- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.541
amanııınnnnnn!!! baskın yedim... akannehir kocamın işyerine yeni gelen müdür lojmanın içini görmek istemiş... bilin bakalım hangi eve geldiler... bende evde iş yapmamak için geviş getiriyodum:kedi:
yedik mi baskını... 5dkda herseyleri herbiyerlere tıkıştırdım ama mutfak toplanmamıştı. yerler süpürülmemişti. işallah müdür eve bakarak kocamı değerlendirmez. hanımı iş yapmıyor desin adam ii desin bariii:bbo:
hep ev dağınıkken gelir biri zatenn :mymeka:
KERAMOS topla sen yinede :))))) SELİNA VE KERAMOS ben bekliyicem bu ay yapasım yok nedense adetten 4 gün önce negatif çıktı ama korktum ondan daha cesaret edemiyorum ben eee diğerleri nerede sahiden bi basıl açıklaması yapsalarda bize rahatlasak kaydirigubbakcemile3
valla ben bu ay kırmızı geleceğine iyice inandım herhalde hiç test fln düşünmüyom kaç günüm var acep ?
yok ben kırmızı beklemiyorum pekte :) cesaretim yok test yapmaya....... neden inandın okadar cnm sen gününümü hesaplamıyorsun
ablam benim adetim bitti biteli o bahsettiğim yapışkan akıntı her sabah geliyo zaten bişey anladımsa arap olayım yani fisfisfiscanim benim kasilarinda ki agriyii akintini falan kontrol et bire bir takvimle tutuyormuuuuuu
köy mü bu şimdi? ne kadar güzel ve düzenli bir mimari. sanki rehabilitasyon merkezi.ahada bizim köy kizlarrrrr
ben burada oturuyommm
ben cok uzuldum
arada bir komik seyler yazip sizleri neselendirmek istiyorum
bakarmisin ne yazmis yaaa amaci ne buranin amacini astimi yani
oki bir daha yazmayalim
hep bebek hep bebekten bahsedelim
bizim amac birazda olsa insanlri bu dusunceden uzak tutmak yaa
tuh gercekten cok üzüldümm stereste uzak tutmak
ne yapail yani oturup aglayalimmi ne delim ne yapmamiz isteniyorrr
eylül topiğine bide ben bakayım neler yazılmış. hiç hoşlanmadım bu durumdan. zaten sadece bebek bebek denen bi topic olsaydı ben buraya bidaha girmezdim. birbirimizi strese sokup kötülük mü edelim? bu nasıl bir mantık ya?cok mu civik ve seviyesiz bizim topigimiz ben anlamadimmm
bi kısmını okuyamadım başıma ağrı girdi yaws sempatiksalakcinnicnm ovulasyon geçti benim:)) dün adet günümdü beklemedeyim
hşg. cnm oku bakalımm kaydirigubbakcemile3
bencede.ay kızlar hamile arkadaş gelsede eylül ayını nasıl değerlendirdiğini anlatsa bize .... ne yedi kaç dk bekledi kaş günde bir çalışma yaptı vs. ben onu merak ediyorum yaa :sm_confused:
aynen ya okumak 1 saatimi aldı inanır mısın? :)Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
SeLiNa23, kahvekolik, kiraz83, poti, su__su
maşallah herkes var ama geçmişi okumaktan yorulup uyuyakaldılar sanırım
benim adetim 5 ekim bakalım ne olacak.beklemek çok zor.:sinifsinif:
see youcnm benimde 5 ekim günüm..bakalım ne olacak hayırlısı olsun...
bu arada ben çıkıyorum..akşam kuzenimin kınası yarında düğün var..bu hafta sonu yoğunum biraz..uğrayamayabilirim. umarım pazartesi güzel haberler getirir bizlere.. kib..öpüyorum çok.
hımmm ...olsun cnm eğer hayırlı ise olur ztenyok kız altta tickerde yasıyo zaten,ben merak etmiyorum ondan öyle dedim.ya regl öncesi olan tüm belirtiler var,bide günleri hesaplayarak çalışma yapmadık öylesine ne zaman denk geldiyse oldu.o yüzden ümitli bakmıyorum.olursada müjde olur işte
bencede çünki oku oku bitmiyor...:))))Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
SeLiNa23, kahvekolik, kiraz83, poti, su__su
maşallah herkes var ama geçmişi okumaktan yorulup uyuyakaldılar sanırım
cnm benimde 5 ekim günüm..bakalım ne olacak hayırlısı olsun...
hayırlısı olsun inş. cnm az kalmış seninde .....
bu arada ben çıkıyorum..akşam kuzenimin kınası yarında düğün var..bu hafta sonu yoğunum biraz..uğrayamayabilirim. umarım pazartesi güzel haberler getirir bizlere.. kib..öpüyorum çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?