- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.381
sen sanki varsin ya bakayim bi benekim ayına benide ekleyin kızlarrr 28 ekiiiim
Kızlar dilerim eki ayı hamişlerinden olursunuz..
Hani şu kasıkta pıt pıt atmaya gelince beklediğim adet günüme bir kaç gün kala kasıklarım çok tuhaflaşmıştı zaten kasılıyordu geriliyordu batıyordu ve pıt pıt diye atıyordu...Ben de oldu dilerim siz de hamişsinizdir!
ay insallah canım ya bende de var o tık tık lamalardan
tam yazacaktim sen coktaan yapmisin hayilri ugurlu olsun canim benimmmayy sen bir ömürsün valla.güldürdün beni gece vakti.çok güzel olmuş ellerine sağlık.sırnaşık şey.Peki nasıl ekliyecem.bıktın bu sorualrdan sende ama ne yapalım güzin ablacım.kafamçokkarıştı
ne olsun be gulum 1 hafta annemin yanina gidicem bacim dogum yapacak insaallahee gurbetım senden naberler?
okudum da yazdıklarınızı 15 sayfa ılerlemıs nerdeyse
bebıskom 88 e de burdan hayırlı olsun dıorum saglıklı gebelık dılıyorum
darısı basımıza..:teytey:
gidip yatayim sandalyeye oturmaktan popom mu hissetmiyorum yaa hadi ben kactim size hayilri geceler öpt
kızlar ıyı geceler hepınıze
sıze bırsey sorabilirmiyim?kan testı yaptırsam cıkarmı acaba?
21 inde catlatma iğnemi yaptım.4 ü adet tarihim.idrar yaptım cıkmadı.zaten herkes erken yapmısın dedı.acaba kanda cıkarmı?
baya belırtılerım var ama yınede umutlanmak ıstemıyorum.
şişkinlik var,gögüs uclarında acıma var,bel agrısı var,bas donmesı oldu 2 3 kere.gaz cok ama cok var.sımdıde bu gece kabız oldum.ne dersınız acaba olabılır mi?
dosthane sen nidiyoooooooon iyimisin cnm. tarıhın kactı senın?
acele etme cnm bıraz daha bekleyelım burada beraberce..gamyoncuiremsu:tomato:
kızlar ıyı geceler hepınıze
sıze bırsey sorabilirmiyim?kan testı yaptırsam cıkarmı acaba?
21 inde catlatma iğnemi yaptım.4 ü adet tarihim.idrar yaptım cıkmadı.zaten herkes erken yapmısın dedı.acaba kanda cıkarmı?
baya belırtılerım var ama yınede umutlanmak ıstemıyorum.
şişkinlik var,gögüs uclarında acıma var,bel agrısı var,bas donmesı oldu 2 3 kere.gaz cok ama cok var.sımdıde bu gece kabız oldum.ne dersınız acaba olabılır mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?