Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ßen kuLLanıyorm cNm 2 ay oLcak ..

Doktor hamiLe kaLdıktan sonra bebek 3 ayLık oLana kadar kuLLan dedi..

Sonuçta vitamin bi zararı yOk ki ..

İLerde bebek oLduğunda hep senden besLencek ya sen direçsiz vitaminsiz kaLma die takviye sadece..

yok canim hamis olmayana bile öneriliyor buradada var mesela ben kullaniyom hala cocuktan vzgectigim halde o vitamin bise degil kullan derim ben bebgin sagligi acisindan canim kilo yapmadi bende canim merak etme kullannnnnn

canım valla ben gebelik öncesi genel muayeneye gittim kan verdim. değerlerim normaldi. ama günde 1 tane folik plus verdi bana. 2 aydır içiyorum. yatmadan önce alıyorum. bana bi yan etkisi olmadı.

FoLik asit kilo aLdırmıo şekerim..

Hatta ben kiLo verdim..2aydır kuLLanıyorum 58 kiLodan 56 oLmuşum..

Merak etMe yaNi..

Alıntı:
gida_pinar kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar,
Doktorum bana hamilelik öncesi takviye vermedi.Folik asit i sorduğumda Türkiye deki kadınlarda folik asit eksikliği görülmüyor.Sağlık Bakanlığının yurtdışından aldığı bir uygulama olduğunu istersem kullanabileceğimi söyledi.Aranızda folik asit kullananlar var mı?Sizce kullanmalı mıyım? Kilo vb yapar mı? Ya da hamilelik öncesi dışardan herhangi başka bir takviye alan var mı?

canım valla ben gebelik öncesi genel muayeneye gittim kan verdim. değerlerim normaldi. ama günde 1 tane folik plus verdi bana. 2 aydır içiyorum. yatmadan önce alıyorum. bana bi yan etkisi olmadı.

Alıntı:
gida_pinar kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar,
Doktorum bana hamilelik öncesi takviye vermedi.Folik asit i sorduğumda Türkiye deki kadınlarda folik asit eksikliği görülmüyor.Sağlık Bakanlığının yurtdışından aldığı bir uygulama olduğunu istersem kullanabileceğimi söyledi.Aranızda folik asit kullananlar var mı?Sizce kullanmalı mıyım? Kilo vb yapar mı? Ya da hamilelik öncesi dışardan herhangi başka bir takviye alan var mı?

yok canim hamis olmayana bile öneriliyor buradada var mesela ben kullaniyom hala cocuktan vzgectigim halde o vitamin bise degil kullan derim ben bebgin sagligi acisindan canim kilo yapmadi bende canim merak etme kullannn

Teşekkür ederim arkadaşlar .O zaman bende başlıyorum bugün itibariyle.yerimseniben

Yalnız bu kilo alma konusunda takıntım var benim.Çok kilo alırım veremem diye korkuyorum.Eşimde baskı yapıo bu konuda Ebru şallı ve Çağla şikeli örnek gösterip duruyo

gurbet ablacım sen gidince listeyi kim yenilecek??? napcasss biz sensizzzz...akannehir
bend esizi dusunuyorum yaaaaaa insallah cabucak gelir kaldigimiz yerden deavm ederuk canimopuyorumnanaktan
anam bende bu simileyi Şenizkullaniyomyaa dudaktan öpiiiii:kedi:

Yalnız bu kilo alma konusunda takıntım var benim.Çok kilo alırım veremem diye korkuyorum.Eşimde baskı yapıo bu konuda Ebru şallı ve Çağla şikeli örnek gösterip duruyo
benim herif niye istemiyor saniyon bebek istiyom ya anam ben
bana ne dese begenirsin
formum bozulurmus 3 cocuktan sonra iyi zayiflamasim
adam benimi yoksa kendinimi dusunuyor yawww:uhm:
önceki kilom

sonraki halim

Son düzenleme:
Sormayın benim eşim az yiyen erkeklerden sofrada ondan az yicem diye aç kalkıyorum çoğu zaman:))
Hamilelik konusu kilo yüzünden baskı yaratıyo bende:)))))

slm arkadaşlar :) şimdi listeyi okudumda bebişkom88 in 1 ekimmiş regl tarihi hamile oldugunu nasıl ögrenmiş bilen var mı 2 gündür sık takip edemyrm. hayırlı ugurlu olsun kucagına almak nasip e tsin inşallah.

boşversene yaaa!!! daha önemli şeyler var: bebeği rahme düşürmek,onu orda korumak, beslemek, bakmak, kendini korumak,beslemek. sağlıklı olmak-hem bedenen hem psikolojıkmen. kilo dedğin saç gibi bişi. kökü sende yanikaydirigubbakcemile3 ye iç sora istersen verirsin. öle akısına bırakmakla hiçbişi olmas zaten. emziriris, yürürüs, spor yaparıs, yediklerimize dikkat ederis. kilo alınırda verilirde boşverin yawwwffffsempatiksalakcinni

idrar testi yapmıştı. pzt de kan testi yapcam diodu.

ben geldim kıslar,gurbet abla gelem hemen temisliğe bak kırmızıları görünce hiç bişeye elimi sürmem öyle bi durum oluyo bende:) vakit geçmeden ver adresi temizleyem canın sağolsun senin.hazır bu formda bulmuşsun beni kaçırma derim.anam o ebru şallı ve diğeri adı neyse işte onlara benzeyen hatunu napcakmış yaff adam elini atsa tak tuk ses gelir kemikten:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…