Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

bende onlardan gelicek haberleri bekliyorum evet yaaa uyanın artık:)pokahontas senin günün ne zman?

evet canım ya inşallah :ecrin_bebek: benim günümde 6 ekim.. senin ne zaman sinemeren cim ?

bebişkom88 nickli arkadaş hamileymiş dün akşam yazmışlar.ben bi onu okudum

evet şimdi gördüm canımmm ayy ne güsel hayırlı olsun.. benim günümde 6 ekim .. ama kociş bu ay çok gece vardiyasında çalıştı. pek çalışma yapamadık biz bakalım hayırlısı ..

bu arada BeBiŞKoM88 tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun inş.hayırlısıyla rabbim kucağına almayı nasip etsin

aaa ben bu haberi kaçırmışım..ilk hamile haberimiz geldimi? ne zamanmışki onun günü..
ayy cnm ya hayırlı olsun ilk hamilemiz..umarım devamı bol bol gelir..

hayırlı olsun hamile arkadaşa :))) günaydın kızlarropuyorumnanaktan

Bence bu işte sabır çok önemli.vaktini bekleyip hamd etmek lazım ki sabrımız mükafatlandırılsın.Gününün geçmesini bekle bence .Bu sefer acaba erken mi yaptım diye soru işaretleri olmaz kafamızda.

günaydın bacularrrr...
öneriniz üzerine yahşi cazibenin tekrarını isliorum... atw de .
geçmişi okudum.
bakaılm güzel haberler kimden gelecekkkk???:uhm:

Benim 25-30 . günler arası reglim.Ben 30. gün olan 15 Ekimde test yapıcam .Beni de listeye ekler misiniz.ilk denemem ama umutluyum...:1rolleyes:

kızlar liste ilk sayfadaymış buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…