Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ayın 6 eylul canım ama ptsı kan tahlılı yaptırıcam doktora gıdıcem sag ve sol yumurtalıgım asılamadan sonra hep agrıdı hala devam edıyor benımgb olupta hamıle kalan oldumu acaba

benim hoşuma gidiyoo..hastanede geçiyo ama istersen int. 1 bölümünü izle....zaten bizim diziler gibi değil konular ..her gün başka konu oluyo sositososito

kanı seven kişiler için güzell.bence çok sürükleyici bir dizi.şu an 5 sezonda.ben netten 6.sezonu yarıladım.harrikaa:))favorimopuyorumnanaktan
ay beni kan tutar kafamçokkarıştı

güzelim komedi filmi istiyosan natıonal security diye bir film var Martin Lawrence başrol oyuncusu çok deli bi film 10 defa izlemişimdir :dance:
tamam not ediyorum tskler.

bebek yerleşmeye calışırken kendimizi üşütmemeliymişiz. corap terlik vb giy göbişini belini acıkta bırakma. hele geceleri vucut ısın düşüyor dikat et. yerleşsin bebegin.
ben bunu duydum ya lahanaya bağlarım artık.

Kızlar ben buraya akşmları ve haftsonları hiç girmezdim,malum ev çocuk,koca onlrla olmk için fakat şu an koca tv maç izliyor.Bende haus dizisi vry onu çtım netten izliycez bu arada size selam vereyim dedim
sende mi onu izliyosun ne kadaan çok fanatiği varmış.

slm arkadaşlar ara ara bakıyorum bi slm vereyim dedim 5-6 sayfa olmuş yine.çok hızlı bi topik bu inşallah bebişlerde hızlı olur :Saruboceq:

hadi inş canımmmmm..rabbim yüzünü güldürsünnn:Saruboceq:

kızlarrrr mrbb..ben yine geldimmmm....maşallah yine sayfalar yazmışsınız..ama pek kaçırdığım yk herhaldeee.napiyorsunuz?nasıl gidiyor çalışmalar?yarın adet günü olanlar hadi inş tutmuştur bebeğinizzzzzzz....

iyi akşamlar herkeseee kızlar bu ısı takibi olayı nedir ben çok mu cahilim yoksaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kızlar merhaba.. yarın benim adet günümdü ama az önce adet oldum.. bu ayda umutlarım boşa gitti..çok üzüldüm. üstelik hiç bir adet belirtisi yoktu.. gebelik testi bile almıştım.. 3 gün sonra yaparım diyordum ama kısmet değilmiş.. sanırım ilk kötü haber benden geldi.. bu ay benim yüzüm yine gülmedi.. rabbim sizlerin yüzünü güldürsün

Seni anlıyorum canım insa her çalıştığı ay ister istemez beklenti içine giriyor ve adet olunca da hayalleri yıkılıyor ama şöyle düşün ki en azından adet oluyorsun ve düzenli.En önemlisi bu.Bir de hiç kullandın mı bilmiyorum ama ovulasyon testi kullanmanı öneririm yumurtlama gününü takip eder çalışmaları o dönemde hızlandırırsın.

Rabbim hakkında hayırlısını versin ve tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin sana ve burada bekleyen tüm arkadaşlarıma:Saruboceq:

kimse yokmuuuuu kızlar ısı takibini bilen yokmu aranızdaa bende de hiç bi hamilelik belirtisi yok 2 ekim günüm kesin adet olurum

canım çok haklısın en azından düzenli giden bir periyodum var..bir kaç kez yumurta takibi ve klomen ile doktorum gebelik oluşturmaya çalıştı ama olmadı. sebep baş belası çikolata kisti. doktorumda hemen ameliyat önermiyor.. prolaktinimimde bir düşüyor bir çıkıyor.. bunaldım artık.. 16 aydır minik meleğim beni bekletiyor... 17. ayında gelir inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…