- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.861
Kızlar ben buraya akşmları ve haftsonları hiç girmezdim,malum ev çocuk,koca onlrla olmk için fakat şu an koca tv maç izliyor.Bende haus dizisi vry onu çtım netten izliycez bu arada size selam vereyim dedim
slm canım
3. asılamam oldu bu ay heyecanla beklıyorum
mıdemde sısıkınlık hazımsızlık var 3 yumurtam catladı bnımde
hayırlısı olsun,inşallah olur,ne zaman adet tarihi?
ayın 6 eylul canım ama ptsı kan tahlılı yaptırıcam doktora gıdıcem sag ve sol yumurtalıgım asılamadan sonra hep agrıdı hala devam edıyor benımgb olupta hamıle kalan oldumu acaba
ayın 6 eylul canım ama ptsı kan tahlılı yaptırıcam doktora gıdıcem sag ve sol yumurtalıgım asılamadan sonra hep agrıdı hala devam edıyor benımgb olupta hamıle kalan oldumu acaba
benim bir bilgim yok canım
benim hoşuma gidiyoo..hastanede geçiyo ama istersen int. 1 bölümünü izle....zaten bizim diziler gibi değil konular ..her gün başka konu oluyo sositososito
ay beni kan tutar kafamçokkarıştıkanı seven kişiler için güzell.bence çok sürükleyici bir dizi.şu an 5 sezonda.ben netten 6.sezonu yarıladım.harrikaa:))favorimopuyorumnanaktan
tamam not ediyorum tskler.güzelim komedi filmi istiyosan natıonal security diye bir film var Martin Lawrence başrol oyuncusu çok deli bi film 10 defa izlemişimdir :dance:
ben bunu duydum ya lahanaya bağlarım artık.bebek yerleşmeye calışırken kendimizi üşütmemeliymişiz. corap terlik vb giy göbişini belini acıkta bırakma. hele geceleri vucut ısın düşüyor dikat et. yerleşsin bebegin.
sende mi onu izliyosun ne kadaan çok fanatiği varmış.Kızlar ben buraya akşmları ve haftsonları hiç girmezdim,malum ev çocuk,koca onlrla olmk için fakat şu an koca tv maç izliyor.Bende haus dizisi vry onu çtım netten izliycez bu arada size selam vereyim dedim
valla öyle 1 gün girmesek okumaktan mahvolucaz.slm arkadaşlar ara ara bakıyorum bi slm vereyim dedim 5-6 sayfa olmuş yine.çok hızlı bi topik buinşallah bebişlerde hızlı olur :Saruboceq:
şindik anlatmaya baslıyım
bugun iştem geldim
koltuga kıvrıldım kı yıne anında uykuya dalacak gıbı oldummmmmm nasıl bı uyku ıstegı ama oyle tatlıııııııı oyle tatlı kıııııııııııııı
kaltım yuzumu yıkadım...
tuttum adamı kolundan oda gun boyu fındıgı dayamıs zaten:):)
yirmisin yemezmisin............yerimseniben
45 dakka ayakları havaya dıktım umarım yeterlıdır..
ıkı saatte yattım.. eh bundan ıyısı can saglıgı kurtluyum ben çok yatamıyom
kızlar merhaba.. yarın benim adet günümdü ama az önce adet oldum.. bu ayda umutlarım boşa gitti..çok üzüldüm. üstelik hiç bir adet belirtisi yoktu.. gebelik testi bile almıştım.. 3 gün sonra yaparım diyordum ama kısmet değilmiş.. sanırım ilk kötü haber benden geldi.. bu ay benim yüzüm yine gülmedi.. rabbim sizlerin yüzünü güldürsün
hayırlısı canım ya uzme kendını bende carsamba olucam ama ısalah olmam hepımız ıcın hayırlısı
Seni anlıyorum canım insa her çalıştığı ay ister istemez beklenti içine giriyor ve adet olunca da hayalleri yıkılıyor ama şöyle düşün ki en azından adet oluyorsun ve düzenli.En önemlisi bu.Bir de hiç kullandın mı bilmiyorum ama ovulasyon testi kullanmanı öneririm yumurtlama gününü takip eder çalışmaları o dönemde hızlandırırsın.
Rabbim hakkında hayırlısını versin ve tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin sana ve burada bekleyen tüm arkadaşlarıma:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?