- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.841
tamam canım anladık şaka yaptığını zatennn.....a.s.
ben de şaka yaptım işteeee:icecream:
merhaba anne olmayı özlemle bekleyen anne adayları ben de sizin gibi bekliyorum her ay sabırla adet günümü bekliyorum her ay piskolojik olarak hamilelik belirtilerini sürekli yaşıyorum ama artık aldanıp kendimi üzmemeye çalışıyorum ilk başlarda inanılmaz kendimi kaptırıyordum işte hamileyim midem bulanıyor hamileyim diye şuan anlıyorum ki annelik özlemi hat safhada olanlar için piskolojik gebelik belirtileri kaçınılmaz.1.5 yıllık evliyim 4 ay ilaç tedavisi gördüm sonuç alamadık hiçbir sorunda yok.sadece eşimde azospermia vardı. keçi boynuzu kürü denedim 4 ay birşey farkettimi bilmem ama sigara kullandığı için oda olumsuz bi etkendi.bakalım 2 gün oldu sigarayı bırakalı 20 yıldır içen biri olarak umarım istikrarlı olurda bebek için bi etkisi olur.28 günde bir adet görüyorum çok düzenli. dün tüm gebelik belirtileri olmasına ragmen yine regl oldum.yarından itibaren ısı olçümü başlıcam .4 ay daha kendiliğinden gebelik oluşmazsa aşılama yaptırıcam bakalım allah nezaman nasip etcek.umarım sizlerle hamilelik müzdesini birgün burdan bende paylaşırım.benimle izmirde aşılama yaptıranlar deneyimlerini aşılama yaptırdıkları hastane ve doktoru hakkında bilgi verirseniz düşüncelerime ışık olucaksınız:ecrin_bebek:
merci cnm sırnaşık şey
sagolun kizlar tek tek alinti yapamadimmmmmmm hepinizde sagolun sizde hosgeldinizzz
he ben ne anlatiyordum evet yatak odasina gittim herusun yanina girdimmmm anam ne dese begenirsiniz gari valla keyfim yok bugece olmaz didi abowwwwwwww
bende biraktim ciktim sabaha kadar oglumun basini bekledim yavrum atesler icinde yandiii anliycaniz calisma olmaduu maleseffff
sagolun kizlar tek tek alinti yapamadimmmmmmm hepinizde sagolun sizde hosgeldinizzz
he ben ne anlatiyordum evet yatak odasina gittim herusun yanina girdimmmm anam ne dese begenirsiniz gari valla keyfim yok bugece olmaz didi abowwwwwwww
bende biraktim ciktim sabaha kadar oglumun basini bekledim yavrum atesler icinde yandiii anliycaniz calisma olmaduu maleseffff
geçmiş olsun tatlım ya ALLah acil şifalar versin.
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrr ben plates kursuna yazıldım hamilelik olursa kurs iptal olacak ama genede yazıldım iyimi ettim kötümü bilmiyorum ama salı günü başlıcam işte bilmiyorumkismile
geçmiş olsun tatlım ya ALLah acil şifalar versin.
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrr ben plates kursuna yazıldım hamilelik olursa kurs iptal olacak ama genede yazıldım iyimi ettim kötümü bilmiyorum ama salı günü başlıcam işte bilmiyorumkismile
canım bi 5 gün daha bekleyip olmazsa öyle yazılsaydın keşkee...ama yine de iptal edebileceksen olsun nolcak...
özel bir kursmu plates nurun---------yoksa halk eğitimdemi??
ah ne güzel iyi yapmışsın bence yaa hamilelerde yapıyor boşversene ebru şallı cadısı nasıl yapıyordu hamileyken ahh yaa benim eşimde izin versede bende gitsem biyerlere eğer bebekim olmassa patlıyıcam evde yaa cnm aman sakın üzülme yazıldığına iseyipte gidemeyenler var :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?