Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kan testi yaptır gitsin valla.neden stres yapacaksınki.Gebelik varsa kanda çıkar canım.İnşallah hamişsindir sende.:Saruboceq:

cıkmazda diyen oldu.cesaret edemıyorum ama beklemek cok daha sınır bozucu.kac aydır kesın var dıyorum gıdıp yaptırıyorum cıkmıyor hep hayal kırıklıgı((

günaydın kızlar hepinize hayırlı günler olsun inş. du bakalım canım bakırköy bizi alacakmı?bunlar burdakilerden daha deli diye gönderirlerse geriyeee.elmakurdum yer ayırttınmı bakim bakırköyde:roflol:
hadi bakalim benim canlarim kuvvetlidir herseyin üstesinden gelirler
sunlara bakarmisin nasil da muhabbetle dans edilerrr

akşam trt4 müzik kanalında benim çocukluk aşkım coşkun sabah vardı canlı yayındı,eskilerden birsürü şarkı söyledi,kocişle bayıldık valla hatta beni dansa kaldırdı dans ederken sarhoş gibi olmuştuk artık,aynı bu tospalar gibi dans ettik bisdeeeopuyorumnanaktan

selinacım belirtilerin varmı cnm aynı günü bekliyoruz boshayallersmile

selinacım belirtilerin varmı cnm aynı günü bekliyoruz boshayallersmile

alınganlık ve hassaslık dışında diğer belirtilerim adet olacağım zamankiyle aynı.hatta temizlik yapasım gelir adetten önce her işi bi günde yapmak isterim.dün öyleydim sanırım kırmızı kartı görcem bu yüzden pek umutlu bakmıyorum

umutsuz olma cnm ya benimde belirtiler bir gün var bir gün yok.hakkımızda hayırlısı inş:Saruboceq:

hoşbuldum canımmmmm.... hersabah açtığımdaaa acaba ne oldu diyorum :) 2 ekimcilerden haber yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…