- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.501
Yalnız bu kilo alma konusunda takıntım var benim.Çok kilo alırım veremem diye korkuyorum.Eşimde baskı yapıo bu konuda Ebru şallı ve Çağla şikeli örnek gösterip duruyo
idrar testi ile ögrendi canimmmmmslm arkadaşlar :) şimdi listeyi okudumda bebişkom88 in 1 ekimmiş regl tarihi hamile oldugunu nasıl ögrenmiş bilen var mı 2 gündür sık takip edemyrm. hayırlı ugurlu olsun kucagına almak nasip e tsin inşallah.
boşversene yaaa!!! daha önemli şeyler var: bebeği rahme düşürmek,onu orda korumak, beslemek, bakmak, kendini korumak,beslemek. sağlıklı olmak-hem bedenen hem psikolojıkmen. kilo dedğin saç gibi bişi. kökü sende yanikaydirigubbakcemile3 ye iç sora istersen verirsin. öle akısına bırakmakla hiçbişi olmas zaten. emziriris, yürürüs, spor yaparıs, yediklerimize dikkat ederis. kilo alınırda verilirde boşverin yawwwffffsempatiksalakcinni
bravo valla biryerlerine batar garularrrrrr:roflol::roflol::roflol:ben geldim kıslar,gurbet abla gelem hemen temisliğe bak kırmızıları görünce hiç bişeye elimi sürmem öyle bi durum oluyo bende:) vakit geçmeden ver adresi temizleyem canın sağolsun senin.hazır bu formda bulmuşsun beni kaçırma derim.anam o ebru şallı ve diğeri adı neyse işte onlara benzeyen hatunu napcakmış yaff adam elini atsa tak tuk ses gelir kemikten:roflol:
anam giiii avatar kizin saclariyla uyumlu olmussssss bisey degul canimmmmÇok hoş oLmuş abLAcım eLLerine sağLık a.s.
sinemcim satini ve siklusunu yaz sanada yapailm tickerrr canocanım ya senin kaç gün kala böyle bişey yaşadın benim daha 10 gün var da bu kadar erken olur mu?
aynen sanada yapailm canim satini ve siklusunu yaz tickerin bendenSormayın benim eşim az yiyen erkeklerden sofrada ondan az yicem diye aç kalkıyorum çoğu zaman:))
Hamilelik konusu kilo yüzünden baskı yaratıyo bende:)))))
OnLar çOk şey istiyorLar ztN..
MAdem mankeN istioLar ozaMan gidip manken bi kaDınLa evLensinLer..
VaLLa baNada arada çaktırıo aman şimDiden çok kiLo aLma iLerde hamiLe oLursan faLAn fiLan die de çOk kızıyoruM..
Zaten kiLo aLamiyorum..Hep yıLLardır aynı kiLodayım bende akSine brz tombiş oLmak istiyoM : ))
İsteyen beğensin isteyen beğenMesin koCa bebek çıkaros heraLDe onLArda hazıra konuo ohh vaLLa bi de fiziK bozuLmasın yOk yaaa !klava:
benim eşim 190 boyu var 90 kilo bende 168 boy 50 kiloyum senin kilonu geçmediğim sürece sorun yok diyorum bişey demiyo.ben şahsen eşinin bu düşüncesine kızdım.bu forumda o kadar çok konular ve sayfalar var ve bi çok insan bebek sahibi olamıyor rahatsızlık hastalık kısırlık vb. önce bunların olmadığına şükretsin.rabbim dert verip derman aratmasın tek,sen ona anlat herkes ne sorunlarla uğraşıyo senin düşündüğün kilo diye.
sinemcim satini ve siklusunu yaz sanada yapailm tickerrr cano
benim eşim 190 boyu var 90 kilo bende 168 boy 50 kiloyum senin kilonu geçmediğim sürece sorun yok diyorum bişey demiyo.ben şahsen eşinin bu düşüncesine kızdım.bu forumda o kadar çok konular ve sayfalar var ve bi çok insan bebek sahibi olamıyor rahatsızlık hastalık kısırlık vb. önce bunların olmadığına şükretsin.rabbim dert verip derman aratmasın tek,sen ona anlat herkes ne sorunlarla uğraşıyo senin düşündüğün kilo diye.
aynen öle almanlarin bir degisi var 9 ayda alinan kilo 9 ayda verilir dieeeeeeKadınlar bu konunun hassasiyetinin farkında erkekler biraz bencil .Şakayla da söylese kafama takılıyor işte.Ama şimdi ortada bişey yok diye rahat konuşuyo.Bu yola daha yeni başladık.Biraz zaman geçince hemen bebek olmazsa ,a.sbebeği kucağımıza alınca ne kilo düşünürüz ne başka bi şey sanırım.
aynen öle almanlarin bir degisi var 9 ayda alinan kilo 9 ayda verilir dieeeeee
URL] bunuda yapistir canim ticker olaraannnnn
canım benim 30 günde oluyor 13 eylül başlangıcı
boşa demiyolar anasına bak kızını al diye.ilk baştan bakacak adam,biz şuan doğum yapmadığımız için aynı kiloda seker dururuz.ama neticede bi kız her zaman annesinin kopyası olur.kocam der annene baktım da aldım seni diye.bizim sülale maydanozgillerden:roflol:anne baba abi ben hepimiz zayıfızdır.Yok ben ağzının payını veriom zateN : )
Ama ne kadar da oLsa erkekLer kilodaN hoşLanmaz bu bi gerÇek..
Taßi ben hiç takmiorum boyum 1.74 kiLom da hep 58 zaten hep aynıyım..
ßuLmuş beNm gißi hatunu zemuszemus aLLam yaa konmuşMaya haKKı mı var : )
Amaaan bebek oLsunda derdiMiz kiLo oLsun..
ticke yaptim sana canim eklersinbana mı dedin cnım hani benimkini heaplıycaktın?
buyur canim gule gule tepe tepe kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?