- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.461
neseniz bol olsun hanimlar anne adaylariiiii
ben galibaaaeyvahedigeldismile35 oldum 25 eyluldekızlar topikte en büyüğümüz yani ablamız kim???
ben 25 yaşımdayımmm
kızlar topikte en büyüğümüz yani ablamız kim???
ben 25 yaşımdayımmm
alıntıdır...
,,,bebek yerleşme aşamasında iken rahim büyümeğe başladığı için pıt pıt atma şeklinde hisler duyabilirsin bende ilk oğlumda duymuştum,
bende bu ay senden umutluyum cnm... umarım seninde mutlu haberlerini alırız..
neseniz bol olsun hanimlar anne adaylariiiii
canım bende gecenlerde aynı şeyi yaşadım böyle kalp atmsı gibiydi eğer yerleşmede böyle oluyorsa kanama falan oldı bende acaba kanama herkeste olmuyor mu?
bişey daha soracaktım ya senin adetine kaç gün kala olmustu beni daha 10 gün varda bu kadar erken olur mu?
bişey daha soracaktım ya senin adetine kaç gün kala olmustu beni daha 10 gün varda bu kadar erken olur mu?
kimisinde oluyor kisiden kisiye degisiyorrr yanicanım bende gecenlerde aynı şeyi yaşadım böyle kalp atmsı gibiydi eğer yerleşmede böyle oluyorsa kanama falan oldı bende acaba kanama herkeste olmuyor mu?
iyiiyim canim ne olsun bugun cumartesi yarin bacimin yanina gitcm yiyenim sali gunu geliyor insallah sagicakla cok sabirsizlaniyorum valla 6. yiyen olacak insaallahhselam...sen nasılsın ablacım
ne olsun be gulum öyle oturuyoruz iste ilk sayfada listemiz gulum sen ne edinnnnSeLAm şekerLer ..SeLam geLEceğin güzeL anneLeri :CüvCüv:
NabersiNiz bakaLım..Henüz adet oLan yoktur inş..:Saruboceq:
Listeyi göremedim ..:sm_confused:
alıntıdır...
,,,bebek yerleşme aşamasında iken rahim büyümeğe başladığı için pıt pıt atma şeklinde hisler duyabilirsin bende ilk oğlumda duymuştum,
canım bende gecenlerde aynı şeyi yaşadım böyle kalp atmsı gibiydi eğer yerleşmede böyle oluyorsa kanama falan oldı bende acaba kanama herkeste olmuyor mu?
yolla hemn yapayim afillisinden kizzzz satin ve siklusun lutfenGurßetGüzeLi abLAcım ben senden ticker isticektim aMa geçti heraLde..
yaNi 10 gün kaLdı adetime..
Artık bebek oLduğunda bebek tickeri yaparsın : )
yolla hemn yapayim afillisinden kizzzz satin ve siklusun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?