Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

alıntıdır...
,,,bebek yerleşme aşamasında iken rahim büyümeğe başladığı için pıt pıt atma şeklinde hisler duyabilirsin bende ilk oğlumda duymuştum,

alıntıdır...
,,,bebek yerleşme aşamasında iken rahim büyümeğe başladığı için pıt pıt atma şeklinde hisler duyabilirsin bende ilk oğlumda duymuştum,

canım bende gecenlerde aynı şeyi yaşadım böyle kalp atmsı gibiydi eğer yerleşmede böyle oluyorsa kanama falan oldı bende acaba kanama herkeste olmuyor mu?

SeLAm şekerLer ..SeLam geLEceğin güzeL anneLeri :CüvCüv:

NabersiNiz bakaLım..Henüz adet oLan yoktur inş..:Saruboceq:

Listeyi göremedim ..:sm_confused:

canım bende gecenlerde aynı şeyi yaşadım böyle kalp atmsı gibiydi eğer yerleşmede böyle oluyorsa kanama falan oldı bende acaba kanama herkeste olmuyor mu?
kimisinde oluyor kisiden kisiye degisiyorrr yani
selam...sen nasılsın ablacım
iyiiyim canim ne olsun bugun cumartesi yarin bacimin yanina gitcm yiyenim sali gunu geliyor insallah sagicakla cok sabirsizlaniyorum valla 6. yiyen olacak insaallahh
SeLAm şekerLer ..SeLam geLEceğin güzeL anneLeri :CüvCüv:

NabersiNiz bakaLım..Henüz adet oLan yoktur inş..:Saruboceq:

Listeyi göremedim ..:sm_confused:
ne olsun be gulum öyle oturuyoruz iste ilk sayfada listemiz gulum sen ne edinnnn

GurßetGüzeLi abLAcım ben senden ticker isticektim aMa geçti heraLde..

yaNi 10 gün kaLdı adetime..

Artık bebek oLduğunda bebek tickeri yaparsın : )

canım, benim geçen ay regl e 2 gün kala 2 defa oldu. 4-5 kere pıtırdadı ama 2 gün sora regl oldum. vücut bebeğe kendini hazırlıyor diye düşünüyorum. çünkü 2 yıl hap kullandım. sora kondom. vücut spermle anca tanışıyokaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar,
Doktorum bana hamilelik öncesi takviye vermedi.Folik asit i sorduğumda Türkiye deki kadınlarda folik asit eksikliği görülmüyor.Sağlık Bakanlığının yurtdışından aldığı bir uygulama olduğunu istersem kullanabileceğimi söyledi.Aranızda folik asit kullananlar var mı?Sizce kullanmalı mıyım? Kilo vb yapar mı? Ya da hamilelik öncesi dışardan herhangi başka bir takviye alan var mı?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…