- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.401
kan testi yaptır gitsin valla.neden stres yapacaksınki.Gebelik varsa kanda çıkar canım.İnşallah hamişsindir sende.:Saruboceq:
günaydın... henüz kimse gelmemiş... sanırım çalışan yok benden başka ohaoldumsmile
du bakalım canım bakırköy bizi alacakmı?bunlar burdakilerden daha deli diye gönderirlerse geriyeee.elmakurdum yer ayırttınmı bakim bakırköyde:roflol:selam millet..
nasılsınız baıyım ben sınırım bastırmaya calısıyorum hala tam da strese girecek zamanım ya
işyerınde bi iblis karı var sardı bana..
haddını cok bıldırdım ona ama suan kımseyle ugrasacak gucum yok ..
sınırımden otobuse bınmedım(evle iş arası otobusle yarımsaat)
eve yuruyerek geldım bıraz olsun gectı gıbı bırazdan mısafırlıge gıtcez kociş benı kacırıyo bıraz daha kafam dagılsın dıe..
sol kasıkgımda tık tıktık pıt pıt pıt bı hareket var deliridk iyice herseyden bı anlam cıkarıyoruz napalım napalım napalım
gordugum kadarıyla da herkes bakırkoyde yer ayırtıyomus benı de alın kızııııımmmmmmmmmmmm
hadi bakalim benim canlarim kuvvetlidir herseyin üstesinden gelirler
sunlara bakarmisin nasil da muhabbetle dans edilerrr
günaydın kızlar hepinize hayırlı günler olsun inş.
du bakalım canım bakırköy bizi alacakmı?bunlar burdakilerden daha deli diye gönderirlerse geriyeee.elmakurdum yer ayırttınmı bakim bakırköyde:roflol:
akşam trt4 müzik kanalında benim çocukluk aşkım coşkun sabah vardı canlı yayındı,eskilerden birsürü şarkı söyledi,kocişle bayıldık valla hatta beni dansa kaldırdı dans ederken sarhoş gibi olmuştuk artık,aynı bu tospalar gibi dans ettik bisdeeeopuyorumnanaktan
nasılsn cnm nasıl gidiyo varmı belirtiler.:hulya:
saol cnm iyiyim.. benim 5inde olmam lazım ama ben erken bekliyorum..bilmiyorumki herhangi bir belirti yok gibi..hayırlısı bakalım neler olacak?
selinacım belirtilerin varmı cnm aynı günü bekliyoruz boshayallersmile
alınganlık ve hassaslık dışında diğer belirtilerim adet olacağım zamankiyle aynı.hatta temizlik yapasım gelir adetten önce her işi bi günde yapmak isterim.dün öyleydim sanırım kırmızı kartı görcem bu yüzden pek umutlu bakmıyorum
günaydın arkadaşlar bugün güzel haberler bekliyoruz bakalım
amin canım tabiki hayırlısı neyse o olsunumutsuz olma cnm ya benimde belirtiler bir gün var bir gün yok.hakkımızda hayırlısı inş:Saruboceq:
günaydınn canım güzel haberler duymak istiyoruz evet.ama bide uyanıp gelseler :)günaydın arkadaşlar bugün güzel haberler bekliyoruz bakalım
günaydın kızlarr iyi haberler bekliyoruzzzzzzzzzz :)
hoşbuldum canımmmmm.... hersabah açtığımdaaa acaba ne oldu diyorum :) 2 ekimcilerden haber yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?