- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.441
günaydın canım şimdilik bebişkom88 var benim bildiğimgünaydın bacularrrr...
öneriniz üzerine yahşi cazibenin tekrarını isliorum... atw de .
geçmişi okudum.
bakaılm güzel haberler kimden gelecekkkk???:uhm:
ama kızlar bende darılcam şimdi size :çok üzgünüm:
niye benim adımın yanında duat eden bişey yok :çok üzgünüm:
hg canım..hadi inş tıktıkların sonu hayırlı birhaber olurrrr:Saruboceq:Günaydın herkese
Ben geldim.. tıktık devam ediyoooo
moralini bozma şimdiden canım..inş gelmez...alınganlık ve hassaslık dışında diğer belirtilerim adet olacağım zamankiyle aynı.hatta temizlik yapasım gelir adetten önce her işi bi günde yapmak isterim.dün öyleydim sanırım kırmızı kartı görcem bu yüzden pek umutlu bakmıyorum
aminnn...13 deilll cnmm 7 ekim:)ay aalalhmı sööyletiii yaaa 13 ekimm dogumğünüm benimmmmmŞeniz
ama kızlar bende darılcam şimdi size :çok üzgünüm:
hamiş haberlerini alan arkadaşımızııı kutluyorummmm maşaallahhhhhhhhhh..rabbim tamamını erdirsin inşşş...darısı başımızaaaaaaa:)
ayyy canım benim yaaaaa......her satrın başında var kuzum...bu alınmalar hayra alamettir inşşşşş
yani dimi gapimizi herkese acukkkkkkkkkkturkbayragibu arada eylul topiğindekı arkadasın yazdıgına ben de denk gekmiştim.
topicimizle ilgili ileri geri konusanlar var
Onlar da ayrı topicte bulussun madem rahatsızoluyolar.
BİZİM TOPİCİMİZ HARIKA MUHTEŞEM HARUKULADE CANDAN SICAK DOST ARKADAŞ KARDEŞ BU KÖY BİZİM KÖYÜMÜZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ULENNNNNNNNNNNN:teyteyturkbayragi: (KENDINI BURDA IYI HISSEDEN HERKESIN BURASI)
SEVGILER.
insallah belirtiler o yonde vallaaa hayrlisi bakalimkızlar ıyı geceler hepınıze
sıze bırsey sorabilirmiyim?kan testı yaptırsam cıkarmı acaba?
21 inde catlatma iğnemi yaptım.4 ü adet tarihim.idrar yaptım cıkmadı.zaten herkes erken yapmısın dedı.acaba kanda cıkarmı?
baya belırtılerım var ama yınede umutlanmak ıstemıyorum.
şişkinlik var,gögüs uclarında acıma var,bel agrısı var,bas donmesı oldu 2 3 kere.gaz cok ama cok var.sımdıde bu gece kabız oldum.ne dersınız acaba olabılır mi?
ohhhhhhh seafm olsun bide benim haerifle edeydik dans erkenden yatti yaaaaaaakötükedihüsogünaydın kızlar hepinize hayırlı günler olsun inş.
du bakalım canım bakırköy bizi alacakmı?bunlar burdakilerden daha deli diye gönderirlerse geriyeee.elmakurdum yer ayırttınmı bakim bakırköyde:roflol:
akşam trt4 müzik kanalında benim çocukluk aşkım coşkun sabah vardı canlı yayındı,eskilerden birsürü şarkı söyledi,kocişle bayıldık valla hatta beni dansa kaldırdı dans ederken sarhoş gibi olmuştuk artık,aynı bu tospalar gibi dans ettik bisdeeeopuyorumnanaktan
kiz banda geltemizlige camlar silincek halilar yikancak ev temizlencek boya badana yapilcak gizzzzzalınganlık ve hassaslık dışında diğer belirtilerim adet olacağım zamankiyle aynı.hatta temizlik yapasım gelir adetten önce her işi bi günde yapmak isterim.dün öyleydim sanırım kırmızı kartı görcem bu yüzden pek umutlu bakmıyorum
günadin tatlimgünaydın arkadaşlar bugün güzel haberler bekliyoruz bakalım
anam 1 ekimciler haber yok 2 lerden niye olsun kiiihoşbuldum canımmmmm.... hersabah açtığımdaaa acaba ne oldu diyorum :) 2 ekimcilerden haber yok dimi
yavrum ilk sayfaya bakin herzaman her sayfada olursa kirlilik oliiiii oradan iyi degistiriyorum eklem yapiyorumlisteyi bulamadım bende bilmiyorum ne zamandı ?
amin insallah sabin sonu selametttttttBence bu işte sabır çok önemli.vaktini bekleyip hamd etmek lazım ki sabrımız mükafatlandırılsın.Gününün geçmesini bekle bence .Bu sefer acaba erken mi yaptım diye soru işaretleri olmaz kafamızda.
oki hosgeldin canimmmmmŞenizBenim 25-30 . günler arası reglim.Ben 30. gün olan 15 Ekimde test yapıcam .Beni de listeye ekler misiniz.ilk denemem ama umutluyum...:1rolleyes:
geldin tatlim ceavp yazip cikaicam benim canavarlara kahvalti hazirliycamgünaydın canım şimdilik bebişkom88 var benim bildiğim
aaa günaydın ablamda gelmiş zaten hoşgeldi abla hayırlı günler olsun inş.
canim benim sistem kabul etmiyor neymis efendim cok smiley kullaniyormsum o yuzden 1. sahsin önune koydum bende anlasilsin diye hep ilklerde var malesef digerlerini kabul etmiyorama kızlar bende darılcam şimdi size :çok üzgünüm:
yok cnm alınmam ben öyle şeylere..ölesine konuşuyom işte.. ama sanki bende hasta olcam bugün..karnımda şişkinlik var bugün :kedi:
cazibeyi izleyin kızlar atv :):): CAAAAAAAAAZEEEEEEEEEEEEEE :roflol:
cazibeyi izleyin kızlar atv :):): CAAAAAAAAAZEEEEEEEEEEEEEE :roflol:
ben de onu izliyorum...kopuyorum yaaa:roflol::roflol:
isliom kıs bende. çok yahşi bi diziymişş:dance:
aynen kızlar bayılıyorum bu diziye hele geçen haftaki bölümünde karnım ağırdı eşim iyimisin sen demeye başladı artık okadar güldüm yani bu simgee beni öldürüyorrr .... kak git diyişini duydunuzmu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?