- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.521
ekledim canim simdikızlar merhaba inş. bebekli bir ekim ayı olur hepimiz için bende bu aydan umutluyum
benide listeye alırmısınız 16 ekim
eyvahedigeldismile:a015:
boşa demiyolar anasına bak kızını al diye.ilk baştan bakacak adam,biz şuan doğum yapmadığımız için aynı kiloda seker dururuz.ama neticede bi kız her zaman annesinin kopyası olur.kocam der annene baktım da aldım seni diye.bizim sülale maydanozgillerden:roflol:anne baba abi ben hepimiz zayıfızdır.
ayy kiz insallah olmaz biseyyyyolumunekankayizsmilehatunlar bende bel ağrsı başladıııııı korktum şimdi ben ama..
canim hosgeldinnnnnnkızlar merhaba inş. bebekli bir ekim ayı olur hepimiz için bende bu aydan umutluyum
benide listeye alırmısınız 16 ekim
kkorkma canim korkunun ecele fydasi yohh nasip te ne varsa oolacakkkkkeyvahedigeldismile:a015:
canim valla ancak sira geldi cevap yazmaktannnn seni ekledim insallah hamiisdir bebgiin yola cikmistirkızlar beni görmüyor sanırım
:umursamaz:
hadi bakalim git yat canim bend gidip ileri yapiyimmmmmmm öpt hepiniziiiiana insallah bişi olmaz ben cıkıyom kızlar yatcam
ana insallah bişi olmaz ben cıkıyom kızlar yatcam
hadi bakalim git yat canim bend gidip ileri yapiyimmmmmmm öpt hepiniziiii
heee yapmisin kizzzzzz begendinmiiiiiiibu imza yeri nerde yawwww_
canim bir ovulyasyon ticeri de sen yaappppppboshayallersmileçok yazıosunuz okuyamıyorum valla geçmişi gözlerim kayıyorsempatiksalakcinni
valla ben geçenlerde izliyordum kahkaha atiyordum eşim geldi neyin var dedi otur bi izle dedim o da başladı gülmeye ikimizin karnına ağrılar girdiiiiiiiiiiiiii:roflol:
cnm ovulasyon geçti benim:)) dün adet günümdü beklemedeyimcanim bir ovulyasyon ticeri de sen yaappppppboshayallersmile
ben geldimm
yazdığınız destanı okuyayım bi
€şim varikoseL ameLiyatı oLaLı 3 ay oLdu..
ßu pazartesi sipermiyogram yaptırCaz..İnşaLLah düzeLmiştir..:Saruboceq:
Dua edin kısLar bu ay ona göre ümitLencem..benneyaptımki
inş. sizin için hayırlı olan olur cnmm .......keşke her insanın dilediği hemen olsa ama var bi hayır olmuyor ..... dilerim kısa zamanda testleriniz olumlu yanıt verir inş.
heee yapmisin kizzzzzz begendinmiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?