Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

amanııınnnnnn!!! baskın yedim... akannehir kocamın işyerine yeni gelen müdür lojmanın içini görmek istemiş... bilin bakalım hangi eve geldiler... bende evde iş yapmamak için geviş getiriyodum:kedi:
yedik mi baskını... 5dkda herseyleri herbiyerlere tıkıştırdım ama mutfak toplanmamıştı. yerler süpürülmemişti. işallah müdür eve bakarak kocamı değerlendirmez. hanımı iş yapmıyor desin adam ii desin bariii:bbo:

hep ev dağınıkken gelir biri zatenn :mymeka:

slm kızlara.s. geçmişi okudumda maşallah topiğimize gözlerim şaşı oldu yinesempatiksalakcinni hiç kimseden haber yok.meraktan çatlıyoz burda CADIARZU

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim
2-)abraxas................................... ......... ............1 ekim
4.) butka............................................. ..............1 ekim
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim

2-)a_emet26......................................... .............2 ekim
4-)recel............................................ ......................2 ekim
5-)esedas........................................... ....................2 ekim
6-)hePollyanna...................................... ................2 ekim

eee hadi kıslar bize de haberlerinizi verinnaniknanik

Son düzenleme:
KERAMOS topla sen yinede :))))) SELİNA VE KERAMOS ben bekliyicem bu ay yapasım yok nedense adetten 4 gün önce negatif çıktı ama korktum ondan daha cesaret edemiyorum ben eee diğerleri nerede sahiden bi basıl açıklaması yapsalarda bize rahatlasak kaydirigubbakcemile3

valla ben bu ay kırmızı geleceğine iyice inandım herhalde hiç test fln düşünmüyom kaç günüm var acep ?

valla ben bu ay kırmızı geleceğine iyice inandım herhalde hiç test fln düşünmüyom kaç günüm var acep ?

yok ben kırmızı beklemiyorum pekte :) cesaretim yok test yapmaya....... neden inandın okadar cnm sen gününümü hesaplamıyorsun

ay kızlar hamile arkadaş gelsede eylül ayını nasıl değerlendirdiğini anlatsa bize .... ne yedi kaç dk bekledi kaş günde bir çalışma yaptı vs. ben onu merak ediyorum yaa :sm_confused:

yok ben kırmızı beklemiyorum pekte :) cesaretim yok test yapmaya....... neden inandın okadar cnm sen gününümü hesaplamıyorsun

yok kız altta tickerde yasıyo zaten,ben merak etmiyorum ondan öyle dedim.ya regl öncesi olan tüm belirtiler var,bide günleri hesaplayarak çalışma yapmadık öylesine ne zaman denk geldiyse oldu.o yüzden ümitli bakmıyorum.olursada müjde olur işte

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
SeLiNa23, kahvekolik, kiraz83, poti, su__su
maşallah herkes var ama geçmişi okumaktan yorulup uyuyakaldılar sanırım

canim benim kasilarinda ki agriyii akintini falan kontrol et bire bir takvimle tutuyormuuuuuu
ablam benim adetim bitti biteli o bahsettiğim yapışkan akıntı her sabah geliyo zaten bişey anladımsa arap olayım yani fisfisfis

ahada bizim köy kizlarrrrr
ben burada oturuyommm
köy mü bu şimdi? ne kadar güzel ve düzenli bir mimari. sanki rehabilitasyon merkezi.

cok mu civik ve seviyesiz bizim topigimiz ben anlamadimmm
eylül topiğine bide ben bakayım neler yazılmış. hiç hoşlanmadım bu durumdan. zaten sadece bebek bebek denen bi topic olsaydı ben buraya bidaha girmezdim. birbirimizi strese sokup kötülük mü edelim? bu nasıl bir mantık ya?

cnm ovulasyon geçti benim:)) dün adet günümdü beklemedeyim

hşg. cnm oku bakalımm kaydirigubbakcemile3
bi kısmını okuyamadım başıma ağrı girdi yaws sempatiksalakcinni
hojbuldum cnm

ay kızlar hamile arkadaş gelsede eylül ayını nasıl değerlendirdiğini anlatsa bize .... ne yedi kaç dk bekledi kaş günde bir çalışma yaptı vs. ben onu merak ediyorum yaa :sm_confused:
bencede.

aynen ya okumak 1 saatimi aldı inanır mısın? :)

benim adetim 5 ekim bakalım ne olacak.beklemek çok zor.:sinifsinif:

cnm benimde 5 ekim günüm..bakalım ne olacak hayırlısı olsun...

bu arada ben çıkıyorum..akşam kuzenimin kınası yarında düğün var..bu hafta sonu yoğunum biraz..uğrayamayabilirim. umarım pazartesi güzel haberler getirir bizlere.. kib..öpüyorum çok.

eylül topiğine baktım da öyle bi sataşma göremedim. hangi sayfaya yazmışlar?
son sayfalarda sadece kalabalık falan denmiş o kadar yani.
koca eylül ayını 65 sayfayla kapamışlar, bizimki 2 ekimde 89 sayfa:)
kalabalık demekle haklılar yani sempatiksalakcinni

see you
iyi eğlenceler canım

hımmm ...olsun cnm eğer hayırlı ise olur zten

bencede çünki oku oku bitmiyor...:))))

ii ne güzel iyi eğlenceler cnm bol bol eğlen stres atda gel topiğe .....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…