Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Yalnız bu kilo alma konusunda takıntım var benim.Çok kilo alırım veremem diye korkuyorum.Eşimde baskı yapıo bu konuda Ebru şallı ve Çağla şikeli örnek gösterip duruyo

OnLar çOk şey istiyorLar ztN..

MAdem mankeN istioLar ozaMan gidip manken bi kaDınLa evLensinLer..

VaLLa baNada arada çaktırıo aman şimDiden çok kiLo aLma iLerde hamiLe oLursan faLAn fiLan die de çOk kızıyoruM..

Zaten kiLo aLamiyorum..Hep yıLLardır aynı kiLodayım bende akSine brz tombiş oLmak istiyoM : ))

İsteyen beğensin isteyen beğenMesin koCa bebek çıkaros heraLDe onLArda hazıra konuo ohh vaLLa bi de fiziK bozuLmasın yOk yaaa !
klava:

idrar testi ile ögrendi canimmmmm

Öyle tabi ..En önemlisi sağlıklı bebek sağlıklı anne.Ama Çağla ve Ebru da kötü örnek teşkil ediyo:1rolleyes:

bravo valla biryerlerine batar garularrrrrr:roflol::roflol::roflol:

benim eşim 190 boyu var 90 kilo bende 168 boy 50 kiloyum senin kilonu geçmediğim sürece sorun yok diyorum bişey demiyo.ben şahsen eşinin bu düşüncesine kızdım.bu forumda o kadar çok konular ve sayfalar var ve bi çok insan bebek sahibi olamıyor rahatsızlık hastalık kısırlık vb. önce bunların olmadığına şükretsin.rabbim dert verip derman aratmasın tek,sen ona anlat herkes ne sorunlarla uğraşıyo senin düşündüğün kilo diye.

Kadınlar bu konunun hassasiyetinin farkında erkekler biraz bencil .Şakayla da söylese kafama takılıyor işte.Ama şimdi ortada bişey yok diye rahat konuşuyo.Bu yola daha yeni başladık.Biraz zaman geçince hemen bebek olmazsa ,a.sbebeği kucağımıza alınca ne kilo düşünürüz ne başka bi şey sanırım.

Yok ben ağzının payını veriom zateN : )
Ama ne kadar da oLsa erkekLer kilodaN hoşLanmaz bu bi gerÇek..
Taßi ben hiç takmiorum boyum 1.74 kiLom da hep 58 zaten hep aynıyım..
ßuLmuş beNm gißi hatunu zemuszemus aLLam yaa konmuşMaya haKKı mı var : )
Amaaan bebek oLsunda derdiMiz kiLo oLsun..

aynen öle almanlarin bir degisi var 9 ayda alinan kilo 9 ayda verilir dieeeeee

http://lt2f.lilypie.com/cyQJp2.png bunuda yapistir canim ticker olaraannnnn

kızlar merhaba inş. bebekli bir ekim ayı olur hepimiz için bende bu aydan umutluyum
benide listeye alırmısınız 16 ekim

boşa demiyolar anasına bak kızını al diye.ilk baştan bakacak adam,biz şuan doğum yapmadığımız için aynı kiloda seker dururuz.ama neticede bi kız her zaman annesinin kopyası olur.kocam der annene baktım da aldım seni diye.bizim sülale maydanozgillerden:roflol:anne baba abi ben hepimiz zayıfızdır.

buyur canim gule gule tepe tepe kullan

ben anlmadım bunu canım nasıl kullanılıyor?[/QUOTE]
ilahi sinem cm kiz herkesn cizelgesi varyaaa ondan yapican anacim
önce verdigim mavi kodu kopyala sonra
kullanici paneline gir
oradan profili duzenleye gir
en asagiya in orada imza yeri var
verdigim kodu oraya yapistir canim sonra kaydet yada yollaya bas ticker hazir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…