olmadan başlıyordu ama bugün seyrettim plates yapanları önce aerobik sonra platese başlıyorlar aerobik yaparken özellikle çok hareket yapılıyor mazallah çocuk felan düşer korkarım ben :1shok: ısınma hareketleri olmadan başlatmıyorlar çok sakatlanmalar lif kopmaları meydana geliyormuş

şindik anlatmaya baslıyım
bugun iştem geldim
koltuga kıvrıldım kı yıne anında uykuya dalacak gıbı oldummmmmm nasıl bı uyku ıstegı ama oyle tatlıııııııı oyle tatlı kıııııııııııııı
kaltım yuzumu yıkadım...
tuttum adamı kolundan oda gun boyu fındıgı dayamıs zaten:):)
yirmisin yemezmisin............yerimseniben
45 dakka ayakları havaya dıktım umarım yeterlıdır..
ıkı saatte yattım.. eh bundan ıyısı can saglıgı kurtluyum ben çok yatamıyom

Kızlar ben buraya akşmları ve haftsonları hiç girmezdim,malum ev çocuk,koca onlrla olmk için fakat şu an koca tv maç izliyor.Bende haus dizisi vry onu çtım netten izliycez bu arada size selam vereyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…