Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ama kızlar bende darılcam şimdi size :çok üzgünüm:

niye benim adımın yanında duat eden bişey yok :çok üzgünüm:

Günaydın herkese
Ben geldim.. tıktık devam ediyoooo
hg canım..hadi inş tıktıkların sonu hayırlı birhaber olurrrr:Saruboceq:
moralini bozma şimdiden canım..inş gelmez...
aminnn...13 deilll cnmm 7 ekim:)ay aalalhmı sööyletiii yaaa 13 ekimm dogumğünüm benimmmmmŞeniz

şimdiden doğumgünün kutlu olsun canım..inş güzel haberlerini en kısa zamanda alırızz.:CüvCüv:

hamiş haberlerini alan arkadaşımızııı kutluyorummmm maşaallahhhhhhhhhh..rabbim tamamını erdirsin inşşş...darısı başımızaaaaaaa:)

diğer ay için gün sayan arkadaşlarım sakın üzülmeyin moralinizi yüksek tutun inşşşşşşş sizin de hamiş haberlerinizi en kısa zamanda alırızzzzz

yani dimi gapimizi herkese acukkkkkkkkkk

insallah belirtiler o yonde vallaaa hayrlisi bakalim
ohhhhhhh seafm olsun bide benim haerifle edeydik dans erkenden yatti yaaaaaaakötükedihüso

kiz banda geltemizlige camlar silincek halilar yikancak ev temizlencek boya badana yapilcak gizzzzz

günaydın arkadaşlar bugün güzel haberler bekliyoruz bakalım
günadin tatlim
hoşbuldum canımmmmm.... hersabah açtığımdaaa acaba ne oldu diyorum :) 2 ekimcilerden haber yok dimi
anam 1 ekimciler haber yok 2 lerden niye olsun kiii
listeyi bulamadım bende bilmiyorum ne zamandı ?
yavrum ilk sayfaya bakin herzaman her sayfada olursa kirlilik oliiiii oradan iyi degistiriyorum eklem yapiyorum
Bence bu işte sabır çok önemli.vaktini bekleyip hamd etmek lazım ki sabrımız mükafatlandırılsın.Gününün geçmesini bekle bence .Bu sefer acaba erken mi yaptım diye soru işaretleri olmaz kafamızda.
amin insallah sabin sonu selamettttttt
Benim 25-30 . günler arası reglim.Ben 30. gün olan 15 Ekimde test yapıcam .Beni de listeye ekler misiniz.ilk denemem ama umutluyum...:1rolleyes:
oki hosgeldin canimmmmmŞeniz
günaydın canım şimdilik bebişkom88 var benim bildiğim

aaa günaydın ablamda gelmiş zaten hoşgeldi abla hayırlı günler olsun inş.
geldin tatlim ceavp yazip cikaicam benim canavarlara kahvalti hazirliycam

ama kızlar bende darılcam şimdi size :çok üzgünüm:

niye benim adımın yanında duat eden bişey yok :çok üzgünüm:
canim benim sistem kabul etmiyor neymis efendim cok smiley kullaniyormsum o yuzden 1. sahsin önune koydum bende anlasilsin diye hep ilklerde var malesef digerlerini kabul etmiyor

cazibeyi izleyin kızlar atv :):): CAAAAAAAAAZEEEEEEEEEEEEEE :roflol:

ben de onu izliyorum...kopuyorum yaaa:roflol::roflol:

isliom kıs bende. çok yahşi bi diziymişş:dance:

aynen kızlar bayılıyorum bu diziye hele geçen haftaki bölümünde karnım ağırdı eşim iyimisin sen demeye başladı artık okadar güldüm yani bu simgee beni öldürüyorrr .... kak git diyişini duydunuzmu kaydirigubbakcemile3

valla ben geçenlerde izliyordum kahkaha atiyordum eşim geldi neyin var dedi otur bi izle dedim o da başladı gülmeye ikimizin karnına ağrılar girdiiiiiiiiiiiiii:roflol:

ben çıkacam biraz temizlik yapacam..sağı solu süpürcm...hadi size iyi yazışmalar..yine gelirimmmmmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…